LEUKINGERICHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEUKINGERICHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.629.033

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.06.2014, NGL 20.08.2014 14442-0001-015
26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 19.09.2013 13587-0492-014
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 28.08.2012 12475-0509-014
04/04/2012
ÿþ r soa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*isose§s"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar 0871.629.033

Benaming

(voluit) : DOS CREATIONS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel z Beversesteenweg 548 A, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DOS CREATIONS" (partieel te splitsen vennootschap waarvan de naam wordt gewijzigd in "LEUKINGERICHT") OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DOS CREATIONS"(begunstigde nieuw op te richten vennootschap) - AKTE PARTIELE SPLITSING -- DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN  NAAMSWIJZIGING  KAPITAALVERMINDER1NGIKAPITAALVERHOGING - DOELWIJZIGING  BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 20 maart 2012 dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1/Kennisname van het splitsingsvoorstel, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 26 januari 2012 en bij wijze van melding bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 februari 2012 onder nummer 12035559 en na besluit tot afstand van de verslaggeving omtrent splitsing en controle, in toepassing van artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen, besluit tot partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS" (na naamswijziging "LEUKINGERICHT"), in toepassing van artikel 677 en 742 van het Wetboek van vennootschappen, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden uiteengezet in het splitsingsvoorstel, door inbreng door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS" (na naamswijziging "LEUKINGERICHT") van een bedrijfstak van de overdragende vennootschap in een nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS" en waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS" (na naamswijziging "LEUKINGERICHT") niet ophoudt te bestaan, mits toekenning aan de vennoten van de te splitsen vennootschap, van honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort, van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS", a rato van één (1) aandeel van de nieuwe vennootschap "DOS CREATIONS" per aandeel van de overdragende vennootschap.

Dit besluit werd genomen onder de opschortende voorwaarde van de effectieve oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS".

De gesplitste vennootschap blijft verder bestaan. Alle handelingen uitgevoerd door de te splitsen vennootschap sinds 1 januari 2012 zullen, vanuit boekhoudkundig standpunt, worden beschouwd als zijnde uitgevoerd voor rekening van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATONS ", verkrijger van de overgedragen bestanddelen, op last voor deze laatste om al de verplichtingen en verbintenissen van de te splitsen vennootschap uit te voeren, voor zover zij betrekking hebben op deze bestanddelen. De overdracht in de boeken van de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS" van een gedeelte van de activa en de passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap, wordt geboekt als kapitaal ten belope van zevenhonderd en elf Euro vierentwintig Cent (711,24 EUR).

2/ Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de overdragende vennootschap "DOS CREATIONS" (na naamswijziging "LEUKINGERICHT') verminderd met zevenhonderd en elf Euro vierentwintig Cent (711,24 EUR) om het kapitaal te brengen op zeventienduizend achthonderd achtentachtig Euro zesenzeventig Cent (17.888,76 EUR).

3/ Na kennisname van het financieel plan, alsook van de verslaggeving voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, vaststelling van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS".

4/ Wijziging van de naam van de overdragende vennootschap in: "LEUKINGERICHT'_

Op de laatste blz. van Luik.B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

5/ Verhoging van het kapitaal van de overdragende vennootschap met een bedrag van zevenhonderd en elf euro vierentwintig cent (711,24), door incorporatie van de beschikbare reserves, om het kapitaal te brengen van zeventienduizend achthonderdachtentachtig euro zesenzeventig cent (17.888,76) op een bedrag van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR).

Het kapitaal van de overdragende vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD Euro (18.600,00 EUR).

6/Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder over de doelwijziging en een staat van actief en passief die niet ouder is dan, drie maanden, wijziging van het doel van de overdragende vennootschap door aanneming van een volledig nieuwe tekst, als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het ontwerpen en uitvoeren van alle inrichtingen en binnenhuisdecoratie, dit voor particulieren, bedrijven of overheid. Het verstrekken van advies.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, commissiehandel van alle decoratieartikelen, meubelen, kleinmeubelen, huishoudelijke artikelen, tapijten, gordijnen, luchters bestemd voor woon- en werkinrichting en hun gebruik.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel,

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks haar onderneming uitbreiden of bevorderen.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar bestuurder(s) in geld of in natura.

Het patrimonium, waaronder onroerende goederen kunnen voorkomen, te behouden, en in de ruimste zin

van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. _

Het beheer, het verwerven, het instandhouden van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, het valoriseren, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling, de verfraaiing, het in huur nemen en de verhuring van deze goederen evenals zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aange-'gaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Tevens zal de vennootschap zich kunnen inlaten met alle vormen van beheer en van beleggingen in effecten en roerende goederen.

Zij kan ondermeer belangen nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijk-aardig, in overeenstemming met of verwant is met het hare, of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf. Het beheren van vennoot-schappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben. Bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Het waarnemen van alle bestuurs- of analoge opdrachten en functies in andere vennoot-schappen, het directievoeren over ondernemingen. De vennootschap mag eveneens de functie van vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het verwerven, beheren en in waardestellen van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten.

De vennootschap kan borgstellingen afleveren en zekerheden stellen voor rekening van om het even welke vennootschap of private personen en inzonderheid voor haar vennoten en voor ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar of haar vennoten verbonden zijn.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort, tussenpersoon in de handel;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels-en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen;

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de voorschriften voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan

op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel."

5/ Benoeming van de Heer Johan Deketelaere, wonende te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 548 A, tot bijkomend gewoon zaakvoerder in de partieel gesplitste vennootschap "DOS CREATIONS", thans na naamwijziging "LEUKINGERICHT', voor onbepaalde duur vanaf aktedatum.

6/ Aanneming volledig nieuwe tekst van de statuten.

8/ Vaststelling van de verwezenlijking van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS" en vaststelling dat aldus de opschortende voorwaarde waaronder tot partiële splitsing besloten werd, verwezenlijkt werd en dat de splitsing aldus definitief verwezenlijkt is. De gesplitste vennootschap "DOS CREATIONS", thans na naamwijziging "LEUKINGERICHT" blijft verder bestaan.

91 Aanstelling van de hierna genoemde personen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten op het gebied van inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de medewerkers van Accountancy GELLYNCK GCV, met zetel te 8800 Roeselare, Rumbeeksesteenweg 70.01.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

-expeditie van de akte dd. 20/3/2012

-gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

u ;

r'

Voor-behbuden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2012
ÿþ Motl 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..: ..:.ue

ELE Go

...1VfERG

32- 2012 2.0~, 012

STAAi aEEi<.Aº%C7

STUU l3

i-it-i , riTBACw iCG~Îre-IAiJ DE L





KOFCTÉlIJK

Voor-

behouden` aan het Belgisch

Staatsblad

u IRIIWIIIII~IEI~INIII~

*12035559*

ELGfSCN

BE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: Benaming 0871.629.033

(voluit) DOS CREATIONS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Beversesteenweg 548A

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING IN TOEPASSING VAN DE ARTIKELEN 677 IUNCTO 743 EN DE VOLGENDE VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN DOOR OVERDRACHT DOOR DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID " DOS CREATIONS" NAAR DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID IN OPRICHTING "DOS CREATIONS"



Eline Rousseau - zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 23.08.2011 11423-0406-012
25/06/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 22.06.2010 10205-0541-012
18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 15.06.2010 10176-0226-012
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 09.06.2009 09204-0049-011
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 13.06.2008 08223-0096-011
25/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.06.2007, NGL 20.06.2007 07256-0010-009
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 25.09.2015 15602-0331-013

Coordonnées
LEUKINGERICHT

Adresse
BEVERSESTEENWEG 548A 8800 BEVEREN(ROESELAERE)

Code postal : 8800
Localité : Beveren
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande