LANDICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LANDICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.573.065

Publication

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 30.04.2013 13110-0161-011
22/12/2011
ÿþMat weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEU~ 8EL_GE

DIR>=CTION NEERGELEGD

iN

Ondernemingsnr : 0477.573.065

Benaming

(voluit) : LANDICO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8800 Roeselare, Accent Business Park C6, Kwadestraat 151A, bus 51 (volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL - OMVORMING - ONTSLAG/BENOEMING BESTUURSORGAAN - WIJZIGING BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 28 november 2011, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap LANDICO, filet zetel te 8800. Roeselare, Accent Business Park C6, Kwadestraat 151A, bus 51 onder meer heeft besloten:

1/ Verplaatsing van de zetel met ingang van 28/11/2011 van 8800 Roeselare, Accent Business Park C6, Kwadestraat 151A, bus 51 naar 8820 Torhout, Groenhovestraat 40.

21 Na kennisname van het vereist verslag van de raad van bestuur, schrapping van de diverse categorieën van aandelen af te schaffen evenals de rechten verbonden aan deze aandelen.

3/ Beslissing dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één oktober om te eindigen op dertig september van het daarop volgende jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopend boekjaar aangevangen op 1 januari 2011 te verlengen tot 30 september 2012.

4/ Beslissing om de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand maart om achttien uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de maand maart van het jaar 2013.

5/ Kennisname van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag van een bedrijfsrevisor aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid evenals van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor te weten Jo Vandeputte, kantoorhoudend te Wannegem-Lede luiden letterlijk als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de NV LANDICO, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 71.199,80 EUR en is groter dan het maatschappelijk kapitaal van 61.500,00 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelij-ke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Wannegem-Lede,

25 november 2011.

Jo Vandeputte"

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6/ Beslissing om de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, het doel, de zetel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, na de aanpassingen hiervoor, zonder dat de raming van deze activa- en passivabestanddelen enige wijziging ondergaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

III I III II I I Idl M V III II

*11192358*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van E 61.500,00 zal vertegenwoordigd zijn door 100 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

7/ Wegens de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt met ingang van heden het mandaat van de huidige bestuurders, evenals van hun vaste vertegenwoordigers beëindigd, met name:

- de naamloze vennootschap DE STEENOVEN, met zetel te 8840 Staden (Oost-nieuwkerke), Steenovendreef 1, ingeschreven in het rechtspersoneneregister te leper onder nummer BTW BE-0445.873.861, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Katleen Spriet, wonende te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Steenovendreef 1;

- de naamloze vennootschap VERZEKERINGSKANTOOR DEBOU-TAVEIRNE, met zetel te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Steenovendreef 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te leper onder nummer BTW BE-0417.747.722, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Katleen Spriet, wonende te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Steenovendreef 1;

- de naamloze vennootschap 'T CLAEYSSENSHOF, met zetel te 8800 Roeselare (Beveren), Claeyssensstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kort-rijk onder nummer BTW BE-0458.618.671, vertegenwoordigd door haar vaste ver-tegenwoordiger mevrouw Van Impe Mireille, wonende te 8800 Roeselare (Beveren), Claeyssensstraat 9.

De vergadering verleent de bestuurders algehele kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

8/ Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de omgezette vennootschap vast als volgt:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming LANDICO.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8820 Torhout, Groenhovestraat 40.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1/ Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, aile activiteiten van makelaar in onroerende goederen. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariëren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

2/ De aanneming en de uitvoering van aile openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingwerken en In het algemeen aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

3/ De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1 en 2.

4/ Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord

5/ Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstver-lenende ondernemingen.

6/ Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen;

7/ Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

8/ Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

9/ Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aan-koop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan, dit alles in de ruimste zin.

10/ Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

11/ Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

12/ De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

13/ Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren. Zij zal belangen mogen opnemen in alle bestaande of in het leven te roepen vennootschappen en ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of gelijkgesteld aan het hare zou zijn, en dit bij middel van inbreng, versmelting, onderschrijving, deelnemen, financiële tussenkomst of anderszins.

DUUR

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 61.500,00 en is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, fysieke per-sonen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet-statutaire zaakvoerder

Over de benoeming van een niet-statutair zaakvoerder wordt beslist met een gewone meerderheid.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwan-titatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. JAARVERGADERING

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste zaterdag van de maand maart om achttien uur. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op der-tig september van het daarop volgende jaar.

WINSTBESTEMMING

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Voorbehouden aart het Belgisch Staatsblad

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de' zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerders.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1/ het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbrei-ding;

2/ behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij treden pas in functie nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij een-voudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de. bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, be-talen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volge-stort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

9/ Beslissing om de naamloze vennootschap DESCA, met zetel te 8820 Torhout, Groenhovestraat 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, afdeling Oostende onder nummer BTW BE-0454.834.879. te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Inge Callewier, wonende te 8820 Torhout, Groenhovestraat 40 en dit met ingang van heden.

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen terzake.

101 Opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Titeca Henri Accountancy met kantoor te 8800 Roeselare, Heirweg, 198 vertegenwoordigd door de heer Emmanuel Titeca, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om de schrapping van de vennootschap bij de Ondernemingsloketten, in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde aan te passen, voor zover als nodig, en hiertoe alle administratieve stukken en documenten te ondertekenen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal;

- de gecoördineerde tekst van de statuten;

- verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor;

Peter VERSTRAETE - notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 04.07.2011 11242-0229-010
03/01/2011
ÿþBijlagen bij litt $elgis-eh Staatsblad _ 03/01/2011 _ Annexes- du Moniteur-belge

Abd 2.0

-.Z In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondenieniingsnr : 0477573065

Benaming Landico

(volzit)

R.echtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Accent Business Park C6, Kwadestraat 151 A bus 51

8800 Roeselare

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming vast vertegenwoordiger

De raad van bestuur van 'T Claeyssenshof NV heeft op 26 november 2010 beslist om de heer De Bruyckere Eric, wonende te Abdijbekestraat 4 b bus 9, 8200 Sint-Andries, te ontslaan als vast vertegenwoordiger mbt het bestuurdersmandaat in Landico NV.

De heer De Bruyckere Eric heeft zijn ontslag aanvaard.

De raad van bestuur van 'T Claeyssenshof NV heeft op 26 november 2010 beslist om mevrouw Van Impe Mireille, wonende te Claeyssensstraat 9, 8800 Roeselare (Beveren) te benoemen als vast vertegenwoordiger mbt het bestuurdersmandaat in Landico NV.

Mevrouw Van Impe Mireille heeft haar mandaat als vast vertegenwoordiger aanvaard.

'T Claeyssenshof N V

Hier vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger

Mevrouw Van Impe Mireille

+ii000aao"

NeCtt, r.

i.,q ~.7

2 3. 12. 2010

;phe7li4K ;%CJtaHRiVDEL KORTRIJK

J

Op de 14-titiste blz. van Luik 13 vernielden : Recto : Naam en heedanit!heid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persis(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Veisq : Naam en handtekening.

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 19.07.2010 10310-0523-010
12/02/2010 : KO152612
08/07/2009 : KO152612
18/07/2008 : KO152612
13/03/2008 : KO152612
02/08/2007 : KO152612
19/07/2006 : KO152612
01/08/2005 : KO152612
16/07/2004 : KO152612
11/03/2004 : KO152612
23/01/2004 : KO152612
30/05/2002 : KOA021329

Coordonnées
LANDICO

Adresse
GROENHOVESTRAAT 40 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande