LOMARTO

Société en commandite simple


Dénomination : LOMARTO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 863.890.611

Publication

24/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

. ..........,,, NEERGELEGD

1- 2014

TAATSELAD

- a 01, 2014

REcHi:1304.K6C'Si;HANDEC-



ie

01%113



Vooi behoui 111111111131111 1 -

aan h Belgis Staatst ELGISCH

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITE

Ondernemingsnr 0863.890.611

Benaming

(voluit) : LOMARTO

(verkort) :

Rechtsvorm gewone commanditaire vennootschap

Zetel Monseigneur de Haernelaan 64, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalverhoging

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op 30/12/2013, blijkt dat de vergadering heeft beslist orm,

- het kapitaal te verhogen ten belope van 1.966.500,00 EUR, om het kapitaal te brengen van 41.000,00 EUR op 2.007.500,00 EUR, door inbreng van schuidvordering jegens de vennootschap ingevolge de uitkering van het tussentijds dividend ten belope van het passend bedrag zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Elk van de vennoten hebben verklaard inbreng te doen in verhouding tot hun aandelenbezit van de schuldvordering die zij bezitten jegens de vennootschap van het hierna vermelde bedrag:

Door de heer Emmanuel Marrecau, wonende te 8500 Kortrijk, Monseigneur de Haemelaan 54: 1.961.703,66 EUR;

- Door mevrouw Ingrid Viaene, wonende te 8500 Kortrijk, Monseigneur de Haemelaan 54; 4.796,34 EUR. Hetzij voor een globaal bedrag van 1.966.500,00 EUR.

- artikel 6 van de statuten aan het hierboven genomen besluit aan te passen en bijgevolg de tekst van dit artikel vast te leggen als volgt:

"Artikel 6

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt twee miljoen zevenduizend vijfhonderd euro (2.007.500,00 EUR), vertegenwoordigd door vierhonderd en tien (410) aandelen, die elk één/vierhonderd en tiende (1/410de) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Gedaan te Kortrijk, op 30/12/2013.

Getekend:

De heer Emmanuel Marrecau

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

DlRECTi

NEERGELEGD

-7. 01. 2011

na neerleg

01- 2011

STAATSBLAD TUUR

Luik B

Voor-behoudE 13.

aan he IELGlSCH

Belgisc

Staatsba;

REC TBANK KOOPHANDEL Cr1ffWORTRIJK

Ondememingsnr : 0863.890.611

Benaming : Lomarto

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Monseigneur de Haernelaan 54

8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Omzetting in een gewone commanditaire vennootschap

In het jaar tweeduizend en tien.

Op vierentwintig december. Voor mij, Maggy VANCOPPERNOLLE geassocieerd notaris te Kortrijk, notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Maggy Vancoppernolle & Veerle Callens, geassocieerde notarissen" met zetel te 8500 Kortrijk, Beverlaai 71, rechtspersonenregister Kortrijk, nummer 479.041.824.

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOMARTO", met zetel te 8500 Kortrijk, Monseigneur! De Haernelaan, 54.

Opgericht krachtens akte verleden voor ondergetekende notaris op 4 maart 2004, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 maart daarna, onder het nummer 04043661.

OPENING VAN DE VERGADERING - SAMENSTELLING BUREAU.

De vergadering wordt geopend om zestien uur dertig, onder het voorzitterschap van de heer; Marrecau Emmanuel, hierna vernoemd.

Gezien het gering aantal aanwezigen wordt er afgezien van de verdere vorming van een bureau. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING.

Vennoten.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde vennoten die verklaren het volgend aantal; aandelen te bezitten :

i 1. De heer Marrecau Emmanuel Svlvere José Gaston, zaakvoerder van vennootschappen, geboren te Kortrijk op 15 mei 1963, echtgenoot van mevrouw Viaene Ingrid, wonend te 8500 Kortrijk,;; Monseigneur de Haernelaan, 54.

De echtgenoten Marrecau-Viaene zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan;; huwelijkscontract. ; Eigenaar van 409 aandelen.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Domestibel", met zetel te 9070; Destelbergen, Laarnebaan, 36. Belasting op de toegevoegde waarde, nummer BE 0448.879.970;i rechtspersonenregister Kortrijk. ;; Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar enige zaakvoerder, de heer Marrecau;; Emmanuel, voornoemd.

Eigenares van één aandeel.

Totaal : 410 aandelen.

Zaakvoerders.

; Is hier aanwezig in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, de heer Marrecau;: ;; Emmanuel, voornoemd.

TOELICHTING VAN DE AKTE - VOORLEZING VAN DE AKTE.

De volledige akte zal door de instrumenterende notaris worden toegelicht en het staat de; comparanten steeds vrij aan de notaris bijkomende uitleg te vragen over om het even welke bepaling;; in de akte alvorens deze te ondertekenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden ,aan het. Belgisch Staatsblad

De comparanten erkennen een volledige voorlezing te hebben gekregen van wat voorafgaat en' verklaren dat al hun identiteitsgegevens volledig en correct zijn.

De instrumenterende notaris deelt mee dat de akte integraal zal worden voorgelezen indien minstens één van hen dit vraagt, alsook indien minstens één van hen meent dat het ontwerp van de akte niet tijdig is meegedeeld.

Hierop verklaren de comparanten dat zij van oordeel zijn dat zij het ontwerp van de akte tijdig hebben ontvangen (op 20 december 2010) en zij hiervan kennis hebben genomen en op de integrale voorlezing van de akte geen prijs stellen. Eventuele wijzigingen die werden of nog worden aangebracht aan het ontwerp van akte zullen evenwel steeds integraal worden voorgelezen. UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt :

L De vergadering van vandaag heeft volgende agenda :

1. Verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht in overeenstemming met artikel 778 van het wetboek van vennootschappen.

2. Verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap, die gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder, in overeenstemming met artikel 776 van het wetboek van vennootschappen.

3. Ontslag van de zaakvoerder.

4. Omzetting van de vennootschap in een gewone commanditaire vennootschap.

5. Goedkeuring van de statuten van de gewone commanditaire vennootschap en benoeming van de statutair zaakvoerder.

6. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

II. Oproepingen.

1. Met betrekking tot de vennoten.

Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet

worden voorgelegd.

2. Met betrekking tot de overige personen die dienden opgeroepen te worden.

De enige zaakvoerder is hier aanwezig en verklaart afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping zoals voorzien in artikels 268 en 269 van het wetboek van vennootschappen.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er geen houders van obligaties noch houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

III. Vaststellingen.

1. De voorzitter deelt mee dat het kapitaal thans vertegenwoordigd wordt door vierhonderd en tien (410) aandelen en dat er geen andere effecten bestaan.

2. De voorzitter stelt vast dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

3. Geen enkel beding van de statuten voorziet dat de vennootschap geen andere rechtsvorm mag aannemen.

4. In toepassing van artikel 781 paragraaf 5 van het wetboek van vennootschappen kan deze vergadering enkel met instemming van alle vennoten op geldige wijze beslissen tot omzetting in een gewone commanditaire vennootschap.

VASTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist bevonden en zij erkent dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging, achtereenvolgend volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen.

VERSLAGEN.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 20 december 2010 dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld op 21 december 2010, over de staat van actief en passief van de vennootschap per 30 september 2010, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door de artikelen 776 en 777 van het wetboek van vennootschappen.

ledere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, la, vertegenwoordigd door de heer Vandelanotte Nikolas, bedrijfsrevisor, bedrijfsrevisor, luiden als volgt :

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de staat van activa en passiva per 30 september 2010 van de BVBA Lomarto aan een nazicht onderworpen, en dit met het oog op de omzetting in een Gewone Commanditaire Vennootschap. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 455.857,25 EUR en het maatschappelijk kapitaal bedraagt 41.000, 00 EUR.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 september 2010 van de BVBA Lomarto die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad."

EERSTE BESLISSING.

Omzetting in een gewone commanditaire vennootschap.

De vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om te zetten in een gewone commanditaire vennootschap met ingang vanaf heden.

De gewone commanditaire vennootschap is de voortzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lomarto", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap en met behoud van de rechtspersoonlijkheid.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 september 2010, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De 410 aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de aandelen aan de vennoten is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omgezet in een gewone commanditaire vennootschap zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Aanwiizina van beherende en stille vennoten.

De heer Marrecau Emmanuel voornoemd, treedt op als beherende vennoot.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Domestibel" treedt op als stille vennoot. De beherende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

Ontslaa zaakvoerder.

De vergadering verleent ontslag op zijn verzoek aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Goedkeuring van de statuten van de commanditaire vennootschap.

Ingevolge de omzetting beslist de vergadering een nieuwe tekst van statuten te aanvaarden. Deze statuten luiden als volgt :

Artikel 1 : Benaming - rechtsvorm

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap en draagt de benaming "Lomarto". In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting "Comm. V'. In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen, en het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer.

Artikel 2 : Beherende vennoot - Stille vennoot

De heer Marrecau Emmanuel treedt op als beherende vennoot.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Domestibel" treedt op als stille vennoot. De beherende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van de inbreng, op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur verricht, zelfs niet krachtens volmacht.

Artikel 3

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Monseigneur De Haemelaan, 54. Hij mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits inachtname van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 5

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'aan het. Belgisch Staatsblad

mod 2.1

De vennootschap heeft tot doel :

I. Voor eigen rekening

a. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b. Het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

Il. voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden :

a. het participeren in bestaande of op te richten vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b. het verlenen van adviezen van financiele, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

c. het waarnemen van functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar, het uitoefenen van alle opdrachten en functies;

d. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

e. het verlenen van administratieve prestaties, managementprestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

f. het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

De vennootschap zal, zowel in binnen-als buitenland, alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken. De vennootschap mag zich borg stellen en alle persoonlijke en zakelijke waarborgen geven ten voordele van ieder persoon of vennootschap.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 6

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt éénenveertigduizend euro (¬ 41.000,00), vertegenwoordigd door vierhonderd en tien (410) aandelen, die elk één/vierhonderd en tiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 7

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of verscheidene zaakvoerders, al dan niet beherende vennoten.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

De enige zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder. Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en in rechte eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Artikel 10

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 11

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 12

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping, en gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

, behouden

.aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een volmacht. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2, van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie (3) werkdagen v66r de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De stemming per brief is niet toegelaten.

Artikel 13

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzondering.

Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van de stemmen.

Elke onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 16

De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

KOSTEN.

De kosten, rechten en honoraria ten laste van de vennootschap ingevolge de voorgaande omzetting, belopen ongeveer zevenhonderd vijftig euro.

FISCALE VERKLARINGEN.

1. Partijen verzoeken ondergetekende notaris te willen akteren dat deze omzetting geschiedt met toepassing van:

a) artikel 121, 1°, van het wetboek der registratierechten;

b) artikel 214 van het wetboek der inkomstenbelastingen.

2. Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00) op aangifte van ondergetekende

notaris.

SLUITING VAN DE VERGADERING.

De vergadering wordt geheven om zeventien uur.

BEVESTIGING IDENTITEIT.

De identiteit van de comparanten is aangetoond op zicht van de identiteitskaart.

SLOTBEPALING

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije

keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het

bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgemaakt ter studie, datum als voormeld.

En na toelichting en gehele of gedeeltelijke voorlezing zoals hoger vastgesteld, hebben alle

comparanten getekend, samen met mij notaris.

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL VAN DE AKTE, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 24 december 2010, verslag van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder nopens de omzetting, gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" aan. het Belgisch Staatsblad

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.08.2010, NGL 27.08.2010 10452-0073-016
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.07.2009, NGL 26.08.2009 09624-0152-015
22/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.07.2008, NGL 21.08.2008 08584-0078-015
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.08.2007, NGL 29.08.2007 07624-0326-013
30/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.07.2006, NGL 29.08.2006 06683-4425-013

Coordonnées
LOMARTO

Adresse
MONSEIGNEUR DE HAERNELAAN 54 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande