LUCKER-VDS BOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUCKER-VDS BOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.798.538

Publication

18/12/2013
ÿþ Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aloi

Nlnl

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

NJERGELEGD ter GRIFFIE de

R?CHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeno Srt e)

0 6 DEC, 2013

Gr f ,ee

O1ldernemingSnr : * 2)3!

054



Benaming (voluit) : LUCKER VDS BOUW

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ramskapellestraat 151 - 8301 Knokke-Heist,

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bart VANDEPUTTE te Brugge op vier december tweeduizend dertien, nog te registreren, dat door volgende personen:

1/ de heer VANDESOMPELE Stefaan Jozef Maurice, geboren te Oostende op 10 juli 1963, wonende te 8301 Knokke-Heist (Ramskapelle), Ramskapellestraat 151;

2/ mevrouw Martine Alice Raoul LUCKER, geboren te Brugge op 2 augustus 1967, wonende te 8301 Knokke-Heist (Ramskapelle), Ramskapellestraat 151;

3/ de heer VANDESOMPELE Sander Jerome Annie, geboren te Brugge op 9 maart 1993, 8301 Knokke-Heist (Ramskapelle), Ramskapellestraat 151,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur met volgende kenmerken:

BENAMING.

De vennootschap wordt opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "LUCKER-VDS BOUW".

ZETEL

8301 Knokke-Heist (Ramskapelle) Ramskapellestraat 151,

DOEL

Alle bouwactiviteiten

Alle activiteiten in de bouwnijverheid, zoals - onder meer - het aannemen van alle bouw- en openbare werken; burgerlijke en utiliteitsbouw; grond- en omgevingswerken, het leggen van terrassen, opritten, klinkers, vloeren, landschapsverzorging en tuinarchitectuur; zowel ruwbouw als afwerking, alle metsel- en voegwerken, funderingen, dak-, vloer- en pleisterwerken, timmer- en schrijnwerk en meubilair; het uitvoeren van elektriciteitswerken, sanitair en gas (loodgieterij), interieurinrichting en decoratie, gevelreiniging, zandstralen, algemene reiniging van gebouwen, isolatiewerkzaamheden, proefboren en boren, drainage en ruimen van bouwterrein.

- Het optreden als promotor en coordinator van onroerende werken

De projectontwikkeling, de aan- en verkoop, het tot waarde brengen en bouwrijp maken van terreinen, het verkavelen en uitrusten onder alle vormen en met alle technieken, hieronder begrepen de zogenaamde promotie, van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen;

Het huren en verhuren, zo gemeubeld als ongemeubeld, beheren, onderhouden, het herstellen, verbouwen en uitbaten onder alle vormen van

dergelijke goederen, dit alles in binnen- en buitenland, als hoofd-

aannemer of onderaannemer, als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

commissionair, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in

privatieve of in publieke aanneming van werken.

Het opstarten, laten uitvoeren door onderaannemers, het opvolgen en

coordineren van onderaannemers, van onroerende constructies in de ruimste zin, zowel bij het ontwerp als bij de voorbereiding, uitvoering, afwerking, oplevering en gedurende de aansprakelijkheidsperiode. Dit zowel op gronden in eigen beheer als op gronden waarop een erfpacht- of opstalrecht wordt verleend.

Het organiseren van en deelnemen aan werkvergaderingen en het organiseren van de contacten tussen leveranciers, aannemers en opdrachtgevers.

Het verkopen, verhuren, ruilen of inbrengen van deze onroerende constructies, en dit zowel in eigen naam als voor rekening van derden of in onderaanneming.

-- Het beheren van een onroerend en roerend patrimonium

Het kopen en verkopen, huren en verhuren, ruilen, bouwen en verbouwen, onderhouden en herstellen van onroerende goederen of rechten, met het oog op het behoud van de waarde ervan of het realiseren van een rendement of meerwaarde.

Het verwerven, beheren en valoriseren van allerhande roerende waarden en rechten, beleggingen, titels en andere financiële instrumenten.

Het onderschrijven bij de oprichting of het verwerven na de oprichting van aandelen in andere vennootschappen. Het beheren en valoriseren van een aandelen-portefeuille, meer bepaald via aan- en verkoop of andere eigendoms-overdrachten, via het ontvangen van dividenden, via het geven van voorschotten, via borgstellingen, via samenwerking en via interventies in het bestuur, al of niet na benoeming als bestuurder.

-- Het opnemen van bestuurdersmandaten en andere opdrachten

Het opnemen van bestuurdersmandaten, al of niet bezoldigd, in andere ondernemingen of vennootschappen, al of niet met een gelijkaardig doel als deze ven-nootschap, al of niet verbonden met deze vennootschap.

Het opnemen van management- of consultancyopdrachten, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in België of in het buitenland, in ondernemingen of vennootschappen, al of niet met een gelijkaardig doel als deze vennootschap, al of niet verbonden met deze vennootschap.

Het verrichten van dienstprestaties met betrekking tot bedrijfsbeheer, organisatie, personeelsbeleid, marketing en alle juridische, administratieve, financiële, commerciële en industriële aangelegenheden.

Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren techno-consult, concessies, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies;

- Bijkomende en aanverwante activiteiten

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die zullen bijdragen tot de realisatie van haar maatschappelijk doel. Dit zowel in België als in het buitenland.

Daaronder begrepen het beheren van een roerend en onroerend patrimonium, het nemen van deelnemingen en opnemen van bestuurdersmandaten in andere onder-nemingen of vennootschappen.

Daaronder eveneens begrepen, het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

Het stellen van zekerheden voor zichzelf en voor derden.

KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING.

Het kapitaal - volledig geplaatst - bedraagt 18.600,00 EUR, is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, waarop

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

in geld is ingeschreven: i) door de heer Vandesompele Stefaan ten belope van 7.440,00 EUR, of op 40 aandelen, en ii) door mevrouw Martine Lucker ten belope van 7.440,00 EUR, of op 40 aandelen en iii) door de heer Vandesompele Sander ten belope van 3.720,00 EUR of op 20 aandelen.

Storting

Werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-1281041-02 bij ING Bank (vestiging Knokke-Heist), zoals blijkt uit het op 29 november 2013 afgeleverd bankattest: in totaal 18.600,00 EUR.

Derhalve werd elk aandeel volgestort.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Werden bij de oprichting tot (niet-statutair) zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

1/ de heer VANDESOMPELE Stefaan, wonende te 8301 Knokke-Heist (Rams kapelle), Ramskapellestraat 151;

2/ mevrouw Martine, wonende te 8301 Knokke-Heist (Ramskapelle), Rams kapellestraat 151;

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan bij de oprichting om te eindigen op 31 december 2014

ALGEMENE VERGADERING

- De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op de laatste vrijdag van mei op de maatschappelijke zetel of op elk ander adres binnen het gerechtelijk arrondissement van de zetel, zoals dit in de oproeping is aangeduid.

Deze zal voor de eerste maal bijeenkomen in 2015.

- Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen

- Elk aandeel geeft recht op één stem.

-- Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan

een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

- Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het e Ceig. isch Staatsblad

Luik B - vervolg

- Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

CONTROLE

Zolang de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iediedere vennoot conform artikel 166 W. Venn. individueel de onder-zoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING - VEREFFENING

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL;

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Voorbehouden

aan het terra Staatsblad

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.07.2015, NGL 24.07.2015 15340-0080-014
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 14.06.2016 16177-0164-014

Coordonnées
LUCKER-VDS BOUW

Adresse
RAMSKAPELLESTRAAT 151 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Ramskapelle
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande