LIVINUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIVINUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.432.401

Publication

16/04/2014
ÿþMod Word 11.1

,1-1-Ife,31.3 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" -"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" " .

/1 APR. .(.

3iffiéii

Ondernemingsnr : 0899.432.401

Benaming

(voluit) : LIVINUS

(verkort) :



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Lehoucklaan 27

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 27 maart 2014 blijkt dat de' Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde:

1. Wijziging van het maatschappelijk doel.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande

de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per

' 31 december 2013.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en pas-

siva afgesloten per 31 december 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede de staat van activa en passiva, blijven aan deze akte

gehecht.

De vergadering beslist om het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van het doel uit te

breiden als volgt:

Organiseren van luchtdopen, luchtreclame, vervoer van goederen door lucht

, * Opleidingen voor piloot

* Organiseren van bedrijfsincentives en teambuilding algemeen

* Organisatie van watersportkampen en teambuilding

' * Opleidingen voor watersporten (kitesurfen, surfen, windsurfen, zeilen en dergelijke)

* De kleinhandel in plezier- en sportvaartuigen, surfplanken, zeilen en dergelijke"

" 2. Aanpassing van artikel 3 van de statuten.

' Om de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande besluit tot doelwijziging beslist de vergadering om de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel:

*Import, export en distributie van goederen

* Aan- en verkoop van roerende goederen

* Installatie van sanitair en centrale verwarming

* Installatie van elektrische installaties

* Bouwnijverheid

* Het kopen, verkopen, afstaan, ruilen, valoriseren, beheren en bezitten van alle roerende waarden, rechten, schuldvorderingen, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, effecten en staatsfondsen, en het kopen, verkopen, afstaan, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, ontwikkelen, verkavelen, bouwen, verbouwen, beheren, inrichten, uitrusten, onderhouden, verfraaien, ter beschikking stellen en bezitten, van alle onroerende goederen en rechten, zulks zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden als tussenpersoon, promotor, lasthebber, makelaar of syndic.

Al dan niet met het oog op het beheren, het valoriseren en het te gelde maken ervan, het deelnemen en het nemen van participaties, onder welke vorm ook, en deze al dan niet aan te houden, in alle vennootschappen en ondernemingen met burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, of onroerende activiteiten, bestaande of nog op te richten, met uitzondering van deze bij de wet uitdrukkelijk en exclusief voorbehouden aan de banken en aan de spaarkassen of spaarbanken, weze het als oprichter, in-: schrijver, inbrenger, vennoot, aandeelhouder, lasthebber, volmachtdrager, bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, bestuurder-voorzitter, of vereffenaar.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het lenen en ontlenen, evenals aan derden, ook ten behoeve en/of ten bate van personen, inbegrepen één van haar aandeelhouders en bestuurders, of vennootschappen welke al dan niet het genot zouden hebben van aan de vennootschap toebehorende goederen, en zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, alle persoonlijke, roerende of onroerende borgen, zekerheden, panden, waarborgen en hypotheken toestaan, vestigen of ontvangen, zelfs voor zaken die buiten de voorgaande opsomming of buiten het doel van de vennootschap liggen.

* Het verlenen van adviezen, bijstand en intellectuele of administratieve hulp onder alle vormen aan derden, andere vennootschappen, en/of eenmanszaken, en dit inzake bestuur, organisatie en dergelijke.

Het ter beschikking stellen van alle benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, voor het uitvoeren van concrete projecten of het dienstbetoon inzake organisatie met toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

Het ter beschikking stellen, het organiseren en het uitoefenen van management en bedrijfsleiding.

Het waarnemen van beheer op aile niveaus, hetzij voor eigen rekening of voor rekening van derden, in deelneming met derden, van welkdanige bedrijven en ondernemingen.

Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen, zo Belgische ais buitenlandse, bestaande of nog op te richten, hetzij als inschrijver, vennoot, aandeelhouder, lasthebber, volmachtdrager, zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder, bestuurder-zaakvoerder, bestuurder-voorzitter of vereffenaar.

Dit alles met uitsluiting van de activiteiten, bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk besluit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig en door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van het tas-zicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, het beleggingsadvies en het vermogensbeheer.

De activiteiten waarover de vennootschap niet over de nodige attesten beschikt, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

* Organiseren van luchtdopen, luchtreclame, vervoer van goederen door lucht

* Opleidingen voor piloot

* Organiseren van bedresincentives en teambuilding algemeen

* Organisatie van watersportkampen en teambuilding

* Opleidingen voor watersporten (kitesurfen, surfen, windsurfen, zeilen en dergelijke)

* De kleinhandel in plezier- en sportvaartuigen, surfplanken, zeilen en dergelijke

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan aile bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België ais in buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare."

3. Eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met zesenzestigduizend tweehonderd drieëntwintig euro vijftig cent (E 66,223,50), zodat het kapitaal zal verhoogd worden van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550) tot vierentachtigduizend zevenhonderd drieënzeventig euro vijftig cent (E 84.773,50) door het creëren van driehonderd zevenenvijftig (357) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze creëren van driehonderd zevenenvijftig (357) nieuwe aandelen zal in geld warden ingeschreven voor de totale prijs van vierenzeventigduizend zevenhonderd euro (¬ 74.700), waarvan: - zesenzestigduizend tweehonderd drieëntwintig euro vijftig cent (¬ 66.223,50) zal geboekt worden als kapitaal;

- achtduizend vierhonderd zesenzeventig euro vijftig cent (¬ 8.476,50) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %).

4. Te nemen beslissing met betrekking tot het voorkeurrecht zoals voorzien in het Wetboek van

Vennootschappen.

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

5. Inschrijving op de kapitaalsverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen. Vervolgens heeft de enige vennoot verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op de driehonderd zevenenvijftig (357) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de globale prijs van vierenzeventigduizend zevenhonderd euro (E 74.700), en onder de hoger gestelde voorwaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is:

- in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in totaal zesenzestigduizend tweehonderd drieëntwintig euro vijftig cent (¬ 66.223,50),

en

- de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in totaal achtduizend vierhonderd zesenzeventig euro vijftig cent (E 8.476,50).

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE93 0882 6478 8167 op naam van de vennootschap bij Belfius Bank nv zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 24 maart 2014. Dit attest wordt door de notaris in bewaring genomen.

6. Vaststelling van de verwezenlijking van de eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapi-taalsverhoging van zesenzestigduizend tweehonderd drieëntwintig euro vijftig cent (E 66.223,50) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierentachtigduizend zevenhonderd drieënzeventig euro vijftig cent (E 84.773,50), vertegenwoordigd door vierhonderd zevenenvijftig (457) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vierhon-derd zevenenvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal achtduizend vierhonderd zesenzeventig euro vijftig cent (¬ 8.476,50) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

8. Tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met achtduizend vierhonderd zesenzeventig euro vijftig cent (E 8.476,50), zodat het kapitaal zal worden verhoogd van vierentachtigduizend zevenhonderd drieënzeventig euro vijftig cent (E 84.773,50) tot drieënnegentigduizend tweehonderd vijftig euro (E 93.250), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij achtduizend vierhonderd zesenzeventig euro vijftig cent (E 8.476,50).

Deze tweede kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

9. Vaststelling van de verwezenlijking van de tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalsverhoging van achtduizend vierhonderd zesenzeventig euro vijftig cent (¬ 8.476,50) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drieënnegentigduizend tweehonderd vijftig euro (E 93.250), vertegenwoordigd door vierhonderd zevenenvijftig (457) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vierhonderd zevenenvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen,

10. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten tot kapitaalsverhoging beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende: "Artikel 5. - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op drieënnegentigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 93.250), vertegenwoordigd door vierhonderd zevenenvijftig (457) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/vierhonderd zevenenvijftigste van het kapitaal."

11. Aanpassing van artikel 24 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen beslist de

vergadering om de tekst van artikel 24 van de statuten te vervangen door de volgende:

"Artikel 24. - Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk

onvermogen of het overlijden van een vennoot.

- Ingeval van verlies van meer dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de zaakvoerder de vraag van vervroegde ontbinding van de vennootschap of zijn voorstellen tot sanering onderwerpen aan de algemene vergadering binnen de twee maanden na vaststelling van het verlies, die kan beslissen volgens de regels vereist voor een statutenwijziging.

- Indien echter het verlies meer dan drie vierden van het maatschappelijk kapitaal bereikt kan volgens dezelfde procedure de ontbinding uitgesproken warden door één vierde van de uitgebrachte stemmen.

- Indien het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimum ,kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voar de rechtbank vorderen. ln voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Bij de ontbinding van de vennootschap om welke reden ook en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening verricht door de vereffenaar(s) die door de algemene vergadering worden benoemd,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

4

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

bevestigd door de voorzitter van de rechtbank van ko-óPhandel.-

Bij gebrek aan zodanige benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerder in functie, of

indien er meerdere zijn, door de zaakvoerders in functie die dan optreden als vereffenaarscoilege.

Te dien einde hebben de vereffenaars de meest uitgebreide macht die hen wordt toegekend door

artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering stelt de vergoedingen van de vereffenaars vast."

12. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten,

inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door

te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

31/3/2014

Tezelfdertijd neergelegd:

- uitgifte van de akte - bijzonder verslag van de zaakvoerder omvattende staat van actief en passief

- de gecoördineerde statuten

- publicatielijst

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.12.2013, NGL 15.02.2014 14042-0217-012
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 27.12.2014, NGL 15.01.2015 15015-0465-011
06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 29.12.2012, NGL 28.02.2013 13055-0173-010
01/03/2013
ÿþ111111111 111111

*13036420*

Luik B - Vervolg

i::1ii i.

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



!Ji;.i ,I:iï,: re';'' s' , -;;,~

~.4,_.-dt'iD..a~'~'. . , Yih~v ,-1,0

.. ,.__ :'''.t

2 0 FEH. 2013

v-Z LGi'itfi!è

Ondernemingsnr : 0899.432.401

Benaming

(volta): LIVINUS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Franslaan 93 (appartement 0202 bus 5) te 8620 Nieuwpoort (volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging zetel

Er blijkt uit het verslag van de zaakvoerder de dato 13 december 2012 dat er met algemeenheid van ;; stemmen werd beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Franslaan 93 (appartement 0202 bus 5) te 8620 Nieuwpoort naar Lehoucklaan 27 te 8670 Oostduinkerke en dit',, met ingang van heden.

Goedgekeurd in het verslag van de zaakvoerder de dato 13 december 2012.

Kints Lieven

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 15.02.2012 12038-0518-010
25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 17.02.2011 11039-0194-011
01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 26.12.2009, NGL 20.01.2010 10019-0274-011

Coordonnées
LIVINUS

Adresse
LEHOUCKLAAN 27 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande