LIBERA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIBERA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.660.433

Publication

31/01/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes du M

31/01/2013

et Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdiing Brugge)

op:

16 MN. 2013

rit~të,.

Ondememingsnr : 0502 6 433

Benaming (voluit) : LIBERA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksestraat 426

8020 Oostkamp (Waardamme)

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris KATIA DENOO te Oostkamp op 9 januari 2013, BLIJKT dat door :

De heer VERKERKEN Benedict Karel Ghislain, geboren te Brugge op 9 maart 1975 (nationaal nummer 750309 131 31 -- nummer identiteitskaart 591-4476804-65), wonende te 8020 Oostkamp (Waardamme), Kortrijksestraat 428, ongehuwd.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, met als : NAAM : LIBERA

ZETEL : 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat 428. DUUR : De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur.

KAPSTAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op VIJFTIGDDUIZEND EURO NUL EUROCENT (¬ 50.000,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding: van waarde, die ieder één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle; onderschreven in geld door de oprichter en volledig afbetaald, zodat de vennootschap uit dien, hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van vijftig duizend euro nul eurocent (¬ 50.000,00).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij BNP Paribas Fortis te Oostkamp, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de oprichter nihil.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig; december van ieder jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de, verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de', nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het, bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening, verzekerd worden, door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen niet vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s); slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene; vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene machten, zonder: bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

i 11F

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voort

behouden aan het Belgisch

Staats blad

t

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt en ze ten aile tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Bezoldiging.

Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten. Behoudens dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze bezoldigd of vergoed.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een

College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen..

VERTEGENWOORDIG I NGSBEVOEGDH EID.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder :

- de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshandelingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens twee zaakvoerders vereist en/of voldoende zijn.

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht.

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitvoeren van alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken; het verstrekken van advies, expertise en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

- Het leveren van volgende aannemingswerken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen regie of in coördinatie met onderaannemers en als bouwpromotor:

Het bouwrijp maken en ruimen van bouwterreinen, timmer- en schrijnwerken, schrijnwerk van metaal en metallurgie, glaswerken, ruwbouwwerken, zink-, lood- en dakwerken, sanitaire werken, incl. werken als frigorist, elektriciteitswerken, het plaatsen van zonnepanelen, afbraakwerken, plaatsen van vloer- en wandtegels, bevloeiingswerken in hout of andere materialen, leggen van chape, plaatsen van gipswanden, stukadoorswerken, isolatiewerkzaamheden , elektriciteitswerken (incl. distributie), plafonerings- en schilderwerken, onderhoud en installatie van centrale verwarming, verwarming met gas, toezien op bouwwerkzaamheden en leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen, alle aanverwante activiteiten i.v.m. projectontwikkeling, alle activiteiten verwant met de burgerlijke en utiliteitsbouw, wegen waterbouw, allerhande klusjes zoals isolatie-werkzaamheden, het plaatsen van stores en zonneschermen, hekkens en afsluitingen, garagepoorten, enz., het plaatsen van tussenwanden, plaatsen van stellingen, het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, aanleg van tuinen en parken, leggen van klinkers en terrassen, reinigen van gevels en gebouwen, overige werkzaamheden in de bouw.

- De vervaardiging, ontwikkeling en herstelling, de handel, import- en export, klein- en groothandel, handelsbemiddeling en verhuur in:

Roerende en onroerende goederen, goederen algemeen assortiment, bouwmaterialen, meubelen van allerlei aard, elektronische apparaten, elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal, timmer- en schrijnwerk, hout, kurk, riet en vlechtwerk, hang- en sluitwerk, allerhande machines en



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

werktuigen zonder of met bedieningspersoneel voor de bouwnijverheid of andere nijverheid, allerhande consumentenartikelen en niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

- Alle roérende en onroerende verrichtingen in de meest brede zin van het woord:

De aankoop, verkoop, de projectontwikkeling, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen of verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen (incl. terreinen).

- De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling:

Het verlenen van adviezen op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v. m. de bouw, projectontwikkeling en public relations en communicatie, financieel advies met uitzondering van de door de wet gereglementeerde activiteiten, managementactiviteiten.

- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

- De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en of administratie.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, en aldus het verwerven als investering, het beheer, de instandhouding, het beleggen en het valoriseren van een roerend en/of onroerend patrimonium. Binnen dit kader mag de vennootschap, bijvoorbeeld met het oog op wederbelegging en opbrengst, onder andere overgaan tot het aankopen, verkopen, (laten) bouwen, ver- en/of ombouwen, ultrasten, opschikken, herstellen, verhuren, onderverhuren, in pand geven of nemen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, en tot het sluiten van overeenkomsten met derden in verband met het gebruik en genot van onroerende goederen ; binnen hetzelfde kader mag de vennootschap onder meer alle roerende goederen en waarden beheren, en belangen nemen -op welke wijze ook- in andere vennootschappen en ondernemingen, zonder dat de vennootschap daarbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mag doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake. Voornoemde opsomming is alleen aanhalend en geenszins limitatief.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de twintigste van de maand juni om vijftien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht, bevatten de statuten geen bijzondere bepalingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Benoeming van zaakvoerder en eventueel commissaris.

- En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer Verkerken Benedict, voornoemd. Alhier aanwezig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Aan hem worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten. Vergoedingen.

De comparant, beraadslagende als algemene vergadering, besluit dat de opdracht van de zaakvoerder tot latere andersluidende beslissing niet zal worden bezoldigd of vergoed.

- Eventuele benoeming van commissaris(sen).

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013.

3. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 20 juni 2014.

Bijlagëïrlii T ë Be1gTsd Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vooe-

Ibehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neerlegging op de

griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel)

Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte de data 9 januari 2013.

" .7

w`

" V400l-hbehouden aan het Belgisch 5taatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015
ÿþOp de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ira

Mod Word

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van akte

NEERCELEGD

11111111.11,11111111,1111111111

Griffie Rechtbank Koophandel

31 JUL 7015

Gent Ablertg Brugge

nn griffier

Voor-

behoude aan hes? Beigisct

Staatsbic

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0502660433

Benaming

(voluit) : L1BERA

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KORTRIJKSESTRAAT 428, 8020 OOSTKAMP (WAARDAMME) (volledig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING

BIJ BESLISSING VAN DE ZAAKVOERDER WORDT OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN, DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL, MET INGANG VAN 01.05.2015 OVERGEBRACHT NAAR VOLGEND ADRES: KORTRIJKSESTRAAT 414, 8020 OOSTKAMP (WAARDAMME).

ALDUS IN DRIEVOUD OPGEMAAKT TE OOSTKAMP OP 27.04.2015.

VERKERKRN BENEDICT (ZAAKVOERDER)

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 30.09.2015 15638-0215-009

Coordonnées
LIBERA

Adresse
KORTRIJKSESTRAAT 414 8020 WAARDAMME

Code postal : 8020
Localité : Waardamme
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande