LOBEEK

Société en commandite simple


Dénomination : LOBEEK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.170.414

Publication

07/02/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch. Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

-r-

Voor- heht)Líden aan hut  .n;eloisctt ~i3at bt~at9

1.11.12:1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbh na neerlegging ter griffie van de akt-. G\'

Q'

~ 2 6 JAN. 2011

Griffie

Ortití'rwrningsrir: 8 3 3 1 7 0 4 14

Benaming

(voturtl: LOBEEK

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel ' Pilkemstraat 19 - 8920 Langemark Ortclerwe akte : Oprichtingsakte

Uit de onderhandse akte geregistreerd te leper op 13 januari 2011:

geboekt drie blad geen verzending. Boek 43.blad 17 vak 1. Ontvangen vijfentwintig euro (25 euro) de

eerstaanwezend inspecteur, blijkt dat:

Op één januari tweeduizend en elf zijn verschenen:

1.De heer Kinget Franklin, geboren te Roeselare op 31/0711963 (identiteitskaart nr. 590.3850210.15 en NN 63.07.31-379.63) en woonachtig te Pilkernstraat 19, 8920 Langemark, gehuwd en samenwonend met Mevr. Pattyn Nicole.

2.Mevrouw Pattyn Nicole, geboren te leper op 14/02/1961 (identiteitskaart nr. 64.02.14-380-73 NN 64.02.14380.73) en woonachtig te Pilkemstraat 19, 8920 Langemark, gehuwd en samenwonend met Kingct Franklin.

Deze verklaren om bij onderhandse akte een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de benaming "Lobeek" waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel I. Vorm, naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt "Lobeek".

Artikel 2, Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Langemark, Pilkemstraat 19.

De zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, verplaatst worden naar om het even welke plaats in België.

Artikel 3. Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

-De uitbating van een landbouwbedrijf dit in de meest ruime zin van het woord.

-De aankoop en verkoop van alle fruit en groeten en liet versnijden ervan.

C;) de j-:; t:,t L7k. " raril_~:i6 f3 r;:rns lclr:at ' Recto : t" l<3r+rn en hoedanigheid v.an de ::,sLria;nerilereracSe riol<rris. lar-Izij v,Un .ie persoío)nien)

ix:voct,d d'e. rcaci;lsr}ertirion leu flE-ircfrrn tc" vcrlce;eoLvncxc;frlrrr Verso : Manin en ;a.and!nKr:nu

iEPER

te maken kopie k0

r-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

-Koud en warm beslag van (trek)paarden, pony's en ezels; beslag met fabrieksijzers of zelf gemaakte, handgesmeden ijzers; koud en warm orthopedisch hoefbeslag, demonstraties van de hoefsmederij, alsook de klauwverzorging van alle één en tweehoevigen.

-Het ontwikkelen van voedingssupplementen voor dieren. De aan-en verkoop, begeleiding, toediening van voedingssupplementen voor dieren. Het kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van

octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

-De aankoop en verkoop en confectie van kledij.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vorm van technologieën en hun toepassingen.

-Het organiseren van feesten, evenementen, dit in de meest ruime zin

- Hoevetoerisme

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen.

-Alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen zowel bij wijze van managementadvies als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementcontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkwaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend overeenkomstig de wettelijke bepalingen, is gemachtigd het maatschappelijk doel uit te breiden en te verklaren.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden.

Artikel 5. Kapitaal en inbreng

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op zeventigduizend EUR (70.000,00 Euro), volledig volstort, vertegenwoordigd door 70 aandelen.

Het kapitaal wordt als volgt onderschreven:

a)door de heer Kinget Franklin, voornoemd voor 35 aandelen

b)door mevrouw Pattyn Nicole, voornoemd voor 35 aandelen

Artikel 6. Wijzigen van het kapitaal

Het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in een of meer keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7. Aansprakelijkheid van de vennoten

Beherende vennoten

a.De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Stille vennoten

b.De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk gehouden voor het maatschappelijke passief.

De heer Kinget Franklin is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Mevrouw Pattyn Nicole is de stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan ten belope van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Artikel 8. Overdracht aandelen

Overgang van aandelen onder levenden.

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaandelijk en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 Burgerlijk Wetboek.

De overdracht van aandelen, toebehorend aan de beherende vennoot zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig art. 10 van de Vennootschappenwet.

Overgang van aandelen in geval van overlijden.

Het aandeel van een overleden vennoot gaat over op zijn/haar erfgenamen of rechtverkrijgenden mits akkoord van de andere vennoten. Ingeval van geen akkoord zullen de erfgenamen recht hebben op een vergoeding gelijk aan de boekhoudkundige waarde van de aandelen op dag van het overlijden.

De vergoeding van de aandelen dient binnen de 6 maanden na het overlijden te worden uitbetaald aan de erfgenamen.

Artikel 9. Aantal, toelating, uittreding en overlijden van de vennoten

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) statutaire zaakvoerder(s). Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap:

-de heer Kinget Franklin

zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden, zolang de vennootschap duurt. Bij overlijden van de zaakvoerder zal comparant 2, mevrouw Pattyn Nicole, deze opvolgen. Het ambt van zaakvoerder kan worden vergoed.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om te handelen in naam van de vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder kan slechts ontslagen worden om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparigheid van stemmen van de gecommanditeerde vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren,'met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan met behulp van een bijzondere volmacht een gedeelte van hun rechten overdragen aan ledere vennoot of aan een derde.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 10. Controle

ledere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.,

Artikel 11. Boekjaar - jaarvergadering - jaarrekening van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de vennootschappenwet.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op I juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het volgende jaar. De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar 30 juni afgesloten. Dit kan gewijzigd worden bij besluit van de zaakvoerder.

De zaakvoerder(s) maakt / maken de inventaris, de balans en de winst en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd op defmitieve wijze, door de vennoten verenigd in algemene vergadering {jaarvergadering) die gehouden wordt op de tweede zaterdag van de maand december om 18.00 uur.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de statutaire zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten. De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar. De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, Indien ten minste de helft van de gecommanditeerde vennoten hierom verzoeken per aangetekende brief aan de zaakvoerder, met opgave van de te behandelen onderwerpen.

Stemrecht  besluiten

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij anders is bepaald in onderhavige statuten. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Tot een wijziging van de statuten kan maar besloten worden mits éénparigheid van stemmen van de gecommanditeerde vennoten.

Artikel 12. Verdeling van de winsten en verliezen van de vennootschap

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Het batige saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zullen ieder jaar bij eenparigheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen. Artikel 13. Ontbinding van de vennootschap

Het overlijden, de onbekwaamheid of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

De vennootschap wordt voortgezet tussen de overblijvende vennoten, of met de erfgenamen van de vennoot, indien er slechts één vennoot zou overblijven. Indien de erfgenamen van de overleden vennoot de vennootschap niet wensen verder te zetten, hebben zij recht op een scheidingsaandeel.

Het scheidingsaandeel is gelijk aan het evenredig deel van de vennoot van het netto-vermogen van de vennootschap zoals blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. Indien het echter dient uitbetaald te worden binnen de drie jaar na de intrede van de vennoot, is het gelijk aan de inbreng van de overleden vennoot, zoals hiervoor bepaald onder artikel 9.

Artikel 14. Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van een of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in algemene vergadering, overeenkomstig artikel 183 en volgende van de wet op de vennootschappen.

De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijke kapitaal.

Artikel 15. Diversen

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door het wetboek op de vennootschappen. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel van de onderhavige statuten zal in geen enkel op zicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN

Eerste boekjaar

Ten uitzonderlijke titel zal het eerste boekjaar de periode omvatten die loopt van de eerste dag van de aanvang van de activiteit van de vennootschap tot 30 juni 2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand december 2012 om 18.00 uur.

Bekrachtiging

De handelingen aangegaan door de oprichters vanaf 15 november 2010 worden geacht te zijn geweest voor de vennootschap in oprichting, dit in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze bekrachtiging zal enkel gevolgen met zich meebrengen vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft.

Benoeming zaakvoerder(s)

Onmiddellijk na het vaststellen van de statuten van onderhavige vennootschap, zijn de vennoten in een algemene vergadering verenigd en besluiten de volgende persoon, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel om gepubliceerd te worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, te benoemen tot zaakvoerder, met ingang van heden.

De heer Kinget Franklin, voornoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Gedaan te Langemark op 01/0112011, in 5 exemplaren, waarvan elke vennoot erkent een exemplaar te hebben ontvangen. De overige exemplaren zijn bestemd voor administratieve doeleinden.

Kinget Franklin Pattyn Nicole

Beherend vennoot-zaakvoerder Stilte vennoot

Vc3or heh[=ti ler3

. a,.)tn tnat

F3r:igisch 73t:ratsiafad

L,

(-?n .:(?i:;-~?i=t-' lii~-'.. V.flí'_W_. ii vHrrn-!(Stiii : Recto : N.l,,711i h()C:c!í3iiÎ^hé" Í:+ V:ili rie 1inStrU(llE:ttli:(^nrjrt itAi2-rl."-.. t11=irÎ; ven rie ;;eri;otolll((?rt) bevoe{id de r'r'r,;ntSpLr st.on ten azanriran van rierdr:rn ro vF:ripopn.voAriii:IBn

Verso : hartclteneEtin,,

Coordonnées
LOBEEK

Adresse
PILKEMSTRAAT 19 8920 LANGEMARK

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande