LINGERIE KATHY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LINGERIE KATHY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.104.177

Publication

24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 19.12.2013 13692-0232-016
27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 19.12.2012 12672-0278-016
30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.12.2011, NGL 24.01.2012 12003-0061-017
26/08/2011
ÿþ Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1JIl JI1I I1 liii IIJJ 11111 JJII III I11 IJI

" 111310~~"

BELGISCH S

BES

Ondernemingsnr : 0447.104.177

Benaming :

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :



R BELGE TIOrV NEERGELEGD



" 2011 20. CR. 2511

rAATS6LAD MO F"iECF-;TBAh;r. i;( 't;;" -r-j!`IEL

r-a:sári,iº%-ii,l!JK



MONITEU DIRE

18-03

LINGERIE KATHY

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Generaal Deprezstraat 14r1 - 8530 Harelbeke

Vt behr

aar BeII Staa

FUSIE DOOR OVERNEMING - KAPITAALVERHOGING -

- STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 30 juni 2011, geregistreerd te Kortrijk, 1° Registratiekantoor, op 1 juli 2011, negen bladen één renvooi, Boek 949 blad 98 vak 10, Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a. Inspecteur (get) L.Vanheuverzwijn, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LINGERIE KATHY" met zetel te 8530 Harelbeke, Generaal Deprezstraat 145 bus 1, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de overnemende vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van de vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk "Lingerie Kathy" vooraf het volgende vast:

a) De zaakvoerders van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy" en "Verbouwkantoor K" hebben op 22 maart 2011 een fusievoorstel opgemaakt.

Dit fusievoorstel werd voor beide vennootschappen neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 28 april 2011 en deze neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 mei 2011, onder nummers 11070121 en 11070122.

b) Vervolgens hebben op datum van 11 juni 2011 de zaakvoerders van deze vennootschap een omstandig verslag opgesteld, waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen.

c) De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "bvba Piet Dujardin", zelf vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, heeft een schriftelijk verslag opgesteld op datum van 13 juni 2011, zoals bepaald in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag voor de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy" luiden als volgt :

" 7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de BVBA

ijlagenïii Tiet Belgiïé StaatsblacT- 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

VERBOUWKANTOOR K door de BVBA LINGERIE KATHY, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kan ik besluiten dat

L Op basis van een waardering gebaseerd op een eigen vermogensbenaderende waarde zoals deze blijkt uit de tussentijdse staat van actief en passief per 31 december 2010 voor de BVBA LINGERIE KATHY en op basis van anderzijds een eigen vermogensbenaderende waarde op basis van een staat van actief en passief per 31 december 2010 voor wat betreft de BVBA VERBOUWKANTOOR K, een waarde per aandeel wordt bekomen van respectievelijk 10,6250 EUR en 85,00 EUR. Op basis van de voormelde waarden wordt navolgende ruilverhouding voorgesteld : 8 aandelen van de BVBA LINGERIE KATHY voor I aandeel van de BVBA VERBOUWKANTOOR K.

De gehanteerde waarden voor de bestaande aandelen van de betrokken vennootschappen zijn niet gesteund op bedrijfseconomisch aanvaardbare waarderingsmethoden, aangezien enerzijds voor wat betreft de BVBA LINGERIE KATHY rekening houdend met de aanschafwaarde van het onroerend goed, de geboekte afschrijvingen en de evolutie van de vastgoedprijzen heel waarschijnlijk een latente meerwaarde rust op het inbegrepen onroerend goed en anderzijds voor wat betreft de BVBA VERBOUWKANTOOR K rekening houdend met de aanschafwaarde van het materieel vast actief de geboekte afschrijvingen en rekening houdende met een normale levensduur en een restwaarde rusten er heel waarschijnlijk latente meerwaarden op het materieel vast actief Ik dien verder een voorbehoud te formuleren nopens een niet geboekte inningsrisico voor oude vorderingen bij de BVBA VERBOUWKANTOOR K dat kan geraamd worden op 4.000,00 EUR. Aangezien de eigendomsstructuur van de beide bij de verrichting

betrokken vennootschappen gelijklopend is, zodat de respectievelijke rechten van de aandeelhouders niet materieel worden beïnvloed en gelet op de goedkeuring van alle aandeelhouders van de betrokken vennootschappen, kan ik mij wel akkoord verklaren met de toegepaste waarderingsmethoden.

2. Er geen bijzondere problemen zijn geweest bij de waardering.

3. De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, bevestigd werden door de

ingewonnen inlichtingen.

Wevelgem, 13 juni 2011

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

Vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin

Vertegenwoordigd door Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

d) De zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy" hebben er zich van heeft vergewist dat, sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering, zich in de activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy" geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De zaakvoerder van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K" heeft de zaakvoerders van deze vennootschap erover ingelicht dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K" sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en heden.

e) Het fusievoorstel en de verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor van beide bij de fusie betrokken vennootschappen werden in de agenda van de algemene vergadering vermeld, alsook de mogelijkheid voor de vennoten om deze stukken kosteloos te verkrijgen op de zetel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Een afschrift van die stukken werd aan de vennoten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering toegezonden.

Het fusievoorstel en de verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor van beide bij de fusie betrokken vennootschappen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van beide bij de fusie betrokken vennootschappen, werden in de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen. Een afschrift van die stukken werd overgemaakt aan de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy".

f) De voorzitter van de algemene vergadering mededeelt dat hij bevestiging heeft ontvangen dat de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K" , onder de opschortende voorwaarde van het besluit tot fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy", tot fusie door overneming door de huidige vennootschap heeft besloten.

- Vooreerst neemt de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder die de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel omstandig verantwoordt, met ,toevoeging van een staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2011.

- De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen tengevolge de geplande fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K", door vervanging van de huidige tekst ervan door de tekst hierna vermeld en dus vervanging van artikel 3 van de statuten door volgende tekst :

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland :

1. De realisatie van projecten in de bouwwereld. De vennootschap zal hierbij enerzijds kunnen optreden als coördinator en veiligheidscoördinator en energiedeskundige.

Dit impliceert onder andere het bestuderen van de dossiers en plans, het opstellen van offertes door contact name met onderaannemers, het onderhandelen met architecten en klanten om tot een contract te komen, de werfplanning opzetten, de volledige coördinatie van de werken, de voorlopige en definitieve oplevering van de werken, de financiële en administratieve opvolging van het dossier en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap zal anderzijds kunnen optreden als hoofdaannemer om volledige projecten te realiseren hetzij via onderaanneming ofwel via eigen personeel en middelen.

Het is dus niet uitgesloten dat de vennootschap personeel van verschillende disciplines in dienst zal nemen ten einde de realisatie te vereenvoudigen.

Beschrijvende staten opstellen zou ook door de vennootschap gebeuren.

2. Het aannemen, doen aannemen of onderaannemen van bouw en renovatieprojecten in ht algemeen.

3. Alle roerende en onroerende verhandelingen, omvattende aankoop, verkoop, promotie, beheer, ruiling, het laten bouwen of het bouwen zowel met traditionele bouwmaterialen als met geprefabriceerde bouwelementen, het fabriceren, verhuren onder al haar vormen, onderverhuring, huren, het in waarde stellen en verkavelen, het uitbaten en beheren van alle onroerende goederen en meer in het bijzonder :

- stabiliteitsstudies van alle onroerende goederen en alle materialen, alsmede het opmaken van wapeningsplannen

- slopingswerken en recyclage van gebouwen en algemene grondwerken zoals

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

boringen, peilingen, uitdiepingen, funderingswerken enz;

- het effenen, wegruimen en bouwrijp maken van percelen en slopingswerken in de ruimste zin van het woord;

- het uitvoeren van grond- en riolerings- en wegeniswerken en draineringswerken;

- het aanleggen en onderhouden van diverse terreinen, speelterreinen en

sportvelden;

- het optrekken van gebouwen; ruwbouwwerken in de ruimste zin van het

woord;

- het uitvoeren van metsel- en betonwerken;

- alle dakwerken;

- de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooïngswerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd;

- het plaatsen van afsluitingen en het uitvoeren van diverse land- en tunbouwwerken;

- het droogmaken van gebouwen, bouwen van stellingen en reinigen van gevels;

- alle schrijnwerk en meubelwerk zowel in hout, PVC, aluminium en alle andere materialen;

- het waterdicht maken van gebouwen en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; het droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer;

- voeg-, cementeer-, plafonneer- en stukadoorswerken;

- het ontmossen van daken;

- alle bevloeringswerken : het leggen van tegelvloeren en mozaïek, het plaatsen van wand- en vloerbekleding, het leggen van parketvloeren;

- het plaatsen van glas- en spiegelwerken;

- het plaatsen van metaalconstructies, ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk;

- het laten aanleggen van en installeren van tuinen;

- arduin-, marmerwerken en restauratiewerken;

4. De handel in al zijn vormen(groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, en of tussenhandel, import, export) in bouwmaterialen en  elementen en toebehoren.

5. in het algemeen de aankoop, verkoop, ruiling, verwezenlijking, waardegeving, creatie, studie, algemene bouwonderneming in coördinatie met onderaannemers, verandering, versiering, inrichting, uitbating, verhuring, beheer, zaakvoering en de verkaveling van alle onroerende goederen alsook de promotie onder welke vorm ook op onroerend vlak.

6. De verhuring van alle bouwplaats- en weefmaterieel en materieel voor bijzondere technieken.

7. het ophalen van vuilnis in afvalcontainers op openbare plaatsen, verzamelen, storten en verwerken van afval afkomstig van de landbouw, van industrieel afval en van bouwpuin, het plaatsen en afhalen van containers.

8. het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting en franchising, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en huren en verhuren van personeel.

9. de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het leveren en plaatsen, de fabricatie en de uitbating, het onderhouden en herstellen van alle technische, elektrische en elektronische apparatuur en installaties, leidingen, onderdelen en automatiseringsmateriaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

10. het leggen van kabels en van diverse leidingen. Dit omvat onder meer de lokalisatie van laagspanningskabels en pijpen en het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

11. het ontwerpen en maken van machines alsook het installeren van hydraulische en pneumatische installaties;

12. het fabriceren en plaatsen van lichtreclames.

13. de groot- en kleinhandel in alle verlichtingsartikelen, radio-elektrisch materiaal, huishoudtoestellen.

14. De handel in alle toestellen, apparatuur en materiaal in verband met of in aanvuling met de handelingen hiervoor bepaald.

15. het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon.

16. het plaatsen, het onderhoud en het herstellen van centrale verwarming en sanitaire werken, inbegrepen het leggen van leidingen, zowel traditionele verwarming (volledige verwarmingsinstallatie en het plaatsen van branders-, mazout en gas), alsook het verzorgen van totale installaties voor klimaatbeheersing (onder andere warmtepompen, airco-installaties) en verluchtings- en ventilatiesystemen; de volledige installatietechniek voor centrale verwarming, klimaat, gas en sanitair, het installeren, het herstellen en onderhouden van waterverzachters.

17. onderneming voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders;

18. algemeen loodgieterswerk.

19. de handel in apparatuur en onderdelen voor centrale verwarming en sanitair, buizen, pijpen, fittingen, kranen, verbindingsstukken, rubberslangen, sanitaire artikelen in de meest uitgebreide zin, enz.

20. het plaatsen van dakdichtingssystemen evenals het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, dakdekker en het waterdicht maken.

21. het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen.

22. De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van zwembaden, toebehoren alsmede beregeningsinstallaties.

23. de onderneming voor lood- en zinkwerken;

24. de onderneming voor alle beveiligingswerken.

25. de onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen.

26. de onderneming voor schoorsteenvegen

27. de onderneming voor binnenhuisinrichting.

28. de onderneming voor warmte- en geluidsisolering.

29. de onderneming voor het - plaatsen van scheidingswanden en valse zolderingen.

30. de onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk.

31. Algemene bouwwerkzaamheden in coördinatie met onderaannemers.

32. de onderneming voor het optrekken van gebouwen in de ruimste zin van het woord.

33. groot- en kleinhandel in bouwmaterialen en bouwproducten.

34. reparatie ten huize van allerhande apparaten en machines.

35. de uitvoering van algemene technologie en economische studie- of

engineeringbureau, inzake industrialisering en investering,

productdiversificatie, nieuwe producten en technologieën, en in het bijzonder in verband met bovenvermelde handelingen.

36. de aan- en verkoop van lingerie en onderkleding;

37. de aan- en verkoop van badkledij, strandkledij en nachtkledij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

Het verbeteren van industriële processen met het oog op een rationeler energie- of grondstoffengebruik of een verbeterde bescherming van het leefmilieu.

Het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovatie tot aan hun industrialisering en commercialisering, het opsporen van geschikte partners voor realisaties.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin met uitzondering van hetgeen wettelijk is voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kap italisatieondernemingen.

Het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en organiseren ervan, voor eigen rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm.

Het beheer van een eigen onroerend of eigen roerende vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, met uitzondering van de activiteiten van vastgoedmakelaar.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden. Zij mag haar doel verwezenlijken in de meest uitgebreide zin; zij kan alle hoegenaamde handels-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van _aard zijn. dit te begunstigen; zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel al of niet gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen en vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt achten.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met een bedrag van drieëndertig duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 33 A07,99) om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig duizend euro één cent (C 18.592,01) op tweeënvijftig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

duizend euro (¬ 52.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen maar door stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, door inbreng door de Heer Wim Demeyere te 8530 Harelbeke, Eikenstraat 63 van een achtergestelde lening die hij heeft ten laste van de vennootschap.

1. Na voorlezing door de voorzitter van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen, zoals hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K", door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy", bespreekt de vergadering deze documenten.

2. De algemene vergadering beslist tot de fusie door de overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K" over te gaan.

3. Bijgevolg zal, overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, geheel het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K", met alle rechten en plichten, overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy".

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2011 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy".

1. Als gevolg van de fusie door overneming van de voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K", wordt het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy" een tweede maal verhoogd met een bedrag van twintig duizend euro (¬ 20.000,00) om het kapitaal te brengen van tweeënvijftig duizend euro (¬ 52.000,00) op tweeënzeventig duizend euro negenenveertig duizend (¬ 72.000,00).

2. Deze tweede kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van duizend zeshonderd (1.600) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éënitweeduizend driehonderd vijftigste (1/2.350Ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

3. De duizend zeshonderd (1.600) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy".

De duizend zeshonderd (1.600) nieuwe aandelen zullen delen in de winsten vanaf 1 januari 2011. De vennoten van de overgenomen besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K" worden vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy".

- Er zullen aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K" duizend zeshonderd (1.600) nieuwe aandelen in de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy" uitgereikt worden, naar verhouding van acht (8) nieuwe aandelen tegen één (1) oud aandeel van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K".

De vergadering besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy" van de eerste jaarrekening die zal opgemaakt worden na de fusie, tevens zal gelden als kwijting aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K", zijnde de Heer Wim DEMEYERE, voor zijn opdracht uitgeoefend sinds 1 januari 2011 tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie.

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten en besluit te dien einde de tekst van de eerste alinea van artikel 5 van de statuten te vervangen door navolgende bepalingen :

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op tweeënzeventig duizend euro (¬ 72.000,00) en is vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd vijftig (2.350) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweeduizend driehonderd vijftigste (1/2.3505te) van het kapitaal vertegenwoordigen.









- De vergadering besluit de naam van de overnemende vennootschap te wijzigen

in "VERBOUWKANTOOR K" en aldus de tweede zin van artikel één van de statuten

te vervangen door volgende tekst :

" Haar naam luidt : "VERBOUWKANTOOR K".

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan Gevimar, Ruitersweg 76 te 8500 Kuurne, om alle formaliteiten inzake wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en fórmulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd : afschrift akte, verslagen, gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/05/2011
ÿþ Md 2.0

Lut In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

III IIIiio I VI ~oia IVVIIIIIIIIRI

*r

2 6. 04. 2011



RECHTB ~t~t~~ireWANDEI.







Ondernemingsnr : 0447104177

Benaming

(voluit) : LINGERIE KATHY

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Generaal Deprezstraat 145 bus 1 te 8530 Harelbeke

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het voorstel tot fusie door overneming van de BVBA VERBOUWKANTOOR K door de BVBA LINGERIE KATHY in het kader van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Kathy Gevaert

Zaakvoerder

Wim Dmeyere

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 22.12.2010 10642-0589-014
28/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 11.12.2009, NGL 21.12.2009 09901-0198-014
30/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.12.2008, NGL 23.01.2009 09020-0195-013
02/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 14.12.2007, NGL 21.12.2007 07849-0375-010
15/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 08.12.2006, NGL 08.01.2007 07006-1929-015
27/05/2005 : IE034000
13/04/2005 : IE034000
09/04/2003 : IE034000
03/04/2003 : IE034000
29/06/2000 : IE034000
30/04/1992 : IE34000
16/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LINGERIE KATHY

Adresse
GENERAAL DEPREZSTRAAT 145, BUS 1 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande