LEIN TRANSPORT SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEIN TRANSPORT SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.620.878

Publication

14/11/2013
ÿþMal wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-4

Voor-

behoude

aan het

Belgisci

Staatsblz

1111

*131717 5* 11111111

Annexes du-Moniteur belge

Bijlagen bij iefilèTgiscli-S-taatsbbT d = T41-1720iN

Ondememingsnr : 5 4 1 6 2 0 8 7 8

Benaming (voluit) : Lein Transport Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Statiestraat 95 - 8980 Passendaie (Zonnebeke)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte OPRICHTING verleden voor notaris Ludo DEBUCQUOY te PASSENDALE-Zonnebeke, op tweeëntwintig oktober tweeduizend dertien "Geboekt zeven bladen geen verzending te IEPER de 24 oktober 2013 boek 181 blad 87 vak 7. Ontvangen: vijftig euro (50,00 ¬ ). De eerstaanwezend inspecteur ai., Jean-Pierre Lemaire", dat de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met als :

- BENAMING: LEIN TRANSPORT SOLUTIONS;

- ZETEL: 8980 Zonnebeke (Passendale), Statiestraat 95;

- VENNOOT ; De heer LEIN Thomas André, geboren te Roeselare op tien maart negentienhonderd negentig, nationaal nummer 900310-323.27, wonende te 8890 Moorslede, lepersestraat 8A;

- DOEL : De vennootschap heeft voor doel zowel in BELGIE, de Europese Unie en derde tandem

De vennootschap heeft tot doel, zo in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- Het goederenvervoer over de weg en alle daarmee verband houdende commerciële en industriële activiteiten zoals onder andere invoer, doorvoer, uitvoer, het verzorgen van koerierdiensten, de opslag van allerlei soorten producten, de detailhandel van gespecialiseerde producten en alle rechtstreekse en onrechtstreekse handelingen die hiermee verband houden.

- De uitbating van een wasplaats voor auto's, bestelwagens, motorvoertuigen en vrachtwagens, met of zonder bediening. De bijhorende verkoop van onderhoudsproducten en aanverwante producten voor voertuigen.

- invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, ontvangst, expeditie, opslag, bewaring, in- en

uitklaring, klein- en groothandel in autovoertuigen en onderdelen van voertuigen in de ruimste zin van het woord, zowel nieuwe als tweedehands en alle rechtstreekse en onrechtstreekse handelingen die hiermee verband houden.

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

Het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van aile managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

- Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

In het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen ïn België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium

vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

Projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedhandefaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

- DUUR : onbepaalde duur vanaf haar oprichting en neemt ten hare laste de verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting te rekenen vanaf 1 september2013;

- KAPITAAL : achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal;

- BESTUUR : Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen. De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van zijn besluiten opdragen aan een van de zaakvoerders of aan een directeur of bijzonder lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De afzonderlijke handtekening van elke zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden.

Voor verrichtingen die vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) (zaakvoerdersraad) zal tegenover derden van de beraadslaging van de zaakvoerdersraad geen blijk moeten gegeven worden.

Volgens beslissing der Algemene Vergadering onmiddellijk na de oprichting, werd de heer LEIN Thomas voornoemd, tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap benoemd. Zijn statuut is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

- ALGEMENE VERGADERING ; de laatste zaterdag van de maand juni om elf uur en voor de eerste maal in twee duizend en vijftien;

- BOEKJAAR : ingaande op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf haar oprichting tot 31 december 2014,

- WINSTDELING: Het batig overschot van de jaarrekening, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst, Deze wordt verdeeld als volgt: 1.tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is; 2.Het saldo zal worden aangewend volgens beslissing der algemene vergadering.

VOLMACHT: De oprichters geven bijzondere volmacht aan de heer Steyaert Ronny te leper Westkaai 1, Accountant, en de bvba "Ronny Steyaert" te laper Westkaai 1 en cie eventuele bediende(n), om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren en onder andere de inschrijving in KBO.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, Notaris Ludo Debucquoy

Tegelijk hiermee neergelegd ; afschrift akte oprichting' ,'

Voor behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 23.08.2016 16497-0543-014

Coordonnées
LEIN TRANSPORT SOLUTIONS

Adresse
STATIESTRAAT 95 8980 ZONNEBEKE

Code postal : 8980
Localité : ZONNEBEKE
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande