LE CASSANAH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LE CASSANAH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.922.635

Publication

10/01/2014
ÿþMoa warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

; . g ,eyd trg c}l , r~ % r1 d

rochtbank v , nt. handel

e - af`deiing te QO., E

ugc, &glue.

é

11111 j111,11M111111111

Ondernemingsnr : 0523.922.635

Benaming

(voluit) : LE CASSANAH

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Molenstraat 56

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING-VEREFFENING DE FACTO

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op zesentwintig december tweeduizend en dertien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LE CASSANAH, met zetel te 8820 Torhout, Molenstraat 56,

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen

1. De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder de dato negentien december tweeduizend en dertien ter toelichting van de ontbinding van de vennootschap, met in' bijlage een samenvattende staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per zes december tweeduizend en dertien, evenals van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEDRIJFSREVISORENKANTOOR PIET DUJARDIN, kantoorhoudende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, alhier vertegenwoordigd door de heer Piet DUJARDIN, bedrijfsrevisor, de dato vierentwintig december tweeduizend en dertien, aangezien elke aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"Het bestuursorgaan van de BVBA LE CASSANAH heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een tussentijdse staat van actief en passief per 6 december 2013 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 40.479,05 EUR en een netto-actief t.b.v. -1.810,96 EUR,

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit tilt de boekhouding van de vennootschap, onder voorbehoud van de niet-geboekte voorziening voor de kosten verbonden aan de beëindiging van de werkzaamheden zoals ereloon bedrijfsrevisor, ereloon vereffenaar, ereloon accountant, ereloon notaris, ... t.b.v. 3.000,00 EUR.

Inclusief correctie bedraagt het netto-actief -4.810,96 EUR.

De artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen zijn van toepassing. De vereffening zal slechts positief kunnen afgesloten worden mits de aandeelhouders bereid zijn om additionele middelen in te

brengen en/of de zaakvoerder bereid is om zijn vordering op de vennootschap niet op te vorderen.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW- en belastingcontroles."

2. De vergadering besluit de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en dit vanaf heden, gezien de vennootschap niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

3. De vergadering verklaart dat de vennootschap "de facto" vereffend werd door de heer Steven CASTELEIN, schilder-behanger, wonende te 8820 Torhout, Molenstraat 56, zodat de vergadering dan ook beslist geen vereffenaar te benoemen. Hij wordt ontheven van deze taak zonder voorbehoud noch beperking en hem wordt volledig kwijting verleend.

4. De vergadering verklaart de vereffening als beëindigd, spreekt het slot van de vereffening uit, en verklaart dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LE CASSANAH opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van haar vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De aandeelhouders verklaren gezien zij alle rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen van de vennootschap kunnen uitoefenen, alle activa in hun vermogen op te nemen en zich te verbinden, voor zover als nodig, alle passiva te betalen.

Voor wat betreft de eventueel nog bestaande schulden aan derden, verklaren alle aandeelhouders uitdrukkelijk zich hiervoor hoofdelijk borg te stellen zodat de sluiting van de vennootschap in geen opzicht in het " nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers,

De boeken 'en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen toevertrouwd worden aan " de voornoemde heer Steven CASTELEIN, die de bewaring ervan gedurende een periode van vijf jaar op zich zal nemen.

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, het bijzonder verslag van de zaakvoerder en het

bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/07/2013
ÿþ Lod Word 11 t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsbad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13105162*

!Ill

bE

e St

eryaiega r.Or gri~'r~ ven rechtbank van l,;oQphr. i~ t;;al Brugge  af.

op 2 $

Ondernemingsnr : 0523.922.635

Benaming

(voluit) : LE CASSANAH

{verkort}

Rechtsvorm . besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 56 8820 Torhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 30 april 2013 blijkt dat Mevr Sandra Vanlerberghe, Molenstraat 56 te 8820 Torhout ontslag neemt als zaakvoerder vanaf 01 mei 2013.

Steven Castelein

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

27/03/2013
ÿþr,4

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden,

aan het

Belgisch

Staatsbiac

o

111101

*13049100*

+veaer$elegti ter griffie van as rechtbank van koophandel

Bru tenon

Ondernemingsnr : p 5.23 32.2

j 35

Benaming

(voluit} : LE CASSANAH

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Zetel : 8820 Torhout, Molenstraat 56

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

UIT DE AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440 te Torhout op veertien maart tweeduizend en dertien.

BLIJKT DAT :

1. de heer CASTELEIN Steven Willem, schilder-behanger, geboren te Torhout op negenen-twin-tig april negentienhonderd een-en-zeven-tig, wonende te 8820 Torhout, Molenstraat 56, echtgescheiden.

2. mevrouw VANLERBERGHE Sandra Marguerite André, bediende, geboren te Brugge op vier-+en'twintig; juni negentienhonderd een-en-zeven-tig, wonende te 8820 Torhout, Molenstraat 56, echtgescheiden.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprake-'lijkheid hebben opgericht onder de benaming LE CASSANAH met zetel te 8820 Torhout, Molenstraat 56.

De vennootschap heeft tot doel : zowel in België ais in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, mana-+gementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier,, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstem-ming met de; wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleg-gingsad-'vies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negen-+tig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en Inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk, voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer:

1. Aannemer schilder- en behangwerken, groot- en kleinhandel in materialen hiervoor, aannemer plaatsen: vloeren in hout, PVC en andere materialen, groot- en kleinhandel in materialen hiervoor, aannemer vare stukadoorwerlcen, plaatsen van gyproc, ..., groot- en kleinhandel in materialen hiervoor.

2. Aannemer van algemene schrijnwerken, groot- en kleinhandel in materialen hiervoor, aannemer van isolatiewerken, zowel thermisch, geluid als trillingen, groot- en kleinhandel in materialen hiervoor, aannemer voor optrekken en afbreken van steigers en werkplafonds, groot- en kleinhandel in materialen hiervoor, aannemer van voegwerken, groot- en kleinhandel in materialen hiervoor, aannemer van installatie van stores en zonneschermen, groot- en kleinhandel In materialen hiervoor, aan- en verkoop van bouwmaterialen en tussenpersoon in de handel, aan- en verkoop van kantoormeubilair en tussenpersoon in de handel,. tussenpersoon in handelstransacties in het algemeen.

3. Het uitvoeren van schilder-, behang-, vloerbekledings- en decoratiewerken in de meest ruime zin, alsmede het Kopen en verkopen, import en export, huur en verhuur, produktie en distributie, zowel voor eigen. rekening als voor rekening van derden van schilder- en behangprodukten, schildermaterialen en -grondstoffen," alsook vloerbekleding.

4, Onderneming voor het bouwen van stellingen alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels., Onderneming voor het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met teer en asfalt Onderneming voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt. Onderneming voor warmte- en geluidsisolering.: Onderneming voor het plaatsen van chapes. Onderneming voor het leggen van parketvloeren. Onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk. Onderneming voor het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal, Publiciteitsondememing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

5. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkun-+dige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onder-+houden, ontwikkelen en uitbaken, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- de ontwikkeling, promotie en financiering van alle onroerende goederen en van bouwprojekten, alsmede het voeren van management bij de verwezenlijking ervan.

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een porte-leuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

6. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtin-igen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en lenin-'gen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhu-'ren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroe-+rende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, wonin-Igen, studen-'tenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

7. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbij-stand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin,

8. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

9. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

10. Aan- en verkoop, in- en uitvoering van voedingsmiddelen in de meest ruime zin,

11. Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzake-lijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die tot dit doel noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennoot-ischappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook,

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, Inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHT-TIEN-DUIZEND VIJF-HON-DERD-+VIJF-TIG EURO (18.550,00 EUR) verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een éénlhonderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in speciën, ten beloop van zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 E), als volgt : a) door de voornoemde heer Steven CASTELEIN op negennnegentig (99) aandelen, en b) door voornoemde mevrouw Sandra VANLERBERGHE op één (1) aandeel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd te rekenen vanaf één april tweeduizend en dertien : de heer Steven CASTELEIN, schilder-behanger, wonende te 8820 Torhout, Molenstraat 56, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap , jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand december om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gebouden, leder aandeel geeft recht op één stem, ,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over : de bestemming van het saldo van de nettowinst. Het batig saldo van de veref-'fening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijk-sstelling ervan inzake volstorting.

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op dertig juni tweeduizend en veertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

De verschijners in deze verklaren daarop in hun hoedanigheid van oprichters ais bijkomende gewone zaakvoerder te benoemen voor de duur van de vennootschap : mevrouw Sandra VANLERBERGHE, bediende, wonende te 8820 Torhout, Molenstraat 56, die ver-klaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevesti-ging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Afschrift van de oprichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LE CASSANAH

Adresse
MOLENSTRAAT 56 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande