LK INVESTMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LK INVESTMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.306.422

Publication

04/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

111111111,111,1.1R11111 III

Bijlagen bij het IfelgiseI Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

N-Ebfrazi LLEu u

e grif rier

" Ondernerningsnr : 0875.306.422

Benaming

(voluit) LK 1NVESTMENT

(verkorp -

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8820 Torhout, Ernest Claeslaan 39

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MELJLENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op twintig juni tweeduizend en veertien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LK INVESTMENT, met zetel te 8820 Torhout, Ernest Claeslaan 39, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0875.306.422, B T.M nummer BE 875.306.422.

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1. De voorzitter stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering van vijf juni tweeduizend veertien beslist heeft tot toekenning van een tussentijds dividend aan de enige vennoot de heer Luc KINDT van een totaal bruto bedrag van tweehonderdzesentachtigduizend zeshonderdvijftig Euro (286650,00 E) en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves van de vennootschap.

Gelet op het huwelijksvermogensstelsel van de heer Luc KINDT is voormeld dividend toegekomen aan het gemeenschappelijk vermogen bestaande tussen de heer Luc KINDT en zijn echtgenote mevrouw Chantal DE LAERE.

Dit dividend werd betaalbaar gesteld op twintig juni tweeduizend veertien, door boeking op rekening-courant van de heer en mevrouw Luc KINDT-DE LAERE.

De voorzitter stelt vast het dividend op heden betaalbaar is, en verklaart dat het derhalve, na inhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, geboekt werd op rekening-courant van de heer en mevrouw Luc KINDT-DE' LAERE,

2. De vergadering besluit daarop de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato achttien juni tweeduizend en veertien, en van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een codperatieve vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN, in het kort VRC Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, alhier vertegenwoordigd door de heer Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, de dato negentien juni tweeduizend en veertien, aangezien elke vennoot erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"De inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LK INVESTMENT" bestaat uit de inbreng van een dividendvordering ten belope van 257.985,00 EUR door de heer Luc KlNDT, die zal ontstaan na betaalbaarstelling van de per 5 juni 2014 toegekende tussentijdse dividenduitkering, voorafgaandelijk aan de geplande kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

- de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Griffie Rechtbank Koophandel

25 JUN 2014

Gent Afdelin@legtencie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 21.342 aandelen van de BVBA "LK INVESTMENT" zonder vermelding van nominale waarde voor de inbreng van de schuldvordering.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting:

3. De vergadering besluit daarop het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van tweehonderdzevenenvijftigduizend negenhonderdvijfentachtig Euro (257.985,00 E) om het te brengen van tweeëntwintigduizend Euro (22.000,00 ¬ ) op tweehonderdnegenenzeventigduizend negenhonderdvijfentachtig Euro (279.985,00 E), door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van éénentwintigduizend driehonderdtweeënveertig (21.342) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderdzevenenvijftigduizend negenhonderdvijfentachtig Euro (257.985,00 E).

4. Onmiddelijk verklaart de enige vennoot in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die hij, samen met zijn voormelde echtgenote, aanhoudt in de boeken van de vennootschap en die blijkens het verslag van de bedrijfsrevisor tweehonderdzevenenvijftigduizend negenhonderdvijfentachtig Euro (257.895,00 E) beloopt.

De inbrenger verduidelijkt dat voornoemd ingebracht credit-saldo van de samen met zijn voornoemde echtgenote aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van vijf juni tweeduizend veertien. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de enige vennoot en wordt geschat op tweehonderdzevenenvijftigduizend negenhonderdvijfentachtig Euro (257.985,00 E), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

De enige vennoot beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning aan de inbrenger van éénentwintigduizend driehonderdtweeënveertig (21.342) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, genummerd van duizend achthonderdéénentwintig (1.821) tot en met drieëntwintigduizend honderdtweeënzestig (23.162), uitgegeven aan de globale prijs van tweehonderdzevenenvijftigduizend negenhonderdvijfentachtig Euro (257.985,00 E)..

Deze éénentwintigduizend driehonderdtweeënveertig (21.342) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De aldus onderschreven éénentwintigduizend driehonderdtweeënveertig (21.342) aandelen worden, ais volledig volgestort toegekend aan de onderschrijver ervan, dewelke bedingt dat de vermogenswaarde van deze éénentwintigduizend driehonderdtweeënveertig (21.342) aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en zijn echtgenote bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401 50 van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan hemzelf.

De inschrijving van deze aandelen, op naam van de voornoemde heer Luc KINDT alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

Uit de hier voorgelegde bijzondere verklaring de dato vijf juni tweeduizend veertien uitgaande van zijn echtgenote blijkt dat zij ermee instemt dat haar echtgenoot voormelde inbreng doet, waarbij:

- als vergoeding van deze inbreng aan haar echtgenoot éénentwintigduizend driehonderdtweeënveertig (21.342) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LK INVESTMENT zullen toegekend worden, welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis;

- en de vermogenswaarde van deze éénentwintigduizend driehonderdtweeënveertig (21.342) aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen haar en haar echtgenoot bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan haar echtgenoot;

- en de inschrijving van deze aandelen, op naam van haar echtgenoot alleen, inhoudt dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hem ingevolge de inbreng wordt toegekend.

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderdnegenenzeventigduizend negenhonderdvijfentachtig Euro (279.985,00 E) bedraagt, vertegenwoordigd door drieëntwintigduizend honderdtweeënzestig (23.162) aandelen.

5. De vergadering besluit daarop de eerste paragraaf van artikel 5 van de vennootschap te vervangen door de volgende tekst om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal:

"ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERDNEGENENZEVENTIGDUIZEND NEGENHONDERDVIJFENTACHTIG EURO (279.985,00 E) en is vertegenwoordigd door drieëntwintigduizend honderdtweeënzestig (23.162) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen".

bohoudart aan hot Belgisch Staatsblad

6. Ingevolge de wijziging van artikel 274 van het Wetboek van vennootschappen besluit de vergadering het gedeelte van artikel 21 van de statuten in verband met het vraagrecht aan te passen en te herformuleren, als volgt

`Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, .tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij naderig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens' de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering ontvangen."

7. De vergadering besluit daarop artikel 26 van de statuten inzake de ontbinding en de vereffening aan te passen en te herformuleren als volgt:

"ARTIKEL VIJFENTWINTIG ONTB IN DING  VEREFFENING VERDELING LIQUIDATIESALDO.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder ai de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de wettelijk voorziene voorwaarden.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

8. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark Ba:

- Mevrouw Isabelle Vansteenkiste.

- Mevrouw Linde Martens.

- Mevrouw Eugénie Carrez.

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOU RIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, het bijzonder verslag van de zaakvoerder, het

bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor, en de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtsoersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 28.01.2014 14017-0029-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.12.2014, NGL 09.01.2015 15011-0051-010
02/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 21.12.2012 12679-0156-011
13/07/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tNeaeraelegá ter griffie vST% rechtbank van kooptondel Brugge  afdeling te Ooatenoe

Op 01Juu2011

Griffie De grrtrler







Ondernemingsnr : 0875,306.422 Benaming

(voluit) : LK fNVESTMENT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Ernest Claeslaan 39

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOU RIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van; de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout,. Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op negenentwintig juni tweeduizend en' elf, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LK INVESTMENT, met zetel te 8820 Torhout, Ernest Claeslaan 39.

BLIJKT DAT met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1. De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verminderen met honderdzestigduizend Euro (160.000,00 ¬ ) om het te brengen van honderdtweeëntachtigduizend Euro (182.000,00 ¬ ) op' tweeëntwintigduizend Euro (22.000,00 ¬ ), zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering van de. fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen,

2. De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalsvermindering dat de terugbetaling aan de. aandeelhouders pas zal geschieden, indien binnen de twee maanden na bekendmaking van het besluit, de. schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de zaakvoerder slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een' afzonderlijke rekening worden geboekt.

3. De vergadering besluit daarop artikel 5 van de vennootschap te vervangen door de volgende tekst om ze

in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal :

"ARTIKEL 5 - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEENTWINTIGDUIZEND EURO (22.000,00 ¬ ) en is verdeeld in

duizend achthonderdtwintig (1.820) aandelen zonder aanduiding van nominale, die ieder één/duizend

achthonderdtwintigste (1/1.820ste) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

4. De zaakvoerder wordt opdracht gegeven de kapitaalsvermindering tot uitvoering te brengen.

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering en de gecoordineerde statuten.

" iiioaeaa"

V bel, aa Bel Staz

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 20.12.2010 10638-0463-010
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.12.2009, NGL 14.01.2010 10014-0348-010
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 22.12.2008, NGL 05.01.2009 09003-0306-010
05/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.12.2007, NGL 30.01.2008 08028-0019-012
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 29.12.2006, NGL 31.01.2007 07033-0041-013

Coordonnées
LK INVESTMENT

Adresse
ERNEST CLAESLAAN 39 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande