LS-DISTRIBUTIONS LOGISTICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LS-DISTRIBUTIONS LOGISTICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 502.436.442

Publication

03/07/2014
ÿþRechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEL R BELGE NEERGELEGD

27 -IX - 2014 TAAT,;',71LI. - 6 JUN1 2014

ELGISCH S Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

G HM:.

Ondernemingsnr : 0502.436.442

Benaming

(voluit): LS DISTRIBUTION LOGISTICS

Zetel: Vlamingstraat 18 te 8560 Wevelgem

Onderwerp akte: STATUTAIRE BENOEMINGEN

Uitreksel van de notulen van de gewone algemene vergadering van 19 mei 2014

5.STATUTAIRE BENOEMINGEN

Op voorstel van de Raad van Bestuur, beslist de Vergadering eenparig het mandaat als commissaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Deloitte & Partners Bedrijfsrevisoren, met zetel gevestigd te Diegem, Berkenlaan 86, vertegenwoordigd door Pierre-Hugues Bonnefoy, te benoemen en dit voor een termijn van drie jaar,

De Vergadering mandateert de heer Bruno Moulinasse, advocaat, met kantoor gevestigd te 1050 Brussel, Loulzalaan 89 bus 1, voor het tekenen van de documenten bestemd voor de publicatie van deze beslissing in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, een voor het tekenen van de documenten bestemd voor de wijziging van het Rechtspersonen Register en de Kruispuntbank Ondernemingen.

Bruno Moulinasse, advocaat

lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

25/11/2013
ÿþi+,oaao

[iWeira.

Zr !

i j4 .tt ln de.bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

. NEERGELEGD "

,~z_; -

. ~ _ . _

t T

., _ .

',:i

-6. 11, 2013

RL Bs~~jeR ~K H/aNDEL

MONITEU

18-11-

InoMii.0iwiuuiro



_ ~LGISCi~ â

Ondememingsnr : 0502.436.442

Benaming

(volui) : LS-Distribution LOGISTICS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8560 Wevelgem, Viamingstraat, 18

Onderwerp akte : Verbeterend ufttreksel oprichting van 21 december 2012

In het uittreksel uit de oprichtingsakte van de naamloze vennootschap "LS-Distribution LOGISTICS", verleden voor notaris Damien Collon met standplaats te Etterbeek, vervangende Edouard De Ruydis,-notaris met standplaats te Vorst-Brussel, verhinderd, op 21 december 2012, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 januari 2013 onder nummer 2013-01-29 10016530, werd de benaming van de vennootschap bij vergissing-geschreven met een "s" (LS-Distributions LOGISTICS), terwijl de juiste benaming van de vennootschap luidt 1.S-Distribution LOGISTICS" zoals overigens uit de tekst zelf van het uittreksel blijkt.

-VOOR EENSLUIDEND VERBETEREND UITTREKSEL-Damien COLLON, notaris

Ir(

E

51

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(on) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/01/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 ~ ~ 1,1 ,b M3

11,113110.11

V

0

V

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsar: QSe . 14 to.q

Benaming

(voluit) : LS-Distributions LOG1STICS



Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8560 Wevelgem, Vlamingstraat, 18

" Onderwerp akte : Oprichting - Benoemingen

Uit een akte verleden voor Notaris Damien COLLON met standplaats te Etterbeek, vervangende Edouard DE RUYDTS, notaris te Vorst-Brussel, verhinderd, op 21 december 2012, blijkt dat een naamloze vennootschap werd opgericht als volgt

I. VENNOTEN

1. De naamloze vennootschap "HDS BELGIUM" met maatschappelijke zetel te Anderlecht (1070 Brussel), Lenniksebaan, 451, RPR 0474.686.326, BTW 474.686.326

2. De naamloze vennootschap "DISTRIWEST" met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem,

Vlamingstraat, 18, RPR 0461258.754, BTW 461.258.754

Il. NAMM

'LS-Distribution LOGISTICS"

III. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening: van derden, logistieke organisatie (3PL activiteit), distributie van allerlei goederen, berging, opslag en het' bewaren van allerlei goederen, transportactiviteiten, importlexport,

De vennootschap kan participeren in alle vennootschappen en alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks' of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk zijn voor de oprichting en ontwikkeling van haar activiteiten, met inbegrip van een inmenging door middel van inbreng, plaatsing, verkoop, deelneming, fusie of andere financiële tussenkomst in alle vennootschappen, verenigingen, bedrijven en alle vakbonden die bestaan of die zullen bestaan in België of in het buitenland.

IV. ZETEL

8560 Wevelgem, Vlamingstraat, 18.

V, DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

VI. KAPITAAL

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend euro (62.000,- E),

vertegenwoordigd door honderd (62) aandelen, en werd volledig volgestort in speciën.

VII. RESERVES - VERDELING VAN DE WINSTEN VAN HET VEREFFE-NINGSSALDO

De algemene vergadering beslist op voorstel van de Raad van Bestuur, over de inhoudingen en toewijzingen, met name de overboeking naar reserves, de over te dragen winst van de tantièmes die dienen te worden verdeeld onder de leden van de Raad van Bestuur die beslissen over de toewijzing en over de vergoeding van het kapitaal.

Na betaling van de schulden en kosten van vereffening of consignatie van de sommen noodzakelijk met het. oog hierop, wordt de netto-activa verdeeld over alle aandelen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffe-+naars voor de verdeling' het evenwicht door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

VIII. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar, In afwijking van artikel 28 van:

de statuten zal het eerste boekjaar afgesloten worden op 31 december 2013.

IX. JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel, op de plaats aangeduid In de oproeping,

op de derde maandag van mei van ieder jaar, om half tien.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

Z1.12,1012

RECHTOOPHANDEL

RIJK

. p. " S Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden opgeroepen zo vaak als het belang van de vennootschap het vereist. Zij moeten opgeroepen worden op verzoek van aandeelhouders die een vijfde van het kapitaal bezitten.

;., Buitengewone algemene vergaderingen worden ook gehouden op de zetel of op de plaats en het tijdstip vermeld in de oproeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Om toegelaten te worden tot de algemene vergadering dient elke eigenaar van gedematerialiseerde aandelen een attest neer te leggen opgesteld door de houder van een erkende rekening of door de vereffeningsinstelling die de onbeschikbaarheid van de aandelen vaststelt tot aan de datum van de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel of de instellingen die zijn aangewezen in de oproeping, ten minste vijf volle dagen vbbr de datum vastgesteld voor vergadering. De aandeelhouders op naam worden toegelaten op voorwaarde dat zij ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering, de Raad van Bestuur bij brief of volmacht in kennis stellen van hun voornemen om de vergadering bij te wonen, evenals het aantal effecten waarvoor zij voornemens zijn om te stemmen.

Elke verkrijger van aandelen op naam mag de algemene vergaderingen bijwonen, zelfs indien de overdracht plaatsvindt na de oproeping voor de vergadering, voor zover hij zijn voornemen om deel te nemen ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering ter kennis brengt zoals bepaald in de vorige paragraaf.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

X. BESTUURDERS - COMMISSARISSEN

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste het minimum aantal bestuurders vereist door de wet, voor zes jaar benoemd door de algemene vergadering en herbenoembaar.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om aile handelingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te voeren, met uitzondering van die welke de wet of de statuten voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan:

a) één of meer commissies of uitvoerende comités of directiecomités oprichten, waarvan de leden worden gekozen binnen of buiten haar gelederen;

b) het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging ervan delegeren, het beheer van het geheel of een deel of delen van sociale zaken aan iemand toevertrouwen, bijzondere opdrachten aan iemand toevertrouwen, bijzondere bevoegdheden delegeren aan personen die eveneens kunnen worden geselecteerd binnen of buiten haar gelederen.

De raad van bestuur bepaalt de verantwoordelijkheden, bevoegdheden, vaste of variabele bezoldiging, te verrekenen met de algemene kosten, van de personen die voor dergelijke doeleinden werden aangeduid; hij herroept deze zo nodig.

Evenzo kunnen de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur bijzondere bevoegdheden toekennen aan eender welke mandataris, doch binnen de grenzen van het dagelijks bestuur.

Gerechtelijke vorderingen, in hoedanigheid van eiser of verweerder, alsmede alle gerechtelijke of administratieve rechtsmiddelen worden ingesteld, gevormd of gesteund in naam van de vennootschap door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, of een persoon die door de raad van bestuur hiertce werd aangesteld.

In de procedure, met inbegrip van deze waarbij een openbaar ambtenaar tussenkomt, evenals in de volmachten, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door.

,. Hetzij twee bestuurders die gezamenlijk optreden,

Hetzij, binnen het dagelijks bestuur, door de gedelegeerde van dit bestuur indien er slechts één is, en twee afgevaardigden die gezamenlijk optreden indien er meerdere zijn.

Zij wordt eveneens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun mandaat.

De controle van de financiële toestand, van de jaarrekeningen en de geldigheid, in het licht van het Wetboek van Vennootschappen en de statuten, en van de verrichtingen op te nemen in de jaarrekeningen, wordt toevertrouwd aan een of meer commissarissen benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

L e emolumenten van de commissarissen bestaan uit een vast bedrag vastgesteld bij het begin van hun mandaat door de algemene vergadering van aandeelhouders; deze kunnen niet worden gewijzigd zonder de instemming van de partijen.

Het aantal bestuurders wordt voor de eerste maal op twee vastgesteld.

In deze functies worden benoemd:

- De heer VERMEULEN Rolf, wonende te 8750 Wingene, Baron van der Bruggenlaan, 1.

- De heer BEUSCART Guillaume, geboren ten Croix (Frankrijk), op 4 augustus 1972, wonende te Ukkel (1180 Brussel), Statumelaan, 38, die aanvaardt,

Gezien de raad van bestuur geldig samengesteld is, verklaren de bestuurders in vergadering samen te komen om over te gaan tot de benoeming van de voorzitter en gedelegeerd bestuurder.

Bij eenparigheid wordt beslist:

1. VOORZITTER.

Wordt aangewezen als voorzitter: de heer BEUSCART Guillaume voornoemd,

2. GEDELEGEERD BESTUURDER.

Wordt aangewezen als gedelegeerd bestuurder: de heer BÉUSCART Guillaume voomoemd die overeenkomstig artikel 15 van de statuten alleen handelend de vennootschap vertegenwoordigt binnen het dagelijks bestuur

Volmacht

De gedelegeerde bestuurder geeft bij deze bijzondere volmacht aan de heer Loîc BURGOT, domicilié à 1410 Waterloo, Clos Baudelaire, 10, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en bij de Rechtspersonenregister, te verzekeren.

- VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL -

Damien Collon - notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon jen aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staats b lad

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.05.2015, NGL 06.07.2015 15293-0252-037

Coordonnées
LS-DISTRIBUTIONS LOGISTICS

Adresse
VLAMINGSTRAAT 18 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande