LEBONVIN

Société en commandite simple


Dénomination : LEBONVIN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.145.641

Publication

20/05/2011
ÿþ ti+oa z.i

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

nd7



RECHTBANL iïr'.N KOOP' iANDEL

10 MEI 2011

VEZTRWE

Griffie



IIlI fl111 flifi IIII 11111 Iliul 11 llfl Il I1

*11076597"

V beh

aa

Sel Staa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap (Comm. V)

Zetel : B-8600 Diksmuide, Kaasschaalstraat 15

Onderwerp akte : Uittreksel uit de Oprichtingsakte

Op 02 mei 2011 te Diksmuide werd bij onderhandse akte, een handelsvennootschap opgericht onder de naam "LebonVin". De vennootschap werd voor onbepaalde tijd opgericht, onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met zetel te 8600 Diksmuide, Kaasschaalstraat 15.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Commerciële hoofdactiviteiten:

Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die direct of indirect betrekking hebben op

" Studie- en adviesbureau, counseling en adviesverstrekking met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand en het uitvoeren van administratieve, logistieke- en managementtaken in vennootschappen en ondernemingen van industriële en dienstverlenende aard zoals o.a. voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking, alle technieken in verband met het sociale, administratieve, operationele, logistieke, technische, economische, en algemeen beheer van de vennootschap of de onderneming, geven van adviezen, uitvoeren van studies en onderzoek, geven van opleidingen, verrichten van marktonderzoek, vertegenwoordiging, promotie, prospectie, marketing, counseling en management, in het bijzonder, maar niet uitsluitend, deze met betrekking tot de productie, de inkoop, de verkoop of het gebruik, verbruik en beheer van water, frisdrank, bier, wijn, alcoholhoudende & gedistilleerde drank.

" Het verstrekken, begeleiden of ondersteunen van opleiding, onderwijs- en scholingsopdrachten zowel op permanente als occasionele basis en zowel volgens de klassieke onderwijsmethodes als door schriftelijk afstandonderwijs of via informatica en audiovisuele technologische middelen.

" Het leveren van technische, commerciële, logistieke, administratieve en secretariaatsdiensten in de meest ruime zin van het woord, zoals o.a. ook documentatie, archief en vertaalopdrachten.

" Het inrichten, begeleiden of ondersteunen van congressen, beurzen, tentoonstellingen, opendeurdagen, culturele en educatieve activiteiten, bezoeken en reizen, opleidingen, trainingen en demonstraties.

" De import, export en handel in water, frisdrank, bier, wijn, alcoholhoudende & gedistilleerde drank.

" De import, export & handel in horecamateriaal mei betrekking tot het produceren, proeven, bewaren, presenteren of verbruiken van water, frisdranken, bier, wijn, alcoholhoudende & gedistilleerde drank. (Zoals o.a. capsules, kurken, draaistoppen, flesopeners en kurkentrekkers, glaswerk of ander verpakkingsmateriaal, bewaar- en klimaatkasten, koelinstallaties, thermometers, hygrometers en diverse meetinstrumenten en laboratoriumuitrusting, kelders en artikelen voor kelderbeheer....).

" De import, export & handel in didactisch materiaal, educatieve software en materiaal voor de organisatie van beurzen, tentoonstellingen, opendeurdagen, culturele en educatieve activiteiten, opleidingen, trainingen & demonstraties (Zoals o.a. instructiekaarten, brochures, affiches, informatieborden, educatieve artikelen, modellen en experimenteerkoffers, studiepakketten, lesbundels, tijdschriften, boeken, materiaal voor aroma- en smaakdetectie, statieven, schermen, projectiemateriaal, dataopslag en databeheer, ICT uitrusting en materiaal...).

2. Commerciële nevenactiviteiten:

De vennootschap kan eveneens optreden:

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : LebonVin

--------0 25 3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

" Als tussenpersoon in de handel, waarbij een commissie kan worden geïnd.

.Voor het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van andere opdrachten en functies in

andere vennootschappen.

" Voor het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen van octrooien, kennis en aanverwante immateriële duurzame activa zoals letterkundige, fotografische, cinematografische of muzikale creaties.

" Voor alle verbintenissen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aard die direct of indirect met haar maatschappelijk doel verwant of verknocht zijn of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doet verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten

Het vermogen van de vennootschap bedraagt TWEEDUIZENDVIJFHONDERD Euro.

De Heer LEBON Martin, geboren te Kortrijk op 15 juli 1960, wonende te 8600 Diksmuide, Kaasschaalstraat 15, hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijke vennoot, wordt voor de duur van de vennootschap tot zaakvoerder benoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De onkosten gemaakt voor de goede uitvoering van het mandaat worden vergoed.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennootschap bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

Een normaal boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot eenendertig december.

De bestemming van het resultaat wordt jaarlijks bepaald door de algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op 15 juli, ongeacht of dit op een zon- of feestdag valt.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2012.

Afsluiting van het eerste boekjaar:

-Het eerste boekjaar wordt geacht begonnen te zijn vandaag en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

-Begin van de vennootschap: de comparanten verklaren bij toepassing van artikel 13-bis van de vennootschapswetten dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 02 mei 2011.

In Bijlage: Oprichtingsakte "Lebon Vin"

Martin Lebon

Beherende vennoot

Zaakvoerder

Voorbehouden 'aarrtlei Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LEBONVIN

Adresse
KAASSCHAALSTRAAT 15 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande