LANDBOUW TECHNIEK LICHTERVELDE, AFGEKORT : LTL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LANDBOUW TECHNIEK LICHTERVELDE, AFGEKORT : LTL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 612.963.982

Publication

27/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15305242*

Neergelegd

25-03-2015

Griffie

0612963982

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Landbouw Techniek Lichtervelde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het jaar tweeduizend vijftien

Op vijfentwintig maart,

Te Roeselare,

Voor ons, Notaris Ides VIAENE, met standplaats Roeselare,

Zijn verschenen:

1) De heer VALLAEY Remi Henri Joseph, geboren te Roeselare op 19 november 1962, en zijn echtgenote mevrouw BORET Ingrid Margriet Jozefa, geboren te Roeselare op 19 maart 1963, samen wonende te 8810 Lichtervelde, Weststraat 8.

2) De heer BORET Geert Jozef Antoon, geboren te Menen op 6 maart 1964, echtgenoot van mevrouw Tuytten Fabienne Martha Margarita, wonende te 8810 Lichtervelde, Kasteelstraat 3. De partijen verzoeken ons, notaris, vast te stellen dat zij een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten.

Zij verklaren en erkennen vervolgens:

2) Inschrijving  volstorting - vergoeding

a) Inschrijving

Dat op de 200 aandelen van het vast kapitaal wordt ingeschreven door voornoemde comparanten als

volgt, vennoten van categorie A:

- door de Heer Remi Vallaey: op 98 aandelen

- door Mevrouw Ingrid Boret: op 98 aandelen

- door de Heer Geert Boret: op 4 aandelen

b) Volstorting

Waarop volgestort werd:

- door de Heer Remi Vallaey: een bedrag van 3.675,00¬

- door Mevrouw Ingrid Boret: een bedrag van 3.675,00¬

- door de Heer Geert Boret: een bedrag van 150,00¬

Totaal: 7.500,00¬

c) Vergoeding

Als vergoeding voor hierbovenvermelde inbrengen, worden volgend aantal aandelen toegekend aan

hiernavermelde personen, volgestort zoals hierboven vermeld:

- aan de Heer Remi Vallaey: 98-

- aan Mevrouw Ingrid Boret: 98-

- aan de Heer Geert Boret: 4-

Totaal: tweehonderd aandelen: 200-

Dat het bedrag van de volstorting, gedeponeerd werd bij de BNP Paribas Fortis.

Vervolgens hebben de comparanten ons, notaris, verzocht als volgt de statuten vast te stellen van

de vennootschap die zij oprichten:

A. Naam & VORM  Duur  Zetel  Doel

Artikel 1 Naam - vorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Mortelputstraat 11

8810 Lichtervelde

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

LTL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht onder de benaming Landbouw Techniek Lichtervelde (afgekort  LTL ).

Artikel 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8810 Lichtervelde, Mortelputstraat 11.

De zetel kan worden overgebracht naar iedere andere plaats, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan dat bekendgemaakt wordt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland administratieve zetels oprichten, bedrijfszetels, kantoren, bijhuizen en agentschappen, alsook handelsvertegenwoordigers aanwijzen.

Artikel 4 Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Het herstellen en onderhouden van alle land- en tuinbouwmachines, alle land- en tuinbouwmateriaal, alle voertuigen met of zonder motor, alle nijverheidsuitrusting en -apparatuur, alle inrichtingen, alle mekanieke, elektrische en elektronische gereedschappen en apparaten, alle meubelen en mobilaire voorwerpen van welke aard ook, alsmede de aankoop, in- en uitvoer, distributie, verkoop, verhuur en de fabricage van de hierboven vermelde goederen, met inbegrip van alle onderdelen, wisselstukken, bijhorigheden en nevenproducten voor de hierboven vermelde goederen, evenals het presteren van diensten die hiermee verband kunnen houden, dit alles in de ruimste zin van het woord.

Het maken van alle studies en onderzoeken betreffende alle commerciële en industriële activiteiten. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van die aard zijn dat ze het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap kan inzonderheid onroerende goederen en/of zakelijke rechten op onroerende goederen verwerven om deze te verhuren of als vorm van bezoldiging ter beschikking te stellen aan de vennoten en/of bestuurders.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

B. Kapitaal en aandelen  Vennoten

Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk, en wordt vertegenwoordigd door aandelen op naam die in twee groepen zijn verdeeld, respectievelijk aandelen van categorie A en aandelen van categorie B, die op hun beurt respectievelijk het vaste en het veranderlijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt 20.000,00 euro en wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen.

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden. De aandelen zijn op naam en worden voorzien van een volgnummer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij iedere verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal moeten de aandelen waarop wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de vennoten die houder zijn van aandelen van categorie A, naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, tenzij de algemene vergadering in het belang van de vennootschap beslist dit voorkeurrecht te beperken of op te heffen. Artikel 6 Vennoten

De vennoten zijn de oprichters, aangewezen in deze oprichtingsakte, en al wie later toetreedt en daartoe één of meer aandelen onderschrijft.

Ten opzichte van de betrokken vennoot wordt het vennootschapscontract in volgende omstandigheden beëindigd : het overlijden; de definitieve volledige werkonbekwaamheid; het terugtrekken; de uitsluiting; het kennelijke onvermogen; de onbekwaamverklaring.

Artikel 7 Aansprakelijkheid van vennoten

De vennoten zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, en zijn niet gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap, boven het bedrag van hun inbreng. De vennoten zijn beperkt aansprakelijk.

Indien er meerdere eigenaars zijn voor een aandeel, heeft de vennootschap het recht de rechten en voordelen hieraan verbonden te schorsen totdat één enkele persoon die reeds als vennoot aangenomen is, aangeduid wordt als eigenaar van het aandeel.

Artikel 10 Toetreding van nieuwe vennoten

De algemene vergadering beslist over de aanvaarding van nieuwe vennoten zonder dat zij de redenen van haar beslissing bekend hoeft te maken. Bij de aanvaarding van nieuwe vennoten, zal de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid van de stemmen beslissen hoeveel aandelen deze nieuwe vennoten zullen moeten onderschrijven en aan welke prijs.

Artikel 11 Uittreding van vennoten

De vennoten hebben het recht om uit de vennootschap treden.

Dit recht mag enkel uitgeoefend worden tijdens de eerste zes maanden van het boekjaar. De uittreding van een vennoot buiten voormelde periode zal geacht worden in te gaan op de eerste dag van het daaropvolgende boekjaar, en zal op die datum worden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap.

De uittreding dient middels aangetekende brief bekendgemaakt te worden aan het bestuursorgaan van de vennootschap.

Artikel 12 Uitsluiting van vennoten

Iedere vennoot kan om één van de navolgende redenen uitgesloten worden:

" in geval van het ontslag als bestuurder van de vennootschap, om welke reden dan ook;

" in geval van het voeren van activiteiten die concurrerend zijn met de activiteiten van de vennootschap;

" in geval van het plegen van herhaaldelijke professionele fouten in de uitvoering van zijn/haar activiteiten voor rekening van de vennootschap;

" in geval van een aanhoudende commercieel of operationeel negatieve houding in hoofde van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist over de uitsluiting van vennoten met gewone meerderheid van stemmen van de houders van aandelen A. Zij moet de vennoot wiens uitsluiting gevraagd wordt, per aangetekende brief op de hoogte brengen van het voorstel tot uitsluiting en moet dit voorstel tot uitsluiting omkleden met opgave van de redenen.

Het besluit tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal, dat wordt opgemaakt en getekend door het orgaan dat belast is met het bestuur van de vennootschap. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gebaseerd. De uitsluiting wordt overgeschreven in het aandelenregister. Een eensluidend afschrift van het besluit wordt, binnen vijftien dagen en door middel van een ter post aangetekende brief, aan de uitgesloten vennoot toegezonden.

De aandelen van de vennoot die is uitgetreden of uitgesloten zullen worden ingekocht door de vennootschap tegen de eigen vermogenswaarde van zijn aandelen, zoals die zal blijken uit de balans van het laatst afgesloten boekjaar voorafgaand aan het boekjaar waarin de uittreding of uitsluiting heeft plaatsgehad. In voorkomend geval zal de vennootschap de verschuldigde roerende

voorheffing op de inkoopprijs inhouden en doorstorten aan de bevoegde overheidsdiensten.

Artikel 15 Overlijden van een vennoot

In geval van overlijden van een vennoot houder van aandelen A gaan de aandelen over op de erfgenamen.

In geval van overlijden van een vennoot houder van aandelen B zullen de aandelen worden ingekocht door de vennootschap, waarbij de erfgenamen van de betreffende vennoot recht hebben op uitkering van de eigen vermogenswaarde van diens aandelen, zoals die zal blijken uit de balans van het laatst afgesloten boekjaar voorafgaand aan het boekjaar waarin deze gebeurtenis heeft plaatsgehad. In voorkomend geval zal de vennootschap de verschuldigde roerende voorheffing op de inkoopprijs inhouden en doorstorten aan de bevoegde overheidsdiensten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 16 Bestuur  Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, waarvan minstens één

bestuurder benoemd op voordracht van de houders van aandelen A.

De bestuurders vormen als raad van bestuur een college dat beraadslaagt en besluit met

meerderheid van stemmen, met dien verstande dat iedere beslissing ook moet worden goedgekeurd

door de meerderheid van de bestuurders benoemd op voordracht van de houders van aandelen A.

De bestuurders worden benoemd voor een duur vrij bepaald door de algemene vergadering en zijn

na verstrijken van het mandaat herkiesbaar.

Het verlies van de hoedanigheid van vennoot heeft automatisch de beëindiging van het mandaat als

bestuurder tot gevolg.

Artikel 17 Voorzitter

De raad van bestuur verkiest een voorzitter onder haar leden benoemd op voordracht van de

houders van aandelen A.

Artikel 18 Bevoegdheden

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig

of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die

handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding

en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Alle beslissingen die het dagelijks beheer van de vennootschap overtreffen moeten steeds worden

goedgekeurd door de meerderheid van de bestuurders benoemd op voordracht van de houders van

aandelen A. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Dit is onder meer

het geval voor de navolgende niet limitatief opgesomde beslissingen:

investeringen voor een bedrag van meer dan 2.500 EUR;

de overdracht van activa voor een bedrag van meer dan 2.500 EUR;

het verwerven van deelnemingen door de vennootschap in andere ondernemingen;

het afsluiten van leningen en/of kredietopeningen door de vennootschap;

de aanwerving of het ontslag van personeel in de vennootschap of het wijzigen van de voorwaarden

waaronder het personeel is tewerkgesteld in de vennootschap;

het afsluiten van dadingen;

het opstarten van gerechtelijke procedures;

het afsluiten van lange termijn samenwerkingsovereenkomsten met dienstverstrekkers;

het afsluiten van aan- en verkoopcontracten voor een termijn van meer dan 6 maanden;

het bezwaren van de aandelen met een retentierecht, pand of enige andere beperking;

het afsluiten van transacties tegen niet marktconforme voorwaarden;

de verhoging of vermindering van het kapitaal van de vennootschap;

het opstarten of doorvoeren van een procedure tot splitsing, fusie of reorganisatie met betrekking tot

de vennootschap;

het voorstel tot ontbinding van de vennootschap;

de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap;

in het algemeen, het aangaan van enige overeenkomst of het opnemen van enig engagement door

de vennootschap, die de financiële en/of commerciële situatie van de vennootschap aanmerkelijk

wijzigt of kan wijzigen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden geakteerd in notulen die telkens worden

ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Een bestuurder kan, bij gelijk welk geschrift, mandaat verlenen aan een andere bestuurder om hem

te vervangen op de vergadering en aldaar in zijn plaats stemmen.

Artikel 19 Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders, waarvan

minstens één bestuurder benoemd op voordracht van de houders van aandelen A.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college en

bijzondere bevoegdheidsdelegaties, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig

verbonden voor handelingen binnen het dagelijks bestuur van de vennootschap door de gedelegeerd

bestuurder, alleen optredend, of indien er meerdere zijn benoemd, door elke gedelegeerd

bestuurder, afzonderlijk optredend.

E. Algemene vergadering

Artikel 21 Dag, uur en plaats

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 15.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

Er kan te allen tijde een bijzondere algemene vergadering bijeengeroepen worden op verzoek van de

raad van bestuur. Deze moet de algemene vergadering bijeenroepen wanneer hetzij de meerderheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de houders van aandelen A hetzij vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping geschiedt minstens vijftien dagen vóór de algemene vergadering bij aangetekende brief, ondertekend door de bestuurders.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. De vennoten kunnen daarenboven eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 22 Vertegenwoordiging van vennoten

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening zijn niet geoorloofd.

Artikel 23 Stemrecht

Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering.

De algemene vergadering neemt haar beslissingen bij meerderheid van stemmen, doch slechts mits akkoord van de meerderheid van de houders van aandelen A.

F. Inventaris  Jaarrekening  Winstverdeling

Artikel 25 Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 december en eindigt op 31 december van ieder jaar. Artikel 26 Winstverdeling

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is.

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst, waarbij zij jaarlijks minstens 10% van haar uitkeerbare winst zal uitkeren aan de vennoten. De aldus besliste dividenden zullen telkens in helften verdeeld worden onder de aandeelhouders van categorie A en categorie B, naar evenredigheid van hun aandelen in de respectievelijke categorieën.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Er mogen door de raad van bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

G. Ontbinding en vEreffening

Artikel 27 Rechtspersoonlijkheid na ontbinding

Na haar ontbinding door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, of

ook van rechtswege, blijft de vennootschap voortbestaan voor de doeleinden van haar vereffening.

Artikel 28 Benoeming van vereffenaars

In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welk ogenblik,

benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen

en de wijze van vereffening.

Artikel 29 Liquidatieboni

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de

vennoten overeenkomstig artikel 26.

DEEL II: STATUTEN

DEEL III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31.12.2015.

2. De eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de vennoten een algemene

vergadering te houden.

BESLUIT: Benoeming bestuurder(s)

De algemene vergadering beslist als bestuurder te benoemen voor onbepaalde duur, op voorstel van

de aandeelhouders van categorie A:

- De Heer Remi Vallaey

- Mevrouw Ingrid Boret

Hun mandaat wordt niet vergoed behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

BESLUIT: Volmacht

De comparanten en de aldus benoemde bestuurder(s) stellen  onder de opschortende voorwaarde

van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde

rechtbank  de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde evenals zijn

medewerkers, aangestelden of lasthebbers met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het KBO of wijzigingen of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en ten dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de administratie der belastingen, vergunningen en andere diensten, met name:

De BVBA PERSONA ACCOUNTANTS, te Roeselare, Wijnendalestraat, 177.RPR 0812.146.554 Voor beredeneerd uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

12/05/2015
ÿþ,fi

Vlad Ward 11.1

Reel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0612.963.982

Benaming

(voluit) : Landbouw Techniek Lichtervelde

(verkort) : LTL

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8810 Lichtervelde, Mortelputstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Er blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 31 maart 2015 dat de vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen om hiernavolgende personen te benoemen tot bestuurder met ingang van 1 april 2015 :

1. de heer Rik Degrave, wonende te 8840 Staden, Schuttersstraat 8.

2. de heer Pieter Desimpel, wonende te 8810 Lichtervelde, Pastoor Denyslaan 6. 3, de heer Wesley Dewitte, wonende te 8750 Wingene, Ondankstraat 7.

4. de heer Ward Wyseur, wonende te 8840 Staden, Spanjestraat 45.

5. de heer Frederic Woifcarius, wonende te 8750 Zwevezele, Meiboomstraat 42.

6. de heer Bart Denys, wonende te 8810 Lichtervelde, Leeuwstraat 26.

Remi Vallaey

bestuurder

n

A

~I

5067551*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 9 APR 2015

ent Afc iffPOostende

Qgrlfïiét _____

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LANDBOUW TECHNIEK LICHTERVELDE, AFGEKORT : L…

Adresse
MORTELPUTSTRAAT 11 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande