LOGOPEDIE VERONIQUE MUYLE

Divers


Dénomination : LOGOPEDIE VERONIQUE MUYLE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 836.670.035

Publication

14/06/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad IIIUIIIllIll IIII IIII 11111 IIII IIIIfflh1IIi

" 11088083"

f - ~

Ondernemingsnr : o gab . 6 ?.o . D 1 :s

Benaming

(voluit) : LOGOPEDIE VERONIQUE MUYLE

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel WATERINGSTRAAT 43 te 8450 BREDENE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te Bredene op 26 mei 2011, geregistreerd te Oostende op 30 mei 2011, dat er door :

1° Mevrouw MUYLE Véronique Carla Josepha; rijksregisternummer 85.08.19-146-56; logopediste; geboren te Oostende op 19 augustus 1985; ongehuwd; wonende te 8450 Bredene, Wateringstraat 43; Belgische nationaliteit;

2° Mevrouw VANDENBUSSCHE Anne-Marie Irma, rijksregisternummer 54.05.23-242-43; arbeider; geboren te Nieuwpoort op 23 mei 1954; ongehuwd; wonende te 8450 Bredene, Wateringstraat 43; Belgische nationaliteit.

de hierna vermelde vennootschap werd opgericht :

RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap is opgericht als burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam "LOGOPEDIE VERONIQUE MUYLE".

ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8450 Bredene, Wateringstraat 43. Hij mag naar ieder ander adres in België binnen het Nederlands taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel  Hoofdstad worden overgebracht, bij beslissing van de beherend(e) venno(o)t(en). Iedere verandering van zetel wordt door de beherend(e) venno(o)t(en), in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt. De vennootschap kan, bij beslissing van de beherend(e) venno(o)t(en), bedrijfszetels, verkoopspunten, bijkantoren en agentschappen oprichten en dit zowel in België als in het buitenland.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf 1 juni 2011.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

I. Algemeen:

De uitoefening van het beroep van logopedist en alle aanverwante activiteiten.

Dit kan ondermeer omvatten: het multidisciplinair onderzoek en de multidisciplinaire revalidatie van personen met een spraak-, taal-, stem- en gehoorstoornis; logopedische screening, diagnostiek en (zowel directe ais indirecte) therapie van spraak-, taal-, stem-, reken-, leer- en slikproblemen zowel als vloeiendheidsstoomissen, hieronder onder andere eveneens begrepen (doch niet exhaustief bedoeld) de begeleiding van professionelen (zoals collega's logopedisten, leerkrachten, ergotherapeuten, paramedici, opvoeders en dergelijke) en stagiaires; het inrichten van algemene diensten en/of secretariaat in het bijzonder (volledige materiële infrastructuur met alle apparatuur en begeleidende accomodatie) die nuttig of nodig zijn voor de activiteit van voormelde activiteiten; het creëren van de mogelijkheden om de logopedist-vennoot toe te laten zich verder te specialiseren in voormelde discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; het organiseren en deelnemen aan congressen of voordrachten in dit verband; de aankoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief onroerende goederen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de logopedisten-vennoten.

De verstrekking van diensten op het gebied van fysische geneeskunde (o.a. kinesitherapie en hydrotherapie) en aanverwante behandelingsmethoden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

:veaergelegd ter griffie vet+ CO rechtbank van koophandel Brugge - afdeling te Oostende

"° 3 1 MEI -2011

Griffie -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het verstrekken van onder meer de volgende kinesitherapietechnieken: manuele therapie, psychomotoriek, vroegbegeleiding kinderen, lymfedrainage, rugschooltraining, kinesiologie, relaxatie, sportkinesitherapie, orhtopedische geneeskunde, babymassage, perinatale kinesitherapie, ....

De aan- en verkoop, het huren en verhuren van installaties, instrumenten, materialen en producten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de exploitatie van een kinesitherapeutische praktijk.

De uitbating van een centrum voor fysische fitheid en conditiegymnastiek, zoals ten titel van inlichting en zonder dat deze opsomming een beperking inhoudt: persoonlijke lichaamsontwikkeling, body building, power training, aerobic, gymnastiek, stretching, relaxatieoefeningen, verzorgingen en alle daarmee verband houdende activiteiten.

De uitbating van een inrichting van sauna-stoombaden, een zonnebankinrichting, een massagesalon. De uitoefening van de osteopathie, osteopathische behandelingstechnieken, alle andere alternatieve en/of klassieke geneeswijzen en alle met het osteopathenberoep aanverwante en niet onverenigbare disciplines. De uitoefening van voetverzorging en lichaamsverzorging.

De klein- en groothandel in voedingssupplementen, orthopedische en verzorgingsartikelen.

De uitoefening van het beroep van diëtist en alle aanverwante activiteiten. Het verstrekken van voedingsadvies en voedingsbegeleiding.

De uitoefening van het beroep van ergotherapeut. Het verstrekken van advies en het begeleiden van personen in het terugwinnen, verbeteren en/of in stand houden van hun functioneren in hun leef-, leer-, werk- en ontspanningssituaties.

Het verstrekken van school- of universitair onderwijs, beroepsopleiding en  herscholing, onderwijs in het algemeen, en het verrichten van daarmee samenhangende diensten en leveringen van goederen. Het verstrekken van onderwijsondersteunende dienstverlening.

Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord. Deze opsomming is niet beperkend.

I!. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door

inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

c) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

d) het verlenen van adviezen;

e) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

f) het ontwikkelen, kopen, verkopen , in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

g) het verlenen van administratieve prestaties;

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of on-rechtstreeks verband staan met haar doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

BEHERENDE- EN STILLE VENNOTEN: Mevrouw MUYLE Véronique neemt deel aan de oprichting van de vennootschap als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. Mevrouw VANDENBUSSCHE Anne-Marie neemt deel aan de oprichting als stille vennoot.

KAPITAAL: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder één/honderdste (1/100 ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend. Het maatschappelijk kapitaal werd volledig geplaatst en onderschreven door :

"

1. Mevrouw MUYLE Véronique, voornoemd, tot beloop van negenhonderdnegentig euro (¬ 990,00), waarvoor haar negenennegentig (99) aandelen worden toegekend (integraal bestaande uit een inbreng in geld);

2. Mevrouw VANDENBUSSCHE Anne-Marie, voornoemd, tot beloop van tien euro (¬ 10,00), waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend (integraal bestaande uit een inbreng in geld);

BESTUUR: De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: Elk jaar op de eerste zaterdag van juni om tien uur zal een algemene vergadering

gehouden worden ten zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is,

wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Elk aandeel heeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt telkens op 31 december van ieder jaar.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

AFSLUITEN EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 juni 2011 tot en met 31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Tot zaakvoerder - beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd mevrouw

MUYLE Véronique.

Tegelijk hiermee neergelegd : de oprichtingsakte

Zaakvoerder-beherende vennoot,

Mevrouw MUYLE Véronique

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LOGOPEDIE VERONIQUE MUYLE

Adresse
WATERINGSTRAAT 43 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande