LAUNIC INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAUNIC INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.637.301

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 29.07.2013 13365-0412-009
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 20.08.2012 12423-0165-009
23/02/2011
ÿþMod 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

UIIIIY~I~YIM Y~I~

*11029505*

Ondernemingsnr : O(Z33, 63 , 3ryi

Benaming

(voluit) : LAUNIC INVEST

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8830 Hooglede, Bruggestraat 118 A

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Thierry Devos te Wervik op 26/1/2011, in zijn kantoor, blijkt dat een: vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAUNIC INVEST".

2/ zetel: 8830 Hooglede, Bruggestraat 118 A; RPR Kortrijk.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

4/ oprichter: de heer SEYNHAEVE Francis Marie Albert, geboren te Gent op 18 september 1962, wonende te 8830 Hooglede, Bruggestraat 118 A.

5/ kapitaal: 1.645.000 euro, volledig volstort door inbreng in natura door voornoemde oprichter, als. omschreven in het bijzonder verslag van de oprichter opgesteld op 21 januari 2011, waarin het belang dat de inbreng in natura heeft voor de vennootschap wordt verwoord, en in het verslag opgemaakt door de burgerlijke: vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BDO Bedrijfsrevisoren', vertegenwoordigd door Bertin Pouseele, bedrijfsrevisor, voorgeschreven door artikel 219 van s het Wetboek van vennootschappen, en waarvan de besluiten luiden als volgt:

" De inbreng in natura door de heer Francis SEYNHAEVE, wonende te 8830 Hooglede, Bruggestraat 118, tot oprichting van de BVBA LAUNIC INVEST met zetel te 8830 Hooglede, Bruggestraat 118 A, bestaat uit de inbreng van een aantal onroerende goederen, voor een inbrengwaarde van 1.645.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de' waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te: geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid: en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractriewaarde van de tegen de inbreng uit te geven; a" andelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura betaat uit 1.645 aandelen van de BVBA LAUNIC INVEST, zonder: vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat om een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader: van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA LAUNIC INVEST en mag niet voor: andere doeleinden gebruikt worden."

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 1.645 aandelen zonder nominale waarde, volledig volstort, welke aandelen als vergoeding voor voormelde inbreng aan de oprichter werden toegekend.

7/ boekjaar: vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december; eerste boekjaar eindigt op 31 december: 2011.

8/ aanleg reserves/winstverdeling: Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene; kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap Uit. V" an deze winst wordt ten minste één/twintigste (1/2oste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen,; totdat deze één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder; de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.° N" ochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke;

-

personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot (vennoten).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Voor de duur van de vennootschap werd tot gewone of niet-statutaire zaakvoerder benoemd : de

voornoemde heer SEYNHAEVE Francis. Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

10/ commissaris: geen.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

11/ doel: De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening, tot doel

I. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il. Algemene activiteiten:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of on-rechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

DI het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

IV. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stelten, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

12/ gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen de tweede donderdag van de maand juni om elf uur. Indien die dag een wettelijke

f

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

feestdag is, wordt de vergadering op de eerst-volgende werkdag gehouden. Eerste gewone algemene vergadering in 2012.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

13/ Bijzondere volmacht: Als bijzonder mandataris met recht van substitutie werd aangesteld : bvba `Fiduciaire Ornez', te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 255bis, vertegenwoordigd door de heer Kurt Lemmens, zaakvoerder  accountant, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van de eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving, van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket. Tevens wordt hem volmacht verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de Administratie der B.T.W. en directe belastingen en de Administratie voor Ondernemings- en Inkomens-fiscaliteit.

Voor ontledend uittreksel Notaris Thierry Devos

Samen hiermee neergelegd:

uitgifte akte + bijzondere verslag oprichter + controleverslag

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 30.08.2016 16542-0247-009

Coordonnées
LAUNIC INVEST

Adresse
BRUGGESTRAAT 118A 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande