LANNOO KRISTOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LANNOO KRISTOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.761.787

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.09.2014, NGL 29.09.2014 14617-0426-013
05/02/2013
ÿþVol behoi

aan

Belg Staat:

11111111111ijM111.1111

VN

B>" ~'`';.ti''~

RE~~?',i41t V~1N KOOP1 !At`1f5 'L'L ÎL

G 8 _~~, :eLeveitling Brupa.~s)

31SCH STATS,- i j'ANia~~

Griffie

Mod Word 11.1

41 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : LANNOO KRISTOF

(verkort) :

0 5 0 2 7- 6 I 7 8

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8310 Brugge (Assebroek) Daverlostraat 105/1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Paul DE JAEGER, met stand-plaats Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 16 januari 2013, neergelegd voor registratie, houdende oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

1. Identiteit van de oprichters: 1/ De heer LANNOO Kristof Ria Willy, geboren te Brugge op 14 september 1983, (met identiteitskaartnummer 3274 002095 89 en rijksregis-ternummer 83.09.14-373.43), en zijn echt-genote 21 mevrouw LONGUEVILLE Wendy, geboren te Eeklo op 27 juni 1983, (met identiteitskaart nummer 3274 002094 88 en rijks-'registernummer 83.06.27-354.39), samenwonend te 4527 BW Aardenburg (Nederland), Brouwe-rtj istraat 14, gehuwd onder het beheer van het wettelijk stehsel bis afwezigheid van huwelijkscontract, welk stelsel volgens hun verklaringen tot op heden niet werd gewijzigd.

2. Rechtsvorm en naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij ver-krijgt de naam "LANNOO KRISTOF"

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze :

-Detailhandel in kranten en kantoorbehoeften in gespecialiseerde winkels

-verkooppunt van Lotto en andere producten van de Nationale Loterij

-detailhandel in tabaksproducten in gespecialiseerde winkels

-detailhandel in drank in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment

-detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)

-verkoop van belegde broodjes en diverse snacks

De vennootschap zal in het algemeen alle commer-ciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrecht-streeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, in-schrij-ving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, onder-nemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te beguns-tigen, zich grondstoffen te verschaf--fen of de afzet van haar producten te vergemak-kelijken.

4. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8310 Brugge (Assebroek) Daverlostraat 10511.

5. Duur en tijdstip van aanvang van werkzaamheden: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de Recht-bank van Koop-handel.

6. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,-) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

Alle aandelen werden onderschreven en het kapitaal werd volstort ten belope van 1/3 volstort door inbreng - in speciën.

7, Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak--voerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene verga-'dering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar. Hun mandaat is steeds herroepbaar,

Statutair zaakvoerder. De heer Kristof Lannoo, voornoemd, wordt aangesteld ais statutaire zaakvoerder, onder de opschortende voorwaarde dat de ven-nootschap rechts-persoonlijkheid verkrijgt. De duurtijd van het mandaat van de statutaire zaakvoerders is onbeperkt en hun ontslag zal slechts kunnen uitge-'sproken worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaar-wichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inacht-'neming van de vereisten voor een

statutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

n._114;oor-

cuden

grsch Staatsblad

Bevoegdheid der zaakvoerders. Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aàn de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in-rechte als etser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke man-dataris.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende kalenderjaar. Eerste boekjaar; Het eerste boekjaar begint op de dag van de neerlegging van onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op 31 maart 2014.

9. Jaarvergadering: De gewone algemenèè-vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste maandag van de maand september, om 19 uur, ten zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld.

Eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats op de eerste maandag van september 2014 om 19u.

10. Bijzondere bepalingen:

Aanleggen van reserves: Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd vooraf-genomen voor de vorming van een wettelijke reser-'ve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst, Zij kan beslissen geheel of een deel van dit batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of voor reser-ve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoerder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven overeenkomstig artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Maar in elk geval van verdeling heeft elk aandeel recht op een gelijk dividend.

verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de ven-snoten. VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, getekend notaris Jean-Paul De Jaeger





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd; - afschrift oprichtingsakte;



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 05.09.2016, NGL 30.09.2016 16638-0243-016

Coordonnées
LANNOO KRISTOF

Adresse
DAVERLOSTRAAT 105, BUS 1 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande