LEENHOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEENHOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.400.761

Publication

31/01/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11/90NITEIK t `; i-;

24 01-' BELG1SCI

Ondernemingsnr : 0809.400.761

Benaming

(voluit) : LEENHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Venootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9730 Beernem, Ten Torre 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 30 december 2013, ter registratie aangeboden, blijkt het volgende:

EERSTE BESLUIT: Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, ¬ 209.846,27 (tweehonderd en negen duizend achthonderd zesenveertig euro en zevenentwintig cent), bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2012.

TWEEDE BESLUIT: Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend - mede rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen- voor een bedrag van ¬ 174.200,00 (honderd vierenzeventig duizend tweehonderd euro). De vergadering stelt vast dat, ingevolge deze beslissing de vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van het tussentijdse dividend.

De vennoot verklaart deze schuldvordering onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van 10% (tien procent) van het tussentijdse dividend.

DERDE BESLUIT: Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende de beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Het verslag van de bedrijfsrevisor werd opgemaakt onder de opschortende voorwaarde van de daadwerkelijke beslissing tot, uitkering van een tussentijds dividend.

De vennoot, aanwezig, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te' hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren. Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 23 december 2013 opgesteld door de heer Geert Van Rysseghem, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Conscius Bedrijfsrevisoren", luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, werd aangesteld door de zaakvoerder, mevrouw Sarah Vanhoonacker op 19 december 2013 om krachtens artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van de lopende rekening (schuld) aan de heer Louis Vanhoonacker, voormeld, voor een waarde van 156.780,00 E, bij de BVBA LEENHOF, met zetel te 8730 Beemem, Ten Torre 14.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

liP1113111,11,11.1.11 III

e'

NEERGELEGD TER GRkcckP LIAi\l 7~

RECHTBANK VAN ,ef'"r; - t-

BRUGGE (AFDEf.+Nb rs tut.irat

op,

o

Griffie 8 jije

"

Bijlagen-bij-het BelgisrIT-Sta-atsblad 31/0rI2014 = -AnnexëS ïlü NIb "m`%ü-r bëTgè

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waar is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng In natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de toename van de fractiewaarde per aandeel ten belope van 43.8546 ¬ . Gezien de inbreng door de huidige enige vennoot gebeurt blijft de huidige vennoot na de kapitaalverhoging nog altijd de enige vennoot. Geen belangen zijn geschaad door het feit dat geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de vennoten van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Sint-Niklaas, 23 december 2013

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door de heer

Geert Van Rysseghem

Vennoot-bedrijfsrevisor"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavige proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffe van de Rechtbank van Koophandel. Beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van ¬ 156.780,00 (honderd zesenvijftig duizend zevenhonderd tachtig euro) om het van ¬ 30.000,00 (dertigduizend euro) te brengen op ¬ 186.780,00 (honderd zesentachtig duizend zevenhonderd tachtig euro) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de 'zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering', zijnde de schuldvordering die hij bezit jegens de onderhavige vennootschap in rekening-courant ingevolge de voorgaande uitkering van het tussentijdse dividend, ten belope van ¬ 156.780,00 (honderd zesenvijftig duizend zevenhonderd tachtig euro) welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLUIT: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De enige vennoot verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot aldus de schuldvordering die hij bezit jegens de onderhavige vennootschap in rekening-courant ingevolge de voorgaande uitkering van het tussentijds dividend ten belope van ¬ 156.780,00 (honderd zesenvijftig duizend zevenhonderd tachtig euro) in de vennootschap in te brengen.

Als vergoeding voor deze inbreng worden geen nieuwe aandelen uitgegeven, maar wordt de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd.

VIJFDE BESLUIT: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaaiverhoging van ¬ 156.780,00 (honderd zesenvijftig duizend zevenhonderd tachtig euro) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 186.780,00 (honderd zesentachtig duizend zevenhonderd tachtig euro), vertegenwoordigd door 3.575 (drieduizend vijfhonderd vijfenzeventig) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder 1/3.575ste (één/drieduizend vijfhonderd vijfenzeventigste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 (vijf) van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 186.780,00 (honderd zesentachtig duizend zevenhonderd tachtig euro). Het wordt vertegenwoordigd door 3.575 (drieduizend vijfhonderd vijfenzeventig) aandelen op naam, zonder nominale aarde, die ieder 1/3.575ste (één/drieduizend vijfhonderd vijfenzeventigste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLUIT; Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de slissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10% (tien pro li sçntijdse

dividend waarvan hiervoor sprake.

Voor eensluidend afschrift, notaris Joost Eeman te Gent, mede-neergeleg " . .'. - 'f. - " s " " dnrde

statuten - verslag zaakvoerder- verslag revisor.

Voor. behouden aan het Belgisch staetsbrad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nota

bevoegd de rechtspersoon ten aanz en van derden te ve

Verso : Naam en handtekening

08/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.02.2012, NGL 05.03.2012 12055-0463-015

Coordonnées
LEENHOF

Adresse
TEN TORRE 14 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande