LIL'BLOOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIL'BLOOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.887.721

Publication

26/03/2014
ÿþMad ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie-van-de-akte------

NEERGELE(áDTER (eh-IEVAIN Ut

RECHTBANK vAN KOOPHANDELTE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

op: 3 MAART 2014 De grjff'ser.

Griffie

"

IlAlll I~IIVII II I~IVV

*140 362*

Ondernemingsnr : 0822.887.721

Benaming

(voluit) : LIL'BLOOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 144

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAP1TAALVERHOG1NG

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem, op 29 januari 2014, geregistreerd te Kortrijk I, drie bladen, geen verzending, op achttien februari tweeduizend en veertien, boek 973, blad 53, vak 14, Ontvangen: vijftig euro (50,00 ¬ ), De adviseur ai  ontvanger ai, (handtekening), Christelle De Graeve, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist heeft tot :

EERSTE BESLUIT

Vaststelling door de voorzitter dat het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor, overeenstemt met de vereisten van het Wetboek van Vennootschappen. Erkenning door de aandeelhouders dat zij van voormelde bijzondere verslagen kennis hebben genomen door er voorafgaandelijk een kopij van ontvangen te hebben.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter ervan voorlezing te geven.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van het grootste gedeelte van de schuldvorderingen welke de heer Fagel Mario (N.N. 70.02.02-345.12) en mevrouw van den Hengel Maria (N.N.65.03.31-456.97) en de BVBA Moonflower (RPR 0479.417.253) hebben op de BVBA Lil'bloom, De inbreng van de heer Fagel Mario en mevrouw van den Hengel Maria bedraagt ¬ 8.000,00. De inbreng van de BVBA Moonflower bedraagt ¬ 31.000,00. De totale inbreng bedraagt ¬ 39.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

De beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 390 nieuwe aandelen van de BVBA Lil'bloom, zonder vermelding van nominale waarde, identiek aan de bestaande aandelen. De heer Fagel Mario en mevrouw van den Hengel Maria zullen elk 40 nieuwe aandelen verkrijgen als tegenprestatie voor de inbreng in natura, de BVBA Moonflower zal 310 nieuwe aandelen verkrijgen voor haar inbreng in natura.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Er kan niet voldaan worden aan de termijnen voorzien in artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen, De vennoten werden hiervan in kennis gesteld.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Opgesteld te Asse, 27 januari 2014

Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor Burg. BVBA

vertegenwoordigd door

Saskia Luteijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bedrijfsrevisor"

Na bespreking van deze verslagen en de conclusie van de bedrijfsrevisor besluit de algemene vergadering deze verslagen goed te keuren. Een exemplaar van alle verslagen zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

TWEEDE BESLUIT.

De vennoten beslissen vervolgens om het kapitaal te verhogen met negenendertigduizend euro (39.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) naar zevenenvijftigduizend zeshonderd euro (57.600,00 EUR), door inbreng in natura en mits creatie en uitgifte van driehonderd negentig (390) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, welke aandelen dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de reeds bestaande aandelen en welke aandelen ook vanaf de inschrijving zullen deelnemen in de winsten van de vennootschap, te onderschrijven tegen de globale prijs van negenendertigduizend euro (39.000,00 EUR),

DERDE BESLUIT

Verklaring door alle inbrengers volledig kennis te hebben van de statuten en financiële toestand der vennootschap en inbreng te doen van de volle eigendom van het grootste gedeelte van hun vaststaande, zekere en opeisbare vorderingen.

De inschrijvers verklaren in te brengen:

- de heer Fagel Mario en mevrouw Van den Hengel Maria verklaren inbreng te doen van de volle eigendom van het grootste gedeelte van hun vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering op de vennootschap ter waarde van achtduizend euro (8.000,00¬ );

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOONFLOWER", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 318, ondernemingsnummer en BTW-nummer BE0479.417.253, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Lucas Vanden Bussche te Knokke-Heist op tweeëntwintig januari tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven februari daarna onder het nummer 03017737, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, de heer Fagel Mario en mevrouw Van den Hengel. Maria, verklaart inbreng te doen van de volle eigendom van het grootste gedeelte van haar vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering op de vennootschap ter waarde van éénendertigduizend euro (31.000,00¬ );

Als vergoeding voor deze inbreng worden driehonderd negentig (390) nieuwe aandelen gecreëerd, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf heden in de winsten van de vennootschap zullen deelnemen. Deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrengers toegekend als volgt:

- aan de heer Fagel Marlo, voornoemd, worden veertig (40) nieuwe kapitaalaandelen toegekend, die aanvaardt;

- aan mevrouw Van den Hengel Maria, voornoemd, worden veertig (40) nieuwe aandelen toegekend, die aanvaardt;

- aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MOONFLOWER', met zetel te Knokke, voornoemd, worden driehonderd en tien (310) nieuwe aandelen toegekend, die aanvaardt.

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zevenenvijftigduizend zeshonderd euro (57.600,00 EUR) werd gebracht, vertegenwoordigd door vijfhonderd zesenzeventig (576) aandelen.

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen aan dit nieuwe kapitaal, en te vervangen als volgt:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenenvijftigduizend zeshonderd euro (57.600,00¬ ). Het is verdeeld in vijfhonderd zesenzeventig (576) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

Het maatschappelijk kapitaal bedroeg bij de oprichting achttienduizend zeshonderd euro, was volledig volgestort en werd gevormd door inbreng in speciën,

Bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem op negenentwintig januari tweeduizend en veertien, werd het kapitaal verhoogd met negenendertigduizend euro (39.000,00¬ ) om het kapitaal te brengen op zevenenvijftigduizend zeshonderd euro (57.600,00¬ ) door inbreng in natura."

VIJFDE BESLUIT

De zaakvoerders zullen overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de

optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

9

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken

- eensluidend afschrift;

- coördinatie van de statuten;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

n Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

v

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 30.07.2013, NGL 30.08.2013 13565-0430-015
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.01.2012, GGK 30.07.2012, NGL 30.08.2012 12537-0576-014
24/02/2015
ÿþMod Word 11.1

Iging

7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELc.,:e.) e[

Grit

Reohtk~ar~k

~oopnarº%d

~ 2 >+ EQ

çPnt P1/4-fd

s9nneugge

Oe-gxsSi;uf

Ondernemingsnr : 0822.887.721

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lippenslaan 144 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders neemt kennis en aanvaardt het ontslag, ingediend op 2511112014, van de heer Mario Fagel en wenst hem te danken voor de bewezen diensten. De Bijzondere Algemene Vergadering beslist geen nieuwe zaakvoerder te benoemen.

Lii'bioom

Van den Hengel Maria

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.01.2011, GGK 30.07.2011, NGL 29.08.2011 11497-0101-014
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.01.2015, GGK 18.07.2015, NGL 28.08.2015 15552-0040-014
23/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LIL'BLOOM

Adresse
LIPPENSLAAN 144 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande