LMCONNECT, AFGEKORT : LMC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LMCONNECT, AFGEKORT : LMC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.787.376

Publication

18/09/2014
ÿþ Mati 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

Grif 9e Rechtbank Koophandel

9 SEP 2014

HI III HI III lu I II ll II

*14171905*

(2 564 . 727. 3çr

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) LMCONNECT

(verkort) LMC

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8430 Middelkerke, Jules Van den Heuvelstraat 1/501

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc Coudeville, te Oostende op 4 september 2014, nog te registreren blijkt dat:

1.er door Mevrouw LAMBRECHT, Lieve Maria, geboren te Tielt op 19 februari 1968, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 8430 Middelkerke, Jules Van den Heuvelstraat 1/501, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "LMCONNECT" draagt, afgekort "LMC".

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8430 MiddeIkerke, Jules Van den Heuvelstraat 1/501.

4. de vennootschap tot doel heeft :

I. ALGEMENE DIENSTVERLENING

- de vennootschap mag voorzien in supervisie, het beheren, het raadgeven en controleren van filialen, het beheren van vennootschappen in de meest brede zin;

- het geven van managementadviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer; het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen;

- het nemen van minderheids- en/of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten;

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving of op welke wijze ook, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, welke overeenkomen met het doel of die nuttig zijn, tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen, in alle takken van de industrie. Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het voorwerp van de vennootschap. Zij zal rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in alle bedrijven, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijksoortig of een aanverwant doel, of die eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking of uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

- zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen;

- de vennootschap alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks

Gent Afdelincr

De griffier

ncte

Voor-

behouden

aan het

Églgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Itot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen; 1 het verwerven, het verkopen, het verhuren of het geven Ihandelsfondsen;

1- het afsluiten van contracten tot algemene dienstverlening; I- het inrichten en instandhouden van handelszaken;

1- het huren imaterialen en roerende goederen daaromtrent, zelfs Irechtstreeks verband staan met het maatschappelijk doel. III BEHEER VAN EIGEN ROEREND EN ONROEREND VERMOGEN

van concessies vaxij

en verhuren, laten bouwen en verbouwen, aankopen van aile!

indien deze in geeni

18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerendl vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen eni onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerendel goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, verbouwen, onderhouden,1 1 verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen,1 alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel inl verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van roerende en

onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan die zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van

patrimonium, elle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties en kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/at-test nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal 18.550,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk 1/100e van het kapitaal vertegenwoordigend en onderschreven in speciën door Mevrouw!

tot beloop van 12,550,00 EUR.1 heden af over een bedrag van!

de1

zijni

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoorl

1

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in!

rechte als eiser of als verweerder)

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: mevrouw Lieve Lambrecht, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaardeni en de daartoe door de wet voorgeschreven hoedanigheden te bezitten.

In geval van overlijden of bestendige onbekwaamheid van de statutairel zaakvoerder, wordt de heer Frank Lambrecht, geboren te Tielt op 2 augustus! 1964, nationaal nummer 64.08.02-259.14, wonende te 8430 Middelkerke.1 :Lisbloemlaan 2, vanaf deze c4.,g benoemd als (opvolgmd) statutair zaakvoerder.

voor het

het genot

i

een roerendi

Lieve Lambrecht. Het kapitaal werd volstort De vennootschap beschikt uit dien hoofde van 12,550,00 EUR. Aldus dient nog 6.000,00 EUR te De gelden werden gestort op een bijzondere vennootschap in oprichting, bij de KBC Bank.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig

worden volgestort.

bankrekening

op

naam

van

1

4 "

Luik B - vervolg

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake laanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

!$. Elk jaar op de laatste donderdag van de maand maart om 17 uur, of indienl ldeze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene lvergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te Iduiden in de oproepingsbrieven.

1De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

19. Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het idaaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 30 september 2015.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, Ide waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

IVan deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen lverliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden.

11. Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden. De vereffenaars Itreden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot ide bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen inzake de vereffening van vennootschappen zullen daarbij moeten nageleefd worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de ivennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

iHet batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met Ihet aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten lzullen toekomen.

112. De comparant geeft bij deze volmacht aan de besloten vennootschap met lbeperkte aansprakelijkheid 'Neuville' te 8620 Nieuwpoort, Albert 1-laan 117, Ivertegenwoordigd door de heer Luc Neuville, om in naam van de vennootschap

IIalle formaliteiten te vervullen inzake het ondernemingsloket, inzake de Ikruispuntbank voor ondernemingen, inzake de Directe Belastingen en inzake de IBTW en/of nog andere instanties, alsmede om daartoe alle aangiften en stukken te ondertekenen en elle besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Voor-

behouden

aan het

13elgisci-7

Staatsbad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

ITegelijk hiermee neergelegd :

jExpeditie oprichtingsakte.

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 30.03.2017, NGL 28.04.2017 17110-0156-010

Coordonnées
LMCONNECT, AFGEKORT : LMC

Adresse
LISBLOEMLAAN 2 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande