LUCKY BROTHERS ZEELAAN 196

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUCKY BROTHERS ZEELAAN 196
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.489.245

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 24.09.2014 14598-0125-010
31/10/2014
ÿþ EIiRSTE Bab'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend t maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 J1I420011,11,111 111

Ondernemingsnr : 0831.489.245

Benaming (vola) SD RENT

(verkort) ; #

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Statiestraat 27

8980 Zonnebeke (Passendale)

Onderwerp akte :BVBA: statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Bernard D'hoore te Beemem op 25 september 2014, geregistreerd te Brugge 1ste kantoor op 7 oktober daarna, boek 287 blad 46 vak 17, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen, telkens met éénparigheid van stemmen

1. Met ingang van 25 september 2014 luidt de benaming van de vennootschap: "LUCKY BROTHERS".

2. Met ingang van 25 september 2014 werd de zetel overgebracht naar: 8670 Koksijde, Zeelaan 196.

3. - Kennisname van het verslag van de zaakvoerders van 19 september 2014, de staat van activa en passive, opgesteld met het oog op de hierna vernielde doelwijziging.

- De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap uit te breiden en te wijzigen door de huidige tekst van artikel 4 van de statuten te vervangen door volgende de tekst:

" - De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking

met derden de klein- en groothandel in audio- en visuele artikelen, schoonheidsproducten en toiletartikelen, snuisterijen, fantasieartikelen, textiel, bureelbenodigdheden, cd's, geschenkartikelen en aanverwante artikelen; alsmede aanverwante activiteiten en diensten; alles in de ruimste zin van het woord.

Het uitbaten van horecagelegenhecien, cafés, tearooms, restaurants, hotels, spijshuizen in de brede zin van het woord en van verbruiksalons.

Het uitbaten van wellnesscentra, sauna's, massagesalons, centra voor lichaamsverzorging.

Het uitoefenen van cie activiteiten van traiteur en banketaannemer en aile aanverwante bedrijvigheden. Alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, alsook zich borg te stellen voor net goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij zal tevens participaties mogen verwerven en vervreemden bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedriffsbeheer, managementadvies, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechfstreeks verband houdt.

Het niet openbaar verstrekken van kredieten aan derden, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen, evenals het mandaat van vereffenaar.

Alsmede alle handelingen verrichten die met dit doel in verband staan en die van die aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zoals onder andere zich borg stellen voor derden, als dan niet met hypotheekvestiging.

Aile voorgaande aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. Zij dienen zo breed mogelijk opgevat, daarin begrepen aile verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van aile bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

Het beheren van beciresruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van aile bestuursdaden ondermeer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

EEDE aup

Ei LAATSTE-BLAD

- Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest rut e zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en ln het algemeen van handel in de kunst.

- Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, aile rechten op know-how en o twikkelde procedés. - De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten v ordele van derden of

ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot,

schuldeiser of op andere wijze.

- De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op het even welke wijze, mogen deelnemen aan andere ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel."

4. Aanvaarding van het ontslag van de echtgenoten Steven Deleu-Melanie Sioen, wonende te 8980 Zonnebeke (Passendale), Statiestraat 27, als zaakvoerders, ingaande op 25 september 2014. Er zal hen kwijting worden verleend over de functie die zij hebben uitgeoefend tot op die datum door de eerstvolgende jaarvergadering.

Benoeming tot nieuwe zaakvoerder de Heer Kurt Dobbbelaere, wonende te 8370 Blankenberge, Vramboutstraat 8 bus 102.

5. De statuten werden aangepast aan de hiervoor genomen beslissingen, als volgt:

1) "Artikel 1: Naam" luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met als benaming :

"LUCK Y BROTHERS".

2) De eerste alinea van "Artikel 3: Zetel" luidt voortaan als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8670 Koksijde, Zeelaan 196."

3) De tekst van "Artikel 4: Doel", wordt vervangen door (zie derde beslissing):

4) "Artikel 8: Zaakvoerders" luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen, wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zen vormen deze een college.

De zaakvoerders kunnen hun mandaat kosteloos uitoefenen, en dit bij beslissing van de algemene vergadering.

De duur van het ambt van zaakvoerder Is niet beperkt en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.."

6. De vergadering besloot de zaakvoerder te machtigen bovenstaande beslissingen uit te voeren en ondergetekende Notaris te machtigen de statuten van de vennootschap te cobrdineren en samen met de nodige stukken neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper.

Voor beredeneerd uittreksel.

Bernard D'hoore

Notaris te Beemem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

telx%

e....., ..

. es...

" " :, ,e/2 , 4

Tegelijk hiermee -is el-4 : 4 ''' .. 4.4r" NI

riSt eli,

- expeditie proces- `r4 " el3akzet-jr,e

- verslag bestuur \wit

- gecoördineerde statu%

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 29.08.2012 12476-0516-010
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 22.09.2015 15601-0317-012
11/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LUCKY BROTHERS ZEELAAN 196

Adresse
ZEELAAN 196 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande