LESCONN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LESCONN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.928.765

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 23.07.2014 14336-0116-013
03/12/2013
ÿþ MW 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.,1;n,

.21. mcine)~

Gtiffie%r

uhlu VIII II II II IIIIIIIII 0

*isieoasa*

ber az Be Sta,

Ondernemingsnr : 0847928765

Benaming

(voluit) : LESCONN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Pathoekeweg 9B012

Onderwerp akte : Verplaatsen maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 16 oktober 2013: Na beraadslaging, aanvaardt de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen: 1.De zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar volgend adres vanaf heden: Pervijzestraat 17, 8600 Diksmuide

Lieven Decat

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/10/2013
ÿþ Med Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

\lump§

NEER(.rà i41

REOHMANI;VAif KQO;aHAtdE6 1t

CIRU0q á (As.,tc:!jFQ Brhmdê)

Ondernemingsnr : 0847.928.765

Benaming

(voluit) : LESCONN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pathoekeweg 9B012, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uit de schriftelijke besluiten van de vennoten de dato 2 oktober 2013 blijkt dat de vennoten hebben beslist om het ontslag van de heer Hendrik D'Haene en de heer Jeroen Joris als zaakvoerders van de vennootschap te aanvaarden met ingang van 2 oktober 2013. De vennoten hebben beslist om in de vervanging van de gewezen bestuurders te voorzien en hebben tot die functie benoemd:

- de heer Lieven Decat, wonende te 8760 Koksijde, Jan Van Looylaan 48; en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Geni Technics, met maatschappelijke zetel te 8600 Diksmuide, Pervijzestraat 17 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne onder nummer 0478.992.433.

De vennoten hebben kennis genomen van de beslissing van de zaakvoerders van Geni Technics BVBA om de heer Lieven Decat, voornoemd, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat.

Voorts hebben de vennoten beslist om bijzondere volmacht te verlenen aan Nathalie Vandromme clo VGD accountants en belastingconsulenten BCVBA met maatschappelijke zetel te E. Demunterlaan 5 bus 4, 1090 Brussel, om het formulier i tot inschrijving en bekendmaking in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad en het formulier li tot wijziging van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te ondertekenen.

Voor eensluidend uittreksel

Nathalie Vandromme

Bijzonder gevolmachtigde

Hierbij neergelegd : schriftelijke besluiten van de

vennoten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/08/2012
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pathoekeweg, 9 B012

8000 BRUGGE

Onderwerp akte :OPRICHTING

Bij akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint Kruis op 6 augustus: 2012, is opgericht door I:

1/ De heer D'HAENE Hendrik Jacques Gerard, geboren te Varsenare op 8 januari 1963,' echtgenoot van mevrouw DE MEERSMAK Nathalie Paule Rénine Justine, geboren te Gent op 13! september 1968, samenwonend te 8490 Jabbeke (Varsenare), Fazantendreef 18.

2! De heer JORIS Jeroen Jozef Florent, bediende, ongehuwd, geboren te Sint-Truiden op 7, november 1973, wonende te 3440 Zoutleeuw, Durasweg 33.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LESCONN" met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Pathoekeweg 9B012.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen; rekening als voor rekening van derden:

Het aanbieden van individuele en gemeenschappelijke dienstverlening en ondersteuning' aan bedrijven en zelfstandigen, onder meer het ter beschikkingstellen van bedrijfs- en kantoorruimtes en accommodatie, het verlenen van diensten van logistieke en; administratieve aard in de meest ruime zin van het woord:

" Het verhuren van stockageruimte, opslag van goederen, het organiseren van magazijnbeheer voor derden,

" De aan- en verkoop, in- en uitvoer, verwisseling, verhuring, commissiehandel,; vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel

" het uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen, welk doel deze ook mogen; hebben

" het uitoefenen van functie van vereffenaar in vennootschappen

" het optreden als middelenvennootschap die roerende activa aan derden kan verhuren

" het toestaan van leningen en kredietopening aan vennootschappen of particulieren; onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval; verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve; die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen voor; vermogensbeheer en beleggingsadvies

D Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten: zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel In; verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en',

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I111I~I~Y~VM~II~VWIW~

*13143659"

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbh

Rt=CH'IlV" ht {'t7{ j; ?:AMDEL i q

t3j~IJGGIM" (1~fili3nhtti~g LeiG op:

Griffie ~r~`,e'

Ondernemingsnr : a (4"7 3 2. "i-

Benaming (voluit) : LESCONN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best gepast lijken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig of aanvullend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie

Verder zal de vennootschap alle handels-, industriële-, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel en die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, onder opschortende voorwaarde van neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ZESTIGDUIZEND EUR (¬ 60.000400), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/tweehonderdste.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volgt fvoor

minstens één/vijfde volstort):

11 De heer Hendrik D'HAENE voornoemd verklaart in te schrijven voor honderd (100) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/tweehonderdste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor zesduizend euro (¬ 6.000,00).

2/ De heer Jeroen JORIS voornoemd verklaart in te schrijven voor honderd (100) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/tweehonderdste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor zesduizend euro (¬ 6.000,00).

De venncotschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van TWAALFDUIZEND euro (¬ 12.000,00).

Het saldo, hetzij achtenveertigduizend euro (¬ 48.000,00) zal ter beschikking der vennootschap gesteld worden bij eerste opvraging door de zaakvoerders, en dit in verhouding tot de kapitaalsbehoefte der vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders,

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

:.j Voor-

' behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

aan derden.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen terzake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld,

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidsliist bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, ai dan niet vennoot.

Het maatschappelijk jaar begint de eerste januari en eindigt de éénendertigste december van ieder jaar.

De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen. Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap. Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

VOLMACHT

De verschijnende partij verklaart hierbij volmacht te geven aan Triaccount BVBA te 8310 Brugge, Baron Ruzettelaan 287 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile inschrijvingen in het ondernemingsloket of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

ALGEMENE VERGADERING  SLOTBEPALINGEN

9I Benoeming zaakvoerder.

De comparanten komen heden bijeen in buitengewone algemene vergadering om de zaakvoerder te benoemen.

De vergadering beslist, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsstatuten van de betreffende vennootschap op de rechtbank van koophandel, met algemene stemmen overeenkomstig de machten haar verleend bij artikel twaalf tot en met zestien der statuten, de heren Hendrik D'HAENE en Jeroen JORIS voornoemd tot zaakvoerders te benoemen. De eventuele bezoldiging wordt bekrachtigd door de algemene vergadering. Zelfde heren Hendrik D'HAENE en Jeroen JORIS verklaren deze functie te aanvaarden. De zaakvoerders zullen in gezegde



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



hoedanigheid onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen zoals voorzien in artikel twaalf der statuten.

De aldus benoemde zaakvoerders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

2/ Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde zaterdag van de maand juni van 2014,

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2013.

31 Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad

Gert De Kesel, geassocieerd notaris,











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd : expeditie van de oprichtingsstatuten





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

.;

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 08.07.2015 15285-0418-013

Coordonnées
LESCONN

Adresse
PERVIJZESTRAAT 17 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : Pervijze
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande