LEAH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEAH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.348.081

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 31.10.2013 13653-0091-011
06/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.09.2012, NGL 26.10.2012 12626-0375-012
13/07/2012
ÿþ Mod Wort111.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van_de akte

i I lillll I U I lIUI I I

*12124050*

VI beha

aai

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0833.348.081

Benaming

(voluit) : LEAH

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeelaan 149 bus AO, 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 11 juni 2012:

1.Met eenparigheid van stemmen wordt beslist en goedgekeurd om de maatschappelijke zetel te

verplaatsen naar volgend adres vanaf heden:

Duinparklaan 59

8670 Oostduinkerke

Hendrik Pyfferoen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- " 11141989+ 111

behouden 1

aan het

Belgisch

Staatsblad





-2 ~ ER y~ ~p

K~

Griffie

Ondememingsnr : 0833.348.081

Benaming

(voluit) : LEAH

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkeheid

Zetel : Zeelaan 149 bus A0, 8670 Koksijde

Onderwerp akte : BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 31 maart 2011:

De vergadering beslist niet eenparigheid van stemmen de heer Hendrik Pyfferoen, wonende te 8670 Koksijde, Zeelaan 149 bus A0, overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen met terugwerkende kracht vanaf 1 februari 2011 te benoemen als vaste vertegenwoordiger van de BVBA Leah met het oog op het uitvoeren van het bestuurdersmandaat in volgende vennootschappen:

- NV De Beauvoorder Paté, met zetel te 8630 Veurne, Albert I laan 54

- NV Laura, met zetel te 8630 Veurne, Albert I laan 54

De vaste vertegenwoordiger, de heer Hendrik Pyfferoen, zal de NV De Beauvoorder Paté en de NV Laura vertegenwoordigen bij de uitoefening van haar bestuurdersmandaat.

Ten aanzien van derden treedt de vaste vertegenwoordiger, de heer Hendrik Pyfferoen, op als orgaan van de vennootschap.

De vaste vertegenwoordiger, de heer Hendrik Pyfferoen, neemt kennis van het feit dat hij aansprakelijk is voor de wijze van uitoefening van het bestuurdersmandaat alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen en dat hij hoofelijk gehouden is met de vennootschap.

De heer Hendrik Pyfferoen verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Hendrik Pyfferoen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300881*

Neergelegd

01-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : LEAH

0833348081

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8670 Koksijde, Zeelaan(Kok) 149

Onderwerp akte: OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris Paul Dalle met standplaats te Koksijde (Oostduinkerke), op 31 januari 2011, ter registratie te Nieuwpoort, werd de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  LEAH met zetel te 8670 Koksijde, Zeelaan 149 bus A0 opgericht. I.-OPRICHTERS: de Heer Hendrik Pyfferoen en echtg. mevr. Anne Maes, samenwonende te Koksijde, Zeelaan 149 bus A0.

II.- Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

III.-NAAM : De vennootschap draagt de naam  LEAH

IV.-ZETEL : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8670 Koksijde, Zeelaan 149 bus A0

V. DUUR : De vennootschap is opgericht bij akte van 31 januari 2011 voor onbepaalde duur

VI. Doel : De vennootschap heeft als doel :

- alle hoegenaamde bedrijvigheid met betrekking tot onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd, en alle hoegenaamde handelingen betreffende onroerende rechten, dit alles zo voor eigen noodwendigheid of rekening als met het oog op vervreemding of voor rekening van derden, hetzij in samenwerking met derden.

De vennootschap mag aldus, en zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn: alle onroerende goederen, gebouwen en gronden aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, beheren, toezicht uitoefenen, alle onroerende goederen opmeten, afpalen, schatten, alle studies ontwerpen en plannen opvatten, maken en uitwerken, optreden als verzekeringsagent, als verhurings- of verkoopagent, alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken, alle aannemingen van werken, zo private als openbare aanvaarden en uitvoeren of laten uitvoeren.

- optreden als makelaar, gevolmachtigde of tussenpersoon, bijstand verlenen op technisch, handels-, economisch en financieel vlak, betreffende voorgaande activiteiten.

- het verlenen van managementdiensten aan vennootschappen, en meer algemeen consultancy aan ondernemers en particulieren;

- het verlenen van diensten op vlak van dagelijks bestuur zoals algemeen management, financiële planning en businessplanning;

- optreden als agent van hypotheek-, financierings- en verzekeringsmaatschappijen;

- optreden als studie-, organisatie-, raadgevend bureau inzake financiële, fiscale, sociale, boekhoudkundige aangelegenheden.

- het stellen van daden van mandaat, beheer, zaakwaarneming, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waaden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen advies, management en andere diensten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

aan of in overenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmee het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingadviseurs.

Zij mag zich borg stellen en zakelijke, roerende en onroerende zekerheden verlenen in het voordeel van vennootschappen of ondernemingen, waarin ze rechtstreeks of onrechtstreekse belangen bezit, onder welke vorm ook.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende, commerciële en industriële verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met hogervermeld doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het doel van de vennootschap mag verwezenlijkt worden in België en in het buitenland volgens de modaliteiten die haar best voorkomen. De vennootschap mag bij middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke wijze deelnemen aan ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde of aanverwant doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk bereiken van haar doel.

De opsomming is verklarend en niet beperkend en moet gelezen worden in de meest uitgebreide zin.

VII.-BELOOP VAN HET KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600 en is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde die ieder een gelijke waarde van het kapitaal bedragen.

VIII.-ZAAKVOERDERS : De vennootschap wordt bestuurd door één (of meer) zaakvoerder(s), zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s).

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap, en treedt namens haar op, in en buiten rechte.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd de Heer Hendrik Pyfferoen en mevrouw Anne Maes beiden voornoemd.

IX.-BOEKJAAR : Het boekjaar gaat in op 1 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting om te eindigen op 31 maart 2012.

X.-ALGEMENE VERGADERING : ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de laatste vrijdag van september om 10u. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2012.

OVERNAME VERBINTENISSEN : De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting in zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 oktober 2010. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT : De oprichters en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel,

met name met name VGD Accountants en belastingconsultenten, vertegenwoordigd door de

heer Jean-Michel Dalle of de heer Filip Viaene.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

P. DALLE, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : - expeditie van de oprichtingsakte dd. 31.01.2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 01.10.2015 15635-0176-011

Coordonnées
LEAH

Adresse
DUINPARKLAAN 59 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande