LD COMPANY

Société en commandite simple


Dénomination : LD COMPANY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.311.952

Publication

21/03/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

na 03, 2012

FcCHif3Aw'ee,: l i HAt<fT~ÉL



IJI III INNI 11111 n

*12060307*

III

Ondernemingsnr : (Z1-1.14

Benaming

(voluit) : LD Company

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Jan Breydellaan 64, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Oprichting .

Uittreksel uit de onderhandse oprichtingsakte van 27 februari 2012:

De Heer Lieven De Meester, woonachtig te Jan Breydellaan 64, 8500 Kortrijk, treedt op als hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijke actieve vennoot.

Artikel 1 : Voorwerp

De actieve vennoot en de stille vennoten richten gezamenlijk een vennootschap op onder de rechtsvorm

van een gewone commanditaire vennootschap, hierna genoemd "de vennootschap".

Artikel 2 : Naam

De vennootschap draagt de naam LD Company. "Op alle akten, facturen, aankondigingen,

bekendmakingen, brieven, orders en andere van de vennootschap uitgaande stukken, zal de naam LD Company vermeld worden, gevolgd door de woorden "Gewone Commanditaire Vennootschap" of door de afkorting "Comm, V.". In vertalingen zullen laatstgenoemde begrippen in de desbetreffende taal vermeld worden.

Artikel 3 : Maatschappelijke Zetel

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel op het volgende adres: Jan Breydellaan 64, 8500 Kortrijk . De maatschappelijke zetel kan te allen tijde door een eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden.

Artikel 4 : Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel

-In eerste instantie, het aanbieden van dienstverleningen en consulting opdrachten met betrekking tot

begeleiden (managen) van projecten voor verschillende ondernemingen.

" De diensten kunnen ingehuurd worden om de hierboven genoemde projecten : uit te werken, studies opmaken, analyseren, adviseren, organiseren, voorbereiden, plannen, uitvoeren, implementeren en afronden en dit in de meest ruime zin naar activiteiten alsook naar de verscheidenheid van projecten.

" Opleiden en coaching van een project managers bij ondernemingen.

" De aan- en verkoop, ontwerpen, ontwikkelen installeren, beheren, in- en uitroer, commissiehandel en vertegenwoordiging van nieuwe energie technologisch (zoals maar niet gelimiteerd tot : zonne-, wind-, biomassa, electrische voertuigen,...) oplossingen en alle gerelateerde producten en/of afgeleiden producten en services.

.het beheer van roerend vermogen, in het bijzonder het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse vennootschappen,

-het beheer van onroerend vermogen, in het bijzonder het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

Voor eigen rekening, of in samenwerking met derden, bijdragen tot de ontwikkeling van ondernemingen en in het bijzonder:

" het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" ti

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

.1-let toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen in de meeste ruime zin en alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan financiële instellingen.

" Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste

zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen.

'Hel waarnemen van alle bestuursopdrachten en uitoefenen van opdrachten en functies.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland en filialen openen in binnen-

en buitenland.

Artikel 5: Duur

De vennootschap wordt aangegegaan voor onbepaalde duur en kan te allen tijde door elk der vennoten opgezegd worden mits goedkeuring van de algemene vergadering, die daartoe besluit met 3 meerderheid. De vennootschap neemt een aanvang op datum van onderhavige oprichtingsakte.

Artikel 6 : Voortzettingsbeding

Partijen bevestigen dat het wegvallen van de stille vennoot het bestaan van de vennootschap niet in het gedrang brengt. De stille vennoot kan, maar is niet noodzakkelijk voor de voortzetting, vervangen worden door een andere persoon of meerdere andere personen mits uitdrukkelijk schriftelijk akkoord van de actieve vennoot. De actieve vennoot heeft ten allentijde een voorkooprecht op de aandelen van de stille vennoot. Tevens heeft de actieve vennoot ten allentijde het recht de stille vennoot uit te kopen door deze laatste een vergoeding uit te betalen gelijk aan het dubbele van de winst van het laatste afgesloten boekjaar ten opzicht van de uitkoopdatum verhoogde met het kapitaal ingebracht door deze stille vennoot en dit bedrag te delen door de verhouding van het aantal aandelen van de stille vennoot ten opzicht van het totaal aantal aandelen van de vennootschap.

Artikel 7 : Bestuur

De vennootschap wordt zowel intern als t.a.v derden bestuurd door de actieve vennoot die daartoe optreedt als zaakvoerder. Het mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

Artikel 8 : Inbreng en kapitaalvorming

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 10.001,00 (tienduizend en één komma nul Euro) en is

vertegenwoordigd door 10.001 (tienduizend en één) aandelen.

Artikel 9 : Algemene Vergadering

De algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden ter maatschappelijke zetel, en dit elke tweede zaterdag van de maand mei om 10 uur tenzij anders vernield in de oproepingsbrief tot uitnodiging tct de algemene vergadering. De oproeping ter Algemene Vergadering geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten, minstens één maand voor de vergadering. Aile beslissingen die aan de Algemene Vergadering toebehoren, worden genomen met gewone meerderheid van de stemmen en, voor zover zij volgens de vorm rechtsgeldig zijn, bindend zijn voor aile aandeelhouders, met inbegrip van diegenen die tegen de beslissing hebben gestemd en ook voor hen die niet aanwezig zouden zijn tijdens de Algemene Vergadering. Indien een vennoot slechts het vruchtgebruik bezit van een aandeel in de vennootschap, dan zal deze vennoot het stemrecht uitoefenen. Wanneer meerdere personen eigenaar of vruchtgebruiker zijn van een aandeel, dan wordt de uitoefening van de aan het aandeel verbonden stemrechten opgeschort totdat één enkele persoon is aangeduid als vertegenwoordiger van de anderen voor wat betreft het stemrecht. De opschorting van het stemrecht kan in geen enkel geval zorgen voor blokkeringen of uitstel van de Algemene Vergadering en/of stemming tijdens de Algemene Vergadering, zolang er tijdens de Algemene Vergadering meer dan 3/4den van de stemmen aanwezig zijn.

De vertegenwoordiger zal zich kenbaar maken minstens 2 weken voorafgaande aan de algemene vergadering dit door een brief gericht aan de vennootschap. Tevens zal de vertegenwoordiger in het schrijven ook bekend maken wie hij/zij vertegenwoordigt en voor hoeveel aandelen t.t.z. hoeveel stemmen hij/zij heeft.

Artikel 10 : Winstverdeling

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het aantal aandelen aangehouden, behoudens

andersluidend unaniem akkoord daaromtrent op de AV die zich uitspreekt over de winstverdeling.

Artikel 11 : Aansprakelijkheid

Partijen komen uitdrukkelijk overeen dat de stille vennoten enkel en alleen kunnen gehouden zijn tot de

gedane inbreng.

Artikel 12 : Boekjaar

Het boekjaar loopt gelijk met het kalenderjaar . Door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder kan hiervan

te allen tijde afgeweken worden.

Artikel 13: Overgangsbepalingen

1)Het eerste boekjaar begint op de datum van de oprichting en eindigt uiterlijk op 31 december 2012.

g Voor-

e " 4behouden

aan het Belgisch Staatsblad

2)Alle verrichtingen en/of verbintenissen aangegaan door de oprichters van de vennootschap vanaf 1 december 2011 voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden geacht te zijn aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap vanaf die datum. Alle gedane kosten of baten vanaf 1 december 2011 voor rekening van de vennootschap in oprichting, vallen eveneens ten bate of ten laste van de vennootschap vanaf die datum.







De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen ABP Consult, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Patricia Petit, accountant, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, wordt gemachtigd alle verklaringen af te leggen en stukken te ondertekenen bij oa de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), de Belasting over de Toegevoegde Waarde en mbt de overige vergunningen en attesten,

Lieven De Meester

Zaakvoerder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LD COMPANY

Adresse
JAN BREYDELLAAN 64 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande