LE SOIE COSMETICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LE SOIE COSMETICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.808.382

Publication

05/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15313026*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

03-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Gistelhofstraat 91

8920 Langemark-Poelkapelle

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0634808382

Benaming (voluit) : LE SOIE COSMETICS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Stephan MOURISSE, Notaris met standplaats te Roesbrugge-Haringe/Poperinge de dato ACHTENTWINTIG JULI TWEEDUIZEND VIJFTIEN,  ter registratie aangeboden , dat

De Heer ABD EL AZEEM Mohamed Mostafa, geboren te Zagazig (Egypte) op zeven december negentienhonderd achtenzeventig, wonende te Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten), BLDG C42, Mohamed Bin Zayed 9, App 53,

Echtgenoot van Mevrouw DE COUTERE Ann Mieke, ... wonende te 8920 Langemark-Poelkapelle, Gistelhofstraat 91);

Gehuwd te Ieper op zesentwintig oktober tweeduizend twee onder het stelsel van de zuivere scheiding van goederen blijkens akte huwelijkscontract verleden voor het ambt van Meester Benedikt Deberdt, Notaris te Tielt, de dato twaalf oktober tweeduizend twee, ongewijzigd tot op heden, zo werd verklaard,

Thans feitelijk gescheiden, zo wordt verklaard.

Is overgegaan tot de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de benaming  LE SOIE COSMETICS , met zetel te 8920 Langemark-Poelkapelle, Gistelhofstraat 91

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00), verdeeld in HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Door de oprichter werd volledig ingechreven op alle aandelen zodat op het gehele maatschappelijke kapitaal werd ingeschreven.

Bijgevolg is elk aandeel geheel volstort op heden door storting in geld door hem uitgevoerd. Het voorgaande werd bevestigd door een bankattest afgeleverd door de hierna genoemde bankinstelling de dato achtentwintig juli tweeduizend vijftien afgeleverd, waaruit blijkt dat een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE13 0689 0319 7339 bij BELFIUS BANK, kantoor Langemark-Poelkapelle.

De statuten werden vastgesteld als volgt, alhier geciteerd bij wijze van uittreksel :

Titel 2. STATUTEN

A. Benaming  zetel  doel  duur

Artikel 1. De vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met als benaming  LE SOIE COSMETICS .

Artikel 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8920 Langemark-Poelkapelle, Gistelhofstraat 91 De maatschappelijke zetel kan naar elke andere plaats in het Nederlands taalgebied en in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s); deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder(s) ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, administratieve en commerciële zetels,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

alsmede kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s).

Artikel 3. De vennootschap heeft als doel

- Kopen en verkopen van cosmetica producten, zepen, beauty producten, producten voor persoonlijke verzorging, parfums, make-up en lege verpakkingen van deze producten

- Importeren en exporteren van cosmetische producten, zepen, beauty producten, producten voor persoonlijke verzorging, parfums, make-up en lege verpakkingen van deze producten

- Het ontwikkelen van cosmetische producten, zepen, beauty producten, producten voor persoonlijke verzorging, parfums, make-up en lege verpakkingen van deze producten

- Samenstellen van cosmetica producten, zepen, beauty producten, producten voor persoonlijke verzorging, parfums, make-up en lege verpakkingen van deze producten

- Oprichting en het beheer van de winkels van cosmetica producten, zepen, beauty producten, producten voor persoonlijke verzorging, parfums, make-up enlege verpakkingen van deze producten - De recht geven op anderen om onze cosmetica producten, zepen, beauty producten, producten voor persoonlijke verzorging, parfums, make-up en lege verpakkingen van deze producten te distribueren

- De recht geven op anderen om winkels van cosmetische producten, zepen, beauty producten, producten voor persoonlijke verzorging, parfums, make-up en lege verpakkingen van deze producten vast te stellen en te beheren onder onze merknaam in de vorm van een franchise waar we een franchisegever zal zijn

- Beheer winkels van cosmetica producten, zepen, beauty producten, producten voor persoonlijke verzorging, parfums, make-up en lege verpakkingen van deze producten onder onze merknaam voor onze franchisenemers

- De aankoop en verkoop, import en export van alle textielwaren, luxeproducten (waaronder handtassen, lederwaren, accessoires en dit in de meest ruime zin)

De vennootschap mag alle onroerende handelingen die zij nodig acht.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij kan het mandaat van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, behoudens wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Artikel 4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het neerleggen van een uittreksel uit deze akte op de bevoegde griffie.

A. Kapitaal  aandelen

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00),

en wordt vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen op naam, zonder

nominale waarde.

...

B. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 9. Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), al dan niet vennoten.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

1. De opdracht van een statutair zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij éénparig goedvinden van de vennoten, inclusief de statutair zaakvoerder indien hij zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

2. De niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd en ontslagen door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder, alsook de beëindiging van zijn mandaat wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekend uittreksel uit de akte, samen met een afschrift voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

3. Iedere zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door de enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder de verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Artikel 10. Interne bestuursbevoegdheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde taken, zoals de technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale volmachten mogen verlenen.

Artikel 11. Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle akten en in rechte.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, hebben zij elk de macht om afzonderlijk op te treden namens de vennootschap.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder(s), zelfs indien deze handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

C. Toezicht (commissaris)

Artikel 12. Zolang de vennootschap niet verplicht is om een commissaris te benoemen omdat zij niet voldoet aan de wettelijke voorwaarden terzake, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheden van een commissaris. De algemene vergadering kan te allen tijde overgaan tot de benoeming van één of meer commissarissen.

D. Algemene vergadering

Artikel 13. Algemene vergadering

1.De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om zeven uur  s avonds (19u00). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

2. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen statutenwijziging inhoudt.

3. Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden ter maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerder(s) kan de algemene vergadering bijeenroepen. Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerder(s) is verplicht de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen, wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Als de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze de bevoegdheden uitoefenen die door de wet worden toegekend aan de algemene vergadering. Hij zal ze niet kunnen delegeren.

Inzoverre geen andere personen moeten deelnemen aan de algemene vergadering zijn alle wettelijke en statutaire voorschriften die de bijeenroeping en de toegang tot de vergadering regelen niet van toepassing, zolang de vennootschap slechts één vennoot telt.

De beslissingen van de enige vennoot, handelend als algemene vergadering, worden opgetekend in een register dat wordt bijgehouden op de maatschappelijke zetel.

...

Artikel 17. Aandelen in onverdeeldheid, met vruchtgebruik bezwaard of in pand gegeven.

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidende overeenkomst of verzet van de blote eigenaar. In deze laatste hypothese wordt het aan die aandelen verbonden stemrecht geschorst totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap dit stemrecht uit te oefenen of totdat, bij gebrek aan overeenkomst, de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder heeft benoemd.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

...

E. Boekjaar  inventaris  jaarrekening  winstverdeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Op het einde van ieder maatschappelijk jaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening die uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting bestaat en een geheel vormt.

Artikel 20. Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen. F. Ontbinding en vereffening-verdeling

Artikel 21. Tenzij de ontbinding en vereffening in één akte overeenkomstig de voorwaarden vervat in artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen gebeurt, wordt bij ontbinding één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar zal pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars beschikken over alle bevoegdheden genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

Titel 3. OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting heeft de vennoot volgende beslissingen genomen:

1. Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit deze akte op de bevoegde griffie en eindigt op éénendertig december tweeduizend zestien.

2. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van juni tweeduizend zeventien om zeven uur in de namiddag (19u00).

3. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder: De Heer ABD EL AZEEM Mohamed Mostafa, geboren te Zagazig (Egypte) op zeven december negentienhonderd achtenzeventig (NN 78.12.07413.32), wonende te Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten), BLDG C42, Mohamed Bin Zayed 9, App 53,

Die aanvaardt en bevestigt dat de aanvaarding van zijn mandaat niet verboden is, inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig. Zijn mandaat is van onbeperkte duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstaande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging, zal optreden als volmachtdrager van de vennoot en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

4. Bijzondere volmacht:

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de de medewerkers van het boekhoudkantoor  JONA-FISC Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 8650 Houthulst, Jonkershovestraat 26 bus 3, alsmede diens zaakvoerder, de Heer MEERSCH Jos. ...

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL VAN AKTE

(getekend) Notaris Stephan Mourisse

Wordt tevens neergelegd

° gelijkvormig afschrift van akte (bevattende de gecoördineerde statuten)

Coordonnées
LE SOIE COSMETICS

Adresse
GISTELHOFSTRAAT 91 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande