LIJI

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LIJI
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 845.745.770

Publication

11/02/2014
ÿþr'

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bot

Be

Sta

Ondernerningsnr : 0845745770

Benaming

(voluit) : 4D-FASHION

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : STORMESTRAAT 111, 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - WIJZIGING BENAMING - DOELUITBREIDING.

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN, op 06 januari, om 10.00 u., zijn in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen de aandeelhouders van de VOF 4D-Fashion met zetel te Stormestraat 111, 8790 Waregem, opgericht bij onderhandse akte dd 02.05.2012, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad dd 18.05.2012 onder het nummer 12091161, Hebbende als ondememingsnummer BE 0845.745,770. De vergadering wordt voorgezeten door de heer Vandeputte Luc, hiernagenoemd. De voorzitter roept tot de functie van secretaris, mevrouw Van Bellingen Janice, die tevens wordt aangeduid om de functie van stemopnemer te vervullen. Zijn tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals vermeld, de volgende aandeelhouders, welke, na de geleverde inlichtingen, het hierna vermelde aantal titels bezitten :

1. De heer VANDEPUTTE Lucy geboren te Oostende op 16-08-1969, wettelijk samenwonend, wonende te Heirweg 188,°8710 Wielsbeke,_bezzittervan 100 aandelen.

2. Mevrouw VAN BELL1NGEN Janice, geboren te Leuven op 02-04-1975, wettelijk samenwonend, wonende

te Heirweg 188, 8710 Wielsbeke, bezitster van 100 aandelen.

Tesamen : honderd (200 aandelen), vertegenwoordigend het volledige bezit en kapitaal van de

vennootschap.

De voorzitter zet uiteen

Dat deze buitengewone algemene vergadering samengeroepen is geworden om te beraadslagen over de

volgende agenda:

1,Bespreking van het verslag van de zaakvoerders met het oog op het wijzigen en uitbreiden van het doel,

wijziging maatschappelijke zetel en wijziging van de benaming.

2.

doelswijziging.

3. wijziging benaming.

4.wijziging maatschappelijke zetel.

5. aanpassing en wijziging van de statuten.

Il. Dat al de aandeelhouders, die het totaal van de aandelen bezitten, aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

dat het volledig kapitaal aldus vertegenwoordigd is en dat aile aandelen volstort zijn, zodat dienvolgens er geen verder bewijs moet geleverd worden van de bijeenroepingen, waaromtrent de vergadering alle ontslag en décharge verleent, De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn. De voorzitter stelt vast dat en doet het bureau en de aandeelhouders opmerken dat de houders van obligaties of warrants op naam, de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de zaakvoerders niet werden opgeroepen tot de onderhavige buitengewone algemene vergadering noch verzaakt hebben aan de oproepingsformaliteiten en dat aldus artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen, niet werd nageleefd, De voorzitter vestigt vervolgens de aandacht van de vergadering op het feit dat de hierna genomen besluiten overeenkomstig artikel 64, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen eventueel kunnen nietig verklaard wegens een onregelmatigheid naar de vorm. Na kennis genomen te hebben van de opmerking van de voorzitter en na beraadslaging hieromtrent beslissen de aandeelhouders niettemin deze buitengewone algemene vergadering verder te zetten.

III. Dat, om deel te nemen aan deze buitengewone algemene vergadering, de aandeelhouders hebben voldaan aan de voorschriften van de statuten.

IV. Dat dientengevolge de vergadering vaststelt dat zij regelmatig gevormd is en geldig kan beslissen over de punten van de agenda, Na goedkeuring van de voorgaande verklaringen gaat de algemene vergadering over tot de bespreking der agenda. Na een uiteenzetting van de heer Voorzitter legt deze laatste de volgende; besluiten ter stemming voor, nadat hij heeft doen opmerken : a)Mdat iedere aanwezige aandeelhouder zoveel;_ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

31. 01. 2014

RECHTBANKKOpPHANDFL' GIR1JK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

41, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge stemmen zal hebben als hij aandelen bezit, die recht geven ieder op één stem. b) dat de samenstelling van deze vergadering geen gebeurlijke beperkingen van stemrecht vereist zoals voorzien bij de artikelen536, 542, 544, 547, 548, 549 en 550 van het Wetboek van Vennootschappen.

EERSTE PUNT VAN DE AGENDA. Bespreking, in het vooruitzicht van de voorgestelde wijziging en uitbreiding van het doel, maatschappelijke zetel en benaming van de vennootschap, van het verslag van de zaakvoerders daaromtrent.

BESLUIT. Alvorens de beslissingen te nemen neemt de algemene vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerders. Het verslag van de zaakvoerders werd opgemaakt op 31.12.2013 voor wat betreft de voorgestelde wijziging en uitbreiding van het doel, maatschappelijke zetel en de benaming van de vennootschap. Dit verslag werd ter hand gesteld van de aandeelhouders op 31.12.2013.

STEMMING. Al de aandeelhouders verklaren en erkennen het verslag van de zaakvoerders van de vennootschap ontvangen te hebben, zij erkennen tevens dat zij kennis hebben van de recente boekhoudkundige toestand van de vennootschap en keuren het voormeld verslag met eenparigheid goed, treden deze bij en verklaren er volledige kennis van te hebben.

TWEE PUNT VAN DE AGENDA Wijzigen en uitbreiden van het doel

BESLUIT De algemene vergadering beslist aan de thans bestaande activiteiten van de vennootschap vanaf heden, volgende activiteiten toe te voegen en aldus het doel van de vennootschap te wijzigen en uit te breiden met de volgende activiteiten:

Zelfstandige gerant algemeen.

Zelfstandige gerant in broodjeszaak.

Het uitbaten van een broodjeszaak.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het vervoer van goederen fangs de weg, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, hetzij door eigen middelen ais door bemiddeling van alle andere ondernemingen of onderaannemingen, Koerierdienst.

Het huren of verhuren van gelijk welk voertuig en rollend materiaal, met of zonder bestuurder, alsook het laden, lossen en stockeren van vervoerde goederen, en alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermede verband houden.

Tussenpersoon in de handel,

Verhuisonderneming.

Het uitoefenen van de functie bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur entof andere leidende of uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland. Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven; deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan zich borgstellen voorderden.

Voor zover wettelijk toegelaten kan de vennootschap voorschotten of leningen toestaan aan haar aandeelhouders of zaakvoerders, of aan derden binnen het kader van het maatschappelijk deel

De oprichting en uitbating van tavernes, cafés, privé-clubs, discotheken, dancings en dergelijke dansgelegenheden, uitbating van ontspanningsspelen, restaurants, snackbars, verhuring van zalen voor feesten en spektakels, inrichten van manifestaties en tentoonstellingen, het beroep van restaurateur, traiteur en uitbating frituur, de verkoop van bereide eetwaren en voedingswaren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, dit alles in de meest ruime betekenis van het woord. Tussenpersoon in de handel, verhuur van divers materiaal, recepties en familiefeesten,

Huren of verhuren van materiële en immateriële goederen;

Overige zakelijke dienstverlening

Het coördineren van werkzaamheden in de breedste zin van het woord;

Het verwerven, het vervreemden, het ruilen, het voor eigen rekening laten bouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, het uitbaten en verhuren van alle gebouwde of onbebouwde eigendommen; het productief maken en verkavelen van alle daarbij horende volledige uitrusting; en in het algemeen alle onroerende verhandelingen, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met deze.

STEMMING Dit besluit wordt met eenparig goedvinden genomen.

DERDE PUNT VAN DE AGENDA Wijzigen maatschappelijke benaming,

BESLUIT De algemene vergadering beslist vanaf heden de naam van de vennootschap te wijzigen als volgt: Liji.

STEMMING Dit besluit wordt met eenparig goedvinden genomen.

VIERDE PUNT VAN DE AGENDA Overbrenging van de zetel.

BESLUIT De algemene vergadering beslist vanaf heden de zetel van de vennootschap over te brengen naar het volgens adres: Heirweg 188, 8710 Wielsbeke.

STEMMING Dit besluit wordt met eenparig goedvinden genomen,

VIJFDE PUNT VAN DE AGENDA Wijzigen en aanpassen van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, Aldus warden de artikelen 1 en 2 vervangen als volgt:

ARTIKEL 1  BENAMING EN ZETEL. Vanaf heden luidt de benaming van de vennootschap als volgt: Liji.

De vennootschap is gevestigd te Heirweg 188, 8710 Wielsbeke, De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen zowel in België als in het buitenland op te richten.

ARTIKEL 2 - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

Zelfstandige gerant algemeen.

Zelfstandige gerant in broodjeszaak.

Het uitbaten van een broodjeszaak.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of anrechtstreeks betrekking hebben op het vervoer van goederen langs de weg, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, hetzij door eigen middelen als door bemiddeling van alle andere ondernemingen of onderaannemingen. Koerierdienst.

Het huren of verhuren van gelijk welk voertuig en rollend materiaal, niet of zonder bestuurder, alsook het laden, lossen en stockeren van vervoerde goederen, en alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermede verband houden.

Tussenpersoon in de handel.

Het voor gezamenlijke rekening exploiteren van een textielwinkel en al hetgeen daartoe behoort en daarmee in verband staat in de ruimste zin van het woord.

Verhuisonderneming.

Het uitoefenen van de functie bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur en/of andere leidende of uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland, Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven; deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan zich borgstellen voor derden.

Voor zover wettelijk toegelaten kan de vennootschap voorschotten of leningen toestaan aan haar aandeelhouders of zaakvoerders, of aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel

De oprichting en uitbating van tavernes, cafés, privé-clubs, discotheken, dancings en dergelijke dansgelegenheden, uitbating van ontspanningsspelen, restaurants, snackbars, verhuring van zalen voor feesten en spektakels, inrichten van manifestaties en tentoonstellingen, het beroep van restaurateur, traiteur en uitbating frituur, de verkoop van bereide eetwaren en voedingswaren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, dit alles in de meest ruime betekenis van het woord, Tussenpersoon in de handel, verhuur van divers materiaal, recepties en familiefeesten,

Huren of verhuren van materiële en immateriële goederen;

Overige zakelijke dienstverlening

Het coördineren van werkzaamheden in de breedste zin van het woord;

Het verwerven, het vervreemden, het ruilen, het voor eigen rekening laten bouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, het uitbaten en verhuren van alle gebouwde of onbebouwde eigendommen; het productief maken en verkavelen van alle daarbij horende volledige uitrusting; en in het algemeen alle onroerende verhandelingen, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met deze.

SLOT. Daar de agenda afgewerkt is, wordt de zitting van deze buitengewone algemene vergadering geheven om 11.00 uur.

Tegelijk hiermee neergelegd; akte statutenwijziging.

Vandeputte Luc

Zaakvoerder

Voer-behouden taan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste DIz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/05/2013
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 9. 04. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

tptf7lIJK

"Ife: ID:

I

*13072696*

u bet

a~

Be Sta

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Ondernemingsnr : 0845.745.770

Benaming

(voluit) : 4D-FASl1 ON

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : STORMESTRAAT 111 - 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp aide : ontslag en benoeming zaakvoerder - aandelenoverdracht

UITTREKSEL UIT DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN TEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL OP 23/04/2013 OM 9 UUR

De algemene vergadering beslist met ingang van 23/03/2013 een einde te stellen aan het mandaat van

zaakvoerder van Mevr. Marie-Jeanne De Tollenaere en van Mevr. Nathalie Wille.

Volgende personen worden benoemd tot zaakvoerder :

- Luc Vandeputte wonende te 8710 Wielsbeke, Heirweg 188

- Janice Van Bellingen wonende te 8710 Wielsbeke, Heirweg 188

Zij worden benoemd vanaf 23/03/2013 en hun mandaat is voor onbepaalde duur.

Dit mandaat zal bezoldigd worden. Zij aanvaarden hun mandaat.

Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit van stemmen.

Het ontslag van Marie-Jeanne De Tollenaere en van Nathalie Wille als vennoot van de VOF wordt

voorgelegd en met éénparigheid van stemmen aanvaard. Hun aandelen worden overgenomen door

- Luc Vandeputte wonende te 8710 Wielsbeke, Heirweg 188

- Janice Van Bellingen wonende te 8710 Wielsbeke, Heirweg 188

Iedereen verklaart akkoord te zijn met deze aandelenoverdracht.

De algemene vergadering stelt vast dat de huidige aandelenverdeling de volgende is

Dhr. Luc Vandeputte 100 aandelen

Mevr. Janice Van Bellingen 100 aandelen

200 aandelen

Aldus opgemaakt te Waregem op 23/04/2013.

Luc Vandeputte

Voorzitter

Janice Van Bellingen

Secretaris-stemopnemer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Becte : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEER ? E 30

0 7. 05. 2012

RECHTBANK KC)Or HANDEL

Griffie KOETRUI,___



I1%~n~~ma~u~m~~1uu

" iao9iisi

1

beho

aan

Belg Staat:



Ondernemingsar: D8 4S ,'4(f5^, T+o

Benaming

(voluit) : 4D-FASHION

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Stormestraat 111, B-8790 Waregem (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op heden 02/05/2012

is door ondergetekende-oprichters, met name









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge





1. De Tollenaere Marie-Jeanne , Wagenaarstraat 99, B-8790 Waregem, geboren te Gent op 2411011952



2. Wille Nathalie, Moeskroenstraat 511, B-8930 Rekkem , geboren te Gent op 07/03/1974.

OPRICHTI~RSVERKLARING

Besloten een "vennootschap onder firma" op te richten, in dezer voege:

VENNOOTSCHAPSCONTRACT

De vennootschap is een commerciële vennootschap in de vorm van een vennootschap onder firma

De Firmanaam luidt: 4D-FASHION

De zetel wordt gevestigd in de Stormestraat 111, B-8790 Waregem. De vennootschap kan ook , bij gewoon: besluit van de zaakvoerders de administratieve of exploitatiezetel overbrengen waar hij dit nodig acht.



De aanvangdatum van de activiteit is 01/06/2012.

De statuten zijn bepaald zoals hierna wordt opgegeven. Het kapitaal van de vennootschap dat geheel wordt' geplaatst is 10.000,00¬ vertegenwoordigd door 200 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk (1/50) van het kapitaal vertegenwoordigen.



Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng, en wel als volgt:





De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 100 aandelen en betaald hierop 5.000,00¬ De oprichter sub 2 heeft ingetekend op 100 aandelen en betaald hierop 5.000,00¬

Samen : 200 aandelen wat de totaliteit omvat van aile uitgegeven en ingeschreven aandelen, 10.000,00¬ wat de totaliteit van het geplaatst kapitaal omvat..

STATUTEN

Art 1. Rechtsvorm en benaming

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma (art 2 Wb Venn.)

Haar naam luidt: 4D-FASHION























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Art 2 : ZETEL

De zetel bevindt zich in de STORMESTRAAT 111 te B-8790 Waregem.

Art 3: DUUR

De vennootschap neemt een aanvang op 02/05/2012 voor onbepaalde duur.

Art 4: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating van een kledingzaak, in de meest uitgebreide zin van het woord.

Import en export, groot en kleinhandel in en aan-en verkoop van: haute-couture kleding, textielgoederen,confectie-artikelen, pasklare kleding, geklede en sportieve kledij voor dames, heren en kinderen. Badmode, lingerie en aanverwante artikelen, sportkledij, vrijetijdskledij, accesoires in de meest ruime zin van het woord, ondermeer onder de vorm van luxe-artikelen, precisie-artikelen, kunstvoorwerpen & fantasieartikelen, sjaals, kousen, broeksriemen, hoeden, lederwaren, riemen, handtassen, handschoenen, schoenen, pantoffels, juwelen, parfums, verzorgingsproducten, reis & sportartikelen, en aile mogelijke aanverwante producten, alsook babyartikelen in de meest ruime zin van het woord.

Alle artikelen & kledij voor mensen met een maatje meer, alsook uitbaten van winkels voorde handel van voormelde goederen, het verbeteren van kledij na het passen.

De vennootschap mag haar doel verwezelijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt blijken. Zij mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze, aile commerciële, financiële burgelijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezelijking van te bevorderen, en ondermeer aile onroerende en roerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen , belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

BESTUUR

De leiding van de vennootschap berust bij de zaakvoerders die bij unanieme beslissing verkozen zijn door

de vennoten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de

vennootschap te realiseren. Zij treffen de besluiten niet eigen inzicht.

De vennootschap wordt ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de zaakvoerders aan wie

volledige individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

VERGADERING VAN VENNOTEN

De vergadring van vennoten gaat minstens éénmaal per jaar door, dit de éérste van de maand juni om

11:00 uur op de zetel van de vennootschap.

Het boekjaar begint op 01 Januari, en eindigt op 31 December.

Op het eind van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerders de inventaris van het vermogen van

de vennootschap opgesteld, en wordt het resultaat opgemaakt over het voorbije boekjaar. Op voorstel van de

zaakvoerders zal de vergadering van vennoten beslissen over de resuitaatsbestemming.

ONTBINDING

De vennootschap blijft na haar ontbinding ongeacht of deze van rechtswege, door uitspraak van de rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de vergadering van de vennoten, plaats vond met het oog op haar vereffening en tot aan de sluiting ervan ais rechtspersoon voortbestaan.

SLOTBEPALING

Met unanimiteit worden De Tollenaere Marie-jeanne en Wille Nathalie benoemt tot zaakvoerders. Hun mandaat is van onbepaalde duur, aan hen wordt de volledige vertegenwoordegingsmacht verleend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De toegekende functie wordt door de aanwezige vennoten aanvaard.

Opgemaakt in drievoud te Waregem op 02/05/2012

een origineel wordt bewaard op de zetel van de vennootschap.

Goed voor hoofdelijke en onbeperkte verbintenis,

De Tollenaere Marie-Jeanne Wille Nathalie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aat;het Belgisch Staatsblad

-----~ i

17/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LIJI

Adresse
HEIRWEG 188 8710 WIELSBEKE

Code postal : 8710
Localité : WIELSBEKE
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande