LAURENT-TEAROOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAURENT-TEAROOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 469.485.443

Publication

14/11/2012
ÿþmod 11.1

L r j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bel V

B

sta







" iaiasoss*

Ondernemingsnr : 0469.485.443

Benaming (voluit) : LAURENT-TEAROOM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : de Smet de Naeyerlaan 1NER1 8420 De Haan (Wenduine)

Onderwerp akte :Ontbinding van de vennootschap - vereffenaars - bevoegdheden en vergoeding van de vereffenaars

Blijkens proces-verbaal, opgemaakt door notaris Bernard Walters, te Brugge (Assebroek), op 15 oktober 2012, "Geboekt te Brugge registratie 4 bevoegd voor registratie op 18 OKT. 2012 drie bladen geen verzendingen boek; 226 blad 91 vak 11, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) De eerstaanwezend inspecteur, (getekend) KURT VAN LOO", heeft de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap niet beperkte, aansprakelijkheid LAURENT TEAROOM, met zetel te 8420 De Haan (Wenduine), de Smet de Naeyerlaan; 1NER1, geldig beraadslagend, met eenparig goedvinden vastgesteld en beslist:

1. dat het lopende boekjaar uitzonderlijk verlengd zal worden tot 30 december 2013. Voor zover de vereffening' niet gesloten kan worden vôôr 30 december 2013, zullen de daaropvolgende boekjaren telkens lopen van 31 december toten met 30 december.

2. de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag de dato 30 september 2012 dat het voorstel tot' invereffeningstelling van de vennootschap toelicht, en van het verslag de dato 5 oktober 2012 van de heer Jo: VANDEPUTTE, te 9772 Wannegem-Lede, Wannegemdorp 18, bedrijfsrevisor, aangewezen door de, zaakvoerder, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 augustus 2012, hetzij minder dan drie maanden oud; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben', genomen van beide verslagen,

Het besluit van het verslag van heer Jo VANDEPUTTE, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"11. BESLUITVORMING

Tot besluit van het onderzoek verricht overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende:

Het bestuursorgaan van de BVBA LAURENT-TEAROOM heeft in het kader van de procedure tof ontbinding; voorzien door het wetboek van vennootschappen, een boekhoudkundige staat opgemaakt afgesloten op 31/08/2012, zijnde minder dan 3 maanden voordien, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening, een balanstotaal opgeeft van 514.518,45 EUR en een netto-actief van 276.985, 60 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, besluiten wij dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft in; zoverre de vooruitzichten door het bestuursorgaan zullen gerealiseerd worden en onder voorbehoud van

de volledigheid van de fiscale en sociale schulden;

het niet tijdig verstrekken van de verslagen opgenomen in artikel 181 §1 van het Wetboek van; Vennootschappen en de staat van activa en passiva overeenkomstig artikel 269 van het; Wetboek van Vennootschappen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten en die:

niet in het verslag van het bestuursorgaan of in dit verslag zijn opgenomen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek vans

vennootschappen, in het kader van de ontbinding van de vennootschap, en het mag niet voor andere'

doeleinden gebruikt worden.

Aldus te goeder trouw

opgesteld te Wannegem-Lede,

op 5 oktober 2012

(getekend)

Jo VANDEPUTTE

bedrijfsrevisor"

3. tot de ontbinding van de vennootschap en deze in vereffening te stellen, dit alles vanaf 15 oktober 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

JCÊf~~~F:5c~t~ ~~tl~Flg-f~~~1

RECf" ITdA~fj~ VAN l~~~pHANDBL ~r

BRUGGE EAtddº%ng art;art4

op' 8 NOW

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.t

4. kennis te nemen van het ontslag van de zaakvoerder, met name de heer VAN VEEN Willem Gerard,' zelfstandige, geboren te Velsen (Nederland) op dertig april negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 8420 De Haan (Wenduine), de Smet de Naeyerlaan 1NER1.

5. het aantal vereffenaars vast te stellen op één. ,. f

Wordt tot vereffenaar benoemd: de heer Willem Gerard VAN VEEN, voornoemd.

Voor het geval de benoeming tot vereffenaar van de heer Willem ` erard VAN VEENS niet gehomologeerd of bevestigd wordt door de Rechtbank van Koophandel 'wordt ais alternátieve kandidaat-vereffenaar benoemd, mevrouw BOULEZ Brigitte Rachel Henri, zelfstandige, geboren te Brugge op zeven december negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 8420 De Haan (Wenduine), de Smet de Naeyerlaan 1NER1.

De opdracht van vereffenaar wordt niet bezoldigd.

De vergadering verleende alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering besliste dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de Rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de Rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

6. De vergadering verleende aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De handelingen voorzien in artikel 187 van zelfde Wetboek mogen worden gesteld zonder de goedkeuring van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze zou vereist zijn.

In het bijzonder zef de vereffenaar de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen,

De vereffenaar zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die de vereffenaar passend zal oordelen. Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden,

De door de wet aangeduide personen zullen zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkcord moeten voorleggen.

7. ontlasting te verlenen aan de zaakvoerder, met name de heer Willem Gerard VAN VEEN, betreffende de uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verstag van de vereffenaar zou kunnen blijken te zijnen laste te zijn.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal, verslag bestuursorgaan met

staat van actief en passief, verslag bedrijfsrevisor, homologatie benoeming vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

-behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 13.07.2012 12300-0226-014
25/10/2011
ÿþE

Motl 2.0

21-a] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11161440*

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: y 3 OKT. 2011

`. De griffier,

Griffie

----------------

Ondernemingsnr : 0469.485.443

Benaming

(voluit) : LAURE NT-TEAROOM

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8420 De Haan (Wenduine), de Smet de Naeyerlaan 1/VER1 Onderwerp akte : FUSIE - KAPITAALVERMINDERING

Blijkens proces-verbaal verleden voor notaris Bernard Waûters te Brugge (Assebroek) op 12 oktober 2011, heeft de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LAURENT-TEAROOM, met zetel te De Haan (Wenduine), de Smet de Naeyerlaan 1NER1, geldig beraadslagend, met éénparig goedvinden vastgesteld en beslist:

1. tot kennisname van de fusievoorstellen van de besloten vennootschappen met beperkte aanspraklijkheid LAURENT-TEAROOM en ZINOVA, met zetel te 8420 De Haan (Wenduine), de Smet de Naeyertaan 1NER1, RPR Brugge 0892.341.107, ter inzage van de vennoten op de zetel van de vennootschap. De vennoten hebben kosteloos een afschrift kunnen verkrijgen van genoemd fusievoorstel op eenvoudig verzoek gericht aan de' vennootschap.

2. tot fusie door overneming van gans het vermogen van de over te nemen vennootschap ZINOVA, door de. vennootschap LAURENT-TEAROOM. Deze overgang werd verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap LAURENT-TEAROOM, en zonder omwisseling van aandelen op basis van en boekhoudkundige staat per 12 september 2011. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de vennootschap ZINOVA zijn sedert 12 september 2011 tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie voor rekening van de vennootschap LAURENT-TEAROOM. De schulden van de vennootschap ZINOVA gaan over op de vennootschap LAURENT TEAROOM.

3. dat ten gevolge van de fusie, gans het vermogen van de over te nemen vennootschap ZINOVA wordt overgenomen door de vennootschap LAURENT-TEAROOM, volgens balanstoestand afgesloten op 12 september 2011. Vaststelling enerzijds van de verwezenlijking van de fusie en anderzijds dat de vennootschap ZINO-VA definitief opgehouden heeft te bestaan.

4. de tussentijdse cijfers met stand van vermogen per 12 september 2011 (in toepassing van artikel 720 § 2,4` van het Wetboek van Vennootschappen) van de over te nemen vennootschap goed te keuren. Kwijting aan de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap ZINOVA.

5. Kapitaalvermindering ten belope van tweehonderd vijfenvijftigduizend vierhonderd zesennegentig euro tachtig cent (¬ 255.496,80) om het kapitaal te brengen van tweehonderd vierenzeventigduizend en zesennegentig euro tachtig (¬ 274.096,80) tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door uitkering aan de vennoten in verhouding tot hun deelname in het maatschappelijk kapitaal en door vermindering van de fractiewaarde van elk aandeel. Deze kapitaalsvermindering zal worden gedaan bij voorkeur op het gedeelte van het kapitaal dat effectieve inbrengen door de vennoten vertegenwoordigt.

6. tot aanpassing van artikel vijf van de statuten en dit in overeenstemming met het voorgaande besluit. FORMALITEITEN

a. De zaakvoerders van de beide vennootschappen hebben een fusievoorstel opgemaakt. Deze fusievoorstellen werden neergelegd voor de vennootschap ZINOVA, ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brugge op 30 augustus 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 12 september 2011, onder nummer 20110912/137811 en voor vennootschap LAURENT-TEAROOM ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op 30 augustus 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 12 september 2011, onder nummer 20110912/137812.

b. Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LAURENT-TEAROOM, werden de zaakvoerders van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen. Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen.

c. De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken kennis konden nemen. De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, alsook de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld, werden in de zetel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzlj van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke vennoten, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d. De zaakvoerders van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap ZINOVA, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap LAU-' RENT-TEAROOM.

e. De zaakvoerders van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap ZINOVA die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit noch zakelijke rechten.

EERSTE BESLUIT

1. Principieel besluit tot fusie

a. De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap ZINOVA door fusie overgenomen wordt door de vennootschap LAURENT-TEAROOM. De zaakvoerders hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en 12 oktober 2011 zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergadering van de vennootschap ZINOVA heeft besloten tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van de vennootschap LAURENT-TEAROOM heeft besloten tot fusie door overneming van het vermogen van de vennootschap ZIJNOVA over te gaan. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap LAURENT-TEAROOM en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 12 september 2011. Uit die staat blijkt dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door de vennootschap ZINOVA, vanaf 12september 2011 tot op 12 oktober 2011 voor rekening zijn van de vennootschap LAURENT-TEAROOM.

2. Gevolgen

a. Als gevolg van voornoemde fusie is gans het vermogen van de vennootschap ZINOVA, met alle rechten en plichten, overgegaan op de vennootschap LAURENT-TEAROOM. De aandelen van de vennootschap ZINOVA in het bezit van de vennootschap LAURENT-TEAROOM zullen door de zaakvoerder van de ven- nootschap LAURENT-TEAROOM worden vernietigd. De overgang geschiedde zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 12 september 2011. Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van 12 september 2011 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap LAURENT-TEAROOM. De schulden van de vennootschap ZINOVA gaan over op de overnemende vennootschap LAURENT-TEAROOM. Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap LAURENT-TEAROOM.

b. Vervolgens stelde de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de vennootschap ZINOVA, met zetel te 8420 De Haan (Wenduine), de Smet de Naeyerlaan 1NER1 door de vennootschap LAURENT-TEAROOM, met zetel te 8420 De Haan (Wenduine), de Smet de Naeyerlaan 1NER1, werd verwezenlijkt.

- anderzijds de vennootschap ZINOVA definitief opgehouden heeft te bestaan.

TWEEDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE TUSSENTIJDSE CIJFERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER VAN DE VENNOOTSCHAP ZINOVA

Vervolgens werd aan de vergadering van de vennootschap LAURENT-TEAROOM de tussentijdse cijfers met stand van vermogen per 12 september 2011 (in toepassing van artikel 720 §2, 4° van het Wetboek van Vennootschappen) van de overgenomen vennootschap ZINOVA, ter goedkeuring voorgelegd.

De vennoten erkenden dat zij van de documenten opgesomd in artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen kennis hebben kunnen nemen, en dit op de wijze bepaald in dit artikel.

De tussentijdse cijfers met stand van vermogen op 12 september 2011 werden vervolgens goedgekeurd.

Ten slotte besliste de vergadering kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap ZINOVA voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode van 1 januari 2010 tot en met 12 oktober 2011

DERDE BESLUIT: KAPITAALVERMINDERING IN DE VENNOOTSCHAP LAURENT-TEAROOM

De vergadering besliste het maatschappelijk kapitaal te verminderen ten belope van tweehonderd vijfenvijftigduizend vierhonderd zesennegentig euro tachtig cent (¬ 255.496,80) om het kapitaal te brengen van tweehonderd vierenzeventigduizend en zesennegentig euro tachtig (E 274.096,80) tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door uitkering aan de vennoten van het aldus vrijgekomen bedrag en dit in verhouding tot hun deelname in het maatschappelijk kapitaal en door vermindering van de fractiewaarde van elk aandeel. Deze kapitaalsvermindering zal uitsluitend gedaan worden op het gedeelte van het kapitaal dat effectieve inbrengen door de vennoten vertegenwoordigt.

De vergadering beslist het op deze manier vrijgekomen bedrag van tweehonderd vijfenvijftigduizend vierhonderd zesennegentig euro tachtig cent (E 255.496,80) voorlopig niet uit te keren aan de vennoten, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van de bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en geeft de zaakvoerder de opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

VIERDE BESLUIT: AANPASSING ARTIKEL VIJF VAN DE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP LAURENT-TEAROOM

De vergadering besliste artikel vijf van de statuten aan te passen en dit in overeenstemming met het voorgaande besluit.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend ontledend uittreksel Notaris Bernard Walters







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal, gecoördineerde tekst der statuten.

Dit uittreksel is afgeleverd vbór registratie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

23/02/2015
ÿþr

"

Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a

Ondernemingsnr : 0469485443 Benaming

(voluit) : LAURENT TEAROOM IN VEREFFENING

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8420 DE HAAN (WENDUINE), DE SMET DE NAEYERLAAN 1NER1 (volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENNIG

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 12 januari 2015 blijkt :

- dat de vereffening per 12 januari 2015 gesloten is en dat de vennootschap vanaf zelfde datum definitief

opgehouden heeft te bestaan en het mandaat van de vereffenaar derhalve beëindigd is«

dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet

vereiste termijn zullen bewaard worden te 8420 De Haan (Wenduine), de Smet de Naeyerlaan 1Ner1.

dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te

worden in de Deposito- en Consignatiekas.

Tegelijk hiermee neergelegd : kopie vonnis goedkeuring verdelingsplan

Willem Gerard VAN VEEN

vereffenaar

5029194*

IIA

~

u

Q

Griffie ~~h ~GELe00

l bank Koophar) e! ~ ~E8 205

~

Gant~$~g~ Sr"gee

rer

Op de Kaatste blz van l,tik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris netztl van de perso(o]n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien Jan derden te vertegenevoordigen

Verso Naam en handtekening

12/09/2011
ÿþ Mptl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

EL TE

BRUGGE (Afdeling

Op:

3 0 AUÓ,,? griffier,

" 11137812*

beha

aar

Bel+ Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Or dernemingsnr : 0469.485.443

Benzming

(ioli.lt; : LAURENT-TEAROOM

Rechisucrrn " BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : 8420 DE HAAN (WENDUINE), DE SMET DE NAEYRLAAN 1NER1

Crda:w iu mAla : NEERLEGGING VOORSTEL MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Willem Gerard VAN VEEN

zaakvoerder

Op de laatste blz van Lusk Bvermelden Flac.:.. azi er, 'Ioedan+gr" ed var 'nscr.rre^tera^ds ^ot_-s va^ Je ca-so'o'.l'er,

cE3',7egd de recnzsparsoc7 ta^ .'er'agen~f34rd'gE'r:

Ver3D hard`.e:car7rg

17/08/2011 : BG091416
20/07/2011 : BG091416
09/06/2011 : BG091416
14/07/2010 : BG091416
16/10/2009 : BG091416
29/06/2009 : BG091416
27/06/2008 : BG091416
27/06/2007 : BG091416
07/07/2006 : BG091416
28/06/2005 : BG091416
15/03/2005 : BG091416
30/06/2004 : BG091416
13/08/2003 : BG091416
11/08/2003 : BG091416
11/08/2003 : BG091416
29/01/2000 : BGA016626

Coordonnées
LAURENT-TEAROOM

Adresse
DE SMET DE NAEYERLAAN 1, VER1 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande