LOCA HORSE TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOCA HORSE TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.957.827

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 26.08.2014 14488-0281-008
17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 10.09.2013 13578-0415-008
28/08/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

tdod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13 3 91111,0 ui



Ondernemingsnr : 0474957827

Benaming

(voluit) : LOCA HORSE TRADING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8430 Middelkerke, Westendelaan 1001E103

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten.

Er blijkt uit een akte verleden voor meester DE CUMAN Johan, geassocieerd notaris te Kortemark op 8 augustus 2013, geregistreerd op het kantoor der registratie Torhout op 12 augustus 2013, boek 671, blad 11, vak 14, vijf bladen, geen renvooien. Ontvangen: 50,00 EUR dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOCA HORSE TRADING", met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

1°I Bekrachtiging van de onderhandse notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato zeven januari tweeduizend en negen; dienovereenkomstig aanvaarding van het eervol ontslag als statutair zaakvoerder van mevrouw Rouzee Linda, met ingang van zeven januari tweeduizend en negen.

Volledige en algehele kwijting aan de ontslag nemende zaakvoerder, voor haar mandaat uitgeoefend in de vennootschap tot op heden.

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel twaalf (12) van de statuten, door schrapping in voomield artikel van de tweede alinea.

2°/ Schrapping van het mandaat van opvolgend zaakvoerder van de heer Van Wilder Jacques en dienovereenkomstig aanpassing van artikel zeventien (17) van de statuten, door schrapping van de tweede alinea van dit artikel.

3°/ Integrale schrapping van de tekst van de artikelen eenentwintig (21) en tweeëntwintig (22) (Vertegenwoordiging - stemrecht) van de statuten en vervanging van die artikelen door volgend nieuw artikel (21).

Artikel 21  STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmacht drager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

4°/ Toevoeging van een nieuw artikel tweeëntwintig (22), welk nieuw artikel luidt als volgt:

Artikel 22. - VERDAGING VAN DE JAARVERGADERING.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de jaarvergadering zoals bedoeld in Artikel 11 van deze statuten met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Het bestuursorgaan moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, blijven geldig voor de tweede vergadering, Nieuwe neerleggingen zuilen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vernield in de statuten.

5°1 Aanpassing van artikel twaalf (12) van de statuten (Zaakvoerder(s)), tengevolge van voormeld eerste besluit en tot inlassing in voormeld artikel van volgende nieuwe tekst:

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

Nereitioad tergl% ra.chtbaek vel loop

t. foie - té

4,1 p A,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" x belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

6°I Integrale schrapping van de tekst van artikelen zevenentwintig (27) (Ontbinding), achtentwintig (28) (Benoeming van vereffenaar) en negenentwintig (29) (Bevoegdheid van de vereffenaar) van de statuten en vervanging van deze artikelen door navolgende nieuwe artikelen:

Artikel 27 - VOORSTEL TOT ONTBINDING

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden Artikel 28 - BESLISSING TOT ONTBINDING.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 29  VEREFFENING.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen,

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het pian voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7°I Volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat. Tevens opdracht aan de notaris of aan de zaakvoerder, indien nodig, tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande beslissingen en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De vergadering nam kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurde deze goed.

VOLMACHT.

De algemene vergadering en de zaakvoerder verleenden een bijzondere volmacht aan de heer Van Wilder Jacques te 8400 Oostende, Leffingestraat 56 en zijn wettige vertegenwoordigers als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Meester DE CUMAN Johan, geassocieerd notaris te Kortemark

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte, de dato 8 augustus 2013;

- gecoördineerde tekst der statuten.

r

., Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

%.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 28.08.2012 12485-0524-008
29/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 23.02.2012 12036-0010-009
09/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.07.2010, NGL 31.08.2010 10406-0329-009
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.07.2009, NGL 31.08.2009 09678-0148-009
10/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 22.07.2008, NGL 31.10.2008 08807-0232-010
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.07.2007, NGL 29.08.2007 07629-0218-010
04/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 23.09.2006, NGL 29.09.2006 06804-0240-009
29/12/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 15.10.2005, NGL 22.12.2005 05903-0211-009
31/12/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 24.11.2004, NGL 23.12.2004 04868-0079-009
21/05/2004 : OOA007716
23/03/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
28/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LOCA HORSE TRADING

Adresse
WESTENDELAAN 100/ E103 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande