LUCHTBEHANDELING GITS PETER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUCHTBEHANDELING GITS PETER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.927.355

Publication

15/04/2014
ÿþ Mod11.1



Le< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0882.927.355

NEERGELEGD

- 1. 04. 7f1A,

flOryl.?ijËLANDEj L.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) :LUCHTBEHANDELING GITS PETER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Onledegoedstraat 70

8800 Roeselare

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalverhoging herformulering statutaire bepalingen  aanneming nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester KATHLEEN VAN DEN EYNDE, notaris te Roeselare

(standplaats Rumbeke), op 18 maart 2014, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten

van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUCHT19EHANDEL1NG GITS PETER",

waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk te 8800 Roeselare,

Onledegoedstraat 70, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering besluit om aan artikel 1 der statuten een tweede alinea toe te voegen waarvan de tekst luidt

zoals voorgesteld onder het eerste agendapunt.

Tweede besluit

Voorafgaande verklaring

De comparant verklaart:

1) dat op datum van 06 maart 2014 door de bijzondere algemene vergadering - in toepassing van artikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 - werd besloten tot uitkering en betaalbaarstelling van een tussentijds dividend van een totaal bruto-bedrag van driehonderd eenennegentig duizend achthonderd tachtig euro negenenzestig cent (¬ 391.880,69) aan voornoemde vennoot, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves van de vennootschap.

2) dat de enige vennoot op 06 maart 2014 principieel heeft toegezegd bij wijze van intentieverklaring om het te ontvangen netto-dividend van driehonderd tweeënvijftig duizend zeshonderd tweeënnegentig euro tweeënzestig cent (¬ 352.692,62) integraal aan te wenden voor de intekening op de nagemeide kapitaalverhoging door inbreng in geld, in toepassing van artikel 637 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, conform het tweede agendapunt.

3) dat hij de aangifte en tijdige betaling van de verlaagde roerende voorheffing van tien procent (10%) binnen de 15 dagen na het besluit tot dividenduitkering zal realiseren.

Kaoitaalverhoginq

ln toepgssing van artikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, besluit de algemene vergadering tot verhoging van het kapitaal met een bedrag van driehonderd tweeënvijftig duizend zeshonderd tweeënnegentig euro tweeënzestig cent (¬ 352.692,62) om het te brengen van vijftig duizend euro (E 50.000,00) op een bedrag van vierhonderd en twee duizend zeshonderd tweeënnegentig euro tweeënzestig cent (¬ 402.692,62) door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Inschdivingen volstorting

Voornoemde enige vennoot verklaart uitdrukkelijk deel te nemen aan deze kapitaalverhoging en verklaart in te schrijven op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van het door hem ontvangen netto-dividend, hetzij driehonderd tweeënvijftig duizend zeshonderd tweeënnegentig euro tweeënzestig cent (¬ 352.692,62).

De inschrijver verklaart dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en volstort is door storting in geld en dat in overeenstemming met het Wetboek van vennootschappen, deze volstorting, hetzij driehonderd tweeënvijftig duizend zeshonderd tweeënnegentig euro tweeënzestig cent (¬ 352.692,62), gedeponeerd werd op een bijzondere bankrekening, geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUCHTBEHANDELING GITS PETER", met nummer BE87 0017 2132 2994, bij de naamloze vennootschap "BNP Paribas Bank", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voormelde instelling op 14 maart 2014, dat mij, ondergetekende notaris, door voornoemde comparant overhandigd is met het verzoek het te willen bewaren in haar dossier. Over die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Aldus beschikt de vennootschap vanaf heden en uit dezen hoofde over een som van driehonderd tweeënvijftig duizend zeshonderd tweeënnegentig euro tweeënzestig cent (¬ 352.692,62).

Dit besluit wordt genomen met unanimiteit van stemmen.

Tussenkomst

Is hier tussengekomen, mevrouw REYNAERT Ann Andrea, geboren te Roeselare op 28 februari 1972 (nummer identiteitskaart: 591.5983517.77 rijksregisternummer: 72.02.28-028.76), die, na voorlezing van het voorgaande, verklaart en bevestigt dat zij ermee instemt dat haar voornoemde echtgenoot, de heer GITS Peter, het hoger beschreven door hem ontvangen netto-dividend, hetwelk toebehoort aan de tussen hen bestaande huwgemeenschap, inbrengt in de vennootschap.

Kennisgeving door de Notaris

Ondergetekende notaris heeft de comparant gewezen op artikel 537 WIB92, inzonderheid op het 5e, 6e en 7° Lid ervan in verband met de latere kapitaalvermindering:

"Bij een latere kapitaalvermindering wordt die geacht eerst uit de volgens dit regime ingebrachte kapitalen voort te komen.

Wanneer deze kapitaalvermindering volgens dit regime tot stand komt binnen acht jaar na de laatste inbreng in kapitaal, wordt zij in afwijking van artikel 18, eerste lid, 2°, beschouwd als een dividend. Het tarief van de personenbelasting en van de roerende voorheffing bedraagt, voor de verleende of toegekende dividenden: 1° tijdens de eerste vierjaar volgend op de inbreng, 15 pct.

2° tijdens het vijfde en zesde jaar volgend op de inbreng, 10 pct.

3° tijdens het zevende en achtste jaar volgend op de inbreng, 5 pct.

In afwijking van het vorige lid wordt de voormelde termijn, voor de vennootschappen die op grond van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen als kleine vennootschappen worden aangemerkt voor het aanslagjaar dat verbonden is aan het belastbare tijdperk waarin de kapitaalinbreng is gedaan, op vier jaar gebracht en het tarief van de personenbelasting, respectievelijk de roerende voorheffing, bedraagt voor de verleende of toegekende dividenden:

1° tijdens de eerste twee jaar volgend op de inbreng, 15 pct.

2' tijdens het derde jaar volgend op de inbreng, 10 pct.

3° tijdens het vierde jaar volgend op de inbreng, Spot."

Derde besluit

De vergadering stelt de effectieve verwezenlijking van voormelde kapitaalverhoging vast en besluit dan ook tot aanpassing van artikel 5 der statuten door vervanging van de bestaande tekst van de eerste alinea ervan door de hierna volgende tekst:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd en twee duizend zeshonderd tweeënnegentig euro tweeënzestig cent (¬ 402692,62) en is verdeeld in vijfhonderd (500) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.".

Vierde besluit

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden, ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten, beslag, beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s) en commissaris(sen), bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, winstverdeling, ontbinding, vereffening, omzetting en geschillenbesiechting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het hierna volgende besluit.

Vijfde besluit

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, tot de aanneming van een volledige nieuwe tekst van de statuten met behoud van de kenmerken van de vennootschap en onder meer rekening gehouden met:

O de genomen besluiten en hun gevolgen;

" de thans vigerende wetgeving, zijnde de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ingevoerd door de wet van 07 mei 1999 houdende het Wetboek van vennootschappen, zoals laatst gewijzigd door de Wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft.

Deze tekst zal tevens geldèn als coördinatie van de statuten. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden ais volgt:

Uittreksel statuten:

Artikel 1 Aard - Rechtsvorm  Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "LUCHTBEHANDELING GITS PETER".

Artikel 2 Zetel

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest overgebracht worden. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van het bestuursorgaan, bijkomende administratieve en bedrijfszetels, alsmede kantoren, filialen, bijhuizen, stapelhuizen en agentschappen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

Op de laatste bb. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden ean het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft als doel:

a) onderneming in metaalconstructies, pijpleidingbouw, airconditioning en isolatie, dakbedekking, elektriciteit en

" elektronica, sanitair en verwarming, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

b) onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregelingen en van industriële pijpleidingen, omvattende tevens de ondernemingen die zich hoofdzakelijk bezighouden met het thermisch isoleren van pijpleidingen en kanalisaties.

c) de onderneming voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders,

d) de onderneming voor warmte- en geluidsisolering.

e) groot- en kleinhandel, import en export van voormelde toestellen en hun onderdelen.

f) de constructie, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer zowel voor rekening van derden, van stofzuigingsinstallaties, verwarming en verluchting, evenals alle persen van luchtdruk..

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die zelfs rechtstreeks de verwezenlijking van het doel kunnen bevorderen. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten met het oog op rationalisering, samenwerking of associatie of andere, met dergelijke ondernemingen, verengingen of vennootschappen.

De vennootschap mag aile burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende, onroerende en andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of ander deel van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

Artikel 4 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De artikelen 39,50 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die bij de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

Artikel 5 Kapitaal

Het geheel geplaat§t maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd en twee duized zeshonderd tweeënnegentig euro tweeënzestig cent (¬ 402.692,62) en is verdeeld in vijfhonderd (500) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 Jaarvergadering  Buitengewone en bijzondere algemene vergadering

De jaarvergadering zal steeds gehouden worden op de derde zaterdag van de maand september om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens warden gehouden bij middel van tele- of videoconferentie,

Artikel 14 Stemrecht - Vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, mag iedere vennoot, wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is en op voorwaarde dat de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergadering door beiden vervuld zijn.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. De onbekwamen en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan, zelfs indien deze zelf geen vennoten zijn.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 18 Beraadslaging  Aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij, in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezig en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 20 Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke en/of rechtspersonen, al dan niet vennoten.. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van

hun opdracht bepaalt.

..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

.1> niet-statutaire zaakvoerd ers kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet;

.> statutaire zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van alle vennoten. Hun opdracht kan echter wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Aan iedere zaakvoerder kunnen, onverminderd de vergoeding voor zijn reis-, verplaatsings- en representatiekosten, als vergoeding voor zijn bedrijvigheid vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen worden toegekend waarvan het bedrag door de aIgemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en welke ten laste komen van de algemene kosten van de vennootschap.

Bovendien kan de algemene vergadering aan iedere zaakvoerder een aandeel in de winsten toekennen.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerder(s) toestaan om tijdens het lopende boekjaar voorschotten op hun bezoldiging op te nemen.

Zolang de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen uitdrukkelijke beslissing neemt, is de opdracht van zaakvoerder onbezoldigd.

In het geval van een rechtstreeks of onrechtstreeks tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard is elke zaakvoerder er toe gehouden de in het Wetboek van vennootschappen opgelegde verplichtingen na te komen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze éen college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van hun bevoegdheid. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, en hen daartoe vergoedingen toekennen, welke aangerekend zullen worden op de algemene kosten van de vennootschap. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor één of meer rechtshandelingen of een reeks van rechtshandelingen zijn geoorloofd. De volmachtdragers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Artikel 22 Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in alle handelingen in en buiten rechte. Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend,

De vennootschap wordt verder tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering ontslagen worden.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 24 Boekjaar Jaarrekening - Jaarverslag

Het boekjaar begint op 01 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het daarop volgende jaar.

Op het einde van het elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op. Net bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de in het Wetboek van vennootschappen gestelde voorwaarden.

Artikel 25 Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het E3elgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

" behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27- Ontbinding en vereffening

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

In de gevallen bepaald door het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar benoemd te worden.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Zesde en laatste besluit

De vergadering geeft:

- opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten;

- volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van onderhavig proces-verbaal, alsmede van de gecoördineerde tekst der statuten.

- bijzondere volmacht aan het Zenito ondememingsloket agentschap Roeselare, te 8800 Roeselare, Arme Klarenstraat 55, vertegenwoordigd door de heer Franky Deblauwe, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile noodzakelijke formaliteiten bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en desgevallend de diensten van de BTW) te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 20.09.2014, NGL 29.09.2014 14612-0540-016
29/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 21.09.2013, NGL 24.10.2013 13638-0230-016
26/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 15.09.2012, NGL 22.10.2012 12613-0519-015
17/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 17.09.2011, NGL 12.10.2011 11578-0584-016
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 01.10.2010, NGL 29.10.2010 10597-0528-014
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 11.07.2009, NGL 14.07.2009 09420-0122-014
09/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 22.11.2008, NGL 30.11.2008 08840-0207-011
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 19.09.2015, NGL 28.09.2015 15614-0200-016

Coordonnées
LUCHTBEHANDELING GITS PETER

Adresse
ONLEDEGOEDSTRAAT 70 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande