LISALYN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LISALYN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.449.903

Publication

02/06/2014
ÿþ " Md Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bef a

Sta

I III II II



*14110187*

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

21 MEI Mit

AfdPirMURNE

Ondernemingsnr : 0847.449.903

Benaming

(voluit) LISALYN

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: ljslandplein 6

8670 Koksijde (oostduinkerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte: verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op ; 16/04/2014 blijkt:

1.Met algemeenheid van stemmen wordt de maatschappelijke zetel verplaatst van 8670 Koksijde, Ijslandplein 6 naar 8480 Ichtegem, Ocstendesteenweg 60. Dit gaat in vanaf heden.

Niets meer op de dagorde hebbende, wordt de vergadering geheven om 19h30.

Koksijde 16/04/2014

Bracioc Guy

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden. Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 12.07.2014 14307-0459-010
26/07/2012
ÿþV4

bedt

aai

Bei Staa

III

" izi3zase"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte F

17 JULI 2012

Griffie

mod 11.1

~--

b-3

(verkort) : Q'OCif]l7

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

I Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bruno VAN DAMME te Nieuwpoort op negen juli tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Nieuwpoort, tien bladen, geen renvooien op I.J. juli 2012, boek 5/114, blad 01, vak 03.,1 Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De ontvanger a.i. (getekend) E. Vandermeirsch, houdende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LISALYN", met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Ijslandplein

1) Dat tussen : De heer BRACKX Guy Gerard, geboren te Oostende op zestien oktober negentienhonderd zevenenzeventig en 1 zijn echtgenote mevrouw VLAEMINCK Jessica Gerda Margriet, geboren te Brugge op negenentwintig november negentienhonderd eenentachtig, samenwonende te 8680 Koekelare, Robrecht de Friesstraat 13, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «LISALYN» draagt. ;:

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Ijslandplein 6. 1.

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het,;

F,

1,

massagesalon, enzovoort.

Vervaardiging van schoonheidsmiddelen en

buidverzorgingsproducten.

0 Vervaardiging van manicure - en pedicureproducten,

Vervaardiging van ontharingsmiddelen,

1 Detailhandel in cosmetica en toiletartikelen in

ti

gespecialiseerde winkels.

Verlenen van advies op het gebied van de

schoonheidszorgen en gezichtsverzorging; het aanbrengen van make-up, enzovoort.

I: Huidverzorging en epileren.

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en

beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in

verband met het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van ;i

bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van ;5 planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen. Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuur, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake

EF Ik

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse.: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

B(-r Qndernemingsnr : o

FR

benaming (voluit) :LISALYN

rk

Zetel : ijslandpiein 6

8670 Koksijde (Oostduinkerke)

1i

Onderwer,p_pkte : BVBA: oprichting

uittreksel uit de oprichtingsakte.

F 5) de vennootschap volgend doel heeft : Schoonheidsverzorging.

1 pedicure en manicure.

F, E,

Diensten in verband met het lichamelijk welzijn, ,

zoals verleend in inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, turkse baden, sauna's, stoombaden, solariums

,

11

1, Ij

Er

1, F,

k, f,

y

1E 4F k,

I

E,

¬ ,

If

1F

k,

E~

1,

1,

i,

f,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

juridische, financiële, handels- bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economisch en financiële problemen.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van

handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export, import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren

van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom aIs in vruchtgebruik en/ of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren , huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren

van roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm

in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan

rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen

en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zijn mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Management activiteiten.

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven

en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort.

Berekenen van kosten en baten van de voorgestelde

maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort.

Algemene audit-activiteiten.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/1005'`) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door ;

1. De heer BRACKX Guy, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR), waarvoor hem vijftig aandelen werden toegekend.

2. Mevrouw VLAEMYNCK Jessica, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR), waarvoor haar vijftig aandelen werden toegekend.

De verschijners verklaarden dat op ieder aandeel één/derde gestort is, hetzij in totaal zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire zaakvoerder benoemd: De heer BRACKX Guy, wonende te 8680 Koekelare, Robrecht de Friesstraat 13, en mevrouw VLAEMINCK Jessica, wonende te 8680 Koekelare, Robrecht de Friesstraat 13, die bevestigden dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaarden de hen verleende opdracht te

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

aanvaarden. De niet-statutaire zaakvoerders zullen pas hun taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap ter griffie,

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om tien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni tweeduizend en veertien om tien uur.

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend en dertien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Il) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Madou Vandromme Accountancy, met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I laan 174, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.529.344, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Getekend Notaris Bruno Van Damme

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch,

5taatsbled

Coordonnées
LISALYN

Adresse
OOSTENDESTEENWEG 50 8480 ICHTEGEM

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande