LUDO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUDO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.624.514

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 31.03.2014 14077-0036-013
26/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 25.04.2013 13096-0159-013
29/04/2011
ÿþOndememingem: gs\~~~~~~.~~~

Benaming

(voluiV: BVBA Ludo

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Ave|g$nnD582[JutrijVe.O¢¢rnihse$bsenweg 339

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ignace Demeulemeester te Anzegem op 13 april 2011. ter

registratie mmngebudan, dat hierna vermelde personen een vennootschap hebben opgericht met volgende

konmmrken:

OPRICHTERS

1° De heer BRISSON Luc, (NN 85.12.04'168.97). geboren te Oudenaarde op vier december

negentienhonderd vijfenzestig, ongehuwd.

2" Mevrouw ROMMENS OodneJu||enne. (NN 88.01.20'228.82)' geboren te Zwevegem op twintig januari

negentienhonderd zesenzestig, ongehuwd.

Beiden wonende te Avelgem 8582 Outrijve, Doomiksesteenweg 339.

INBRENG IN GELD

De comparanten verklaren en erkennen, dat één/derde van het kapitaal volstort is :

'

door de heer BRISSON Luc voor een bedrag van vijfduizend negenhonderd euro (5.900,00 ¬ ) waarvoor hem honderd zevenenzeventig (177) aandelen worden toegekend.

- door mevrouw ROMMENS Dohne voor een bedrag van driehonderd euro (300,00 E) waarvoor haar negen (9) aandelen worden toegekend.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparant verklaart bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vannootauhappan, dat onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Roophonda|, de vennootschap uitdrukkelijk alle verbintenissen overneemt en bekrachtigt, die voor de rekening en ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting "BVBA Ludo" zijn aangegaan sinds één april tweeduizend en elf.

STATUTEN

Artikel I  Naam. De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam : "BVBA Ludo".

Artikel 2  Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte. De vennootschap verknjgt pas rechtspersoonlijkheid vanaf neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel waar de vennootschap haar zetel heeft conform artikel 68 Wetboek van Vennootschappen. Behoudens door de Rechtbank, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3 Zetel. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Avelgem 8582 Outrijve, Doomiksesteenweg 339.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in 8alg|à, bij besluit van de zaakvoerder(s), rekening houdend met de taalwetgevin terzake. ledere randering van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt. De vennootschap mag in gelijk welke andere plaats in België of in het buitenland, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bijhuizen, agentschap pen, depothuizen of comptoirs oprichten.

Artikel Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Het fabriceren, promoten, verkopen, leveren en plaatsen van veranda's in de breedste zin van het woord en het ondernemen van alle soorten schrijnwerk in de breedste zin van het woord, zowel in aluminium als in hout als in PVC.

Het deelnemen in het kapitaal van vennootschappen, het deelnemen in het bestuur en het managementvan vennootschappen, het voeren van interim-management van vennootschappen voor omschreven doelstellingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1M!

NEERGELEGD

'u

~~. 014. ^~' ~M1~

~

RECKkeig

e

eq

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Het bouwen, verbouwen, herstellen, onderhouden, kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende en roerende goederen en de verzekering, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in binnen- als in buitenland.

Het verkopen en verhuren van eender welk vaartuig of voertuig aan zowel particulieren als aan andere vennootschappen, met het oog op publiciteit.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerende en roerende goederen verhandelen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

Het verlenen van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren ondermeer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, financieel, administratief, commercieel, technisch en sociaal beheer en advies.

Het patrimonium van de vennootschap te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben.

Het ter beschikking stellen van eigen personeel tegen vergoeding aan private en rechtspersonen.

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Artikel 5  Kapitaal. Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) vertegen-'woordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde....

Artikel 12 Benoeming - Ontslag. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Als statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld, de heer BRISSON Luc, voornoemd, die dit aanvaardt. Zelfde heer BRISSON Luc, die aanvaardt, wordt tevens benoemd als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap. De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

Artikel 13 - Bestuur. De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 14 Bijzondere volmachten. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 15 - Strijdig belang. De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 en artikel 260 Wetboek van Vennootschappen na te leven....

Artikel 17 Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand maart om elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over alle aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhouden. Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een ander: plaats aangewezen in de oproeping. Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze alle machten van de algemene vergadering uit en kan hij deze aan niemand overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt als algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden....

Artikel 20 Bijeenroeping Bevoegdheid Verplichting. De zaakvoerder(s),en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangete-kende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

certificaathouders en obligatiehouders, ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van agenda,' dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan andere personen die erom verzoeken. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 21 Vertegenwoordiging van vennoten. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke

vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot....

Artikel 23 Stemrecht. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst....

Artikel 28 Boekjaar Jaarrekening. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 29 Bestemming van de winst Reserve. De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht....

Artikel 31 Benoeming van vereffenaars. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen, één of meer vereffe-naars benoemen, of ontslaan. De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel.

Artikel 32 Bevoegdheden van vereffenaars. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

OVERGANGSBEPALINGEN Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neeriegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien. Commissaris. De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft. Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris. Benoeming zaakvoerder. Als statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld, de heer BRISSON Luc voornoemd, die dit aanvaardt. Zelfde heer BRISSON Luc, die aanvaardt, wordt tevens benoemd als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap.

SLOT VAN DE AKTE Volmacht administratie. De comparanten geven hierbij volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vanden Heede & Ce", met zetel te 8570 Anzegem, Berglaan 66, vertegenwoordigd door de heer Johan Vanden Heede, wonende te 8570 Anzegem, Berglaan 66, die wordt aangesteld tot bijzondere lasthebber voor het vervullen van alle formaliteiten ten overstaan van het ondememersloket, de BTW, de registratiecommissie en alle andere officiële instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

MEDEDELING : expeditie van de akte dd 13 april 2011 met aangehecht bankattest dd. 12 april 2011.

Notaris Ignace Demeulemeester te Anzegem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 S JUNI 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, ski k0RTReriffie



Ondernemingsnr : 0835624514

Benaming

(voluit) ; BVBA LUDO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DOORNIKSESTEENWEG 339, 8582 OUTRIJVE

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Ignace Demeulemeester te Anzegem op 22 juni 2015, ter registratie aangeboden, dat de vennoot in buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT. Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op tweeëntwintig juni tweeduizend en vijftien, en de Heer Filip Vossen, vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vossen en C°, bedrijfsrevisor, opgemaakt op éénentwintig juni tweeduizend en vijftien, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "De vaargenomen inbreng in natura bij de verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « BVBA LUDO » bestaat uit de hiervoor beschreven activa ten bedrage van 60.000,00 EUR. Bij de beëindiging van de controlewerkzaamheden, is ondergetekende van oordeel dat : De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura; Het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is vocr de waardering van de in te brengen activa en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waarde waartoe deze methode leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, te verhogen met de uitgiftepremie, van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 600 nieuwe (volledig volgestorte) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « BVBA LUDO », zonder vermelding van nominale waarde die gezamenlijk een maatschappelijk kapitaal van 60.000,00 EUR vertegenwoordigen. Er zijn geen andere inlichtingen die ondergetekende ter voorlichting van de aandeelhouders onontbeerlijk acht. Ondergetekende wenst er evenwel aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en dat onderhavig verslag niet kan worden beschouwd als een "faimess opinion". Onderhavig verslag (in totaal 17 pagina's) werd opgemaakt in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en kan geenszins worden aangewend voor andere doeleinden. Opgemaakt te Wachtebeke,

op 21 juni 2015. BV/BVBA VOSSEN en C° - bedrijfsrevisor vertegenwoordigd door (getekend) Filip

VOSSEN, Bedrijfsrevisor" De aanwezige erkent immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

TWEEDE BESLUIT, Kapitaalverhoging in natura De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zestigduizend euro (60.000,00¬ ) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) op achtenzeventigduizend zeshonderd euro (78.600,00¬ ), door inbreng in natura

van een schuldvordering in voordeel van de Heer Luc Brisson ten aanzien van de bvba Ludo. inbreng. Is

alhier tussengekomen : - de Heer Luc Brisson, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart de volle eigendom van zijn voormelde schulvordering op de bvba Ludo in voormelde vennootschap "bvba Ludo", ten bedrage van zestigduizend euro (60.000,00¬ ), volledig in het kapitaal van de vennootschap in te brengen, zoals eveneens beschreven staat in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag; Keuze van woonplaats. Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel. Vergoeding voor de inbreng. De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van zeshonderd (600) nieuwe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-betioucn aandelen zonder nominale waarde van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden. Deze zeshonderd nieuwe -- volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen ais volgt : - zeshonderd aandelen met de nummers 187 tot en met 786 aan de Heer Luc Brisson, voornoemd; ais vergoeding voor de gedane inbreng;

aan het Vaststelling kapitaalverhoging. De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot achtenzeventigduizend zeshonderd euro (78.600,00¬ ). b)

Belgisch Staatsblad Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten. Ingevolge de genomen

besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen : 'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtenzeventigduizend zeshonderd euro (78.600,00¬ ), vertegenwoordigd door zevenhonderd zesentachtig (786) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/zevenhonderd zesentachtigste (1/786ste) van het maatschappelijk kapitaal.'

DERDE BESLUIT. De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten uitvoer te brengen.

VIERDE BESLUIT De vergadering neemt kennis van de gecoördineerde tekst van de statuten. Na

rondvraag beslist de vergadering de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

MEDEDELING : expeditie van de akte dd 22/0612015, met verslag van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor en

met gecoördineerde tekst der statuten.

Notaris Ignace Demeulemeester, te Anzegem.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LUDO

Adresse
DOORNIKSESTEENWEG 339 8582 OUTRIJVE

Code postal : 8582
Localité : Outrijve
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande