LIMAGRAIN BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LIMAGRAIN BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.920.048

Publication

18/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M01\111,

11 -Of ELG1SCH S

DIJIMMIM II

TAA-rsL ,Rechtbank van KOOPHANDEL

' Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

NEERGELEGD

23 MEI 2014

n .... ............. .... " _

Ondernerningsnr : Benaming (voluit)

(verkort):

Rechtsvorm: Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :ontslag en benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder Tekst:

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 4 maart 2014 blijkt: - het ontslag van de heer Basson Joël als bestuurder, vanaf 28 februari 2014;

- de benoeming van de heer Barbier Alain als bestuurder, vanaf 1 maart 2014 en dit tot de algemene vergadering in 2015.

Uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 4 maart 2014, gehouden onmiddellijk na de bijzondere algemene vergadering, blijkt:

- het ontslag van de heer Basson Joël als gedelegeerd bestuurder, vanaf 28 februari 2014 'de benoeming van de heer Barbier Alain als gedelegeerd bestuurder, vanafl maart 2014 en dit tot de algemene vergadering in 2015.

BEELEN Hubertus

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. vati-Lulk BVerinatden : Pla6t&:' Naain n dé instruiérédedétars, lietilj van de fiers-o-(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verao Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

0449.920.048

LIMAGRAIN BELGIUM

Naamloze vennootschap

Kaaistraat 5, 8581 Kerkhove, België

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 24.12.2013 13697-0353-041
05/08/2013
ÿþBenaming (voluit) : LIMAGRAIN BELGIUM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort) : *

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Kaaistraat 5

8581 Avelgem (Kerkhove)

Onderwerp akte :GERUISLOZE FUSIE : overnemende vennootschap

Er blijkt uit de akte verleden voor Meester Wim TAELMAN, Geassocieerd Notaris te Deerlijk, op 28 juni 2013, neergelegd vôôr registratie, dat de buitengewone algemene vergaderingen van de volgende vennootschappen met het oog op met fusie gelijkgestelde verrichting gezamenlijk werd gehouden:

1) De Naamloze Vennootschap "DE WULF & CO", met maatschappelijke zetel te 8581 Avelgem (Kerkhove),.: Kaaistraat 5, BTW BE0444.394.909, rechtspersonenregister Kortrijk, overgenomen vennootschap, en

2) De Naamloze Vennootschap "LIMAGRAIN BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 8581 Avelgem (Kerkhove), Kaaistraat 5, BTW 13E0449.920.048, rechtspersonenregister Kortrijk, overnemende vennootschap ': De besluiten van de Naamloze Vennootschap "LIMAGRAIN BELGIUM", luiden als volgt :

Kennisname en bespreking van het fusievoorstel d.d. 30 april 2013 opgemaakt door de bestuursorganen van de overgenomen naamloze vennootschap "DE WULF & CO" en van de ovemernende naamloze' vennootschap "LIMAGRAIN BELGIUM".

Goedkeuring van het fusievoorstel,

Overeenkomstig dit fusievoorstel besluiten de algemene vergaderingen tot fusie door overneming door de naamloze vennootschap "LIMAGRAIN BELGIUM", overnemende vennootschap, van de naamloze vennootschap "DE WULF & CO", overgenomen vennootschap, door overdracht door de overgenomen vennootschap ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de toestand afgesloten op 31 mei 2013.

Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sinds 1 juni 2013 zullen boekhoudkundig en,; fiscaal worden beschouwd als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze; laatste alle schulden te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen', en hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van aile vorderingen.

Overeenkomstig artikel 726, §2 W.Venn, leidt deze overdracht niet tot de toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap toebehoren aan de overnemende vennootschap.

Ten gevolge van de fusie houdt de naamloze vennootschap "DE WULF & CO" vanaf heden op te bestaan. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING FUSIE

De vergadering verzoekt ondergetekende Notaris vast te stellen dat ingevolge de overeenstemmende'; beslissingen genomen ïn beide bij de fusie betrokken vennootschappen, en de als gevolg van de fusie goedgekeurde statutenwijzigingen, de fusie door overneming door de naamloze vennootschap "LIMAGRAIN 9ELGIUM" van de naamloze vennootschap "DE WULF & CO" is voltrokken en dat bijgevolg:

- de naamloze vennootschap "DE WULF & CO", heeft opgehouden te bestaan;

- het geheel vermogen van de naamloze vennootschap "DE WULF & CO" overgedragen werd naar de naamloze vennootschap "LIMAGRAIN BELGIUM",

BESLUIT: AANDELEN OP NAAM

De vergadering besluit tevens artikel 26 met betrekking tot de toelatingsvoorwaarden als volgt te vervangen., :Artikel zesentwintig : Toelatingsvoorwaarden

Indien dit in de oproeping tot een algemene vergadering van aandeelhouders wordt vereist, dient elke " aandeelhouder, minstens vijf werkdagen vóór de datum die bepaald werd voor de vergadering, zijn voornemen. om aan de vergadering deel te nemen ter kennis te brengen van de raad van bestuur. De aandeelhouders die' dit niet hebben gedaan, worden niet toegelaten tot de algemene vergadering indien dit in de oproeping wordt voorzien.

rt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR rELGE

2 9 -Q7- 2:1

BELGISCH S1Atil".3uLJ' D

Ondememingsnr: 0449.920.048

NEERGELEGD

11, 07. 2013

RFGFfffiANK KOOPHANDEL

KnPT4'J.'f ---~.i

1~ k

vake.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De houders van obligaties, warrants of dertifcaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de neerlegging voorgeschreven door de eerste alinea van dit artikel hebben verricht.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene ver-gadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis nemen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aan-deelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aan-delen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BESLUIT: AANPASSING STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering besluit tot vervanging van artikel 35 en 36 van de statuten ingevolge wijziging van 19 maart 2012 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de ontbinding en vereffeningsprocedure als volgt:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en veref-fening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf,

Artikel zesendertig : Verdeling vereffeningsoverschot

In alle gevallen van ontbinding wordt het maatschappelijk bezit, na afbetaling van alle maatschappelijke lasten, verdeeld onder alle aandelen, bij gelijke delen, gebeurlijk na voorafgaande gelijkmaking van de aandelen, wat betreft hun afbetaling.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel."

Volmacht : de naamloze vennootschap naar Frans Recht LIMAGRAIN EUROPE, vertegenwoordigd door de

heer BEELEN Hubertus Henricus Wilhelmus, ingevolge onderhandse volmacht de dato 11 juni 2013

Voor analytisch uittreksel

Wim TAELMAN

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd, vóór registratie :

-expeditie akte fusie met aangehechte volmachten

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

27/05/2013
ÿþMod Word 11.1

OMM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

14. 05. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

107i#tielJK

i 1.1111.1191111111111



Ondememingsnr : 0449.920.048

Benaming

(voluit) : LIMAGRAIN BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Kaaistraat 5, 8581 Kerkhove (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd, 30 april 2013 houdende voorstel tot fusie van de NV LIMAGRAIN BELGIUM, vennootschap met maatschappelijke zetel te 8581 Avelgem, Kaaistraat 5, met ondernemingsnummer 0449.920.048, RPR Kortrijk, door overneming van de NV DE WULF & CO, vennootschap met maatschappelijke zetel gevestigd te 8581 Avelgem, Kaaistraat 5, met ondernemingsnummer 0444.394.909, RPR Kortrijk, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

De fusie betreft een verrichting als bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien de NV LIMAGRAIN BELGIUM houdster is van alle aandelen van de NV DE WULF & CO, als gevolg waarvan het gehele vermogen van de NV DE WULF & CO, zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan naar de NV LIMAGRAIN BELGIUM.

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

De overnemende vennootschap:

De NV LIMAGRAIN BELGIUM, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8581 Avelgem - Kerkhove, met ondernemingsnummer 0449.920.048, RPR Kortrijk, werd opgericht onder de naam "CLOVIS MATTON" middels akte dd. 22 april 1993, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 mei 1993 onder het nummer 930511-286.

De statuten van de vennootschap werden voor de Laatste maal gewijzigd middels akte verleden voor notaris Stéphane SAEY te Deerlijk op 2 februari 2011, inhoudende naamswijziging in de huidige benaming, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2011 onder het nummer 11032810.

1.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

-Het onderzoek naar en het creëren van nieuwe rassen graangewassen, voederplanten, industriële en tuinbouwgewassen; plant -, weefsel  en celcultuur, microbiologie, genetika.

-Het aankopen, verkopen, de handel en het bereiden van gekeurde zaaigranen, gras  en klaverzaden, vlaszaad en peulvreuchten.

-De handel van alle landbouw -- en tuinbouwzaden, plantaardappelen en consumptieaardappelen, fytofamiaceutische produkten, brouwgerst, allerhande zaden en granen en landbouwprodukten.

-De handel en fabricatie van dierenvoeders,

-Het vervoer van voornoemde goederen.

-Het vervoer voor rekening van derden

-Het uitbaten van landbouw en tuinbouw.

-Het verrichten van loonwerk met !and  en tuinbouwmachines.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

A

v

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het aanleggen van proefvelden allerhande.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard, De vennootschap kan alle hoegenaamde werkzaamheden uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken In België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag daarnaast alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap is gemachtigd In België en in het buitenland belangen te nemen door vereniging, deelneming, geldelijke of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, hebbende een soortgelijk of aanhangend doel of zijnde van aard de maatschappelijke bedrijvigheid te bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten als bestuurder of vereffenaar.

Zij kan zich borgstellen voor derden.

Voor zover wettelijk toegelaten kan de vennootschap voorschotten of leningen toestaan aan haar aandeelhouders of bestuurders, of aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.135.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 10.126 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend 1110.126ste van het kapitaal. Het kapitaal Is volledig volstort.

De overgenomen vennootschap:

De NV DE WULF & CO, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te 8581 Avelgem Kerkhove, Kaalstraat 5, met ondernemingsnummer 0444.394.909, RPR Kortrijk, werd opgericht onder de naam "KORTRIMMO" middels akte verleden voor notaris Paul-Albert Maertens te Kortrijk op 7 juni 1991, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 juli 1991 onder het nummer 910704-294.

De statuten van de vennootschap werden voor de laatste maal gewijzigd middels akte dd, 2 juli 2010 verleden voor notaris Wim Taelman te Deerlijk, houdende aanvaarding Nederlandstalige statuten zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 augustus 2010 onder het nummer 10118869.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel;

-Het aankopen, verkopen, de handel en het bereiden van gekeurde zaaigranen, gras  en klaverzaden,

vlaszaad en peulvreuchten;

-De handel van aile landbouw -, en tuinbouwzaden, plantaardappelen en consumptieaardappelen,

fytofarmaceutische producten, brouwgerst, allerhande zaden en granen en landbouwproducten,

-De handel en fabricatie van dierenvoerders;

-Het vervoer van voornoemde goederen;

-Het vervoer voor rekening van derden;

-Het uitbaten van landbouw en tuinbouw;

-Het verrichten van loonwerk met land  en tuinbouwmachines;

-Het aanleggen van proefvelden allerhande.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan alle hoe genaamde werkzaamheden uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks

met haar doel In verband staan.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening

als voor rekening van derden.

De vennootschap mag daarnaast alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke handelingen

verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan

kunnen bevorderen.

De vennootschap is gemachtigd in België en in het buitenland belangen te nemen door vereniging,

deelneming, geldelijke of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen of

ondernemingen, hebbende een soortgelijk of aanhangend doel of zijnde van aard de maatschappelijke

bedrijvigheid te bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen ïn andere vennootschappen ondermeer opdrachten als bestuurder of

vereffenaar.

Zij kan zich borgstellen voor derden.

Voor zover wettelijk toegelaten kan de vennootschap voorschotten of leningen toestaan aan haar

aandeelhouders of bestuurders, of aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3,

ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

en de financiële markten en de Wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet"

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 90.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 90 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1190ste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volstort.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen verricht vanaf 1 juni 2013 door de NV DE WULF & CO worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de NV LIMAGRAIN BELGIUM.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de raden van bestuur van de te fuseren vennootschappen.

BODEMSANERINGSDECREET

De over te nemen vennootschap (de NV DE WULF & CO) bezit geen onroerende goederen, zodat de bepalingen van het Bodemsaneringsdecreet niet van toepassing zijn,

Aldus getekend voor NV LIMAGRAIN BELGIUM:

Hubertus BEELEN

Bestuurder

Joël BOSSON

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 30 april 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 24.11.2012, NGL 13.12.2012 12665-0022-042
24/01/2012
ÿþMed 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

G5 01. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

Griffie KORTRIJK



III VINI11II IIVIIV111 IIVI

*12022232*

Ondernemingsnr : 0449.920.048

Benaming LIMAGRAIN BELGIUM

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel . Kaaistraat 5, 8581 Kerkhove, België

Onderwerp akte ' Benoeming commissaris

De algemene vergadering van 26 november 2011 keurde met 10.126 stemmen de benoeming als commissaris goed van :

KPMG Bedrijfsrevisoren BCVBA, Guldensporenpark 80H te 9820 Merelbeke, vertegenwoordigd door de heer Olivier Declercq, dit voor een periode van drie opeenvolgende boekjaren, namelijk voorde boekjaren afgesloten op 30 juni 2012, 30 juni 2013 en 30 juni 2014. Het mandaat van de commissaris zal bijgevolg een einde nemen onmiddel lijk na de jaarlijkse algemene vergadering die zal gehouden worden in 2014.

BEELEN Hubertus

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 24/111/2012 - Annexes du Moniteur.belge ..

Op de laatste biz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 26.11.2011, NGL 12.12.2011 11633-0019-041
04/03/2015
ÿþAnnexes dü 1Vlóniteur bëlgë

Mod POF 11,1

;i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111111JI1j1j11,14111111j111111111

Ondernemingsnr ; 0449.920.048

Benaming (voluit) : LIMAGRA1N BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kaaistraat 5, 8581 Kerkhove, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte ;Verlenging mandaat commissaris

Tekst :

Uit het verslag van de algemene vergadering dd. 29-11-2014 blijkt de verlenging van het mandaat als commissaris van KPMG Bedrijfsrevisoren BV CVBA, vertegenwoordigd door de heer Olivier Declercq. Dit voor een nieuwe termijn van 3 jaar tot de algemene vergadering van 2017.

BEELEN Hubertus

Gedelegeerd Bestuurder

MONITEUR BELGE

2 4 -02- 2~~5 ELGISCt I ~

NEERGELEGD

17 2015

Rechtba ~ ~1'f~tiA4~lf3EL Gen~r~ KORï'Ft1.lK

Op de laatste blz.van Lak' a Wrnïeiden : Recto Náam én hoedanIgheid" van' de tnstruinenterdnde ndt'áris,'he`tzij van decprsr`sO(0)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

01/03/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbladtekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vooi il

behoul " iiosaeiop

aan h

Betgis

Staatst





NEERGELEGD

17. 02. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL GriFWTRIJK

Ondernemingsar : 0449.920.048

Benaming

(voluit) : Limagrain Clovis Matton Belgium

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KAAISTRAAT 5, 8581 AVELGEM-KERKHOVE

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING

Er blijkt uit de akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, Geassocieerd Notaris te Deerlijk, ép 2 februari, 2011 dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LIMAGRAIN CLOVIS MATTON BELGIUM" volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de benaming van de vennootschap te wijzigen naar "Limagrain Belgium".

Aanpassing van het artikel één, tweede lid van de statuten als volgt : "De naam luidt : Limagrain Belgium.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur om de genomen besluiten ten uitvoer te

leggen en gelast ondergetekende notaris met de coördinatie van de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Stéphane SAEY

Tegelijk hiermee neergelegd, uitgereikt véér registratie in toepassing van artikel 173, 1° Wetboek

registratierechten :

expeditie akte, gecoördineerde statuten

Cp de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

29/10/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 22.10.2010, NGL 28.10.2010 10589-0517-040
28/07/2010 : KO129347
24/12/2009 : KO129347
26/08/2009 : KO129347
21/01/2009 : KO129347
19/12/2008 : KO129347
24/12/2007 : KO129347
22/02/2007 : KO129347
22/02/2007 : KO129347
29/12/2006 : KO129347
03/03/2006 : KO129347
15/02/2006 : KO129347
05/04/2005 : KO129347
28/12/2004 : KO129347
14/04/2004 : KO129347
31/03/2004 : KO129347
05/01/2004 : KO129347
27/05/2003 : KO129347
13/01/2003 : KO129347
22/01/2002 : KO129347
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.11.2015, NGL 07.12.2015 15683-0495-042
12/01/1999 : KO129347
08/01/1999 : KO129347
01/01/1997 : KO129347
16/02/1996 : KO129347
12/07/1995 : KO129347
16/02/1995 : KO129347
01/01/1995 : KO129347
01/01/1995 : KO129347
21/06/1994 : KO129347
21/06/1994 : KO129347
14/01/1994 : KO129347
11/05/1993 : KO129347

Coordonnées
LIMAGRAIN BELGIUM

Adresse
KAAISTRAAT 5 8581 KERKHOVE

Code postal : 8581
Localité : Kerkhove
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande