LUC CALLANT AFWERKINGSBEDRIJF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUC CALLANT AFWERKINGSBEDRIJF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.882.940

Publication

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.09.2013, NGL 30.09.2013 13601-0009-009
07/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

vc ~ NEERGELEGD ter GRIFFIE de

behc aar Belt Staal RECHTBANK VAN KOOPHANDEL 7

BRUGGE (Afdeling Brugge

op: '2 7 MEI ZU13

Grei:u





Ondernemingsnr : 0836.882.940

Benaming

(voluit) : LUC CALLANT AFWERKINGSBEDRIJF

(verkort) :

Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SLUISSTRAAT 65A, 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGING ZETEL

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER, OPGESTELD OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OP 16 MEI 2013

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst, met ingang op heden 16 mei 2013 naar;

't Walletje 107 - Zone E

8300 Knokke-Heist

CALLANT Luc

ZAAKVOERDER

22/06/2011
ÿþ(M* ui In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- behoude aan het Belgisct Staatsbla

In

1IIUhiIIIIlIIHII1IIIll IIUII

" 11097460'

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

9 201h griffier,

Griffie

; Ondernemingsnr :

083è~~,.

Benaming : Luc Callant Afwerkingsbedrijf

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sluisstraat 65/A

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte :Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Eric Deroose , geassocieerd notaris te Knokke-Heist, op 8 juni 2011. Vorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: Luc Callant Afwerkingsbedrijf.

Zetel van de vennootschap: 8300 Knokke-Heist, Sluisstraat 65/A

Duur : Onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neer-»legging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Oprichters: De Heer CALLANT Luc Joseph Arthur, rijksregisternummer 62.07.07-349.16, geboren te Brugge op 07 juli 1962, ongehuwd, wonende te 8300 Knokke-Heist, Sluisstraat 65/A.

Maatschappelijk kapitaal: dertig duizend euro (¬ 30.000,00), verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen zonder nominale waarde, geplaatst in speciën en gedeeltelijk volstort als volgt :

- door Luc Callant voornoemd, voor inbreng in kontanten, tot beloop van 12.400 ¬ waarvoor hem 300 aandelen worden toegekend. Op de driehonderd aandelen werd er slechts ¬ 12.400,00 gestort, waarbij op ieder van de aandelen ten minste één/vijfde gestort is.

Boekjaar : Het maatschappelijk boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31/12/2012.

Reserve, winstverdeling, ontbinding: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen maakt de nettowinst uit van de vennootschap. Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

Wat betreft het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van. stemmen, of het overgebracht zal worden op de rekening van het volgend jaar, ofwel, dat het zal gestort worden op een reservefonds dat zal dienen voor vernieuwing of grote herstellingen van het materieel, voor betaling van: belas-'tingen, voor compensatie van waardevermindering, voor de activabestanddelen, enzovoort. De overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld als dividenden in verhouding tot het aantal aandelen dat: ieder van hen bezit. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou' dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd; met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld;

" naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door; degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terug betaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat; de uitkering in hun voordeel in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet: onkundig konden zijn. Alle niet opgevorderde dividenden vetjaren ten voordele van de vennootschap vijf jaar na: de bepaalde datum voor de uitbetaling ervan. Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst aangewend worden om het passief van de vennootschap en de vereffeningkosten te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

De eventuele verliezen zullen door de vennoten in dezelfde verhouding gedragen worden, zonder dat nochtans een vennoot verplicht moge worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft, ingebracht.

Zaakvoerders: De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of' rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe-zentijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten " rechte. In alle akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder onmiddellijk voorafgegaan worden door deze woorden: "Voor Luc Callant Afwerkingsbedrijf, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten. Het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden de functie van een zaakvoerder ten einde loopt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand nà het beëindigen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Externe vertegenwoordigingsmacht: de zaakvoerder vertegenwoordigt de vennotschap in en buiten rechte. Commissaris: geen.

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden, de activiteiten hierna gemeld, behoudens wettelijk of reglementair verbod:

het verlenen van alle vormen van management en dienstverlening, bijstand en hulp aan derden - aan bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken - en dit op het vlak van algemeen management, financieel management, technische leiding, productie en productieontwikkeling, aankoop, verkoop, marketing, logistiek, informatica, budgettering; het opstarten van nieuwe bedrijven; relaties met de overheid en beroepsfederaties; het verlenen van adviezen en intellectuele zowel als administratieve hulp; het ter beschikking stellen onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hardware en software; het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; het verlenen van alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training op het vlak van management, consulting en opleiding, coaching, bedrijfsorganisatie, algemeen beleid en financieel beheer; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de client;

het beheer en de exploitatie van gebouwen voor handels- en woongebruik; het verhuren, aankopen, verkopen, verbouwen van en, algemeen genomen, de handel in alle mogelijke onroerende goederen; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het

productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; -

de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare schilderwerken, werken van vemissen, verven, wandbekleding, constructie; van meubelenassortimenten en alle mogelijke bouwsels; van binnen- en buitendecoraties;

alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren; aandelen, obligaties, staatsfondsen;

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondememingen.

Dit alles in zoverre de hiervoor gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan bijzondere wettelijke bepalingen of reglementeringen. Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, kan de vennootschap in onderaanneming laten uitvoeren door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en of administratie.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of ln pand te geven, inclusief de eigen handelszaak; in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap; en zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

J

Voor-''behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolq



De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren, beperken en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 14.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering vindt plaats op 29 juni 2013 om 14.00u.

Uitoefening stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

statutaire zaakvoerder: De Heer CALLANT Luc Joseph Arthur, rijksregistemummer 62.07.07-349.16, geboren te Brugge op 07 juli 1962, ongehuwd, wonende te 8300 Knokke-Heist, Sluisstraat 65/A, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden. Zijn ambt is bezoldigd.

vaste vertegenwoordiger: Indien de bij deze opgerichte vennootschap later zou optreden als zaakvoerder / bestuurder of vereffenaar van een andere rechtspersoon zal de Heer CALLANT Luc, voornoemd, tevens het mandaat waarnemen van vaste vertegenwoordiger, hetgeen hij aanvaardt. Zijn ambt is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering der aandeelhouders.

Overname: De comparanten verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel zestig van het wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen overneemt die in. naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, evenals deze die vanaf heden ten name van de vennootschap worden aangegaan, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

De comparant erkent dat ondergetekende notaris zijn aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toegang tot het beroep.

Voor ontledend uittreksel:

Afgeleverd v6ôr de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 17311 van het Wetboek op de Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, geassocieerd notaris.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de akte stichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0527-010

Coordonnées
LUC CALLANT AFWERKINGSBEDRIJF

Adresse
'T WALLETJE 107, ZONE E 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande