LONDON SHOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LONDON SHOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 417.842.445

Publication

18/08/2014 : VE025819
06/11/2014
ÿþMod Word 11.1

1 çoII K In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_~_..



NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

2 8 OKT, 2014

Griffie

Afdalin£ vFf ran1I

II

I 1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0417842445

Benaming

(voluit) : LONDON SHOP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Westendestraat 7. 4 te 8670 KOKSDIJDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen ter griffie en bekendmaken bij uittreksel van een fusievoorstel

In toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, meer bepaald Titel l en Il betreffende de regeling inzake fusies, splitsingen, en gelijkgestelde verrichtingen, wordt bij deze aan de algemene vergadering van de bvba NEW LONDON SHOP en aan de algemene vergadering van de bvba LONDON SHOP navolgend voorstel tot fusie door overneming geformuleerd.

Er wordt vastgesteld dat de BVBA NEW LONDON SHOP de totaliteit bezit van de aandelen van de BVBA LONDON SHOP.

Uit het verslag ter verantwoording betreffende voorgestelde fusie, kan afgeleid worden dat een fusie door overneming door BVBA NEW LONDON SHOP in het kader van de herstructurering bedrijfseconomisch, financieel en fiscaal de belangen dient zowel van beide vennootschappen als van hun aandeelhouders.

Dienvolgens wordt aan de onderscheiden bijzondere algemene vergaderingen van aandeelhouders voorgesteld over te gaan tot overneming van de BVBA LONDON SHOP door de BVBA NEW LONDON SHOP, bij wijze van een fusie door overneming, en dit volgens navolgende specificaties:

De op te slorpen vennootschap is gekend op heden onder de maatschappelijke benaming LONDON SHOP,: bestaat op heden onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de: aandelen op naam van de BVBA NEW LONDON SHOP. De over te nemen vennootschap is gevestigd te 8670 KOKSIJDE. Zij is ingeschreven bij de KBO onder nummer 0417.842.445.

De overnemende vennootschap is gekend op heden onder de maatschappelijke benaming NEW LONDON'. SHOP, bestaat op heden onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de aandelen op naam van de vennoten THIBAUT en PELFRENE voormeld. De vennootschap is gevestigd te 8670 KOKSIJDE. Zij is ingeschreven bij de KBO onder nummer 0466.793.791.

Er wordt voorgesteld dat alle handelingen en activiteiten van de BVBA LONDON SHOP overgenomen worden door, en boekhoudkundig geacht worden gesteld te zijn in naam en voor rekening van de overnemende vennootschap BVBA NEW LONDON SHOP vanaf één oktober tweeduizend veertien.

Nu de aandelen van de over te nemen vennootschap verenigd zijn in de hand van de overnemende vennootschap, zijn geen bijzondere rechten toegekend aan aandeelhouders, die afwijkend kunnen zijn of ten deze dienen vermeld te worden.

Er wordt gepreciseerd dat aan de leden van de onderscheiden bestuursorganen geen bijzondere rechten of voordelen zijn toegekend, die ten deze dienen vermeld te worden.

De beslissing tot goedkeuring van de fusie door overneming, respectievelijk door de bijzondere algemene vergadering van de BVBA LONDON SHOP en de bijzondere algemene vergadering van de BVBA NEW LONDON SHOP, zal van rechtswege en zonder verdere formaliteiten de ontbinding ais rechtspersoon tot gevolg hebben van de BVBA LONDON SHOP, zonder vereffening van haar vermogen dat integraal toegevoegd wordt aan het vermogen van de BVBA NEW LONDON SHOP.

De over te nemen BVBA LONDON SHOP heeft een eigen vermogen per 30-09-2014 van 31.963 euro. Dit eigen vermogen bestaat enerzijds uit het kapitaal ad 18.592 euro, en anderzijds uit reserves ten bedrage van 13.371 euro, bij een balanstotaal van 32.257 euro.

De beschikbare liquiditeiten en vorderingen in hoofde van de over te nemen BVBA LONDON SHOP zullen van rechtswege en ingevolge de loutere goedkeuring van de fusie door overneming door de algemene vergaderingen van de respectievelijke vennootschappen, overgaan naar de overnemende vennootschap BVBA NEW LONDON SHOP.

Ingevolge de goedkeuring van de fusie door overneming door de respectievelijke bijzondere algemene vergaderingen van beide betrokken vennootschappen, zal van rechtswege de BVBA LONDON SHOP ontbonden zijn en ophouden te bestaan. De BVBA NEW LONDON SHOP als overnemende vennootschap zal

StaatsbTad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

instaan voor en de kosten dragen van alle administratieve en fiscale verplichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks het gevolg zijn van de ontbinding door overneming van de BVBA LONDON SHOP.

De fusie door overneming van de BVBA LONDON SHOP geeft bij de BVBA NEW LONDON SHOP geen aanleiding tot het creëren van nieuwe aandelen: aangezien alle aandelen van de BVBA LONDON SHOP verenigd zijn in één hand, met name BVBA NEW LONDON SHOP, geeft de fusie enkel aanleiding tot een vermengen van de respectievelijke vermogens in de schoot van de overnemende BVBA NEW LONDON SHOP.

Zowel voor de vennoten van beide betrokken vennootschappen als ten behoeve van derden, liggen volgende stukken ter inzage op de zetel van de beide vennootschappen:

- een exemplaar van huidig fusievoorstel;

- voor beide betrokken vennootschappen de balansen en jaarrekeningen over de boekjaren 2009-20102011-2012-2013;

- de tussentijdse cijfers opgemaakt overeenkomstig art. 697 §2 5° van de over te nemen bvba LONDON SHOP op 30 september 2014.

Het is de bedoeling de activiteiten van de bvba LONDON SHOP verder te zetten in de bvba NEW LONDON SHOP. Nu de doelsomschrijving voor beide vennootschappen nagenoeg de zelfde is, en de meer uitgewerkte doelsomschrijving bij de BVBA NEW LONDON SHOP volgens vaststaande rechtspraak en rechtsleer geen aanleiding geeft tot het afzonderlijk voeren van de procedure tot doeiswijziging (toepassing van de lex specialis-lex posterior), moet zelfs het doel van de overnemende bvba NEW LONDON SHOP niet aangepast worden,

Huidig fusievoorstel conformeert zich met de toepasselijke wettelijke bepalingen,

Het is opgesteld en goedgekeurd door de beheersorganen van de overnemende bvba NEW LONDON SHOP en de over te nemen bvba LONDON SHOP. De bepalingen en voorwaarden ervan dienen gesteld te worden onder de opschortende voorwaarde van het definitief en rechtsgeldig voltrekken van de fusieoperatie zoals ten deze omschreven middels goedkeuring door de algemene vergaderingen.

Huidig fusievoorstel is per 25 oktober 2014 opgemaakt te KOKSIJDE, en er ondertekend door de respectievelijke zaakvoerders op éénelfde datum.

De oproeping tot de algemene vergaderingen van de respectievelijke vennootschappen zal gebeuren na neerlegging ter Griffie van huidig fusievoorstel, en zal plaatsgrijpen voor notaris, op een datum nader te bepalen en dit ten vroegste zes weken te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter Griffie van huidig fusievoorstel.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD: het oorspronkelijk origineel en ondertekend fusievoorstel.

Voor BVBA LONDON SHOP

Christiane THIBAUT

zaakvoerster

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aqn het

Be`isch

Staatsblad

08/12/2014
ÿþ j~ MA Wad I I,I

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ï 0417842445

Benaming

(voluit) : LONDON SHOP

(verkorf):

t ëefitsv4rrii : betátdii Vériridótselie nïét 15êpé-rkte aansprakëiijfdied

Zetel : Westendestraat 7/4 te 8670 KOKSIJDE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van 25-10-2014 heeft de algemene vergadering der gandebilioUtiters het dtitt;lag àafVaard Van fr elfttttfw CfïrfMtlenë THIBAUT, Worieritte te 8570 KOKSIJDE, Westendestraat 7 bus 304, en dit met ingang van 31-10-2014 om 24:OOu.Ei1 eenparigheid van stemmen wordt mevrouw Virginie PELFRENE, wonende te 8690 ALVERINGEM, Eikhoek 11, benoemd tot zaakvoerder dit voor de duur van de vennootschap.

Virginie FELFRENE

zaakvoerder

Op de iaatste,t?iz. van t_ulk B vermelden = Recta: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, haízij van e perso(o)n(an) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Neem en handtekening.

5111111

*1421915

'Bijtágëri'Fiij'hëi'Bélgisch Sfàát"sTiTïd =18TT272U1~

NEERGELEGD TER GRjFFlE

Rechtbank van Koophandel Gent

2 7 NOV. 20141

Griffie

Afdeling VEL,r'NC

07/01/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staats b iad

GELEGD TER {c7RIF :k Rechtbank van Kopal endel (tent

2 4 DEC. 2014

Afd@ÏtMURiVE

Ondernetningsnr : 0417.842.445

Benaming

(voluit) : LONDON SHOP

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8670 Koksijde, Westendestraat 7/4

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTINGEN

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent VAN WALLEGHEM te Koksijde (Sint-Idesbald) op zestien december tweeduizend veertien, en dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd op het registratiekantoor Veume-AA op 22 december 2014, Bladen: 5 Verzendingen: 0, Register 5 Boek 451 Blad 005 vak 0005. Ontvangen registratierechten vijftig euro. De ontvanger" dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEW LONDON SHOP" gevestigd te 8670 Koksijde, Zeelaan 307 met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Zijn de buitengewone algemene vergaderingen bijeengekomen van nagemelde vennootschappen.

De algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LONDON SHOP", gevestigd te 8670 Koksijde, Westendestraat 7/4.

Ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer 0417.842.445; Gerechtelijk Arrondissement West-Vlaanderen.

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Karel Vanden Bussche te Koksijde op achtentwintig december negentienhonderd zevenenzeventig.

Waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Marc Vanden Bussche, te Koksijde, op eenentwintig augustus negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van acht september daarna, onder nummer 199009081518.

Is aanwezig:

1. de volgende vennoot die volgens haar verklaring het hierna vermeld aantal aandelen bezit :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEW LONDON SHOP", gevestigd te 8670

Koksijde, Zeelaan 307.

Ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0466.793.791, Gerechtelijk

Arrondissement West-Vlaanderen.

Eigenares van zevenhonderd vijftig aandelen 750,-

Hetzij in totaal zevenhonderd vijftig aandelen 750,-

vertegenwoordigend de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal.

2. Mevrouw PELFRENE Virginie, nagenoemd, zaakvoerder, die alhier tussenkomt overeenkomstig artikel;

268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Hierna ook de "overgenomen vennootschap" genoemd.

II.

De algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"NEW LONDON SHOP", gevestigd te 8670 Koksijde, Zeetaan 307.

Ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0466.793.791, Gerechtelijk

Arrondissement West-Vlaanderen.

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Marc Vanden Bussche, te Koksijde, op zevenentwintig augustus

negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van zestien

september daarna, onder nummer 19990916/160.

Waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Vincent Van Walieghem, te

Koksijde (Sint-idesbald), op vijfentwintig september tweeduizend veertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad van zeventien oktober daarna, onder nummer 2014101710190131.

Zijn aanwezig:

1. de volgende vennoten die volgens hun verklaring het hierna vernield aantal aandelen bezitten :

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-,behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Mevrouw THIBAUT, Christiane Annie Marie Louise, geboren te Oostende op zeven oktober' negentienhonderd vierenvijftig (identiteitskaart nummer : 591-6210087-55 - nationaal nummer ; 54.10.07 29817), wonende te 8670 Koksijde, Westendestraat 7 bus 304.

Eigenares van achtendertig aandelen 38,-

Mevrouw THIBAUT Christiane, voornoemd, wordt alhier vertegenwoordigd door mevrouw Pelfrene Virginie, nagenoemd, handelend ingevolge onderhandse volmacht de dato achtentwintig november tweeduizend veertien die aan ondergetekende notaris werd overhandigd om aan onderhavige akte te worden gehecht.

Mevrouw PELFRENE, Virginie Josiane Robert, geboren te Oostende op achttien september negentienhonderd negenenzeventig, (identiteitskaart nummer : 591-1338184-74 - nationaal nummer : 79.09.18242.67), wonende te 8690 Alveringem, Eikhoek 11.

Eigenares van tweeënzestig aandelen 62,-

Hetzij in totaal honderd aandelen 100,-

vertegenwoordigend de geheelheid van het maat-

schappelijk kapitaal_

2. Mevrouw Pelfrene Virginie, voornoemd, statutair zaakvoerder, die alhier tussenkomt overeenkomstig'

artikel 268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Hierna ook de "ovememende vennootschap" genoemd,

Comparanten verzoeken, mij notaris authentieke akte te verlenen van de algemene vergaderingen die zullen besluiten tot de fusie waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LONDON SHOP", voornoemd, zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEW LONDON SHOP", die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LONDON SHOP", voornoemd.

VOORAFGAANDE VERRICHTINGEN

§.1. BUREAU-UITEENZETTING

De vergaderingen worden geopend te 9 uur.

De algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen besluiten met eenparigheid van

stemmen tot voorzitter aan te stellen, mevrouw Pelfrene Virginie, voornoemd.

§.2. UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter deelt mede:

A. Deze vergadering heeft als AGENDA :

1.a) Onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen bij onderhandse akte op vijfentwintig oktober tweeduizend veertien.

b) Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LONDON SHOP", voornoemd, als gevolg van ntbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEW 1.ONMON SHOP" die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte ja ansprakelijkheid "LONDON SHOP".

B. uit de aanwezigheidslijst blijkt dat :

Alle aandelen vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "LONDON SHOP", voornoemd

Alle aandelen vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "NEW LONDON SHOP", voornoemd.

Zodat de onderscheiden vergaderingen geldig kunnen beraadslagen en besluiten over de agenda.

C. Het gemelde fusievoorstel werd neergelegd op de respectievelijke griffies van de rechtbank van }(pophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen op achtentwintig oktober tweeduizend veertien.

De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zes november daarna, onder nummers 20141106/0203535 en 2014110610203536.

BESLUITEN

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen volgende besluiten: EERSTE BESLUIT

§,1. BESLUIT TOT FUSIE

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele Vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LONDON SHOP", zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEW LONDON SHOP", voornoemd, die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LONDON SHOP".

B, De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LONDON SHOP" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ávememende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEW LONDON `HOP" wordt bepaald op één oktober tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'LONDON SHOP", voornoemd, gedaan, komen voor rekening van de ovememende vennootschap, zijnde de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~*Jotsr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid i EVV"-L-ôNDÓN SHOP", voornoemd, en de sindsdien

verworden resultaten zullen in de rekening van de ovememende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LONDON

SHOP" vanaf heden op te bestaan.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd :

- een expeditie van de akte van fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2011 : VE025819
02/09/2010 : VE025819
08/12/2009 : VE025819
03/09/2008 : VE025819
04/09/2007 : VE025819
21/06/2005 : VE025819
21/06/2005 : VE025819
21/06/2005 : VE025819
21/06/2005 : VE025819
21/06/2005 : VE025819
26/01/1999 : VE025819
09/04/1997 : VE25819
01/01/1996 : VE25819
01/01/1996 : VE25819
01/01/1996 : VE25819
01/01/1996 : VE25819
01/01/1996 : VE25819
01/01/1996 : VE25819
08/09/1990 : VE25819
01/01/1988 : VE25819
01/01/1988 : VE25819
01/01/1988 : VE25819

Coordonnées
LONDON SHOP

Adresse
WESTENDESTRAAT 7/4 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande