LORRE VISHANDEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LORRE VISHANDEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.292.606

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 20.09.2014, NGL 25.09.2014 14600-0585-015
28/11/2014
ÿþr.wd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Kow,h; ndel Gent

i 9 NOV, 2014

Griffie

Afideling-VEtlMt,l}; _..___..---.e-.-,_.

Ondernemingsnr : 0849292606

Benaming

(voluit) : LORRE VISHANDEL

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bisschophoekstraat 15 te 8680 Koekelare

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel en exploitatiezetel + diversen

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd 31/10/2014, gehouden ten zetel van de vennootschap werd met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf 1/1112014 de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel te verplaatsen naar Vismijnlaan 112 te 8400 Oostende.

De BVBA Fiscaal Bureau Debruyne Coppens met zetel te 8400 Oostende, E. Beemaertstraat 38, ais bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling aan te stellen teneinde ai het nodige te doen bij de Kruispuntbank Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondememingsloket, bij de BTW-administratie ingevolge de beslissingen van deze bijzondere algemene vergadering.

Zaakvoerder

Coopman Lorenzo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111J11111111U§Ilill

v beh

aa

Be Stan

Bijlagen - Annexes du Moniteur belge

O.,.gL(gW -2gá Go(,

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : LORRE VISHANDEL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8680 Koekelare, Bisschophoekstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc Coudeville te Oostende op 27 september 2012, geregistreerd te Oostende I op 2 oktober 2012 zeven bladen geen verzendingen boek 761 blad 59 vak 4 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR) De E.a. inspecteur-Ontvanger ai. (get.) H. Gryson, dat :

1. er door Coopman, Lorenzo Maurice, geboren te Oostende op 15 mei 1964, echtgescheiden-thans ongehuwd, wonende te 8620 Nieuwpoort, Schipstraat 7 bus 0101, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "LORRE VISHANDEL" draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8680 Koekelare, Bisschophoekstraat 15.

4. de vennootschap tot doel heeft :

(.VOOR EIGEN REKENING

1, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, ïn de meest ruime zin; alle handelsoperaties en: financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen,

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. De kleinhandel in vis, schaal- en schelpdieren alsook de kleinhandel in diepvriesproducten.

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondememingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en' technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

11l.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Op de teatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzlen von derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap zal ook in andere vennootschappen en ondernemingen mogen deelnemen, zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vernielde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

5, de vennootschap opgericht wordt met ingang van 1 oktober 2012 voor onbepaalde duur.

6, het maatschappelijk kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder 1/186ste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend, is volledig geplaatst en werd onderschreven door de heer Lorenzo Coopman, voornoemd, tot beloop van de totaliteit in ruil waarvoor hem alle aandelen werden toegekend.

Alle aandelen werden volledig volgestort als hierna beschreven.

Inbreng in natura

De heer Lorenzo Coopman verklaart inbreng te doen in de vennootschap van de materiële en immateriële activa die hij verworven heeft als natuurlijke persoon in zijn hoedanigheid van zelfstandige, gespecialiseerd in vishandel. Deze inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bruno Vandenbosch & C° BVBA", met zetel te 1000 Brussel, Johannalaan 35 bus 13, vertegenwoordigd door de heer Bruno Vandenbosch, bedrijfsrevisor.

Het verslag besluit letterlijk als volgt.

7. BESLUITEN

De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap BVBA LORRE VISHANDEL, bestaat uit inbreng

van immateriële en materiële vaste activa.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura geschat op 15.600 EUR bestaat in 156 aandelen van de vennootschap BVBA LORRE VISHANDEL, zonder vermelding van nominale waarde volledig volgestort.

Overwegende dat op datum van het opstellen van het huidige controleverslag de oprichter geen fiscaal certificaat zoals bedoeld in artikel 442 bis van WIB 1992 heeft voorgelegd, dienen wij erop te wijzen dat er een latent risico bestaat voor de ovememende vennootschap in geval de oprichter fiscale schulden zou hebben. Terzake dient een voorbehoud te worden gemaakt inzake het latente fiscale risico in hoofde van de overdrachtgenietende vennootschap.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Brussel op 24 september 2012

BRUNO VANDENBOSCH & C°

Bedrijfsrevisor BVBA

Voor-pehouçen aan,hét Belgisch Staatsblad

Vertegenwoordigd door

Bruno Van Den Bosch

Bedrijfsrevisor,(...)".

Als vergoeding voor de inbreng in natura met een tegenwaarde van vijftienduizend zeshonderd euro (15.600

EUR) worden aan de heer Lorenzo Coopman 156 volledig volgestorte aandelen van de vennootschap

toebedeeld.

Inbreng in geld

Op de resterende 30 aandelen wordt door de heer Lorenzo COOPMAN in speciën ingeschreven tegen de

prijs van honderd euro (100 EUR) per aandeel.

Bijgevolg werd de som van drieduizend euro (3.000 EUR) gestort op een bijzondere bankrekening op naam

van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap BNP PARIBAS FORTIS met nummer BE48

0016 8095 4527.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag in speciën van drieduizend euro

(3.000 EUR).

Als vergoeding voor deze inbreng in speciën worden aan de heer Lorenzo COOPMAN 30 volledig

: volgestorte aandelen van de vennootschap toebedeeld,

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel ` van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder..

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer Lorenzo Coopman, voornoemd.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven. De vennoot-oprichter verklaart tot de benoeming van de zaakvoerder(s) over te gaan als volgt

1. het aantal zaakvoerders wordt op heden bepaald op 2;

2. naast hemzelf als statutaire zaakvoerder wordt tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur benoemd, de heer Rik COOPMAN, geboren te Oostende op 3 januari 1986, nationaal nummer 86.01.03-097.74, wonende te 8620 Nieuwpoort, Schipstraat 7 bus 0101,

8. Elk jaar op de derde zaterdag van de maand september of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere ï plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de derde zaterdag van de maand september 2014.

9. Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het volgend kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt van 1 oktober 2012 tot en met 31 maart 2014.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden,

11, Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden,

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

12. Volmacht wordt gegeven aan de heer Dino Baillière, zaakvoerder van de bvba Fiduciaire Du Coq, accountants & belastingsconsulenten, met zetel te 8420 De Haan, Stationstraat 24, of de door hem aangestelden, om in naam van de vennootschap, alle formaliteiten te vervullen inzake het ondernemingsloket, inzake de kruispuntbank voor ondernemingen, inzake de Directe Belastingen en inzake de BTW en/of nog andere instanties, alsmede om daartoe alle aangiften en stukken te ondertekenen en alle besprekingen en ° briefwisseling dienaangaande te voeren,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

"

"

Tegelijk hiermee neergelegd

expeditie oprichtingsakte

verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de oprichter.

Op de laatste blz, van Luïk BB vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekenïrie

02/07/2015
ÿþ~"

Luik

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande akte

Griffie Rechtbank Koophandel

23 JUN 2015

Gent Afdeffieostende

nl

NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0849.292.606 Benaming

(voluit) : Lorre Vishandel (verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Vismijnlaan 112 - 8400 Oostende (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 9 juni 2015 blijkt dat de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Vismijnlaan 132-133 , 8400 Oostende.

Verder blijkt ook het ontslag met ingang vanaf 09/05/2015 als niet-statutaire zaakvoerder van Dhr. Rik Coopman, wonende te Nieuwpoort, Schipstraat 71101,

Lorenzo Coopman

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 22.09.2015, NGL 24.09.2015 15595-0292-014

Coordonnées
LORRE VISHANDEL

Adresse
VISMIJNLAAN 132-133 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande