LEM OOSTENDE - BRUGGE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LEM OOSTENDE - BRUGGE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 536.614.688

Publication

21/01/2014
ÿþ~ Mad wem tt.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~YIIIY~IIl~IIIIII

,+iec#tKgekego ter enta van ot: rechtbank van koophand& Brugge --- afdeling te boatenoe

op

1

Ondernemingsnr : 0536.614.688

Benaming

(voluit) : LEM Oostende-Brugge

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Luchthaven Oostende-Brugge, Nieuwpoortsesteenweg 887, 8400 Oostende (~totiledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming algemeen directeur - ontslag bestuurder en coöptatie

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur, d.d. 28 november 2013: 1. Ontslag en benoeming van de algemeen directeur

De raad van bestuur neemt akte van en, voor zover als nodig, aanvaardt het ontslag van de heer Jean-Paul Desgranges, met domicilie te 75016 Paris, 94 quai Louis Blériot, Frankrijk, als algemeen directeur van de Vennootschap, een functie waartoe hij was benoemd door de raad van bestuur tijdens de vergadering van 16 juli 2013, waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 30 juli 2013 onder het nummer 13119226, met ingang vanaf 28 november 2013.

De raad van bestuur beslist bovendien MB eXel BVBA, met maatschappelijke zetel te B3090 Overijse,; Groeneweg 188, België, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0817.950.916, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marcel Buelens, met domicilie te B3090 Overijse, Groeneweg 188, België, met identiteitskaartnummer IDBEL591569586, te belasten met het dagelijkse bestuur van de Vennootschap en daarom de vennootschap te benoemen tot algemeen directeur van de Vennootschap,: en dit met ingang vanaf 28 November 2013.

De algemeen directeur kan sommige van zijn bevoegdheden overdragen voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden aan een persoon die niet noodzakelijk een aandeelhouder of bestuurder moet zijn.

Overeenkomstig artikel 23 van de statuten, wordt de Vennootschap in al haar handelingen van dagelijks bestuur. rechtsgeldig vertegenwoordigd door iedere persoon aan wie het dagelijks bestuur werd verleend. De Vennootschap kan ook rechtsgeldig worden vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers, handelend binnen de grenzen van hun opdracht.

2, Ontslag en vaststelling van een vacante bestuurderspost en coöptatie van een bestuurder

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van de heer Rik Joosten, met domicilie te 91190 Gif-sur' Yvette, 37 route de Damiette, Frankrijk, als bestuurder van de Vennootschap, een functie waartoe hij was benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders tijdens de vergadering op 10 juli 2013 na de oprichting van de Vennootschap, waarvan een uittreksel van de notulen werd bekend gemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 juli 2013 onder het nummer 13113707, met ingang vanaf 28 november 2013. De raad van bestuur stelt vast dat, naar aanleiding van dit ontslag, een bestuurdersfunctie vacant is geworden.

De raad van bestuur besluit om voorlopig de heer Jean-Paul Desgranges, met domicilie te 75016 Paris, 94 Quai Louis Blériot, Frankrijk, met paspoortnummer 11AR03872, te benoemen om deze openstaande plaats op te vulren en om het mandaat van de uittredende bestuurder te voltooien. Het mandaat van de heer Jean-Paul Desgranges heeft ingang vanaf 28 november 2013 en zal eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van 2019. Dit mandaat is niet bezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatehlad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Overeenkomstig artikel 23 van de statuten, wordt de Vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd In al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, door één bestuurder alleen handelend die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moet leveren.

De raad van bestuur stelt vast dat de raad uit de volgende bestuurders bestaat:

-de heer Carlo Ciattoni;

-de heer Francis Brangier; en

-de heer Jean-Paul Desgranges.

De bevestiging van de benoeming van de heer Jean-Paul Desgranges zal worden geplaatst op de agenda van de volgende algemene vergadering van de aandeelhouders.

3. Volmacht

De raad van bestuur beslist om volmacht te geven aan Benoit Samyn, Karolien Boghe of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van aile stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Karolien Boghe

Lasthebber

30/07/2013
ÿþti

Mod WoN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ne tevgilegd ter gr1Ck. r" +~

rechtbank van koophunck l Brugge -- atd44tnrx t 00,uene_

°p 1 ' JULI 2 t`i;â

Griffie

11111,!!!1911116111

nl

praí`v".- .

Ondernemingsnr: 0536.614.688

Benaming

(voluit) : LEM Oostende - Brugge

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Luchthaven Oostende-Brugge, Nieuwpoortsesteenweg 887, 8400 Oostende (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming algemeen directeur

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur, d.d. 16 juli 2013:

1. Benoeming algemeen directeur

De raad van bestuur besluit om met onmiddellijke ingang de heer Jean-Paul Desgranges, wonende te 75016 Parijs, 94 Quai Louis Blériot, Frankrijk, met paspoortnummer 11AR03872, te belasten met het dagelijks bestuur van de Vennootschap en aldus te benoemen in de hoedanigheid van algemeen directeur van de Vennootschap.

De algemeen directeur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, een deel van zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen.

Conform art. 23 van de statuten wordt de Vennootschap als volgt vertegenwoordigd:

"De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder afzonderlijk handelend, of door de gedelegeerd bestuurder afzonderlijk handelend, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moet leveren.

Indien een directiecomité wordt Ingesteld overeenkomstig artikel 21 van de huidige statuten, zal de vennootschap in en buiten rechte, in alle handelingen die behoren tot de bevoegdheid van dit comité, worden vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité. Zij moeten ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van het directiecomité voorleggen.

Wanneer één persoon is belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door die persoon. Indien meerdere personen zijn belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de vennootschap ook moeten leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht."

2. Volmacht

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van de stemmen om volmacht te geven aan Olivier Van Raemdonck, Karolien Boghe en Benoit Samyn van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk afzonderlijk handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van. de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in

Op de laagte blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

naam van de Vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in ne' algemeen, het noodzakelijke doen.

Karolïen Boghe

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

24111ii " behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

22/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111.1l#1111111111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : LEM Oostende - Brugge (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Luchthaven Oostende-Brugge, Nieuwpoortsesteenweg 887 te 8400 Oostende (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Luidens een akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU -- Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op tien juli tweeduizend dertien, werd er een Naamloze Vennootschap opgericht genaamd "LEM Oostende - Brugge", met een kapitaal van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 61.500,00), vertegenwoordigd door eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Aandeelhouders

1De naamloze vennootschap naar Frans recht "EGIS PROJECTS SA", met maatschappelijke zetel te 78286 Guyancourt Cedex, Avenue du Centre CS30530, Frankrijk, ingeschreven in het handelsregister onder het nummer B 378 893 812; en

2.De naamloze vennootschap naar Frans recht "EGIS AIRPORT OPERATION", met maatschappelijke zetel te 92138 Issy-les- Moulineaux Cedex, Rue Jean Jacques Rousseau 195, Frankrijk, ingeschreven in het handelsregister onder het nummer B 493 480 768.

Vorm - benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap en draagt de naam "LEM Oostende-

Brugge".

Maatschappelijke zetel

De zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Luchthaven Oostende-Brugge, Nieuwpoortsesteenweg 887, België.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in te staan voor de commerciële uitbating van de luchthaven van Oostende overeenkomstig (i) de Concessie die hiertoe werd verleend door het Vlaamse Gewest en de wetgeving terzake.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs ais deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij mag zich borg stellen of zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, en dit in de meest ruime zin.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fuseren.

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 ¬ ). Het wordt . vertegenwoordigd door eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, volledig ingetekend en volstort op de volgende wijze :

o 536. CAL-iL .Z82

,v~aeigtctgo ~c; letc von gc

t

rechtbank yen;:o~.tl?'lz.3iGë~

Brugge 

00

i 1

~?~ i" ~ r+ ~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

~r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De naamloze vennootschap naar Frans recht "EGIS PROJECTS SA", voornoemd, ten belope van éénenzestig duizend vierhonderd negenennegentig (61.499) aandelen met nummers 1 tot en met 61.499, voor een inbreng van éénenzestig duizend vierhonderd negenennegentig euro (61.499,00 ¬ ), volledig volstort;

-De naamloze vennootschap naar Frans recht, "EGIS AIRPORT OPERATION", voornoemd, ten belope van een (1) aandeel met nummer 61.500, voor een inbreng van één euro (1,00 ¬ ), volledig volstort.

Totaal; eenenzestigduizend vijfhonderd aandelen (61.500).

Winstverdeling

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt,

Op voorstel van de raad van bestuur beslist jaarlijks de algemene vergadering discretionair bij gewone meerderheid van uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van de beperkingen opgelegd door het Wetboek van vennootschappen,

Bij ontbinding van de vennootschap, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk Jaar.

Gewone algemene vergadering

Er wordt ieder jaar een algemene vergadering gehouden op de derde donderdag van juni om tien uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst daarop volgende werkdag gehouden.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de eigenaars van effecten op naam binnen de in de oproeping vermelde termijn aan de raad van bestuur hun inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen, indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur. De raad van bestuur telt minstens drie leden die niet noodzakelijk aandeelhouder moeten zijn. Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders echter is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De duur van de opdracht van bestuurder mag zes jaar niet overschrijden. Indien het aantal bestuurders, om welke reden ook, gedaald is beneden het wettelijk of statutair minimum aantal bestuurders en zolang de algemene vergadering de vacature niet opvult, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering mag te allen tijde een bestuurder ontslaan.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moet leveren.

Indien een directiecomité wordt ingesteld, zal de vennootschap in en buiten rechte, in alle handelingen die behoren tot de bevoegdheid van dit comité, worden vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité. Zij moeten ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van het directiecomité voorleggen,

Wanneer één persoon is belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door die persoon. Indien meerdere personen zijn belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de vennootschap ook moeten leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan he Belgisch

Staatsblad

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en de statuten vastgelegd zijn, hebben de comparanten, op termijn, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap haar juridische persoonlijkheid verkregen heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen:

1. Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie en de volgende personen worden hiertoe benoemd:

1.De heer Rik Joosten, wonende te 91190 Gif-sur-Yvette, Frankrijk, 37 route de Damiette',

2.De heer Carlo Ciattoni, wonende te 75015 Parijs, Frankrijk, rue Edgar Faure 22 en

3.De heer Francis Brangier, wonende te 31450 Labastide Beauvoir, Frankrijk, Chemin Des Oustalous, 1307.

De duur van het mandaat van de bovenvernoemde bestuurders bedraagt zes jaar en zal eindigen

onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van de vennootschap die zal worden gehouden in

tweeduizend negentien.

Het mandaat der hierboven benoemde bestuurders is onbezoldigd.

De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 23 der

statuten.

2. Commissaris(sen)

De comparanten besluiten op een later tijdstip vast te stellen of zij al dan niet een commissaris dienen te

benoemen overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen.

3. Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in tweeduizend veertien (uiterlijk op 30 juni

2014).

4. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

5. Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzondere lasthebbers van de vennootschap, ieder individueel handelend met macht van substitutie,

-elke bestuurder;

-Mr. Benoit Samyn, Mr. Olivier Van Raemdonck, Mr. Karolien Boghe en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel; alsook

-Ondernemingsloket "XERIUS", met vestiging te Koningsstraat 269, 1030 Brussel;

ten einde over te gaan tot inschrijving van de uitgegeven aandelen in het aandeelhoudersregister van de vennootschap en tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij elke administratie en vennootschap.

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neertegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de formaliteiten in verband met het verkrijgen van het ondernemingsnummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015
ÿþMod Wafd a1x

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NI;LRGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

8 JAN 2015

Gent Afeigle0ost n

l.,e_gr_if.fier ---------

Ondernemingsnr : 0536.61 4.688 Benaming

(voluit) LEM Oostende - Brugge

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Nieuwpoortsesteenweg nummer 887 te 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN - WIJZIGING DER STATUTEN - BEVOEGDHEIDSDELEGATIE

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders bijeengekomen van de naamloze vennootschap "LEM OOSTENDE - BRUGGE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 887, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0536.614.688 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0536.614.688, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend; tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zesentwintig november tweeduizend veertien, geregistreerd op het 1 ste Registratiekantoor van Brussel 3 op negen december nadien, boek 5/10 blad 42 vak 15, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Ontvanger W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing

kapitaalverhoging in speciën

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van tweehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd euro (288.500,00 ¬ ) om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 ¬ ) tot, driehonderd vijftigduizend euro (350.000,00 ¬ ), met uitgifte van tweehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd (288,500) pieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen, welke recht geven op hetzelfde stemrecht op de algemene vergadering en welke deelnemen in de winst pro rata temporis.

Tweede beslissing

Wijziging van de statuten - - --- -

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing, met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen, zoals volgt:

ARTIKEL 5 - GEPLAATST KAPITM

Het geplaatst kapitaal bedraagt driehonderd vijftigduizend euro (350.000,00 ¬ ).

l-let wordt vertegenwoordigd door driehonderd vijftigduizend (350.000) aandelen zonder vermelding van de

nominale waarde.

perde beslissing

Bevoegdheidsdelegatie

De comparanten verklaren aan de Raad van Bestuur aile madhten te verlenen om bovenvermelde beslissing

uit toe voeren.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.07.2015 15363-0529-032

Coordonnées
LEM OOSTENDE - BRUGGE

Adresse
NIEUWPOORTSESTEENWEG 887 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande