LUDO TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUDO TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.745.574

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 02.05.2014 14112-0476-015
18/07/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIII*11.1111111.111(11,111,11j1t11

11111

MONITEL

1 -0

B LG1SCH S

R BELGE

- 2014

'AATsBLAD

NEERGELEGD

20 JUNI 2014

Rechtbuim KOOPHANDEL Gent, afd, KORTRIJK



Ondememingsnr : 0446.745.574

Benaming (votuit) LUDO TRADING

(verkort):

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel SPOORWEGSTRAAT 57

8930 MENEN-LAUWE

Onderwerp akte : OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE BESTUURDERS  GOEDKEURING VAN DE STATUTEN  BENOEMING MET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2140358) opgemaakt door Liesbet

DEGROOTE, notaris te Kortrijk, op 4 juni 2014, blijkt :

I. Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Besluit overeenkomstig artikel 783 van het Wetboek van vennootschappen, alhier in extenso weergegeven :

"EERSTE BESLUIT: Omzetting van de vennootschap.

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting i van de vennootschap toelicht, en van het verslag door voornoemde bedrijfsrevisor, aangewezen door de raad van bestuur, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per 31 maart 2014, hetzij minder dan drie maanden geleden; ieder aandeelhouder erkent kennis te hebben', genomen van deze beide verslagen.

De conclusies van het verslag van de voormelde bedrijfsrevisor luiden als volgt

"8. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 maart 2014 die de Raad van Bestuur van de NV LUDO TRADING heeft opgesteld met een balanstotaal van 394.813,49 EUR en een netto-actief van 368.310,36 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de eventuele kosten naar aanleiding van het doorvoeren van een bodemsanering ten gevolge van een mogelijke bodemverontreiniging op het aanwezige perceel aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Ik dien tevens een voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de deelneming in de verbonden buitenlandse onderneming met een boekwaarde van 36.179,54 EUR, gezien mij hierover geen details konden worden voorgelegd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Ik dien ten slotte een principieel voorbehoud te formuleren nopens de hoeveelheid voorraad ad 2,623,44 EUR en de waarde van de kas ad 2,917,80 EUR opgenomen in de staat van actief en passief per 31 maart 2014, aangezien ik niet in de mogelijkheid was om een fysische controle uit te voeren vermits ik mijn opdracht pas verkreeg na balansdatum.

Het netto  actief van de NV LUDO TRADING (ad 368.310,36 EUR) is kleiner dan het in de staat van actief en passief opgenomen maatschappelijk kapitaal ten belope van 374.319,22 EUR. Het verschil bedraagt 6,008,86 EUR,

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 374.319,22 EUR, is weliswaar voldoende als minimumkapitaal voor een BVBA, vastgesteld overeenkomstig artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen op 18,550,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777' van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van omzetting van" de NV LUDO TRADING naar een BVBA en het mag niet voor andere

"

doeleinden gebruikt worden.

Wevelgem, 26 mei 2014

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr, Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

De verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor zullen worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal. De vergadering besluit de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen ; zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het doel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de boekhouding.

Stemming.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen."

IL Beëindiging van het mandaat van de bestuurders.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft de vergadering vastgesteld dat het mandaat van de bestuurders van de naamloze vennootschap, namelijk a) de heer Luc DAVID, geboren te Kortrijk op 18 november 1960, b) mevrouw Dominique MERCENIER, geboren te Gemena (Belgisch Kongo) op 21 juni 1960, c) de heer Julien DAVID, geboren te Kortrijk op 25 december 1986 en d) mevrouw Caroline DAVID, geboren te Kortrijk op 22 december 1988, werd beëindigd.

Décharge voor hun opdracht zal hen verleend worden na de goedkeuring van de jaarrekeningen.

Goedkeurip van de statuten van de besloten vennootscha " met be erkte aansprakelijkheid.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap_ is een handelsvennootschap, heeft

Op de laatste blz. van 1-bik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "LUDO TRADING".

2. Duur de onderhavige vennootschap die bij akte van 4 juni 2014 omgezet werd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een onbeperkte duur, werd oorspronkelijk opgericht onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap op 28 februari 1992.

3. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt driehonderdvierenzeventigduizend driehonderdnegentien euro tweeëntwintig cent (£ 374.319,22), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderdentien (1.510) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één duizend vijfhonderdentiende (1/1.510de) van het maatschappelijk kapitaal.

4. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van het volgende jaar.

5. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

6. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)1(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf.

7. Omvang van de bevoegdheid en de wijze waarop de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden deze uitoefe-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

nen: ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Kwalitatieve en kwantitatieve beperkingen.

In afwijking met hetgeen hiervoor is bepaald, zal een zaakvoerder het voorafgaandelijk akkoord van het college van zaakvoerders moeten bekomen voor elke rechtshandeling die verband houdt met de aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap, het aangaan van leningen of kredietopeningen met of zonder vestiging van een hypotheek op de onroerende goederen van de vennootschap, voor deelneming aan de oprichting of aan de ; kapitaalverhoging van een vennootschap en voor investeringsaankopen boven de vijftienduizend euro (E 15.000,00).

Bovendien kan de vennootschap voor voormelde rechtshandelingen enkel worden vertegenwoordigd door de handtekening van twee zaakvoerders. Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Het voor voormelde rechtshandelingen te installeren college van zaakvoerders wordt gevormd door alle zaakvoerders en beraadslaagt en neemt besluiten volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen. 8. oel : de vennootschap heeft tot doel :

a) de aan-en verkoop van goederen in de meest ruime zin;

b) het vervoer voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal, per spoor, te water, over de weg en in de lucht;

c) de verhuur van alle roerende goederen, en meer in het bijzonder vrachtwagens, kraanwagens, heftrucks en dergelijke meer;

d) de op- en overslag alsmede het stockbeheer voor rekening van derden. Het verzekeren van distributiediensten of nog het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen voor het cliënteel;

e) het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing en verhuring ervan, alsook de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst;

tussenpersoon in verzekeringen;

g) participaties te nemen, onder eender welke vorm, in alle vennootschappen, verenigingen, instellingen met financiële, industriële, immobiliën, , handels- of burgerlijke activiteiten;

h) het beheren en valoriseren van deze participaties;

i) de aankoop, verkoop, overdracht en ruil van alle roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen en alle roerende en onroerende rechten;

j) het verwezenlijken van alle roerende, onroerende, financiële en industriële verrichtingen van handels- of burgerlijke aard die haar ontwikkeling bevorderen;

k) de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de

fabricatie, bewerking en verwerking van :

wijn, geestrijke en andere dranken;

meubileringsartikelen;

- behangselpapier;

- verlichtingsartikelen;

- geassorteerde textielwaren, kleding en schoeisel;

1) studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-,

fiscale- of sociale aangelegenheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Vont--

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 . augustus 1991.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

9. Plaats., dag en uur van de jaarvergadering : de gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden de eerste zaterdag van de maand maart om 10.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

10. Voorwaarden van toelating : geen.

11. Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte omzetting;

- verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor betreffende de

omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

- de staat van activa en passiva.

Liesbet Degroote

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/11/2013
ÿþMatl want 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van c.e,alte-R G E LE G D

Ondernemingsnr : 0446.745.574

Benaming

(voluit) LUDO TRADING

(verkort) : i

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bedevaartweg 23 te 8930 Rekkem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 01/09/2013, gehouden ten zetel werd met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf 01/09/2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Bedevaartweg 23 te 8930 Rekkem naar de " Spoorwegstraat 57 te 8930 Lauwe".

Getekend door :

De Heer David Luc,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

iuu





-7, 11. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 27.06.2013 13230-0071-015
07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 30.04.2012 12103-0174-014
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 14.03.2011, NGL 29.04.2011 11100-0073-014
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.03.2010, NGL 28.05.2010 10140-0563-014
16/04/2015
ÿþr. "



mod 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de "

ourrimumummimmin-

~ J. 04. 2015

RECHTBANK KOOP HAN DEL

KORl'RIJK

111111

*15055435

Ondememingsnr : 0446.745.574

Benaming (voluit) : LUDO TRADING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SPOORWEGSTRAAT 57

8930 MENEN-LAUWE

Onderwerp akte : ERRATUM - AANVULLING UITTREKSEL BEKENDGEMAAKT IN DE BIJLAGEN BIJ HET BELGISCH STAATSBLAD VAN 18 JULI 2014 ONDER NUMMER 14140140.

Tekst : ln aanvulling van het uittreksel van het proces-verbaal (D.2140358) van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap opgemaakt door Liesbet DEGROOTE, notaris te Kortrijk, op 4 juni 2014, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 juli daarna onder nummer 14140140, wordt bekendgemaakt dat uit voornoemd proces-verbaal tevens blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders besloten heeft te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap : a) de heer Luc DAVID, geboren te Kortrijk op 18 november 1960, b) mevrouw Dominique MERCENIER, geboren te Gemena (Belgisch Kongo) op 21 juni 1960, c) de heer Julien DAVID, geboren te Kortrijk op 25 december 1986, en, d) mevrouw Caroline DAVID, geboren te Kortrijk op 22 december 1988, die allen hebben aanvaard.

Overeenkomstig artikel 12 van de statuten vertegenwoordigt ieder zaakvoerder alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, onder voorbehoud van de in het artiKel vermelde kwalitatieve en kwantitatieve beperkingen waarvoor een college van zaakvoerders dient bijeengeroepen te worden.

Liesbet Degroote

Notaris

16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 04.04.2009, NGL 29.04.2009 09121-0246-014
26/05/2008 : KO126521
03/05/2007 : KO126521
04/05/2006 : KO126521
05/04/2005 : KO126521
29/03/2005 : KO126521
14/04/2004 : KO126521
14/05/2003 : KO126521
12/05/2003 : KO126521
05/06/1999 : KO126521
04/06/1997 : KO126521
01/01/1997 : KO126521
01/01/1993 : KO126521

Coordonnées
LUDO TRADING

Adresse
SPOORWEGSTRAAT 57 8930 LAUWE

Code postal : 8930
Localité : Lauwe
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande