LANDMARK INVESTMENT COMPANY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LANDMARK INVESTMENT COMPANY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.047.732

Publication

19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.06.2012, NGL 06.11.2012 12635-0552-018
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.06.2011, NGL 23.08.2011 11440-0433-016
23/05/2011
ÿþMOA 2.0

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

,'

dr

®

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

~ Q MEI 201,

De arl~e. "

(voluit) :

Ondernemingsnr : Benaming

"

de maatschappelijke

Onderwerp akte : wijziging adres maatschappelijke zetel

Ingevolge een beslissing van de gedelegeerd-bestuurder, conform de statuten, werd zetel verplaatst naar : Molenmeers 9, 8000 Brugge en dit met ingang van 18/01/2011.

Frederik & C° NV,

gedelegeerd-bestuurder

vertegenwoordigd door Frederik Vanhaecke

Rechtsvorm :

Zetel :

0450047732

LANDMARK INVESTMENT COMPANY

NV

Verversdijk 22 A, 8000 Brugge

BijUagen bij fiét Bélgiseb Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

1111

*11077393'

Vt behc aar-Bel! Staa

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

23/05/2011
ÿþOndernemingsnr : 0450.047.732

Benaming : Landmark Investment Company

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Molenmeers 9

8000 Brugge

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering - Doelsuitbreiding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 4 april 2011, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor, op 7 april 2011, boek 263, blad 30, vak 4, dal de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van "LANDMARK INVESTMENT COMPANY", naamloze vennootschap, opgericht onder de benaming "Percado" bij akte verleden voor notaris Lucas Vanden Bussche, te Knokke-Heist (Knokke) op 7 mei 1993, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 mei daarna, onder nummer 19930527-484, waarvan de statuten meermaals en voor het laatst gewijzigd werden bij Buitengewone Algemene Vergadering waarvan het proces-verbaal werd opgesteld door notaris Henry Van Caillie te Brugge, op 21 juni 2008, houdende ondermeer de aanneming van huidige benaming, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 14 augustus onder nummer 08134725, met éénparigheid van stemmen navolgende beslissingen heeft genomen:

1! a) Lezing en rangschikking in het register der notulen van de vennootschap van het verslag opgesteld door de Raad van Bestuur, met verantwoording nopens de uitbreiding van het maatschappelijk doel en van de bijgevoegde staat van actief en passief der vennootschap de dato éénendertig januari laatst.

b) De uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap met volgende activiteiten:

"- Antiek  decoratie  souvenir:

De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export van:

" antiek, meubelen, curiosa, tweedehands goederen, kunstvoorwerpen, siervoorwerpen en souvenirs, juwelen, meubileringsstoffen, parfums en cosmetica, dit alles in de ruimste zin van het woord.

" huishoudtextiel en beddengoed, drogisterijertikelen en onderhoudsprodcuten.

' geschenken met betrekking tot de wooninrichting en inferieurdecoratie.

' behangpapier en verf.

' bloemen, sierplanten, droogbloemen, geschenkartikelen, meststoffen, netwerk plantmateriaal, landbouwproducten, tuingereedschap, kaarsen, tuinmeubelen, decoratiematerialen en aile aanverwante producten in de meest brede zin van het woord.

" vloerbekleding van kunststof, rubber, etc...

ª% elektrische en niet-elektrische huishoudapparaten, vaatwerk, aardewerk, porselein en glaswerk.

Het restaureren, herstellen en schatten van antiek, meubelen, curiosa, tweedehands goederen, kunstvoorwerpen en

siervoorwerpen.

Het begeleiden en adviseren van derden bij de aankoop en verkoop van antiek, meubelen, curiosa, tweedehands

goederen, kunstvoorwerpen en siervoorwerpen.

Het ontwerpen en inrichten van woning-, winkel of bureelinterieurs.

Binnenhuisarchitectuur en interieuradvies in de meest ruime zin."

"- Hotel-restaurant

Het uitbaten van hotels, restaurants, eet- en drankgelegenheden in de meest ruime zin; hel uitbaten van traiteurszaak, het

inrichten van seminaries en events allerhande."

c) De aanpassing van de tekst van artikel 3 van de statuten, tengevolge van de hierboven genomen beslissing als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- Patrimonium:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

C7F e!c- '>i".S'i (1-2 Urll' vefn'"31de°'. Recto Nmnl el] hoeCanIghe+d van de Instru^IentErelldle notaris, lie.lz:f van de I)e,rso(oln:en) bevoegd de rechtspersoon ien aanz:en van derden le vertegenwoordigen

Verso Na3ir en handteken,,,,)

mod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIUhIUI 7 9i3i 95i8uii

Vo beho aan Belt Staat

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

tOM~!z0T'

e gri ier.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verachtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse. ` ` beslaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- lmmobilliën:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of als tussenpersoon (bemiddelaar) of in deelneming met derden, alsook alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: alle immobitiaire operaties van

" om het even welke aard of ermede verband houdend evenals de verhuur en handel in onroerende goederen zoals ondermeer: Projectontwikkeling en promotie van bouwwerken, en als het management bij de verwezenlijking ervan (Promotor), bouwen en verbouwen; grondverkavelingen en valorisatie van onroerende goederen; Handel in onroerende goederen (aan- en verkoop, ruiling); Huur en verhuur; timesharing; beheer van onroerende goederen (syndicus); schatting en evaluatie van onroerende goederen; management; Aan- en verkoop van handelszaken (overnames).

- Advies:

Het geven van adviezen op het gebied van bedrfjfs- en financieel beheer, de ontwikkeling van management- en marketingmethoden  en technieken, beleids- en beheersadvies, aan rechtspersonen en natuurlijke personen in alle industriële, handels- en dienstensectoren.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings-en inschrijvingsregime zijn onderworpen.

- Antiek  decoratie  souvenir:

De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export van:

antiek, meubelen, curiosa, tweedehands goederen, kunstvoorwerpen, siervoorwerpen en souvenirs, juwelen, meubileringsstoffen, parfums en cosmetica, dit alles in de ruimste zin van het woord.

huishoudtextiel en beddengoed, drogisterijartikelen en onderhoudsproducten.

* geschenken met betrekking tot de wooninrichting en interieurdecoratie.

* behangpapier en verf.

* bloemen, sierplanten, droogbloemen, geschenkartikelen, meststoffen, netwerk plantmateriaal, landbouwproducten, tuingereedschap, kaarsen, tuinmeubelen, decoratiematerialen en alle aanverwante producten in de meest brede zin van het woord.

* vloerbekleding van kunststof, rubber, etc...

* elektrische en niet-elektrische huishoudapparaten, vaatwerk, aardewerk, porselein en glaswerk.

Het restaureren, herstellen en schatten van antiek, meubelen, curiosa, tweedehands goederen, kunstvoorwerpen en siervoorwerpen.

Het begeleiden en adviseren van derden bij de aankoop en verkoop van antiek, meubelen, curiosa, tweedehands goederen, kunstvoorwerpen en siervoorwerpen.

Het ontwerpen en inrichten van woning-, winkel of bureelinterieurs.

Binnenhuisarchitectuur en interleuradvies in de meest ruime zin.

- Hotel-restaurant:" Het uitbaten van hotels, restaurants, eet- en drankgelegenheden in de meest ruime zin. Hef uitbaten van een traiteurszaak, het inrichten van seminaries en events, allerhande.

Om voormelde doelstellingen te realiseren mag de vennootschap alle handels-, industriële en financiële activiteiten en . alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante . ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen, door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen. Zij zal ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij

"

het best geschikt acht."

2l Het verlenen van de nodige machten:

aan de Raad van Bestuur om de hoger genomen beslissingen te verwezenlijken;

- aan de notaris Van Caiflie om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de neerlegging van

ondermeer onderhavige akte op de Rechtbank van Koophandel, de statuten te coördineren in overeenstemming

met de genomen besluiten, en te zorgen voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Henry Van Caillie.

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering 4 april 2011.

- De gecoördineerde tekst der statuten.

Op de taaiste btz Ve?1? L ~;I(_f3, vcÍ:iSel:.T(af; " Recto " Naam en hoedanigheid van de 1!]Btru!î!F_:]IC:CeílCie !](it8fls" hetzij van de I.`ersU(fF)nfG'!]j bevoegd de rechtspersoon ten aanzien ven iierden le vertc^:C,.,S@rEYJ.?í)r(i1Çn!'!

Verso . Naam en halidtc-kei;'ÿ

12/03/2015
ÿþMod Word 11,1



N EERG ELEG D

Griffie Rechtbank Koophandel

0 2 MRT 2015

Gent Afdelin Brugge De griffrerriule

el

1111

Voor-

be h oude aan het Belgisct

Staatsbla

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

Ondernemingsnr : 0450.047.732

Benaming

(voluit) : LANDMARK 1NVESTMENT COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Molenmeers 9 - 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders + gedelegeerd bestuurder

Op de bijzondere algemene vergadering van 29 mei 2014 werd met éénparigheid van stemmen beslist de hiernavolgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van 6 jaar:

* Frederik & C° NV, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Vanhaecke Frederik,

* mevrouw Marcantuoni Pascale,

* mevrouw Van Coillie Arlette,

Onmiddellijk hierna is de Raad van Bestuur bijeengekomen en werd met éénparigheid van stemmen beslist om Frederik & C° NV, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Vanhaecke Frederik te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar.

Getekend,

Frederik & C° NV,

Vanhaecke Frederik,

Gedelegeerd bestuurder,

Getekend,

Marcantuoni Pascale,

Bestuurder,

Getekend,

Van Coillie Arlette,

Bestuurder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.06.2010, NGL 30.08.2010 10486-0401-015
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.06.2009, NGL 28.08.2009 09686-0294-012
14/08/2008 : BG079549
13/08/2008 : BG079549
02/05/2007 : BG079549
11/07/2006 : BG079549
03/09/2005 : BG079549
09/08/2004 : BG079549
12/09/2003 : BG079549
10/03/2003 : BG079549
30/10/2002 : BG079549
21/07/2000 : BG079549
31/10/1995 : BG79549
27/05/1993 : BGA11415
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.06.2016, NGL 13.12.2016 16699-0291-014

Coordonnées
LANDMARK INVESTMENT COMPANY

Adresse
MOLENMEERS 9 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande