LINKED-IT

Société en commandite simple


Dénomination : LINKED-IT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.808.569

Publication

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 21.10.2013 13633-0240-011
10/02/2012
ÿþr

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

. N.

F3LG,

DlREC-11014

25. 01 2012

ru.

MEC TBANK KOOPHANDEL

CH STAATSEI, KORTRIJK

BESTUUR

Vo beho aan 11)11§111011

" Belg Steel





BELGI

2 -02- 2012

ERG ELEGD

Griffie

Ondernerningsnr : BE 0.840.808.569

Benaming

(voluit) LINKED-IT

(verkort):

Rechtsvorm: Comm.V,

Zetel : Koningin Astridlaan 48, 8930 Lauwe

"

(volledig adres)

Onderwerp aide verplaatsing maatschappelijke zetel

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen de maatschappelijke zetel van de vennootschap te

verplaatsen van Kon gin Astridlaan 48 te 8930 Lauwe, naar Doorniksewijk 88/002 te 8500 Kortrijk,

dit met ingang van 01/01/2012.

David Kesteloot

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/11/2011
ÿþÎ~~ ~\~./~,r.~-~"

ti

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONlTE

DIA

1111111 ~ VIIIIIIIIIIIIIIII 07-

*111~18~6`

Ondernemingsnr : g e l O. eo $ . 5-Cg Benaming

(voluit) : LINKED-IT

JR BL- =t CT~N ~ I NEERGELEGD



I- 2011 1 6. 10. 2011

;TAKFS Bi l RECHTBANK KOOPHANDEL

-MI Griffie KORTRIJK



BELGfSCH ;

Va beha aan Belg. Staat

Rechtsvorm : Comm.V

Zetel : Koningin Astridlaan 48 , 8930 Lauwe

Onderwerp akte : oprichting Comm. V

Ondergetekenden:

David Kesteloot, Poekedorpstraat 28/F, 9880 Aalter

Hoofdelijk aansprakelijk en beherend vennoot.

Met het doel tussen hen een vennootschap op te richten, zijn als volgt overeengekomen:

I.Het betreft een gewone commanditaire vennootschap en draagt de naam: Linked-IT

11.De Vennootschap heeft tot doel :

1. Aan- en verkoop van informatica & telecom materiaal (in de ruimste zin van het woord) zowel in groot als: klein handel, aan particulieren, bedrijven ais overheid.

2. Het leveren van support (ondersteuning) en service in de ICT sector (in de ruimste zin van het woord); zowel aan particulieren, bedrijven als aan de overheid.

3.Het leveren van advies en consultancy over soorten computers, configuraties, toepassingen programmatuur aan bedrijven en overheid, dit in de ruimste zin van het woord.

4.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke! goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

5.De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven,; huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of' financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het: maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van allee intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

6.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en verhandeling van de eigen onroerende goederen en roerende goederen; zij mag ondermeer onroerende: goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren, bouwen, verbouwen, renoveren, opschikken,: uitrusten en ombouwen; zij mag de beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen of onroerende: goederen en waarden; zij mag belangen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen door middel van, inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg: stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling: opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen.

7.Het uitbaten, afzonderlijk of gezamenlijk, van één of meerdere inrichtingen behorende tot de horecasector,` zoals ondermeer een hotel; een logementshuis; een spijshuis; een frituur met inbegrip van de verkoop van: mosselen, pannekoeken, roomijs, consumptieijs en belegde broodjes; een verbruikssalon, zoals snackbar theesalon, cafetaria met inbegrip van de verkoop van bereide schotels om mee te nemen; een restaurant,: omvattend de verkoop en bedeling van bereide schotels of spijzen en het inrichten van banketten; een; drankgelegenheid zoals café, herberg, taverne, pub en bar en met inbegrip van de bijkomende verkoop van; tabak, sigaren, sigaretten, zichtkaarten, suikergoedwaren en belegde broodjes; een private club.

8.Management -- Bestuurdersactiviteit

a.het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen,; het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe: beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren, opleiden van: personeel;

b.advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

c.het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; protectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

d.de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

e.het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

f.het nemen van participaties, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen of ondernemingen;

g.het beleggen, het beheren en het uitbaten van onroerende en lichamelijke en onlichamelijke roerende waarden en bezittingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van moeder en dochterondernemingen.

h.het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementsbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

i.het waarnemen van bestuur in vennootschappen.

Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

Zij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als bui-tenlandse handel.

Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen.

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

III.Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te Lauwe  Koningin Astridlaan 48

IV.De duur van de vennootschap is onbeperkt.

De activiteit van de vennootschap start op 01.10.2011.

Alle inkomsten en kosten vanaf 1 oktober 2011 die gerealiseerd of gemaakt werden zijn voor rekening van de Comm. V.

V.Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1.000,00 ¬ ):

Het is verdeeld in 100 aandelen met een fractiewaarde van tien euro (10 E).

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng en wel als volgt. De oprichter 1 heeft ingetekend op 99 aandelen en betaalt hiervoor een bedrag van negenhonderd negentig euro (990 ¬ ). De oprichter 2 heeft ingetekend op 1 aandeel en betaalt hiervoor een bedrag van tien euro (10 ¬ ). De hierboven aangehaalde inbrengen zullen worden gestort op een zichtrekening op naam van de vennootschap.

VI.Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

VlI.De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten, voor de tijd

waarop de vennootschap moet eindigen. De overdracht van aandelen onder lev enden zowel als bij overlijden aan één of meer vennoten of aan derden, al dan niet erfgenamen, zal slechts mogen geschieden met toestemming van de helft der overige vennoten, bezittende minstens vier/vijfden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek der rechten waarvan de afstand zich realiseert of voorgesteld wordt, en indien er slechts twee vennoten zijn, met toestemming van de andere vennoot. Bij weigering van toestemming - weigering tegen dewelke geen verhaal mogelijk is  verplichten de vennoten die zich tegen de overdracht verzetten, de aandelen, terug te kopen tegen de waarde vastgesteld op de navolgende wijze, behoudens minnelijke regeling. De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen, deelnemen aan deze terugkoop.

De verdeling zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. De vennoten die zich niet verzetten, kunnen evenwel een aantal aandelen overnemen, lager dan gezegd pro rata. De terugkoopwaarde waarvan sprake, is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden. Indien partijen niet tot een overeenkomst kunnen komen zal een derde deskundige worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open. De terugkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgelegd. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

VIII.În geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten, hun weduwen of erfgenamen, de

zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke

inventaris laten opmaken.

é

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden e aan het Belgisch Staatsblad

IX.Het maatschappelijk jaar eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf

heden tot 31.12.2012 . Iedere laatste vrijdag van de maand mei, en dit voor de eerste keer in 2013, zal er een Algemene Vergadering worden samengeroepen die zal beslissen omtrent de winstverdeling en de eventuele ontlasting van de zaakvoerders over het beheer.

X.Wordt benoemd voor onbepaalde duur als zaakvoerder:

David Kesteloot, Poekedorpstraat 28/F, 9680 Aalter

In drievoud opgemaakt te Lauwe, op 01 oktober 2011 , waarvan één exemplaar bestemt voor de registratie en de overige twee voor elk der vennoten.

Kesteloot David

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/05/2015
ÿþx 47-1 Modwo:d 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 li APR. 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afcLKORTR1,1K

Ondernemingsnr : BE 0.840.808.669

Benaming

(voluit) : LINKED-1T

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap

Zetel : Doorniksewijk 88/002, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen de maatschappelijke zetel van de vennootschap te

verplaatsen van Doorniksewijk 881002 te 8500 Kortrijk, naar Londenstraat 14/3-4 te 2000 Antwerpen,

dit met ingang van 0110412015.

David Kesteloot

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LINKED-IT

Adresse
DOORNIKSEWIJK 88, BUS 2 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande