LEBON RECYCLING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEBON RECYCLING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 405.576.794

Publication

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 18.07.2013 13323-0219-038
05/02/2013
ÿþmod 11.1

[Cie-à- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad b na neerlegging ter griffie van de akte

MON1T:UR BELI.,

2 8 -01- 2W3 BELGISCI- STAM SSLAD

Griffie

tijUni

V beh aa Be Sta II





i

EERGELEGD

14. 01. 2013

RECHTBANK KOOPHANDE KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0405.576.794

Benaming (voluit) : LEBON RECYCLING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mandellaan, 473 - bus a

8800 Roeselare

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "GALZOO" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCESVERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twee januari tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEBON RECYCLING", waarvan de zetel gevestigd is te Mandellaan 473 bus a, 8800 Roeselare, volgende beslissingen genomen heeft

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 14 november 2012 door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en dat werd neergelegd in hoofde van de Overgenomen Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te. Kortrijk op 16 november 2012 en bekendgemaakt in de Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 30 november 2012 onder nummer 20121130/194525, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "GALLOG", met maatschappelijke zetel te 8930 Menen, Wervikstraat, 320, hierna 'de Overnemende Vennootschap', de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEBON RECYCLING", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Mandellaan, 473 bus a, hierna 'de Overgenomen Vennootschap', bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Ovememende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van twee januari tweeduizend dertien.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD Ministerie", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een. ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/11/2012
ÿþ~ < ' ii Mod Woed 11.1

i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"~t

~~1

~

~~~.-.

`r:JtLt.ih NEERGELEGD

202

16. 11, 2012

,-.

reg F17C3AlVl~_,~i.-O~PHANDEL

K~ ~



MONITEU





be a 23 -11-

B LGISCH S"

st: Si

*iaisasas" B



Ondernemingsnr : 0405.576.794

' Benaming

(voluit) : LEBON RECYCLING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Mandellaan 473 bus a

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Overeenkomstig artikelen 676,1° en 719 van het Wetboek van vennootschappen, hebben de raad van bestuur van de naamloze vennootschap GALLOOMETAL en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEBON RECYCLING, in gezamenlijk overleg een fusievoorstel opgesteld, waarin wordt voorgesteld dat de naamloze vennootschap GALLOOMETAL, bij wijze van fusie door overneming, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEBON RECYCLING overneemt.

I. RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

1.1. DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP GALLOOMETAL: overnemende vennootschap

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Antoine Raveschot te Menen op 30 juni 1982, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 Juli daarna, onder het nummer 1452-9 en van 26 oktober daarna, onder het nummer 2551-21.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 30 juni 2009 bij akte verleden voor Notaris Lodewijk Vermeulen te Menen, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 juli daarna, onder het nummer 2009-07-2410105928.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam (GALLOOMETAL'.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8930 Menen, Wervikstraat 320.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal na de voorafgaande fusie met DENOLF RECYCLING NV luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

De recuperatie van alle metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland als in het buitenland, het verwerken ervan onder al zijn vormen zoals het zuiveren, het scheiden, het smelten, het gieten, en; eventuele verdere verwerking tot tussen en/of eindprodukt. Het dumpen, recupereren en recycleren van alle' afvalprodukten. Dit dient in zijn breedste zin gezien en is aangehaald ter verduidelijking en niet ter beperking.

De bande! in schroot en metalen, allerhande afbraak en slopingswerken met invoer en uitvoer, ladingen, lossingen en verzendingen, alsook alle industriële en commerciële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit soort zaken aansluiten.

Het deelnemen in alle Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen, alsook het vervullen van do opdracht van bestuurder of vereffenaar.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen blj biet Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De aan- en verkoop, bewerken en verwerken van alle metalen en afval textielwaren.

De recuperatie van aile metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland als in het buitenland, het verwerken ervan onder al zijn vormen, zoals het zuiveren, het scheiden, het smelten, het gieten, en eventuele verdere verwerking tot tussen en/of eindproduct.

Het dumpen, recupereren en recycleren van alle afvalproducten.

Engineering en constructie van alle machines die verband houden met het beschreven doel van de vennootschap.

Recuperatie van motoren.

Het vervoer per land, water en zee, laden, lossen, manipuleren, groeperen, verdelen, bevrachten en opslaan van goederen voor eigen rekening en rekening van derden, met alle middelen zowel in binnen- als in het buitenland. Het uitvoeren van alle grondwerken met alle middelen, voor eigen rekening en rekening van derden, het uitvoeren van alle tolformaliteiten inzake invoer, uitvoer, doorvoer voor eigen rekening en rekening van derden.

De handei, opslag en verwerking van recuperatieprodukten, grondstoffen en eindproducten voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende op de nijverheid en de handel van metalen, ijzerhoudend of niet, van materialen, oud ijzer en materialen voor wedergebruik in het algemeen, alle hoegenaamde slopingswerken, erinbegrepen het slopen van vaartuigen en fabrieken, alle werken van afbraak, van ontmanteling, van heraanpassing en hervorming van materialen, aile werken van inrichting, verandering, instaatstelling van materialen en grondstoffen voor hergebruik, het recupereren en te waarde maken van grondstoffen.

Alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende tot de sccheepvaart en de handel in schepen in het algemeen en dit zonder enige beperking van gebied. Aankoop, verkoop, huren, verhuren en herstellen van schepen van om het even welk type ook.

De handel van alle materialen en onderdelen betrekking hebbende tot de scheepvaar.

Zij mag alle handeis-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten in binnen- en buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken, zowel in binnen als in buitenland.

Zij kan bij middel van fusie, van onderschrijving, van participatie, van financiële tussenkomst, of op elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland deelnemen, voor zover het voorwerp gelijkaardig of aanverwant aan het hare weze.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden, zij is ter verduidelijking en niet ter beperking aangehaald."

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt tien miljoen (10.000.000) Belgische frank of tweehonderd zevenenveertigduizend achthonderd drieënnegentig euro en tweeënvijftig eurocent (247.893,52 EUR) en wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, met een nominale waarde van tienduizend (10.000) Belgische frank of tweehonderd zevenenveertig euro en negenentachtig eurocent (247,89 EUR) per aandeel.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand mei om 10.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

De raad van bestuur is als volgt samengesteld

-De heer Antoine Vandeputte, gedelegeerd bestuurder;

-De heer Pierre Vandeputte, bestuurder;

-De heer Jan Vandeputte, bestuurder;

-Mevrouw Joëlla Gallon, bestuurder.

}

T +

t , r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De BV oW. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Da Vincilaan 9 en kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 5, vertegenwoordigd door de heer Philip Vervaeck, werd benoemd als commissaris van de vennootschap.

1.2. DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID LEBON RECYCLING: over te nemen vennootschap

De vennootschap werd opgericht onder de benaming "Firma Gilbert Lebon" bij akte verleden voor Notaris Roger Demeyere te Roeselare, op 19 januari 1952, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 februari daarna, onder het nummer 1764..

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 27 januari 2009 bij akte verleden voor Notaris Lodewijk Vermeulen te Menen, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 februari daarna, onder het nummer 2009-02-1710025265.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennoctschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam 'LEBON RECYCLING'.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Mandellaan 473 bus a. Het maatschappelijk doel van de vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft voor doel, voor hare rekening of voor rekening van derden, alle aankoop, verkoop, vertegenwoordiging, verwerking, van oude metalen ferro en non-ferro, van gelijk welke slag alsmede alle verrichtingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

Zij is gemachtigd roerende, onroerende, financiële, commerciële, industriële of burgerlijke verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maartschappelijk voorwerp.

De vennootschap mag eveneens belang stellen in andere zaken die hetzelfde doel nastreven, hetzij door inbreng, door fusie of door overname."

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen, zonder nominale waarde.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand mei om 15.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Kortrijk onder het ondernemingsnummer BTW BE 0405.576.794.

De zaakvoerders zijn:

-De heer Jan Vandeputte;

-De heer Pierre Vandeputte.

De BV ow. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Da Vincilaan 9 en kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 5, vertegenwoordigd door de heer Philip Vervaeck, werd benoemd als commissaris van de vennootschap.

Il. VOORGENOMEN VERRICHTING

De naamloze vennootschap GALLOOMETAL bezit driehonderd (300) aandelen of zijnde de totaliteit van de aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEBON RECYCLING.

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap GALLOOMETAL en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEBON RECYCLING stellen bijgevolg voor cm een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren overeenkomstig artikel 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, volgens welke het geheel van het actief en passief vermogen van de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEBON RECYCLING, overgedragen wordt naar de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap GALLOOMETAL.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Aangezien de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap, zal de overdracht van het gehele patrimonium van de over te nemen vennootschap geen aanleiding geven tot uitgifte van nieuwe aandelen.

WENSELIJKHEID VAN DE FUSIE

De vooropgestelde verrichting maakt deel uit van een reorganisatie binnen de Gallno Groep.

De Gallon groep is door de tijd heen autonoom en door acquisities gegroeid. De groep bestaat uit diverse holdingvennootschappen en tal van werkvennootschappen die zijn gevestigd in België en Frankrijk. Deze situatie geeft aanleiding tot een ondoorzichtige structuur van de groep en een inefficiënt beheer van de operationele activiteiten.

Vandaar dat een herschikking aangewezen is. De vooropgestelde reorganisatie heeft tot doel de groepsstructuur te laten aansluiten bij de huidige operationele noden.

De verrichting zal leiden tot een vereenvoudiging en rationalisatie van de groepsstructuur waarbij overtollige vennootschappen worden opgedoekt en schaalvoordelen kunnen verwezenlijkt worden. Men gaat over tot een verregaande rationalisatie van de groepsactiviteiten door de complementaire activiteiten samen te voegen. De nodige synergieën en schaalvoordelen op het vlak van personeel, materialen, systemen en processen zullen kunnen worden verwezenlijkt, wat eveneens zal bijdragen tot een betere concurrentiepositie.

Het sterk verlichten van de structuur brengt belangrijke voordelen met zich mee die in het licht van de positieve perspectieven een extra stimulans vormen, De administratieve organisatie wordt efficiënter en transparanter,

De vooropgestelde reorganisatie is aldus ingegeven door zakelijke overwegingen en wordt aldus met belastingsvrijstelling doorgevoerd.

IV. BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEBON RECYCLING boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap GALLOOMETAL, is vastgesteld op 1 oktober 2012,

indien echter de notariële akte houdende deze fusie pas verleden zou worden in de loop van 2013, zal de datum vanaf welke de handelingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEBON RECYCLING boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap GALLOOMETAL 1 januari 2013 zijn.

V. RECHTEN AAN AANDEELHOUDERS EN VENNOTEN DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN

Er zijn geen vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEBON RECYCLING die bijzondere rechten hebben.

Er worden door de naamloze vennootschap GALLOOMETAL geen rechten toegekend aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEBON RECYCLING.

VI. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS EN ZAAKVOERDERS

Noch aan de bestuurders van de naamloze vennootschap GALLOOMETAL, noch aan de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEBON RECYCLING zullen bijzondere voordelen worden toegekend.

VII, WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 724 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen worden de eventuele wijzigingen van de statuten van de overnemende vennootschap, met inbegrip van de bepalingen tot wijziging van haar doel, vastgesteld onmiddellijk na het besluit tot fusie.

Het huidige maatschappelijk doel van de naamloze vennootschap GALLOOMETAL is niet uitgebreid genoeg om alle activiteiten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEBON RECYCLING te omvatten.

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap GALLOOMETAL stelt dan ook voor om onmiddellijk na het besluit tot fusie het maatschappelijk doel aan te passen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap GALLOOMETAL stelt dan ook voor om haar maatschappelijk doel als volgt te formuleren',

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

De recuperatie van alle metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland als in het buitenland, het verwerken ervan onder al zijn vormen zoals het zuiveren, het scheiden, het smelten, het gieten, en eventuele verdere verwerking tot tussen en/of eindprodukt. Het dumpen, recupereren en recycleren van alle afvalprodukten. Dit dient in zijn breedste zin gezien en is aangehaald ter verduidelijking en niet ter beperking.

De handel in schroot en metalen, allerhande afbraak en slopingswerken met invoer en uitvoer, ladingen, lossingen en verzendingen, alsook alle industriële en commerciële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit soort zaken aansluiten,

Het deelnemen in alle Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen, alsook het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

De aan- en verkoop, bewerken en verwerken van alle metalen en afval textielwaren.

De recuperatie van alle metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland als in het buitenland, het verwerken ervan onder al zijn vormen, zoals het zuiveren, het scheiden, het smelten, het gieten, en eventuele verdere verwerking tot tussen en/of eindproduct.

Het dumpen, recupereren en recycleren van alle afvalproducten.

Engineering en constructie van aile machines die verband houden met het beschreven doel van de vennootschap.

Recuperatie van motoren,

Het vervoer per land, water en zee, laden, lossen, manipuleren, groeperen, verdelen, bevrachten en opslaan van goederen voor eigen rekening en rekening van derden, met alle middelen zowel in binnen- als in het buitenland, Het uitvoeren van alle grondwerken met alle middelen, voor eigen rekening en rekening van derden, het uitvoeren van alle toiformaliteiten inzake invoer, uitvoer, doorvoer voor eigen rekening en rekening van derden.

De handel, opslag en verwerking van recuperatieprodukten, grondstoffen en eindproducten voor eigen rekening of voor rekening van derden,

Alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende op de nijverheid en de handel van metalen, ijzerhoudend of niet, van materialen, oud ijzer en materialen voor wedergebruik in het algemeen, alle hoegenaamde slopingswerken, erinbegrepen het slopen van vaartuigen en fabrieken, alle werken van afbraak, van ontmanteling, van heraanpassing en hervorming van materialen, alle werken van inrichting, verandering, instaatstelling van materialen en grondstoffen voor hergebruik, het recupereren en te waarde maken van grondstoffen.

Alle aankoop, verkoop, vertegenwoordiging, verwerking, van oude metalen ferro en non-ferro, van gelijk welke slag.

Alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende tot de scheepvaart en de handel in schepen in het algemeen en dit zonder enige beperking van gebied. Aankoop, verkoop, huren, verhuren en herstellen van schepen van om het even welk type ook.

De handel van alle materialen en onderdelen betrekking hebbende tot de scheepvaart.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten in binnen- en buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken, zowel in binnen als in buitenland,

Zij kan bij middel van fusie, van onderschrijving, van participatie, van financiële tussenkomst, of op elke andere wijze, in aile bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland deelnemen, voorzover het voorwerp gelijkaardig of aanverwant aan het hare weze.

4 o '

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden, zij is ter verduidelijking en niet ter beperking aangehaald."





Pierre Vandeputte

Bijzonder gevolmachtigde

30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/09/2012
ÿþkind P8F ti.t

kf ,É ',; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rN-E¬ RGELEGQ'

M0N1TEU; ' BEL

'AI

2t1 2C12

3ELGISCH STAA r .. :

-4. 09. 2012

,BÇHTBANKie

KOOPHANDEL Wie

l~ st

I 'iII liii I 1111 liii II 'III

*12161117*

Ondernemingsnr r 0405.576.794

Benaming (voluit) : LEBON RECYCLING (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Mandellaan 473 bus A, 8800 Rumbeke, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte ;Benoeming commissaris

Tekst:

Uit het verslag van de algemene vergadering dd. 02/05/2012 blijkt dat BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 5, vertegenwoordigd door de heer Vervaeck Philip, benoemd werd tot commissaris voor een periode van 3 jaar, dit tot de algemene vergadering van 2015.

Vandeputte Jan

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ;_. Rectô :-Naam en hoodanigheid van de instrumenterende notaris.- hetzij' van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.05.2011, NGL 05.07.2011 11262-0426-036
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.05.2010, NGL 19.07.2010 10316-0238-035
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.05.2009, NGL 31.07.2009 09496-0338-010
17/02/2009 : KO054362
31/07/2008 : KO054362
22/04/2008 : KO054362
23/01/2006 : KO054362
06/07/2005 : KO054362
10/07/2003 : KO054362
26/07/2002 : KO054362
07/07/2000 : KO054362
01/01/1993 : KO54362
01/01/1989 : KO54362
23/07/1988 : KO54362
01/01/1988 : KO54362
01/01/1986 : KO54362

Coordonnées
LEBON RECYCLING

Adresse
MANDELLAAN 473A 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande