LEAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.219.969

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 07.07.2014 14268-0329-012
02/12/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ruitersweg 11 te 8520 Kuurre

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding, in vereffeningstelling, ontslag van zaakvoerder, benoeming vereffenaar

-1/ Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op dertig september tweeduizend en dertien, akte geregistreerd op het 1ste kantoor der registratie te Kortrijk Geregistreerd op 09.10.2013 vier bladen één renvooien Boek 970 Blad 51 Vak 15 Ontvangen: vljftig.euro (50 ¬ ) Christelle De Graeve (getekend) Adviseur al-ontvanger ai, dat de buitengewone algemene vergade-ring der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lean met zetel te Kuurre, Ruitersweg 11, opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Callens te Lendelede op vijftien april negentienhonderd vijfentachtig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één mei negentienhonderd vijfentachtig onder nummer 850501-268, besloten heeft:

De vennootschap te ontbinden en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf 30/09/2013 en beslist één vereffenaar te bencemen en tot deze functie aan te stellen mevrouw Dhaene Moreen Simonne, zaakvoerder, wonende te 8520 Kuume, Ruitersweg 11, met zo ruim mogelijk macht.

. dat het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap van de heer Van Luchene Ivan Julien, wonende te 8520 Kuurre, Ruitersweg 11, ingevolge de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap met benoeming van de vereffenaar, een einde heeft genomen.

. Machten: De vergadering besluit aan de vereffenaar een zo ruim mogelijke bevoegdheid te geven en dus ook de bevoegdheden, voorzien in de artikelen 181 en volgende van het wetboek van ven-nootschappen te verlenen. De vereffenaar zal ook beschikken over aile bevoegdheden die voorzien zijn in artikel 186 en 187 van het wetboek van vennootschappen. De vereffenaar mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het wetboek van vennootschappen zonder dat hierdoor een nieuwe beslissing van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorge-schreven. Bijgevolg mag de vereffenaar de onroerende goederen van de vennootschap openbaar of uit de hand verkopen, voor zover er nog zijn. De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere bekendmakingen. De vereffenaar wordt ontslagen van de verplichting om inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden. De vereffenaar mag onder zijn verantwoorde-lijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. De vereffenaar is eveneens gemachtigd om de sluiting van de vereffening bekend te maken. Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, worden geldig ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen voorafgaand besluit moet doen blijken.

Alle machten worden verleend aan de vereffenaar om de statuten te coördineren, om er voor te zor-gen of te laten voor zorgen dat deze worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophan-del en om de genomen beslissingen uit te voeren.

-2/ De benoeming van de vereffenaar werd bevestigd bij vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk de dato 13/11/2013.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

-coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 a 11. 2013

F?ECH1't3A1vK KOOPHANDEL KOte7~tlK

V. beha

aai

Bel Staa

Ondememingsnr : 0427219.969 Benaming

(voluit)

(verkort) :

LEAN

liijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-byrhorn aan het Belgisch Staatsblad

-afschrift van het vonnis van de Rechtbank van Kortrijk dd.13/1112013

Getekend, Christine Caliens, notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/11/2014
ÿþMod Word 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I MONITEI1 20 -II S

Voor-behoude ligleM11

aan het

Belgiscf

Staatsbh

Ondernemingsnr : 0427.219.969 Benaming

(voluit) (verkort) :

LEAN

NEERGELEGD

3 U &r, Ztii't

Rechtbanr. ,...., .... .owtiANl'BL.

Gent,~i iEwONTRl3tt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Ruitersweg 11 te 8520 Kuurne

(volledig adres)

ünderwerp akte: Sluiting van vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op 17 september 2014, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lean met zetel te Kuurne, Ruitersweg 11, opgericht bij akte verlede voor notaris Marc Callens te Lendeleds op 15 april 1985, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 mei daarna onder nummer 850501-268, besloten heeft:

-1! De vereffenaar legt het verslag dd. 23 juli 2014 voor opgemaakt in toepassing van het artikel 194 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaar legt tevens de vereffeningsrekening voor, evenals de stavingstukken,

De vennoten verklaren te verzaken aan de termijn voorzien door artikel 194 van het wetboek van vennootschappen voor de neerlegging door de vereffenaar op de zetel van de vennoot-schap van de rekeningen van de vereffening, samen met de stukken tot staving.

De vennoten verklaren te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens het niet naleven van deze termijn.

Voormeld verslag van de vereffenaar omvat tevens het plan voor de verdeling/overgang van de na vereffening overblijvende activa. Tevens omvat het verdelingsplan een begroting door de vereffenaar van de voorziene afsluitingskosten van de vereffening.

En goedkeuring door de vennoten van de afrekening van de vereffenaar.

-2! Vaststelling door de vergadering en de vennoten persoonlijk dat de schulden die de ven-nootschap had bij de Bank ING België NV te Brussel, Marnixlaan 24, ondertussen volledig betaald zijn. In haar brief van 4/08/2014 heeft de Bank ING aan ondergetekende notaris laten weten dat de hypotheekschuld van Lean BVBA terugbetaald is en dat zij haar akkoord geeft tot handlichting van de hypotheekinschrijving van 123.946,76 Euro.

De tegoeden aan liquide middelen werden verrekend met de rekening-courant.

Daarvan werd nog materieel vast actief dat aanwezig was, ten belope van 4.007,35 euro afge-trokken van de rekening courant.

Aldus stelt de vergadering vast dat het onroerend goed ter waarde van 307.000,00 euro aangerekend wordt op kapitaal en reserves voor 253.304,30 euro en voor 53.695,70 euro voor terugbetaling rekening courant.

Ten bedrage van laatstgenoemd bedrag is de hiernavermelde overgang van het nagemelde enige onroerend goed van de vennootschap aan de vennoten een inbetalinggeving voor die schuld in rekening-courant en zal zij aanleiding geven tot een heffing aan registratierechten van 10% registratierechten op die som van 53.695,70 euro. Deze overdracht van het goed zal de uitdoving van die schuld wegens rekening courant tot gevolg hebben.

.- De vennoten verbinden zich er uitdrukkelijk en onvoorwaardelijk toe om overeenkomstig hun

aandelenbezit persoonlijk in te staan voor eventuele betaling van bestaande of toekom-stige (en op heden al

dan niet gekende) schulden en dit ter vrijwaring van de vereffenaar,

-3/ De algemene vergadering spreekt de sluiting van de vereffening van de vereffening van de vennootschap uit met als gevolg overgang van gans het actief van de vennootschap uit kracht van de wet aan voornoemde vennoten.

Ten titel van overgang uit kracht van de wet doet de vereffenaar afgifte aan de voormelde vennoten, de heer Van Luchene Ivan, wonende te Kuurne, Ruitersweg 11, Mevrouw DHAE-NE Moreen, wonende te Kuurne, Ruitersweg 11 de heer Van Luchene Lesley, wonende te Kuurne, Stokerijstraat 155 en mevrouw Van Luchene Angelique wonende te Izegem, Meen-sestraat 121, hierna ook genoemd "verkrijgers", die aanvaarden, elk in verhouding tot hun aandelenbezit, namelijk aan Van Luchene Ivan voor 375/750e (of 50%), aan Dhaene Moreen voor 225/750e (of 30%) aan Van Luchene Lesley voor 75/750e (of 10%) en aan Van Luchene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voorbehouden aan het "Belgisch Staatsblad

~ Angelique voor 75/750e of 10%) van het actief van de vennootschap en van ondermeer het onroerend goed van de vennootschap namelijk;

GEMEENTE KUURNE

Een toonzaal met diverse gebouwen en afhangen op en met grond, Brugsesteenweg 211, be-kend volgens kadastraal t ttreksei dd. 27f0512014 als settia B nusmnet B55F3 trost valgans kadaster tien are eenemeestig centiare (10a 41ca) . De comparanten hebben verklaard dat de bewerking van overgang van het onroerend goed uit kracht van de wet met een schatting van 307.000,00 euro toegerekend wordt als volgt

Op het kapitaal, reserves en overgedragen resultaten : 253.304,30 euro.

Op de terugbetaling R/C vennoten : 53.695,70 euro.

Pro fisco en voor zoveel als nodig schatten de comparanten de waarde van bovenstaand on-roerend goed, dat uit kracht van de wet overgaat, op : 307.000,00 EUR (driehonderd en ze-ven duizend euro).

Dit is overigens de schattingswaarde die werd weerhouden door de deskundige schatter de Landmeter Paul Hautekiet Stampkotstraat 3 te 8580 Avelgem in zijn verslag van 28 november 2013.

Onverminderd een tien procent heffing van registratierecht in de mate dat de overgang van het onroerend goed een inbetalinggeving is voor de terugbetaling van 53.695,70 euro rekening courant, (zie besluiten hierboven), roepen de partijen in dat er geen verdere heffing van regi-stratierechten verschuldigd zijn, inachtgenomen de regeling van artikel 129, tweede alinea van het Registratiewetboek.

De vennoten hebben verklaard dat de vennootschap geen andere onroerende goederen bezit dan dit dat hierboven is vermeld.

-4/ Algehele kwijting wordt gegeven zonder enig voorbehoud of beperking, aan mevrouw DHAENE Moreen voor haar beheer als vereffenaar van de vennootschap.

-5/ Vaststelling dat het bedrag van de verschuldigde liquidatiebelasting door haar en de veref-fenaar is vastgesteld op 23.471,23 EURO.

-6/ Vaststelling dat de vennootschap vereffend is en dat de Besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid "LEAN" met zetel te Kuume Ruiterweg 11, definitief opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en documenten van de vennootschap gedurende de tijd die de wet bepaald maar minstens gedurende tien jaar zullen bewaard worden, ten huize van de mevrouw DHAENE Moreen, voornoemd, thans wonendé te 8520 Kuurne, Ruitersweg 11.

-7/ Volmachten:

 Volmacht door de gewezen vennoten aan de gewezen vereffenaar om bepaalde proble-men na het sluiten van de vereffening te behartigen.

Als bijzondere lasthebber wordt aangesteld mevrouw DHAENE Moreen, wonende te Kuume, Ruitersweg 11, die gelast wordt, betreffende de goederen die aan de ontbonden vennoot-schap toebehoren op de dag van de afsluiting van de vereffening en om welke reden ook niet in de vereffening zouden zijn begrepen, om voor hen en uit hun naam ; aile maatregelen te ne-men tot vrijwaring van de rechten van de comparanten in deze goederen; op te treden in rech-te ais eiser of als verweerder met betrekking tot deze goederen.. Ten voorschreven einde alle akte en stukken te tekenen, iemand in de plaats te stellen en in een woord alles te doen wat nodig of nuttig is, zelfs niet in deze vermeld,

-Volmacht aan BVBA FIDUCIAIRE VANDER PAELT:

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de BVBA FIDUCIAIRE VANDERPAELT

Beversesteenweg 600A te Roeselare en haar aangestelden om alle formaliteiten inzake stop-zetting KBO, BTW, sociale kas,.. (al dan niet via een ondernemingsloket) te vervullen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

Getekend, Christine Callens, notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 13.06.2013 13176-0135-012
28/05/2013
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word t 1.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_

\MM%

Ondernemingsnr : 0427.219.969 Benaming

(voluit) : LEAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgrlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ruitersweg 11 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming + ontslag zaakvoerder

BESLISSING OP DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 28 APRIL 2013 I.Benoeming bestuurder

De algemene vergadering van 28/04/2013 beslist MI', Van Luchene Ivan ais niet statutaire zaakvoerder te

benoemen, wonende te Ruitersweg 11,8520 Kuurne..

Zijn mandaat gaat in op 01/05/2013 en heeft een onbepaalde duur.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van de stemmen.

2.Ontslag van zaakvoerder

De algemene vergadering neemt kennis van de akte van het ontslag uit de functie van zaakvoerder dat werd

ingediend door Mevrouw Dhaene Moreen.

Dit ontslag gaat in op 0110512013.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

SLOT

Aangezien alle agendapunten afgehandeld zijn, wordt de vergadering geheven.

Aldus opgemaakt op plaats en datum als gemeld en na goedkeuring door de algemene vergadering,

ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzocht hebben.

Kuurne, 28/04/2013

Van Luchene Ivan Dhaene Moreen

Van Luchene Lesley

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B versnelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 11.06.2012 12163-0554-012
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 27.06.2011 11212-0454-015
07/04/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte

Ondernerningsnr

Benaming

(voluit) :

LEAN

Burgerlijke vennootschap ander de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ruitersweg 11 8520 Kuurne

: benoeming + ontslag zaakvoerder

0427.219.969

Mevr. Dhaene Moreen

Kuurne, 25/03/2011

Mr. Van Luchene Ivan

Mr. Van Luchene lesley

BESPREKING VAN DE AGENDAPUNTEN

1. Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering beslist Mevr. Dhaene Moreen als zaakvoerder te benoemen, wonende te

Ruitersweg 11, 8520 Kuurne.

Mevrouw Dhaene Moreen wordt op deze vergadering van 25103/2011 benoemd tot niet statutair

zaakvoerder. Haar mandaat gaat in op 01/04/2011 en heeft een onbepaalde duur.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van de stemmen.

2. Ontslag van zaakvoerder

De algemene vergadering neemt kennis van de akte van het ontslag uit de functie van

zaakvoerder dat werd ingediend door Mijnheer Van Luchene Ivan.

Dit ontslag gaat in op 31/03/2011.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

SLOT

Aangezien alle agendapunten afgehandeld zijn, wordt de vergadering geheven.

Aldus opgemaakt op plaats en datum als gemeld en na goedkeuring door de algemene vergadering,

ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzocht hebben.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij liet BèIgisch StaatsbIàd

" 11052573* 1111

V beh aa B®I sta~

NEERGELEGD

28. 03. 2011

RECHTBANtefflelANDEL KORTRISK

17/06/2010 : KO108472
25/06/2009 : KO108472
26/06/2008 : KO108472
28/06/2006 : KO108472
09/06/2005 : KO108472
06/07/2004 : KO108472
07/07/2003 : KO108472
05/07/2002 : KO108472
04/07/2001 : KO108472
29/10/1999 : KO108472
25/04/1997 : KO108472
26/07/1990 : KO108472
01/01/1986 : KO108472

Coordonnées
LEAN

Adresse
RUITERSWEG 11 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande