LIBRAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIBRAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.068.249

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 09.04.2014 14089-0234-012
13/12/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Óp de laatste blz. vrn Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening

Voor.

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsbh

2201258*

11111



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

INGEKOMEN TER GRIME RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

-4 DEC. 2012 VEURNE

Ondernemingsnr : BE0878.068.249

Benaming (voluit) : Librai

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weg Der Hoop 6 bus 201

8670 Koksijde (Oostduinkerke)

Onderwerp akte :BVBA: STATUTENWIJZIGING

Op negenentwintig november tweeduizend en twaalf ten kantore van notaris Stephan Mourisse met. standplaats te Roesbrugge-Haringe/Poperinge,akte ter registratie aangeboden:

Is bijeengekomen:

De Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap metro Beperkte Aansprakelijkheid "LIBRAL" met zetel te 8670 KoksijdelOostduinkerke, Weg Der Hoop 6 bus 201 en:, met ondernemingsnummer 0878.068.249.

Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Peter De Baets, Notaris te Koksijde op vijftienja december tweeduizend en vijf, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee: januari daarna, onder nummer 2006.01.02/0000700,

Waarvan de statuten niet werden gewijzigd tot op heden, zo wordt verklaard.

EERSTE BESLUIT : VERLENGING BOEKJAAR

De Algemene Vergadering besluit dat het boekjaar vanaf heden afloopt op dertig september. Het' volgende boekjaar vat aan op één oktober daaropvolgend.

Het lopend boekjaar eindigt bijgevolg op dertig september tweeduizend dertien.

De Algemene Vergadering besluit tot de aanpassing van het eerste lid van artikel veertien der statuten. >, TWEEDE BESLUIT : WIJZIGING JAARVERGADERING

Rekening houdend met voormeld besluit, besluit de Algemene Vergadering om de jaarvergadering=, vanaf heden te laten plaats vinden op de laatste zaterdag van de maand maart om veertien uur, De Algemene Vergadering besluit tot de aanpassing van het eerste lid van artikel twaalf der statuten. DERDE BESLUIT : AANPASSING DIVERSE STATUTAIRE BEPALINGEN

De Algemene Vergadering besluit dat in het bijzonder volgende artikelen dienen aangepast te worden: Er dient ingevoegd te worden:

Artikel 6 vijfde alinea dient te luiden als volgt

De houders van aandelen die een afstand wegens overlijden hebben geweigerd, zijn verplicht de: aandelen waarvan de afstand werd voorgesteld over te nemen tegen een overname prijs die jaarlijks na de gewone., algemene vergadering zal worden vastgesteld door de vennoten, beslissend bij de gewone meerderheid van de:;

uitgebrachte stemmen of een derde aan te brengen tegen zelfde voorwaarden de aandelen over te nemen". e.

Artikel 11 derde alinea dient te luiden als volgt:

"Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant, De vergoeding voor deze laatste' valt slechts ten laste van de vennootschap indien deze accountant wordt aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten laste wordt gelegd krachtens gerechtelijke beschikking. In deze gevallen zullen de;' opmerkingen van de accountant worden medegedeeld aan de vennootschap."

Tevens besluit de Algemene Vergadering tot aanpassing van de bestaande wetgeving inzake ontbinding en vereffening aan de actuele wetgeving.

Aldus luidt artikel 17 vanaf heden als volgt:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de'; ?; zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars', aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen. Éi

mod 11.1

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bil voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

VIERDE BESLUIT : COORDINATIE DER STATUTEN

Vervolgens besluit de Algemene Vergadering tot aanpassing en coördinatie van de statuten rekening houdend met de op heden besluiten en recente wetswijzigingen.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen overeenkomstig de genomen besluiten hiervoor en na actualisering met onder meer verwijdering van alle verwijzingen in de statuten naar de , vennootschappenwet, volledig nieuwe statuten aan te nemen en op die wijze coördinatie te doen van de statuten.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten voortaan zullen luiden ais volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

`Staatsblad

STATUTEN

ARTIKEL EEN

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en haar naam luidt : "L!BRAL".

ARTIKEL TWEE

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8670 Koksijde-Oostduinkerke, Weg der Hoop 61201,

De zetel van de vennootschap kan worden overgebracht naar elke andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland,

ARTIKEL DRIE

De vennootschap stelt zich in het bijzonder tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managernentvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden en betreffen onder meer

1, Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar in onroerende goederen of bouwpromotor in de meest ruime zin, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van aile onroerende goederen in de breedste zin, zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

2, Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen, en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabriekmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en -verhuren, verkopen en ruilen; commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3, Het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegrip van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen,

vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, 4. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals: onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

a,ari het

,Belgisch

Staatsblad

en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

5. De handel, de invoer en uitvoer, het transport, het opfokken van alle vee en dieren. Het huren en verhuren van hokken en gronden voor het opfokken van alle vee en het telen van landbouwvruchten,

6. De uitbating van alle vervoer, zo van goederen, voorwerpen en zelfs personen met alle materiële middelen te land, te water of in de lucht evenals alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op dit doel.

7, Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

8. Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, verzekeringen, management en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt,

9, Trading in de meest ruime zin,

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondemememingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een nelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar

dememing te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, Zzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of nvullende activiteiten ; ze kan verder alle hulp verlenen aan natuurlijke of rechtspersonen waarin ze belang ait onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake

.._stuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan,

alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, j voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doe! van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake. ARTIKEL VIER

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals inzake wijzigingen der statuten. KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op VIJFTIG DUIZEND EURO (50.000,00 euro), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk aandeel één/vijfhonderdste (1/500s0) van het maatschappelijk kapitaal bedragend.

Het kapitaal is volledig volstort.

ARTIKEL TWAALF

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennootschap wordt gehouden de laatste zaterdag van de maand maart om veertien uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

ARTIKEL VEERTIEN

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van ieder ; daaropvolgend jaar.

Ieder jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op en op zelfde datum wordt de jaarrekening opgesteld, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ARTIKEL ZESTIEN

De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

ARTIKEL ZEVENTIEN

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor- - ee " * behouden aan het ,Belgisch staatsblad

mod 11.1

van koophandel is bevestigd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmenL.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder ai de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

Hierbij neergelegd: expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 05.07.2012 12283-0079-012
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 05.07.2011 11265-0048-013
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 14.07.2010 10303-0138-012
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 07.07.2009 09384-0200-012
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 08.07.2008 08383-0251-012
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 09.07.2007 07381-0338-012

Coordonnées
LIBRAL

Adresse
WEG DER HOOP 6, BUS 201 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande