LIPPENSGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIPPENSGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.133.673

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.04.2014, NGL 30.09.2014 14622-0218-014
13/04/2011
ÿþmod 2.1



Voor- NEERGELEGD ter GRIFFIE der

behouder RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

aan het BRUGGE (Afdeling Brugge)

Belgisch op' 3 1 MOT 2011

Staatsbl& De griffier,







*iiosesae"



Griffie



Ondernemingsnr :O835î3 3~7 3

Benaming : LIPPENSGOED

(voluit)



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bulscampveld 10 8730 Beernem

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul Verhaeghe te Veurne op 28 maart 2011, geregistreerd; te Veurne, zeven bladen, geen renvooien, op 30 maart tweeduizend en elf, reg 5, boek 439, blad 66, vak 4, ontvangen : vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur De Bergh Luc dat :

1) De Heer DEWEERDT Jacques Jules Cornelius, geboren te Poperinge op 22 januari 1946, RRN 46.01.22-255.58, wonende te 8670 Koksijde-Oostduinkerke, Golflaan 38.

2) De Heer DEWEERDT Bart, geboren te Etterbeek op 13 maart 1979, RRN 79.03.13-357.60, i; wonende te 8730 Beemem, Bulscampveld 10.

een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht voor een onbeperkte; duur met een kapitaal van veertig duizend euro (¬ 40.00,00), volledig volstort, en vertegenwoordigd door 100; aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste: !; van het maatschappelijk kapitaal, waarop ingeschreven is als volgt :

- door de Heer Jacques DEWEERDT : 75 aandelen, hetzij voor 30.000 euro 1

- door de Heer Bart DEWEERDT : 25 aandelen, hetzij voor 10.000 euro

Hetzij in totaal: 100 aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat elk aandeel waarop werd ingetekend werd volstort door storting in:

speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij VEERTIG DUIZEND EURO is gedeponeerd op een;

bijzondere rekening met nummer 001-5382308-75, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank;

BNP Panbas Fortis.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt

Artikel 1. Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam « LIPPENSGOED »

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8730 Beemem, Bulscampveld 10. '

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad; of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt; teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,; werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor:,

rekening van derden, of door deelname van dezen : ..

- het uitbaten van hotels, restaurants, drinkgelegenheden, verbruiksalons, tea-rooms en cremeries, het;;

verrichten van alle traiteursactiviteiten, het inrichten van feesten en banketten;

- het geven van kookcursussen  en demonstraties, het koken aan huis,

- het verhuren of het ter beschikking stellen van kamers, appartementen, vergaderruimtes en feestzalen.

- het organiseren van feesten, beurzen, vermalijkheden en alle daarbij horende elementen;

- handel drijven, huren en verhuren van alle horecamachines, benodigdheden en materieel;

- publiceren van elke vorm van informatie en studies in verband met horeca, hotel en ontspanningswezen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

- beheren en verspreiden van elke vorm van dataverkeer inzake horeca en feestelijkheden.

Het uitbouwen en beheren van onroerende goederen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten in zoverre dat deze niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving voorbehouden voor vastgoedmakelaars.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg stellen voor derden, zaakvoerder en vennoten.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar ondememing te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op veertig duizend euro (40.000 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (1/100 ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig vol sto rt.

leder aandeel geeft een gelijke recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie.

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn de Heer Jacques DEWEERDT, geboren te Poperinge op 22 januari 1946, aanwezig en die zijn opdracht aanvaardt.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 12. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis-en verplaatsingskosten.

Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand april, om veertien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 20. Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 21. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 22. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Artikel 24. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze statuten, kiest elke in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of obligatiehouder, woonplaats op de maatschappelijke zetel waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan als hij geen ander: woonplaats heeft gekozen in België voor alle betrekkingen met de vennootschap.

Artikel 25. Gerechtelijke bevoegdheid

Voor elk betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

Artikel 26. Gemeen recht

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan niet geldig zou zijn afgeweken, worden geacht te zijn ingeschreven in huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van het wetboek worden geacht niet te zijn geschreven.

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in op één april 2011 en wordt afgesloten op 31 december 2012

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand april van het jaar

2013.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist, naast de statutaire zaakvoeder, het aantal niet-statutaire zaakvoerders te

bepalen op één.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur de Heer Bart DEWEERDT

hier aanwezig en die aanvaardt.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten

op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Ovememing van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen dle eruit voortvloeien, en aile activiteiten ondernomen sinds 1 maart 2011 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Volmachten

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAERTENS MANAGEMENT & C°, met zetel te 8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Robert Maertens, zaakvoerder, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de BTW. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is. Voor beredeneerd uittreksel  verleend voor inlassing in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad

(get) Paul Verhaeghe, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.04.2015, NGL 31.08.2015 15567-0391-014
31/08/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LIPPENSGOED

Adresse
GANZEVIJVERSTRAAT 4 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande