LINDSAY'S SUPERMARKT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LINDSAY'S SUPERMARKT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.625.185

Publication

21/09/2012
ÿþ Motl Wort111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

vc

behc aar Belt Staal

19 e 1 0.2s-,1

~

<

Griffie

I~II'IIW~IWV~~IWINV~

*izisessa"

08q 62S A 8S

Ondernemingsnr : benaming

(voluit) : Lindsay's Supermarkt

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Rijkersstraat 5, 8690 Alveringem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte opgemaakt voor Meester William de Sagher, geassocieerd notaris met standplaats te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher & Vandenameele - Geassoci-eerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd Is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat, 4, ondernemingsnummer 0473.897.260, RPR leper, op 10 september 2012, blijkt dat:

1) Mevrouw VERSAVEL Lindsay Lucienne, geboren te Poperinge op 28 januari 1991, identiteitskaartnummer 590 6861266 94 (geldig tot 20 november 2012), rijksregistemummer 910128 3'16 83, echtgenote van de heer BENAYAD Mohammed, wonende te 8900 Ieper, Maloulaan 1/6;

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscon-tract, welk stelsel volgens verklaring der echtgenoten tot op heden noch conventioneel, noch gerechtelijk werd gewijzigd.

2) Mevrouw GOMBEER Nadine Martha, geboren te leper op 4 januari 1967, identiteitskaartnummer 590 7222645 51 (geldig tot 26 januari 2013), rijksregisternummer 670104 198 29, echtgenote van de heer VERSAVEL Gino André Corneel, wonende te 8900 leper, Dikkebusseweg 612;

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap blijkens huwe-lijkscontract verleden voor Meester Albert Van Eecke, voorheen notaris te Poperinge, in date van 7 augustus 1986, welk stelsel volgens verklaring der echtgenoten tot op heden noch conventioneel, noch gerechtelijk werd gewijzigd.

Een handelsvennootschap hebben opgericht en de statuten opgesteld hebben van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-held, genaamd «Lindsay's Supermarkt ».

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8690 Al-veringem, Sint-Rijkersstraat 5,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder ver-melding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het hon-derdste van het maatschappelijk kapitaal.

Op de honderd (100) aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van honderd zes en

tachtig euro (¬ 186,00) per stuk, als volgt:

- door mevrouw Lindsay Versavel voornoemd: tachtig (80) aandelen, hetzij voor veertienduizend

achthonderd tachtig euro (¬ 14.880,00)

- door mevrouw Nadine Gombeer voornoemd: twintig (20) aandelen, hetzij voor drieduizend zevenhonderd

twintig euro (¬ 3,720,00)

Hetzij in totaal: honderd (100) aandelen of de totaliteit van het kapi-taal.

Op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van honderd euro (¬ 100,00) door storting in speciën.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf 10 september 2012 de be-schikking over een som van tienduizend euro (¬ 10.000,00).

STATUTEN

TITEL I. VORM -- NAAM  ZETEL -- DOEL - DUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam « Lindsay's Supermarkt ».

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8690 Alveringem, Sint-Rijkersstraat 5, de exploitatiezetel is gevestigd te 8690 Alveringem, Putstraat 45.

De maatschappelijke zetel kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Ne-derlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwij-ziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), admi-nistratieve zetels, agentschappen, werkbuizen, stapelplaatsen en bij-kantoren vestigen in België of in 'net buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Het uitbaten van superettes en de kleinhandel In algemene voe-dingswaren, confiserie, pralines, zuivelproducten, boter, kaas, marga-rine, roomijs, charcuterie, vlees en vleeswaren, fruit, geestrijke dranken, brood- en banketgebak, bieren, waters, frisdranken, rookartikelen, schrijfartikelen, verven, onderhoudsproducten, schoonheidsproducten, toiletartikelen, ijzerwaren, huishoudelijke artikelen, textielwaren, kleding, schoeisel, meubileringartikelen, regenschermen, heren-hoeden, lederen artikelen, bloemen, sierplanten, fantasiejuwelen, papierwaren, kantoorbehoeften, boeken, telefoonkaarten, sportartike-len, onderdelen voor visvangst, speelgoed, elektriciteitsartikelen en allerhande bazaarartikelen.

- Zij heeft eveneens tot doel de verkoop en aankoop en het beheer van onroerende goederen.

- De vennootschap mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. Zij zal door middel van aandelen, inbreng in natura of inschrijving bij oprichting mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen voor zover een dergelijke deelname, of lidmaatschap, het doel der vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks dient.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL Il ; MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op acht-tienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van

nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de pro-ducten van de liquidatie. TITEL IV. BESTUUR -- CONTROLE

Artikel 10, Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene verga-dering,

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris,

Artikel 12. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met gewone meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap

toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede dinsdag van de maand mei, om 18uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekening en voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag_

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerders) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certi-ficaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of ver-tegenwoordigd is op de vergadering.

TITEL VI. BOEKJAAR  WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaar-rekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet,

Artikel 20. Bestemming van de winst reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het re-servefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de al-gemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

Benoeming van zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: mevrouw Lindsay Versavel, hier aanwezig, die verklaart deze benoeming te aanvaarden onder de bevestiging niet te zijn getroffen door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Volmachten

De Leeuw BVBA, met maatschappelijke zetel te 8970 Poperinge, le-perstraat 70, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aan-gewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en aile no-dige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W, en met het oog op de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor-''t houden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de' vennootschap aan te gaan, aile nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te-ondèrtekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

William de Sagher Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LINDSAY'S SUPERMARKT

Adresse
SINT-RIJKERSSTRAAT 5 8690 ALVERINGEM

Code postal : 8690
Localité : Sint-Rijkers
Commune : ALVERINGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande