LEMEY TOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEMEY TOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.849.682

Publication

10/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301444*

Neergelegd

06-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0545849682

Benaming (voluit): LEMEY TOM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt, t Hoge 14

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor geassocieerd notaris Stijn VERHAMME, te Tielt, op 5 februari 2014, neergelegd vóór

registratie, werd een vennootschap opgericht met volgende gegevens:

OPRICHTERS:

1. De heer LEMEY Tom Jan, geboren te Tielt op 9 maart 1967, wonende te 8700 Tielt, 't Hoge 14.

2. Mevrouw VANDEMAELE Mieke Chantal, geboren te Tielt op 10 januari 1969, echtgenote van de heer LEMEY Tom, wonende te 8700 Tielt, 't Hoge 14.

3. De heer LEMEY Jaron Tom Jan Hubert, geboren te Tielt op 19 februari 1992, wonende te 8700 Tielt, 't Hoge 14.

RECHTSVORM:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BENAMING:

LEMEY TOM

ZETEL:

8700 Tielt, 't Hoge 14

DOEL:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Het uitvoeren van alle activiteiten welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op een algemene bouwonderneming, ruwbouw, metsel- en betonwerken, graafwerken en grondwerken, funderingswerken, het bouwrijp maken van terreinen, het slopen van gebouwen, grondverzet, drainage van bouwterreinen, rioleringswerken, vloeren, industriële vloeren, tegelzetten, behangen en plaatsen van wand- en vloerbekleding, schilderwerken, chapes, elektriciteitswerken, dakwerken, zinkwerken en metalen dakbedekking van gebouwen, niet-metalen dakbedekkingen gebouwen, waterdicht maken van bouwwerken, plafonneerder-cementwerken, voegwerken en restauratie van gebouwen, het bouwen van open haarden, stookplaatsen sierschouwen enz., isolatiewerkzaamheden, stukadoorswerk zowel binnenzijde als buitenzijde van gebouwen, installatie tussenwanden en plafonds, ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken, enz., aanleggen terrassen en verhardingswerkzaamheden van paden, stallingbouw, handel in bouwmaterialen, aan- en verkoop van onroerende goederen, huur en verhuring van onroerende goederen, het uitbaten en beheer van onroerende goederen, handel in machines, huur en verhuur van machines, coördinatie en afwerking van gebouwen, het oprichten van geprefabriceerde gebouwen.

Het opstellen van stabiliteitsstudies van alle private en openbare bouwwerken. Het opstellen van studies en het verlenen van adviezen in verband met alle materialen voor welke constructies ook.

Projectontwikkeling en promotie van onroerende goederen. De uitbating van een teken- en ontwerpbureel. Technische studiën en ingenieursactiviteiten.

Overige activiteiten in verband met administratie.

Algemene coördinatie werkzaamheden bouwwerf.

Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw.

Al deze handelingen dienen in de meest ruime zin en betekenis te worden opgenomen.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullen of soortgelijk doel nastreven, of die ven aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerder en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

DUUR:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte termijn

KAPITAAL  AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

SCHORSING DER RECHTEN  VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem dus toe in volle eigendom.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op laatste zaterdag van de maand juni om tien uur (10u), op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

ONTBINDING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Luik B - Vervolg

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014.

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2015.

- De comparanten beslissen tevens onder voormelde opschortende voorwaarde, met éénparigheid van stemmen aan te stellen als zaakvoerder voor onbepaalde duur de heer Lemey Tom, voornoemd, hier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden voor de voormelde duur.

- Volmacht wordt gegeven aan accountantskantoor Van Hoecke, met kantoor te 9880 Aalter, Bosheide 51, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 5 februari 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 25.08.2016 16467-0415-009

Coordonnées
LEMEY TOM

Adresse
T HOGE 14 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande