LTWEE

Société en commandite simple


Dénomination : LTWEE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 535.939.351

Publication

04/07/2013
ÿþ Modword

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u~uri~iini~rui

*131023 1*

i

f

Neter12';ve; . 5? r " ~ihtbae Brugge

oq ~ 5 JUN 2013

Grif

r,r;,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

0335 3 35 354

Benaming

(voluit) : LTwee

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Leysafortstraat 18a, 8810 Lichtervelde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op heden, 01/04/2013 is overeengekomen:

- een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met,

als naam LTwee.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Leysafortstraat 18a, 8810 Lichtervelde.

De wijziging van de zetel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen0

meegedeeld.

De eigen middelen van de vennootschap bedragen 176.900,00 euro. De vennootschap wordt opgericht voor, onbepaalde duur met ingang vanaf 1/4/2013.

Voormelde geldelijke inbreng werd als volgt door de partijen gedaan:

-Dhr. Denoo Luc brengt 750 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 75 aandelen zonder

vermelding van de nominale waarde ontvangt;

-Meur. Maertens Lutgart brengt 250 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor zij 25 aandelen

zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt.

De partijen verklaren dat voormeld vermogen volledig volstort is.

De heer Luc Denoo voornoemd, doet volgende inbreng in natura: inbreng van aandelen van de CVBA Certeza voor een bedrag van euro 175.900.00 euro. Daarvoor worden hem 17.590 aandelen gegeven.

Eventuele wijziging aan de lijst van de aandeelhouders wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC' Verzekeringen voorgelegd,

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig art. 60 W. Venn. alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een verzekeringsportefeuille van de naamloze vennootschap KBC verzekeringen met zetel te Leuven en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

Het aanhouden van aandelenparticipaties in een vennootschap (met als doel de uitbating van een KBC, verzekeringsagentschap).-

Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in het verzekeringsagentschap CVBA Certeza en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

1 ,1-

, G~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, ondermeer de bemiddeling Inzake kredieten, effecten, deposito of verzekeringen ten behoeven van KBC Bank met zetel te Brussel,

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan de verkoop, de promotie, de afbraak en de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur  en verhuur, de ruil, de verkavelingen, in het algemeen,alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan  en verkoop, de huur  en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren,aandeien, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële landbouw of immobilieënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en Financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

Net nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en lof besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn, De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met haar doel. Zij mag zich voor deze vennootschapen borg stellen of hen aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen doch dit met uitzondering van deze activiteiten waarvoor een bijzondere toelating is vereist. Voormelde opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vernield zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijf en negentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Deze opsomming is niet beperkend en kan uitgebreid worden tot alle handelingen die de geest van een gelijkwaardige handel niet aantasten. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle manieren en de modaliteiten die haar het best schijnen.

Elke de wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld

VENNOTEN

1 Dhr. Luc Denoo, wonende te Leysafortstraat 18a, 8810 Lichtervilde

2 Mevr. Lutgart Maertens, wonende te Leysafortstraat 18a, 8810 Lichtervelde

ZAAKVOERDERS

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke

personen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerders moeten samen steeds

minimum 75% van het stemgerechtigd kapitaal bezitten,

Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: Dhr. Luc Denoo.

De zaakvoerders van de vennootschap nemen alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC Verzekeringen en het verzekeringsagentschap CVBA Certeza.

Elke voordracht tot zaakvoerder dient vooraf goedgekeurd worden door KBC Verzekeringen.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering vindt plaats de laatste dinsdag van november om 11 uur, op de maatschappelijke

zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.

De eerste algemene vergadering vindt plaats de laatste dinsdag van november2014.

ONTBINDING

Alle wijzigingen aan de structuur van de vennootschap dienen

goedkeuring door de NV KBC Verzekeringen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één juli tot dertig juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 april 2013 en eindigt op 30 juni 2014

te gebeuren in overleg met en na

BIJZONDERE BEPALING

De vennootschap verbindt er zich toe alle bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven samenwerkingsovereenkomst door het verzekeringsagentschap CVBA Certeza te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte overeenkomsten.

Getekend

Luc Denoo

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LTWEE

Adresse
LEYSAFORTSTRAAT 18A 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande