LESSAGE CHARLOTTE-NOTARIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LESSAGE CHARLOTTE-NOTARIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.347.242

Publication

08/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 25.08.2014 14474-0237-009
22/09/2014
ÿþM'A Woni 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0849.347.242

Benaming

(voluit) : T1NTAGEL

(verkort) :

111111A11,11113MIILII II

II

bel

at

IR( Sta

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0.8 SEP 2014

GentelleIng Brugge

De griffier

Rechtsvorm: bvba

Zetel: 8000 Brugge S tijia Streuvelsstraat 56 (volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging benaming - zetelverplaatsing wijziging doel - statutenwijziging - vaststelling herwerkte tekst van de statuten - bevestiging mandaat zaakvoerder

Uit een akte verleden voor notaris Philippe Vanlatum te Beernern/Oedelem op 29 augustus 2014 blijkt dat

de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

TINTAGEL niet eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen

Eerste besluit :Wijziging maatschappelijke benaming.

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te rekenen vanaf 28 augustus 2014 te wijzigen als

volgt BVBA 'LESAGE Charlotte  Notaris".

Tweede besluit : Zetelverplaatsing.

De vergadering beslist met ingang op 28 augustus 2014 de zetel te verplaatsen van 8000 Brugge, Stijn

Streuvelsstraat 56 naar 8310 Brugge, Business Center Katelijnepoort, Baron Ruzettelaan 7.

Derde besluit : Wijziging doel.

a) Bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgesteld in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering ontslaat de Voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder van de vennootschap de data 29 augustus 2014 waarin de zaakvoerder zijn voorstel tot wijziging van het doel waarvan sprake onder punt 3 b) van deze agenda omstandig verantwoordt.

Aan het verslag van de zaakvoerder is een samenvattende staat van activa en passive van de vennootschap gehecht die afgesloten werd op 30 juni 2014.,

De enige vennoot erkent váôr heden kennis te hebben genomen van dit verslag en verklaart geen opmerkingen noch voorbehouden hieromtrent te maken.

Bij gebrek aan commissaris, werd er geen beroep gedaan op een bedrijfsrevisor of op een extern accountant tot nazicht van voornoemde staat van activa en passiva. De enige vennoot verklaart op de hoogte te zijn van zijn individueel recht van toezicht.

Een exemplaar van voormeld verslag zal samen met een expeditie van huidig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

b) Wijziging van het doel van de vennootschap.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap volledig te vervangen door volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van de notaris, mits naleving van de

wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen, die op het notariaat van toepassing zijn."

Vierde besluit : Aanpassing van de statuten aan statuten specifiek toepasselijk op het notarisambt en het

vigerend Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan de statuten specifiek van

toepassing op het notarisambt en aan de thans vigerende wetgeving.

Vijfde besluit: Nieuwe tekst van de statuten.

De vergadering beslist de herwerkte statuten van de vennootschap vast te stellen ais volgt, met behoud van

de kenmerken van de vennootschap, onder meer rekening houdend met de hiervoor genomen besluiten en met

het vigerend Wetboek van vennootschappen.

HOOFDSTUK ÉÉN : AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "LESAGE Charlotte  Notaris".

Artikel 2 Zetel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

.. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge .. De zetel is gevestigd te 8310 Brugge, Business Center Katelijnepoort, Baron Ruzettelaan 7 en kan slechts gevestigd zijn in de standplaats van de notaris.

Hij kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar om het even welke andere plaats binnen de gemeente waarin de standplaats van de notaris is gevestigd.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van de notaris, mits naleving van de wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen, die op het notariaat toepasselijk zijn.

Artikel 4.: Duur

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5.: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18,600,00 ¬ ),

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) elk.

Artikel 6.: Aard van de aandelen Register van de vennoten

De aandelen zijn altijd op naam.

Artikel 7.: Overdracht en overgang van aandelen

Indien de overdracht van aandelen leidt tot een professionele associatie, dient de machtiging van de Minister van Justitie bekomen te worden,

1,De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden dan aan een vennoot, de opvolger van een vennoot of een nieuwe vennoot.

Kunnen slechts als vennoot worden aanvaard : notarissen en kandidaat-notarissen, die ingeschreven zijn op het tableau van de kandidaat-notarissen, of een notariale participatievennootschap waarvan de enige vennoot en zaakvoerder een notaris of geassocieerd notaris is en die tevens als enige vast vertegenwoordiger optreedt, met dien verstande dat eenzelfde persoon niet tegelijk kan deelnemen aan de associatie via deze vennootschap en als natuurlijke persoon,

2.De instemming van de overige vennoten is evenwel vereist voor de overdracht van aandelen of de overgang ervan aan een vennoot of aan een nieuwe vennoot.

Bij gebrek aan instemming zijn de vennoten ertoe gehouden zelf de aandelen van hun vroegere venncot over te nemen, mits betaling van de wettelijk bepaalde vergoeding

Een overdracht van aandelen moet, ter voorkoming van de schending van de individuele rechten van de vennoten, worden onderworpen aan de voorafgaandelijke goedkeuring van de (provinciale) kamer van notarissen, die tevens oordeelt over de billijkheid van de verrichting en het evenwicht van de belangen.

Artikel 8.: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, die ofwel de hoedanigheid van vennoot-notaris van onderhavige vennootschap bezit, of die een notariële bestuursvennootschap is waarvan de enige vennoot, de zaakvoerder en de vaste vertegenwoordiger een vennoot-notaris van onderhavige vennootschap is.

In geval van overlijden of verhindering van de enige zaakvoerder-natuurlijk persoon of van de vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder-rechtspersoon, zal het bestuur van de vennootschap toevertrouwd worden aan de  overeenkomstig de notariswet  aangestelde plaatsvervanger.

De zaakvoerder is rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting ais notaris van de betrokken zaakvoerder of vast vertegenwoordiger maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing. ln aile gevallen waar de (enige) zaakvoerder / vast vertegenwoordiger als notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger, zef deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief eventuele bezoldigingen als zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties kunnen worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de notaris en de vennootschap.

Artikel 9.: Bestuur

De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 10.: Vertegenwoordiging

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap je-'gens derden en in rechte als eiser of verweerder. Artikel 11.: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 12.: Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede donderdag van juni om zeventien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel 13.: Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of in een andere plaats in het Vlaamse Gewest, zoals aangeduid in het bericht van oproeping.

-Artikel 14.: Beraadslaging Besluiten

a) Quorum:

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist, en behoudens voor de wijzigingen aan de statuten waar alla aandeelhouders dienen aanwezig of vertegenwoordigd te zijn.

b) Besluiten:

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet een

bijzondere meerderheid voorziet.

Voor wijziging en aan de statuten is éénparigheid van stemmen vereist.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de algemene vergadering bij de `

berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 15.: Stemrecht

Elke vennoot beschikt over één stem.

Artikel 16.: Wijze van stemmen Vertegenwoordiging

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. De volmachten

moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de

vergadering.

Artikel 17.; Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december

van ditzelfde jaar.

Artikel 18: Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze '

voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de

zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de :

zaakvoerder.

Artikel 19.: Benoeming van vereffenaar(s)

Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie

is, van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding

alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van

, de zaakvoerder(s).

In geen geval kan de notarisvennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten van de notaris voortzetten.

Artikel 20.: Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto activa onder de

vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de

verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij

door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort,

' hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter

;

gedeelte werden volgestort.

" Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Zesde besluit: Bevestiging mandaat huidige zaakvoerder

" De vergadering bevestigt het mandaat van de huidige zaakvoerder, met name Mevrouw LESAGE Charlotte,

wonende te 8000 Brugge, Stijn Streuvelsstraat 56, nationaal nummer 730928-394.71.

Mevrouw LESAGE Charlotte verklaart deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet

getroffen wordt door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zevende besluit Uitvoering van de genomen beslissingen

" De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerders met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent hierbij volmacht aan de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PRINCIER & PARTNERS, ondernemingsnummer 0460.651,218 met zetel te 8000 Brugge, Veldmaarschalk Fochstraat 1, voor deze functie vertegenwoordigd door de Heer Ignace PR1NGIER of een door hem aangestelde om in naam van de vennootschap, de nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze.

" Samen hiermee neergelegd ; een expeditie van de akte, het verslag van de zaakvoerder en de staat van

actief en passief.

(Getekend) Philippe Vanlatum - Notaris.

VOF-

4

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz.. van Luik B vermeiden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

16/10/2012
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

11111111111111 1111

*12170577*

A

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TINTAGEL (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD ter t*Kll-I-IE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (AfdRjng Brugge)

op: 0 5 OST, 2012

34-7-242±........................

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Stijn Streuvelsstraat 54

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - machten

Uit een akte verleden voor notaris Francis Moeykens te 8310 Brugge op negenentwintig september tweeduizend en twaalf

BLIJKT dat :

De Heer VINCKE Jean Christian Anne, geboren te Ottignies op dertien januari negen-tienhonderd drieënzeventig, nationaal nummer 730113-181-96 en zijn echtgenote Mevrouw LESAGE Charlotte Lutgarde Jacqueline, geboren te Oostende op achtentwintig september negentienhonderd drieënzeventig, nationaal nummer 730928-394.71, identiteitskaart nummer 590-5988893-42,

Samenwonende te 8000 Brugge, Stijn Streuvelsstraat 56.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

BENAMING : "TINTAGEL"

ZETEL : 8000 Brugge, Stijn Streuvelsstraat 54

DOEL :De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen  als In buitenland, voor eigen rekening:

-het beheren, het verwerven, de instandhouding en het valoriseren van een onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

-het'uitvoeren van alle studies en onderzoek, raadgeving, fiscaal en juridisch beheer en advies;

-het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening;

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm: in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Al 't voorgaande in de mate dat de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd

drieënnegentig. "

----file-vennootschap-mag-persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, hierbij

rekening houdende niet de bepalingen van het vennootschapsrecht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien ven derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op algemene wijze mag zij allerhande financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR : Onbeperkt vanaf oprichting.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en is vertegenwoordigd door honderd aandelen, elk aandeel vertegenwoordigend één/ honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Op deze honderd (100) aandelen wordt als volgt a pari in geld ingetekend tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (186) per aandeel :

1) De Heer VINCKE Jean voornoemd : vijftig (50) aandelen;

2) Mevrouw LESAGE Charlotte voornoemd : vijftig (50) aandelen;

Samen : honderd (100) aandelen, die de algeheelheid van het kapitaal vertegenwoordigen:

BESTUUR EN KONTROLE : Het bestuur wordt toevertrouwd aan één cf meer zaak-voerders, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Het mandaat van zaakvoerder

is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De zaakvoerders hebben aile macht om elk alleen, wanneer er slechts één zaakvoerder benoemd is, of

gezamenlijk als er meerdere benoemd zijn, in naam van de vennootschap te handelen. Al wat niet uitdrukkelijk

door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden, behoort tot hun bevoegdheid.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede donderdag van de maand

juni om zeventien uur. Is die dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering de volgende werkdag

plaats.

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING ; Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenmin-ste vijf ten honderd

afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de

wettelijke reserve één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestem-ming van het saldo

van de nettowinst.

OVERGANGSBEPALINGEN :

BENOEMING ZAAKVOERDER

Er werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur en met macht onbeperkt en

afzonderlijk te handelen

Mevrouw Charlotte Lesage voornoemd.

Die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Haar mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene

vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING BOEKJAAR

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig decembertweeduizend en dertien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

Benoeming commissaris

De comparanten verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het

eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dientengevolge besluiten ze geen commissaris aan te stellen.

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen, zuiver en eenvoudig de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 augustus 2012 en onder meer volgende

verbintenissen :

Het huurcontract afgesloten met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TABELIO met

zetel te 1000 Brussel, Boulevard de Waterloo 16 betreffende het onroerend goed te Brugge, Stijn

Streuvelsstraat 54, ter registratie aan te bieden.

Deze overname van verbintenissen zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het

Wetboek Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft, te worden

bekrachtigd.

BIJZONDERE LASTGEVING

De comparanten verklaren tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan te stellen:

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PRINGIER & PARTNERS,

ondernemingsnummer 0460.651.218 met zetel te 8000 Brugge, Veldmaarschalk Fochstraat 1, voor deze functie

vertegenwoordigd door de Heer Ignace PRINGIER of een door hem aangestelde.

Teneinde de vennootschap in te schrijven bij de kruispuntbank der ondernemingen via een

ondernemingsloket naar keuze en desgevallend bij de B.T.W.-administratie,

En eveneens teneinde in de toekomst in naam en voor rekening van de vennootschap aile wijzigingen en

schrappingen bij de kruispuntbank der ondernemingen en de B.T.W. te bewerkstelligen.

Te dien einde mag de lasthebber in naam van de vennootschap alle verklaringen afleggen, aile akten en

documenten ondertekenen, indeplaatsstellen en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

P

rit/1 ' ~ !

(Getekend) Francis Moeykens - Notaris

Samen hiermede neergelegd ; volledige expeditie van voormelde oprichtingsakte.

Op de laatste biz, ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 30.09.2015 15642-0098-013

Coordonnées
LESSAGE CHARLOTTE-NOTARIS

Adresse
BUSINESS CENTER KATELIJNEPOORT BARON RUZETTELAAN 7 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande