LIEVEN CAPOEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIEVEN CAPOEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.910.109

Publication

22/07/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Annexes dü Moniteur beTgé

Mitage-1)T üïj lïët Bélgisch"S"fààt'si-i1àd"=227ü7/2û14

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla





" 191913 2*

Ondernemingsnr : 0432.910.109

Benaming

(voluit) : LIEVEN CAPOEN

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Abeelseweg 144, 8970 Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Meester Nancy Deknudt, notaris te Heuvelland, op 30 juni 2014,

BLIJKT

Dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEVEN CAPOEN", met maatschappelijke zetel te 8970 Poperinge, Abeelseweg 144, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing -- Kennisname van het verslag van de bijzondere algemene vergadering in het kader van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op vier juni tweeduizend en veertien, die in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting 1992, beslist heeft tot toekenning van een dividend voor een brutobedrag van zeshonderd vijftigduizend euro (650.000,00 EUR).

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart het toegekende dividend overeenkomstig artikel 537 WIB, onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend, hetzij een netto-dividend ten bedrage van vijfhonderd vijfentachtigduizend euro (585.000,00 EUR).

Tweede beslissing  Voorafgaande verslagen inzake kapitaalverhoging

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, welke verslagen werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato negen juni tweeduizend en veertien, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt", te Izegem, Henri Dewaelestraat 11, vertegenwoordigd door Jacky Godefroidt, luiden letterlijk als volgt:

"7. BESLUIT

De inbreng in natura bestaat uit:

- De rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 4 juni 2014 van de heer Lieven CAPOEN ad E 292.500,00.

- De rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 4 juni 2014 van Mevr. Lena GHELDOF ad E 292.500,00.

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen besluiten dat;

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenomien uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

Op de laatste biz van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge 1 - De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura, gewaardeerd op vijfhonderd vijfentachtig duizend euro (¬ 585.000,00 ) is gebeurd

volgens verantwoorde normen. De inbreng in natura is gewaardeerd aan nominale waarde en

vertegenwoordigt een kapitaalverhoging van ¬ 20.000,00 met een uitgiftepremie van ¬ 565.000,00. De inbreng wordt vergoed met 1.500 nieuwe aandelen. Vervolgens wordt de uitgiftepremie geïncorporeerd in kapitaal zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Izegem op 9 juni 2014

BV o.v.v.e, BVBA "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT'

vertegenwoordigd door

Jacky GODEFROIDT.

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Derde beslissing - Kapitaalverhoging onder het regime van artikel 537 WIB

De vergadering beslist om onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het voormelde dividend, zijnde vijfhonderd vijfentachtigduizend euro (585.000,00 EUR), om het kapitaal van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) te brengen op zeshonderd en vijfduizend euro (605.000,00 EUR), door inbreng door de vennoten van een schuldvordering, zijnde de vordering tot uitkering van het netto-dividend, die zij lastens de vennootschap bezitten.

Zij erkennen door de ondergetekende notaris te zijn ingelicht dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal plaatsvinden in twee fasen ais volgt:

Eerste fase

a) Beslissing

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met twintigduizend euro (20.000,00 EUR) om het te brengen van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) op veertigduizend euro (40.000,00 EUR) door inbreng in natura als hierna vermeld, en mits de uitgifte van duizend vijfhonderd (1500) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van vijfhonderd vijfentachtigduizend aura (585,000,00 EUR), inbegrepen een totale uitgiftepremie van vijfhonderd vijfenzestigduizend euro (565.000,00 EUR).

.De vergadering beslist dat deze duizend vijfhonderd (1500) nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de vennoten, te weten de heer Capoen Lieven en mevrouw Gheldof Lena, als vergoeding voor de inbreng in natura van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde hun netto-dividendvordering die zij lastens de vennootschap bezitten en die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

leder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden gestort ten belope van honderd procent (100%).

b) Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, te weten Capoen Lieven en Gheldof Lena, beiden voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting, verklaren beide voormelde vennoten hun schuldvordering ten bedrage van het nettoaandeel in voormeld uitgekeerd dividend, hetzij een bedrag van elkeen tweehonderd tweeënnegentigduizend vijfhonderd euro (292.500,00 EUR) of gezamenlijk vijfhonderd vijfentachtigduizend euro (585.000,00 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestart.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, duizend vijfhonderd (1500) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend ais volgt

-aan de heer Capoen Lieven, voornoemde vennoot sub 1): zevenhonderd vijftig (750) aandelen

-aan mevrouw Gheldof Lena, voomoemde vennoot sub 2): zevenhonderd vijftig (750) aandelen

c) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op veertigduizend euro (40.000,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

d) Boeken uitgiftepremie

De vergadering beslist het verschil tussen het bedrag van inschrijving, hetzij vijfhonderd vijfentachtigduizend

euro (585.000,00 EUR) en het bedrag van kapitaalverhoging, hetzij twintigduizend euro (20.000,00 EUR),

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij lièt 1°3èlgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

verschil dat aldus vijfhonderd vijfenzestigduizend euro (665.000,00 EUR) bedraagt, te boeken op een

onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Tweede fase

a) Beslissing

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met vijfhonderd vijfenzestigduizend euro (565.000,00 EUR), om het kapitaal te brengen van veertigduizend euro (40.000,00 EUR) op zeshonderd en vijfduizend euro (605.000,00 EUR), door incorporatie van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" hiervoor vermeld ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

b) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van vijfhonderd vijfenzestigduizend euro (565.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd

en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderd en vijfduizend euro (605.000,00 EUR),

vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel

537 W1B, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de

dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren,

Vierde beslissing  Wijziging artikel 5 van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen niet de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd en vijfduizend euro (605.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd

' door drieduizend (3000) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke ;

fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen".

Vijfde beslissing - Opdracht tot coordinatie van de statuten

De vergadering geeft de notaris opdracht tot coordinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in

voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zesde beslissing  Machtiging aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- verslag bestuursorgaan

- verslag bedrijfsrevisor

- gecoordineerde statuten

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1"bis van het Wetboek van Registratierechten.

Nancy Deknudt, notaris te Heuvelland

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.11.2013, NGL 30.12.2013 13704-0253-021
25/01/2013 : IE031526
25/01/2013
ÿþ Mod werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III DAVINII~~IgNII~~A

*13015 98*

Ondernemingsnr : 0.432.910.109.

Benaming

(voluit) : LIEVEN CAPOEN

(verkort) :

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : 8970 Poperinge, Abeelseweg 144.

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 29 december 2012, geakteerd door notaris Frank Heyvaert te Veurne, en geregistreerd ais volgt: "Geboekt te Veurne, Registratiekantoor, twintig bladen, twee renvooien op 03 januari 2013 - Reg: 5 - boek 442 - blad 47 - vak 6 - Ontvangen; Vijfentwintig euro (25 EUR) - De Eerstaanwezend Inspecteur - getekend - Luc DE BERGH", welk proces-verbaal de gezamenlijke buitengewone algemene vergadering betreft van de NV Cibus (overnemende vennootschap), de NV Delva (overgenomen vennootschap), en de NV Lieven Capoen (overgenomen partiëel gesplitste vennootschap), dat volgende beslissingen telkens met eenparigheid van stemmen werden genomen:

1. Kennisname van en bespreken de hierna vermelde stukken;

- de voorstellen tot fusie opgesteld door de respectieve bestuursorganen van de vennootschappen, welke

neergelegd werden op de griffie van de rechtbanken van koophandel te leper (NV Delva, NV Lieven Capoen en

NV Gibus) en te Kortrijk (NV D2000) op 11 oktober 2012, bekendgemaakt in de bijiagen tot het Belgisch

Staatsblad als volgt:

° voor NV Deiva: op 22 oktober 2012 onder nummer 12174041;

° voor NV D2000: op 5 november 2012 onder nummer 12180224;

° voor de NV Lieven Capoen: op 22 oktober 2012 onder nummer 12174039

° voor de NV Cibus: op 22 oktober 2012 onder nummer 12174040

- De jaarrekeningen nopens de laatste drie boekjaren van elke vennootschap.

Het bijzonder verslag van de raad van bestuur van de ovememende vennootschap, namelijk de NV Gibus

en het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel

602 van het Wetboek van vennootschappen.

2. Mededeling dat er zich geen enkele belangrijke wijziging heeft voorgedaan In de activa en de passiva van het vermogen sinds de datum van het opstellen van het gezegde fusievcorstel, tot op datum van onderhavige buitengewone algemene vergaderingen.

3, Beslissing in toepassing van artikel 695 van het wetboek van vennootschappen, orn geen verslagen van de raden van bestuur van de betrokken vennootschappen en geen controleverslag van de commissaris/bedrijfsrevisor op te stellen conform de artikelen 694 en 695 van het wetboek van vennootschappen.

4. Besluit afstand van het opstellen van een schriftelijk en omstandig verslag door respectievelijke raad van bestuur, en van een controleverslag door de bedrijfsrevisor overeenkomstig de artikels 730 van het zelfde wetboek. Tevens beslist de vergadering afstand te doen van de mededeling voorgeschreven door de bepalingen van artikel 733 van zelfde wetboek. Dit besluit is genomen met eenparigheid van stemmen.

5. Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel.

Fusie door overneming door NV Cibus van een bedrijfstak van de NV Lieven Capoen, op basis van hun toestand afgesloten op 30 juni 2012.

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de afgesplitste bedrijfstak van de NV Lieven Capoen, met aile rechten en plichten, onder algemene titel over op de ovememende vennootschap, de naamloze vennootschap Cibus.

Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2012 met betrekking tot de ingebrachte activa-en passivabestanddelen van de overgenomen bedrijfstak warden vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt beschouwd als uitgevoerd voor rekening van de ovememende vennootschap NV Gibus.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Voor-bbhouion aan heil Belgisch Staatsblad Het vermogen van de overgenomen bedrijfstak van de NV Lieven Capoen, zoals blijkt uit de toestand,'

afgesloten op 30 juni 2012, omvat activa- en passivabestanddelen, uitgebreid opgenomen in de staat van actief

en passief afgesloten op 30 juni 2012, van deze vennootschap.

INGEBRACHT NETTO ACTIEF 2293.000,00

De overgenomen bedrijfstak van de NV Lieven Capoen bevat volgende onroerende goederen:

STAP POPERINGE  Derde afdeling

Een magazijn met aanhorigheden en erf, gelegen Abeelseweg +156, gekadastreerd sectie 1 nummer 3 E,

voor een oppervlakte van zesenvijftig are tweeëntwintig centiare (56 are 22 ca).

6. Aangezien de datum van de jaarafsluitingen van het laatste boekjaar, waarvoor de rekeningen zijn goedgekeurd, en de datum , vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen bedrijfstak boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht, samenvallen, dienen geen aparte jaarrekeningen te worden voorgelegd en goedgekeurd.

7. In uitvoering van voormeld besluit tot partiële splitsing van de NV Lieven Capoen, besluit de algemene vergadering van de NV Lieven Capoen tot vermindering van het kapitaal met een bedrag van vijftigduizend honderdvijfendertig euro negenendertig cent (50.15,39) waardoor het gebracht wordt van vijfenzestigduizend euro (65.000,-) op veertienduizend achthonderdvierenzestig euro éénenzestig cent (14.864,61) ingevolge afsplitsing van activa en passiva bestanddelen van de NV Lieven Capoen naar de overnemende vennootschap

De NV Lieven Capoen blijft bestaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd door notaris Heyvaert te Veurne op ongezegeld papier om in het Belgisch Staatsblad ingelast te worden.

Frank Heyvaert

notaris

Hiermee tegelijkertijd neergelegd

- expeditie







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

04/01/2013 : IE031526
22/10/2012 : IE031526
07/09/2012 : IE031526
06/07/2012 : IE031526
24/08/2011 : IE031526
09/09/2010 : IE031526
11/09/2009 : IE031526
28/08/2008 : IE031526
25/09/2007 : IE031526
28/08/2007 : IE031526
21/08/2006 : IE031526
09/06/2005 : IE031526
07/07/2004 : IE031526
19/05/2003 : IE031526
05/07/2002 : IE031526
07/08/2001 : IE031526
19/02/1994 : IE31526
01/01/1993 : IE31526
09/07/1991 : IE31526
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 15.11.2016, NGL 30.01.2017 17031-0300-013

Coordonnées
LIEVEN CAPOEN

Adresse
ABEELSEWEG 144 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande