LECOMTE STIJN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LECOMTE STIJN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.495.563

Publication

14/04/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van

leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

- projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap heeft tevens tot doel: groot- en kleinhandel en vervoer van bieren, wijnen, limonades, fruitsappen, waters, frisdranken en alle andere alcoholische en niet-alcoholische dranken, snacks, kleine gebruiksvoorwerpen dienstig bij de consumptie van spijs en drank, dit zowel voor eigen risico als voor rekening van derden, als depothouder, gerant of om het even welke commerciële of juridische vorm.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

VII.-BELOOP VAN HET KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600 en is

verte¬genwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde die ieder een gelijke waarde van het kapitaal bedragen, volstort ten belope van ¬ 6.200 door storting op een speciale rekening bij AXA Bank

VIII.-ZAAKVOERDERS : De vennootschap wordt bestuurd door één (of meer) zaakvoerder(s), zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s

Bestuur  bevoegdheid : Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder kan zijn bevoegdheid delegeren voor één of meer specifieke taken aan een andere zaakvoerder.

Externe vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en iedere zaakvoerder moet tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel zijn hoedanigheid van zaakvoerder bewijzen, met uitzondering van een eventuele bevoegdheidsdelegatie.

Tot niet- statutair zaakvoerder wordt benoemd de heer Stijn Lecomte voornoemd,

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf de oprichting van de akte, met dien verstande, dat hij vanaf de oprichting tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering

IX.-BOEKJAAR : Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de akte om te eindigen op 31 december 2016 X.-ALGEMENE VERGADERING : ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om 14u. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2017.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Wim MAES, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : - expeditie van de oprichtingsakte dd. 09.04.2015

29/06/2015
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

1111111111011

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

18 J/ 2015

Ondernemingsnr : 0628.495.563 Benaming

(voluit) : LECOMTE STIJN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsplaatnl0, 8670 KOKSIJDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming niet-statutaire zaakvoerder 1 vaststelling bezoldiging! bekrachtiging handelingen

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd, 27 mei 2015 blijkt:

De bijzondere algemene vergadering beslist om mevrouw Elke MASURE te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder met ingang van 10 april 2015 voor onbepaalde duur. Het mandaat van mevrouw MASURE is onbezoldigd.

De bijzondere algemene vergadering bekrachtigt alle handelingen die door mevrouw MASURE in haar mandaat van zaakvoerder zijn gesteld van 10 april 2015 tot heden.

Stijn LECOMTE

Zaakvoerder

Afdeling VEURNE

Coordonnées
LECOMTE STIJN

Adresse
DORPSPLAATS 10 8670 WULPEN

Code postal : 8670
Localité : Wulpen
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande