LUC RUANT FASHION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LUC RUANT FASHION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.917.773

Publication

01/08/2014
ÿþC" mod 11.1

lei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





MONIiE

111111111111~muRE(1m1m11u E«21s5c-i

UR BBLG5

7- 2014

NEERGELEGD

 1 JULI 2014

STAATssuirrim ',---echtbank van KOOPHANDEL

t.GenPgictrieRTRIJK

VoorK behoue

aan he

Belgisc Staatsbl

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van cie perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0438.917.773

Benaming (voluit) : LUC RUANT FASHION

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Alfonsusstraat 16

8800 Roeselare

Onderwerp akte : NV: * BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: kapitaalverhoging - wijzigingen aan & coördinatie der statuten - (her)benoeming bestuurders -* VERGADERING RAAD VAN BESTUUR: herbenoeming gedelegeerd bestuurder

- Afhandeling van de agenda van de buitengewone algemene vergadermg f;

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 25 juni 2014, houdend de buitengewone algemene vergadering van deï' aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LUC RUANT FASHION", waarvan de maatschappelijke zetel; gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen te 8800 Roeselare, Sint-Alfonsusstraat 16, dat: volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de Burgerlijke Vennootschap onder de. vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VAN CAUTER  SAEYS & C°", te 9300, Aalst, Gentse Steenweg 55, RPR Dendermonde, ondernemings- en BTW-nummer BE 0438.507.702,; vertegenwoordigd door een zaakvoerder, met name de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "J. DEGRYSE Bedrijfsrevisor  Réviseur d'entreprises", te 88.40 Staden I Oostnieuwkerke, Roeselarestraat 8, RPR leper, ondernemings- en BTW-nummer BE 0894.841.331, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan DEGRYSE, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door het bestuursorgaan, betreffende de hierna vermelde, inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"V!!. CONCLUSIES

De inbreng in natura ten belope van ¬ 459.297,21 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de NV LUC;. RUANT FASHION bestaat uit de vorderingsrechten ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde reserves aan de heer Luc Ruant, aan de heer Guillaume Ruant en aan mevrouw Julie-Pascale Ruant.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal: door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding; van een roerende voorheffing van 10 %;

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de bijzondere algemene vergadering van 11/06/2014 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte vorderingsrechten op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

a. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is voor zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ü

mod 1 i.1

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 743 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap NV LUC RUANT FASHION en worden toegekend aan de heer Luc Ruant voor 741 nieuwe aandelen, aan de heer Guillaume Ruant voor 1 aandeel en aan mevrouw Julie-Pascale Ruant voor 1 aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 13 juni 2014

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter- Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE - bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse -zaakvoerder"

Verslap bestuursorgaan

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de raad van bestuur. Neerlegginq verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van vierhonderd negenenvijftig duizend tweehonderd zevenennegentig euro eenentwintig cent (¬ 459.297,21) om het te brengen van vijfhonderd en vijf duizend zevenhonderd en twee euro negenenzeventig cent (¬ 505.702,79) op een bedrag van negenhonderd vijfenzestig duizend euro (¬ 965.000,00) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van zevenhonderd drieënveertig (743) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vierhonderd negenenvijftig duizend tweehonderd zevenennegentig euro eenentwintig cent (¬ 459.297,21), hetzij zonder uitgiftepremie.

inbreng

1/Voornoemde heer RUANT Luc verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het creditsaldo van het vorderingsrecht dat hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten bedrage van vierhonderd achtenvijftig duizend driehonderd zevenendertig euro vijfentachtig cent (¬ 458.337,85), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn van eeh tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 11 juni' 2014.

2/ Voornoemde mevrouw RUANT Julie-Pascale verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het creditsaldo van een vorderingsrecht dat zij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten bedrage van vierhonderd negenenzeventig euro achtenzestig cent (¬ 479,68), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 11 juni 2014. 3/Voornoemde heer RUANT Guillaume verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het creditsaldo van een vorderingsrecht dat hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten bedrage van vierhonderd negenenzeventig euro achtenzestig cent (¬ 479,68), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 11 juni 2014.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de door de aandeelhouders verkregen netto-bedragen - na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992 - van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbrengen, welke ter beschikking van de vennootschap zijn, worden uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en worden gezamenlijk geschat op vierhonderd negenenvijftig duizend tweehonderd zevenennegentig euro eenentwintig cent (¬ 459.297,21), zijnde de nominale waarde van voormelde inbrengen.

Vergoeding

De vergadering beslist, in gemeen akkoord met de inbrengers, dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van zevenhonderd drieënveertig (743) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, en dit ais volgt:

- aan voornoemde heer RUANT Luc worden zevenhonderd eenenveertig (741) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van vierhonderd achtenvijftig duizend driehonderd zevenendertig euro vijfentachtig cent (¬ 458.337,85);

- aan voornoemde mevrouw RUANT Julie-Pascale wordt één (1) nieuw aandeel toegekend, uitgegeven aan de prijs van vierhonderd negenenzeventig euro achtenzestig cent (¬ 479,68);

- aan voornoemde heer RUANT Guillaume wordt één (1) nieuw aandeel toegekend, uitgegeven aan de prijs

van vierhonderd negenenzeventig euro achtenzestig cent (¬ 479,68).

Deze zevenhonderd drieënveertig (743) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen

en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht

en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voornoemde inbrengers verklaren, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, volledig op de hoogte te

zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met

het aantal aandelen dat hen ingevolge hun respectievelijke inbreng wordt toegekend.

Kennisgeving door de Notaris

Ondergetekende notaris heeft de comparanten gewezen op artikel 537 WIB92, inzonderheid op het 5°, 6e en 7° lid

ervan in verband met de latere kapitaalvermindering:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

4

Voor-

behouden

aan het

' Belgisch

Staatsblad

"Bij een latere kapitaalvermindering wordt die geacht eerst uit de volgens dit regime ingebrachte kapitalen voort te komen.

Wanneer deze kapitaalvermindering volgens dit regime tot stand komt binnen acht jaar na de laatste inbreng in kapitaal, wordt zij in afwijking van artikel 18, eerste lid, 2°, beschouwd als een dividend. Het tarief van de personenbelasting en van de roerende voorheffing bedraagt, voor de verleende of toegekende dividenden: 1' tijdens de eerste vierjaar volgend op de inbreng, 15 pot.

2° tijdens het vijfde en zesde jaar volgend op de inbreng, 10 pct.

3° tijdens het zevende en achtste jaar volgend op de inbreng, 5 pot.

In afwijking van het vorige lid wordt de voormelde termijn, voor de vennootschappen die op grond van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen als kleine vennootschappen worden aangemerkt voor het aanslagjaar dat verbonden is aan het belastbare tijdperk waarin de kapitaalinbreng is gedaan, op vier jaar gebracht en het tarief van de personenbelasting, respectievelijk de roerende voorheffing, bedraagt voor de verleende of toegekende dividenden:

1° tijdens de eerste twee jaar volgend op de inbreng, 15 pct.

2° tijdens het derde jaar volgend op de inbreng, 10 pct.

3° tijdens het vierde jaar volgend op de inbreng, 5 pct."

Tweede besluit

De vergadering stelt de effectieve verwezenlijking van voormelde kapitaalverhoging vast en besluit dan ook tot aanpassing van artikel 5 der statuten door vervanging van de bestaande tekst van de eerste alinea ervan door de hierna volgende tekst: "Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderd vijfenzestig duizend euro (¬ 965.000,00) en is verdeeld in tweeduizend zeshonderd achtenvijftig (2.658) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.".

Derde besluit

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering in te stemmen met de onder het derde agendapunt, in het kader van een `update' van de statuten, voorgestelde aanpassingen aan de artikelen 8, 18, 22 en 25. Vierde besluit

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om, met ingang van heden, over te gaan tot de herbenoeming van de voltallige raad van bestuur, en herbenoemt aldus tot bestuurder, voor een termijn van zes jaar, inga2irtd op heden om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020:

1. de heer RUANT Luc, voornoemd;

2. mevrouw RUANT Julie-Pascale, voornoemd;

3. de heer RUANT Guillaume, voornoemd,

allen uitdrukkelijk verklarend, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, hun mandaat te aanvaarden

en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat,

Vijfde en laatste besluit

De vergadering geeft:

a) opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten;

b) volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van onderhavig procesverbaal, alsmede van de gecoördineerde tekst der statuten;

c) bijzondere volmacht aan het Zenito ondernemingsloket agentschap Roeselare, te 8800 Roeselare, Arme Klarenstraat 55, vertegenwoordigd door de heer Franky Deblauwe, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle noodzakelijke formaliteiten bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en desgevallend de diensten van de BTW) te verzekeren.

Afhandeling van de agenda van de raad van bestuur

En terstond zijn de hiervoor herbenoemde bestuurders samengekomen in een vergadering van de raad van bestuur en hebben zij met eenparigheid van stemmen, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, besloten om te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder en dit voor een termijn van zes jaar met ingang van heden, om te eindigen nà de jaarvergadering van het jaar 2020: voornoemde heer RUANT Luc, die uitdrukkelijk verklaart zijn voormeld mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid de vennootschap in en buiten rechte, afzonderlijk handelend, rechtsgeldig kunnen vertegenwoordigen en verbinden overeenkomstig hetgeen bepaald in artikel 16 der statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- verslag van het bestuursorgaan in toepassing van art. 602 Wb. Venn.;

- verslag van de bedrijfsrevisor in toepassing van art. 602 Wb. Venn.;

- gecoördineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 08.01.2014 14004-0259-020
04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 29.12.2012, NGL 29.01.2013 13019-0264-024
18/10/2012
ÿþt-

ivi'ONITEUR 5

im~~~~iH~~mu~1m BEL,

«

i 1 `10` 2 :ISCH

mod 11.7

1LGi;

NEERGELEGD

)12 26,09,2612

rR~¬ In~~  f

RECHTBANreNANOE!_

KOR i Rl,1K

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0438.91 7.773

Benaming (voluit) : LUC RUANT FASHION

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Alfonsusstraat 16

8800 Roeselare

Onderwerp akte : NV: FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NV "LUC RUANT AGENCIES" DOOR DE NV "LUC RUANT FASHION"

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathieen Van den Eynde, notaris te Roeselare ' (standplaats Rumbeke), op 12 september 2012, houdend de buitengewone algemene vergaderingen van:

1. de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LUC RUANT AGENCIES", waarvan de;

'p maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Brussel te 1853;

GrimbergenlStrombeek-Bever, Jetsestraat 59;

2. de aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'LUC RUANT FASHION', waarvan de;

maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk te 8800 Roeselare, Sint

Alfonsusstraat 16,

dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

L -- VOORAFGAANDE VERRICHTINGEN

§ 4. Verslagen

N A. De voorzitter van de vergaderingen wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de:

agenda, te weten:

co ; 1) het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan voor elke vennootschap:

overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen op datum van 22 mei 2012.

2) het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van;

r+ vennootschappen door voornoemde bedrijfsrevisor op datum van 22 mei 2012.

' B. De besluiten van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"VIT. CONCLUSIES

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging naar aanleiding van de fusie door overneming in de NV LUC RUANT

. FASHION bestaat uit de inbreng van het gehete vermogen van de vennootschap NV LUC RUANT AGENCIES:

door fusie door overneming overneemt, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding

zonder vereffening waarbij deze overgaan naar de NV LUC RUANT FASHION tegen de uitreiking van aandelen

van de NV LUC RUANT FASHION aan de aandeelhouders van de ontbonden vennootschap.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

a. de verlichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de. Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het` aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bij kapitaalverhoging bestaat uit 125 nieuwe aandelen van de NV LUC, RUANT FASHION, zonder vermelding van nominale waarde, aan de aandeelhouders van de NV LUC RUANT AGENCIES zijnde 123 aandelen voor Luc Ruant, 1 aandeel voor Guillaume Ruant en 1 aandeel voor Julie-' Pascale Ruant.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op de Taaiste biz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de persoto)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

op-22 mei 2012

(getekend)

BURG. BVBA VAN CAUTER -- SAEYS & CO - Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE - Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door J. DEGRYSE zaakvoerder."

C. De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders van beide vergaderingen bevestigen voldoende kennis

te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen.

De vergaderingen stellen vast dat erop de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn en dat zij instemmen

met aile gegevens en besluiten erin vervat.

Een exemplaar van voormelde verslagen zal tezelfdertijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

Na vorenstaande inleidende verrichtingen, gaan de onderscheiden algemene vergaderingen over tot de '

behandeling van de agenda's op volgende wijze:

BESLUITEN

Na onderzoek nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen,

ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

§ 1. Besluit tot fusie

A. De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de naamloze

vennootschap "LUC RUANT FASHION", ovememende vennootschap, het gehele vermogen van de naamloze

vennootschap "LUC RUANT AGENCIES", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding

zonder vereffening, overgaat.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer letterlijk wat volgt:

" +" Voorbehouden aan het f Beîgisch v Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Aangezien NV LUC RUANT FASION geen aandelen bezit in de NV LUC RUANT AGENCIES, zullen voor" alle aandelen van NV LUC RUANT AGENCIES nieuw uitgegeven aandelen van de NV LUC RUANT FASHION aangeboden worden. Artikel 703 §2 van het Wetboek van Vennootschappen dient bijgevolg niet toegepast te worden. De aandeelhouders van de NV LUC RUANT AGENCIES krijgen bijgevolg in wil voor hun 250 aandelen, 125 aandelen van de NV LUC RUANT FASHION, Dhr Luc Ruant krijgt meer specifiek 123 aandelen NV Luc Ruant Fashion, dhr Guillaume Ruant krijgt 1 aandeel van de NV Luc Ruant Fashion en mevr. Julie Pascale Ruant krijgt 1 aandeel van de NV Luc Ruant Fashion.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen. Deze aandelen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap NV LUC RUANT AGENCIES, in ruilverhouding zoals vermeld in voorgaand punt.

De nieuw uitgegeven aandelen van de NV LUC RUANT FASHION zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1 februari 2012.

Vanaf 1 februari 2012 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de ovememende vennootschap.

In de overgenomen en de ovememende vennootschappen zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen aan wie bijzondere rechten moeten worden toegekend.

De wijze waarop de aandelen van de ovememende vennootschap worden uitgereikt. De aandelen in de overgenomen vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze nieuwe aandelen in het aandeelhoudersregister. De raad van bestuur van de ovememende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen de maand na het verlijden van de notariële akte.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de ovememende en overgenomen vennootschappen.

Het doel van de overnemende vennootschap blijft ongewjzigd.

Alle kosten voortvloeiende uit de fusie worden ten laste genomen van de NV LUC RUANT FASHION.

§ 2. Kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap "LUC RUANT FASHION" verhoogd wordt met éénenzestig duizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (E 61.973,38), om het aldus te brengen van vierhonderd drieënveertig duizend zevenhonderd negenentwintig euro éénenveertig cent (E 443.729,41) op vijfhonderd en vijf duizend zevenhonderd en twee euro negenenzeventig cent (E 505.702,79), door uitgifte van honderd vijfentwintig (125) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoren gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de onderscheiden aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LUC RUANT AGENCIES" op de wijze als hiervoor vermeld.

§ 3. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van voormelde vennootschap "LUC RUANT

AGENCIES" ten algemenen titel over op de ovememende vennootschap "LUC RUANT FASHION".

Het overgedragen vermogen van de overgenomen vennootschap "LUC RUANT AGENCIES" is uitvoerig

beschreven in voormeld bedrijfsrevisoraal verslag en bestaat uit:

ACTIVA

VASTE ACTIVA 11.026,49

Immateriële vaste activa 1.083,33

Materiële vaste activa 9.035,87

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Financiële vaste activa 907,29

VLOTTENDE ACTIVA 361.931,10

Vorderingen op ten hoogste één jaar 358.893,44

Liquide middelen 3.037, 66

TOTAAL ACTIVA 372.957,59

' PASSIVA

EIGEN VERMOGEN 126.090,98

Kapitaal 61.973,38

Reserves 15.941,84

Resultaat van het boekjaar 48.175, 76

SCHULDEN 246.866, 61

Schulden op ten hoogste één jaar 246.866,61

TOTAAL PASSIVA 372.957,69

Voor een uitvoerige beschrijving wordt verwezen naar voormelde verslagen.

§ 4. Lasten en voorwaarden van de overgang

De overgang van het vermogen van voormelde vennootschap "LUC RUANT AGENCIES" op de overnemende

vennootschap "LUC RUANT FASHION" geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1) alle roerende en eventueel onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten. De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2) De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dienen te dragen, evenals in het algemeen aile om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3) De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4) Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5) De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

6) Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn

" van de overnemende vennootschap.

§ 5. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie en de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging, om de bestaande tekst van de eerste alinea van artikel 5 der statuten van de overnemende vennootschap te vervangen door de hierna volgende tekst: "Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd en vijf duizend zevenhonderd en twee euro negenenzeventig cent (e 505.702,79) en is verdeeld in duizend negenhonderd vijftien (1.915) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

6. Beëindiging mandaat/kwilting aan de bestuurders van de over te nemen vennootschap

Ingevolge de ontbinding zonder vereffening van de naamloze vennootschap "LUC RUANT AGENCIES" vervallen de bestuurdersmandaten op heden.

Bij afzonderlijke stemming zal de vergadering van de overnemende vennootschap oordelen over het verlenen van kwijting aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap en dit voor de uitoefening van hun mandaat in de periode van 0't juli 2011 tot op heden.

§ 7. Machtigingen

De vergaderingen machtigen het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap of haar gedelegeerde, en/of de instrumenterende notaris tot uitvoering van de genomen besluiten, en onder meer om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de fusie deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap, die van rechtswege heeft opgehouden te bestaan;

een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- verslag van het bestuursorgaan;

- verslag van de bedrijfsrevisor,

-

gecoördineerde statuten van de NV "LUC RUANT FASHION".



Voor-

behouden

aan het

Bi?lgisch

" Staetsblec!

Op de saaiste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

29/03/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11J111I111111111iIIIIIIJ111

VS behr aar Bet+ Stoa IM





NEERGELEGD

19. n3. 2012

BEGHTBF F7FKriP" fj~PHAt si?Et-

Ondernemingen r ; BE0438.917.773

Benaming (voluit) ; LUC RUANT FASHION

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Alfonsusstraat 16

8800 Roeselare

Onderwerp akte :NV: wijziging datum afsluiting boekjaar wijzigingdatum jaarvergadering  aanpassing & coördinatie der statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathleen VAN DEN EYNDE, notaris te Roeselare,' standplaats Rumbeke, op 09 maart 2012, houdend de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LUC RUANT FASHION", waarvan de maatschappelijke zetel' , gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8800 Roeselare, Sint-Alfonsusstraat 16, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering besluit om de bestaande tekst van de tweede alinea van artikel 1 der statuten te vervangen door de onder het eerste agendapunt voorgestelde tekst..

Tweede besluit

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op 01 juli van elk jaar om te eindigen op 30 juni, van het daarop volgende jaar. Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopend boekjaar,' aangevangen op 01 april 2011, te laten eindigen op 30 juni 2012.

Dienvolgens beslist de vergadering artikel 23 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met onderhavig besluit, door vervanging van de bestaande tekst ervan door de hierna volgende tekst: "Het boekjaar begint op 01 juli van iederjaar en eindigt op 30 juni van het daarop volgende jaar."

Derde besluit

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december te elf uur,

Dienvolgens beslist de vergadering de tweede alinea van artikel 18 der statuten te wijzigen om het in, overeenstemming te brengen met onderhavig besluit, door vervanging van de bestaande tekst ervan door de', hierna volgende tekst: "De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats= op de derde vrijdag van de maand december om elf uur."

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering dat de jaarvergadering welke dient te beraadslagen en te besluiten over het lopende boekjaar zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december van het jaar 2012 te elf uur.

Vierde en laatste besluit

De vergadering geeft:

- opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten;

- volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten;

- bijzondere volmacht aan het Zenito ondememingsloket agentschap Roeselare, te 8800 Roeselare, Arme-Klarenstraat 55, vertegenwoordigd door de heer Franky Deblauwe of door één van zijn medewerkers, om, ter uitvoering van onderhavig proces-verbaal, de vervulling van alle noodzakelijke formaliteiten bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de B.T.W.) te verzekeren,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd;

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering met aangehechte volmacht;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

9/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







*iaaseses



_EGGü

-Griffie

Ondernemingsnr : 0438.917.773

Benaming

(volui)) : LUC RUANT FASHION

(verkoel)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint-Alfonsusstraat 16, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte ; FUSIEVOORSTEL,

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum 20 feburari 2012 overeenkomstig artikelen 671 en 693 van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt

- Bij de fusie betrokken vennootschappen

1. de naamloze vennootschap Luc Ruant Fashion, met zetel te 8800 Roeselare, Sint-Alfonsusstraat 16, ondernemingsnummer 0438.917.773 (overnemende vennootschap)

2. de naamloze vennootschap Luc Ruant Agencies, met zetel te 1853 Grimbergen, Jetsestraat 59, ondernemingsnummer 0464.900.412 (overgenomen vennootschap)

- Ruilverhouding

voor ieder aandel van de overgenomen vennootschap NV Luc Ruant Agencies zullen er 2 nieuwe aandelen

uitgegeven worden van de overnemende vennootschap NV Luc Ruant Fashion.

- De wijze waarop de aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt.

De aandelen in de overgenomen vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze nieuwe aandelen in het aandeelhoudersregister. De raad van bestuur van de overnemende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen de maand na het verlijden van de notariële akte.

- Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst

De nieuw uitgegeven aandelen van de NV Luc Ruant Fashion zullen rehct geven te delen in de winst vanaf

1 februari 2012.

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootshcappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Vanaf 1 februari 2012 wroden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap,

- De rechten die de overnemende vennootshcap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschappen die bijzondere rechten hebben als ook aan de houders van andere effecten dan aandelen.

In de over te nemen vennootschappen zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegkend aan de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

De heer Luc Ruant

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd : het fusievoorstel dd 20 februari 2012

Op de laaisle blz Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)ntèn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Noem en nar¬ dtehen[ng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

15/02/2012
ÿþBijlagen bij lïët Iélgisè1iStaatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

º% C  %

IAA IIIVVVIII ~IIIV~IVI

*iao3so3~=

-1 02, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

Ondernemingsnr : 0438.917.773

Benaming

(voluit) : LUC RUANT FASHION

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint-Alfonsusstraat 16, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Het fusievoorstel dd. 23 januari 2012 naar aanleiding van een fusie door overneming

door de NV LUC RUANT FASHION, Sint-Alfonsusstraat 16 te 8800 Roeselare, ondernemingsnummer 0438.917.773, overnemende vennootschap enerzijds

en de NV RUANT AGENCIES, Jetsestraat 59 te 1853 Grimbergen, ondernemingsnummer 0464.900.412 overgenomen vennootschap anderzijds,

werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, le

De heer Luc Ruant

Gedelegeerd bestuurder

Op de iaatstc b!- van Lutk_F vermelden ' Recto Naam en heedar¬ ghcid v..n de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de reehtspeisoon ten aanzien van derden te vertegenn," cordigen

Verso Naam en hanetei,¬ ,krip

04/11/2011 : KO128668
06/10/2010 : KO128668
06/10/2009 : KO128668
02/10/2009 : KO128668
29/12/2008 : KO128668
17/10/2008 : KO128668
16/10/2008 : KO128668
04/10/2007 : KO128668
21/11/2006 : KO128668
02/10/2006 : KO128668
27/07/2006 : KO128668
28/03/2006 : KO128668
24/09/2004 : KO128668
17/11/2003 : KO128668
29/10/2003 : KO128668
09/12/2002 : KO128668
09/11/2001 : KO128668
10/11/2000 : KO128668
11/01/2000 : KO128668
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 23.12.2015 15703-0027-020

Coordonnées
LUC RUANT FASHION

Adresse
SINT-ALFONSUSSTRAAT 16 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande